Een video die zich verspreid op social media laat zien hoe een tiental wilde zwarten, blijkbaar op zoek naar waardevolle spullen, binnen en buiten een vrachtwagen rommelen tijdens de Black Lives Matter-demonstraties gisteren in Gotenburg. De truck behoorde toe aan een Zweedse familie die hun nieuwe appartement in het centrum van de stad betrok.

Het dagblad Göteborg Post heeft met de vrouw van het gezin gesproken. De familie stond op punt haar woning te betrekken toen de onruststokers van Black Lives Matter kwamen opdagen en de vrachtwagen begonnen te plunderen.

“Ik was bezig dingen naar binnen te dragen toen ik hoorde hoe het begon te knallen in de omgeving, toen kwamen er mensen die begonnen te schreeuwen “rennen” en die zeiden dat ik het huis moest ingaan”, vertelt ze het dagblad.

De vrouw ging veilig in huis zitten en was van daaruit getuige van wat er daarna gebeurde. De agressieve menigte verscheen en vernietigde het grootste deel van wat zich in de vrachtwagen bevond. Ze vertelt ook hoe de tekeningen van haar zoon zich op straat verspreidden. De demonstranten hebben ook verschillende ramen van de huizen langs de straat ingegooid.

Backup:

 

Op social media reageren veel mensen met afschuw op de plundering van de verhuiswagen.

“Gewapende rednecks “nemen de straten van Minneapolis over om de plundering te stoppen

  Hassan ontvoerde en misbruikte 9-jarig Zweeds meisje - Vonnis: 40 uur taakstraf
Vorig artikelDe vergeten slaven: Blanken in slavernij in vroeg Amerika en industrieel Brittannië
Volgend artikelDe chauffeur die op BLM-relschoppers schoot en door de media als blank werd afgeschilderd, is in werkelijkheid een kleurling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in