Bidlippen en Rasmus Paludan

Na de koranverbrandingstournee van anti-jihad Rasmus Paludan in Zweden, waar leden van zijn partij Stram Kurs op verschillende plaatsen in Zweden exemplaren van de koran verbrandden, zegt een imam in Rinkeby nu dat vijftien moslimgemeenten eisen dat de Zweedse grondwet wordt veranderd om “spot” met religies te verbieden. Het zou ook het verbranden van “heilige geschriften” moeten omvatten.

Een imam die met het dagblad DN sprak, wil dat moslims hun groeiende demografische macht gebruiken om de fundamentele normen en waarden in Zweden te veranderen.

“We willen niet dat het in Zweden legaal is om heilige geschriften zoals de koran, de bijbel en de joodse geschriften te verbranden en dat het tegelijkertijd verboden moet zijn om de spot te drijven met de verschillende religies”, zegt Hussein Farah Warsame tegen DN.

Dachten dat het illegaal was

Een restauranthouder vertelt DN ook dat “90 procent” van iedereen die in Rinkeby woont de Zweedse wet of cultuur niet kent, maar gelooft dat het illegaal is om in Zweden de koran te verbranden.

Een moslimvrouw is in de veronderstelling dat Zweden inmiddels “hun land” is en dat de Denen uit Stram Kurs hen niet mogen storen:

“Niemand mag mijn gebied of mijn winkel beledigen. Ik zeg ze dat ze hier weg moeten gaan. Ze mogen ons niet beledigen en ons land niet storen. Het is al erg genoeg dat ze het thuis in Denemarken doen”, zegt ze tegen DN.

Wil Zweden helpen

Rasmus Paludan werd door Samhällsnytt geïnterviewd over hem en de acties van zijn partij in Zweden. Op de vraag waarom ze hun acties in Zweden doen, antwoordde hij dat het is om de Zweden te helpen tegen de islamisering.

Het doel is om de islamisering van Zweden te stoppen. Om de islamisering terug te drijven, zodat het een niveau bereikt zoals het was in de jaren zestig of zo. Er zouden ongeveer een miljoen mensen moeten zijn die naar de moslimlanden reizen waar ze thuishoren of zich bekeren tot iets anders dan de islam. Het is duidelijk dat dit het doel is.

Moslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak

  19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht
Vorig artikelBewijs zou politieagenten moeten ontslaan van moord in de George Floyd zaak 
Volgend artikelProfessor: Moreel recht om Trump-supporters te vermoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. En, meer dan vermoedelijk, zal dat ongevraagd, tuig gelijk krijgen, twijfel er maar niet aan.
    Onze wetten zullen wel aangepast worden aan hun behoeften en eisen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in