Een video die zich verspreid op social media laat zien hoe een tiental wilde zwarten, blijkbaar op zoek naar waardevolle spullen, binnen en buiten een vrachtwagen rommelen tijdens de Black Lives Matter-demonstraties gisteren in Gotenburg. De truck behoorde toe aan een Zweedse familie die hun nieuwe appartement in het centrum van de stad betrok.

Het dagblad Göteborg Post heeft met de vrouw van het gezin gesproken. De familie stond op punt haar woning te betrekken toen de onruststokers van Black Lives Matter kwamen opdagen en de vrachtwagen begonnen te plunderen.

“Ik was bezig dingen naar binnen te dragen toen ik hoorde hoe het begon te knallen in de omgeving, toen kwamen er mensen die begonnen te schreeuwen “rennen” en die zeiden dat ik het huis moest ingaan”, vertelt ze het dagblad.

De vrouw ging veilig in huis zitten en was van daaruit getuige van wat er daarna gebeurde. De agressieve menigte verscheen en vernietigde het grootste deel van wat zich in de vrachtwagen bevond. Ze vertelt ook hoe de tekeningen van haar zoon zich op straat verspreidden. De demonstranten hebben ook verschillende ramen van de huizen langs de straat ingegooid.

Backup:

 

Op social media reageren veel mensen met afschuw op de plundering van de verhuiswagen.

“Gewapende rednecks “nemen de straten van Minneapolis over om de plundering te stoppen

Witte BLM-neger gearresteerd voor het stelen van BLM-gelddonaties voor de financiering van zijn overdadige levensstijl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here