Roberto Malgesini ©  Il Settimanale della Diocesi di Como

Op dinsdag werd de 51-jarige Roberto Malgesini dood aangetroffen in de buurt van zijn pastoraat in de stad Como. De priester stond bekend om zijn inzet voor de daklozen en asielzoekers in het noordelijke bisdom van het land.

Malgesini stierf nadat hij dinsdagmorgen vroeg herhaaldelijk op hem was ingestoken. De dader, die zich kort daarna bij de politie meldde, is een 53-jarige Tunesiër die zou lijden – uiteraard – aan een geestesziekte.

De priester en de 53-jarige kenden elkaar. Hij had hem laten slapen in een daklozenopvangcentrum van het pastoraat.

Bekend en geapprecieerd

Malgesini was de coördinator van een groep deugmensen die zich inspande om asielzoekers te helpen. De ochtend dat hij werd neergestoken, werd hij geacht ontbijt te verzorgen voor de daklozen. In 2019 werd hij door de politie beboet voor het uitdelen van voedsel aan de daklozen die in een portiek van een voormalige kerk woonden.

Volgens priester Andrea Messaggi was Malgesini een eenvoudige man die alleen maar priester wilde worden. Hij moet bekend zijn geweest in de omgeving en door iedereen gewaardeerd zijn.

Italiaanse generaal eist een zeeblokkade voor de Afrikaanse kust en roept indirect op tot opstand tegen Rome

Vorig artikelAnti-Trump sukkel “I believe I can fly, I believe I can touch the sky”
Volgend artikelNa de koranverbrandingen: Rasmus Paludan staat nu samen met Wilders op de deathlist van Al-Qaeda
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Slaap maar rustig verder mensen, niks aan de hand.
  Er worden alleen zo links en rechts wat priesters in Italië, Frankrijk, Spanje en Griekenland vermoord door héél zielige en hulpbehoevende “vluchtelingen” c.q. asielzoekers , maar wie daar op let is een kniesoor !

 2. Vermoord door de jezuïet Franciscus ,hij is gek op martelaren ,hij verklaard ze alleen niet heilig ,die tijd is geweest .
  De Jezuïeten noemen zich de “Sociëteit van Jezus” maar het gaat in werkelijkheid om een club satanisten. Dat ze de naam Jezus gebruiken is niets anders dan bedrog. Erik John Phelps heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar deze orde. Veel mensen denken dat het bij de Jezuïeten gaat om een onschuldige katholieke orde van priesters in zwarte gewaden die de mis opdragen. Maar volgens auteur Eric Phelps, is dat uiterlijke schijn want achter deze façade van goedheid ligt het kwaad, een dodelijk gezelschap van volgelingen van Lucifer die reeds vier eeuwen de wereldpolitiek manipuleren en op een slinkse manier de controle uitoefenen over de machtigste religies en overheden ter wereld, inclusief het christendom en de islam. Het betreft hier natuurlijk de ingewijden van de 4de graads professie of gelofte, een geheim genootschap waar de Jezuïeten in de lagere rangen geen weet van hebben.

 3. Het begin van de eed luidt:

  “Ik beloof en verklaar dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openbaar, tegen alle ketters, Protestanten en Liberalen, zoals ik geïnstrueerd ben te doen, om ze uit te roeien en te verdelgen van de gehele aarde; en dat ik geen leeftijd, sekse of stand zal sparen; en dat ik zal ophangen, verbranden, doen wegkwijnen, koken, villen, wurgen en levend begraven deze schandelijke ketters, de magen en baarmoeders van hun vrouwen zal openrijten en de hoofden van hun kinderen tegen de muur zal verpletteren, met het doel hun afschuwelijke ras voor altijd te vernietigen. Wanneer dit niet openlijk gedaan kan worden, zal ik in het geheim de beker met gif gebruiken, het wurgende touw, het staal van de lange dolk of de loden kogel, ongeacht de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen (…) zoals ik, wanneer dan ook, geïnstrueerd zal worden door een agent van de Paus of Superieur van de Broederschap van het Heilige Geloof, van de Jezuïeten Orde”.

  Na het afleggen van de bovenstaande eed wordt dan gezegd:“Ga dan de hele wereld in en neem bezit van alle landen in de naam van de Paus. Laat hem, die hem (de paus) niet zal accepteren als de Plaatsvervanger van Jezus en zijn Plaatsvervangende bestuurder op aarde, vervloekt zijn en uitgeroeid worden”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in