Moria in vlammen op nadat asielzoekers het kamp zelf in brand hadden gestoken, screenshot IBT / YouTube

De nu dakloze illegale migranten willen verder naar het noorden van Europa reizen. Lokale ambtenaren op Lesbos eisen dat de overheid zich ontdoet van de indringers.

Op 8 september brandde het ‘vluchtelingenkamp’ Moria op het Griekse eiland Lesbos af. Asielactivisten en linkse activisten beschuldigen ‘rechtsextremisten’ en ‘neonazi’s’ ervan de brand gesticht te hebben om zich te ontdoen van de illegalen.

Veel immigratiecritici hebben in plaats daarvan erop gewezen dat het meestal de ‘vluchtelingen’ zelf zijn die brandstichtingen plegen. Dit blijkt nu ook het geval te zijn geweest.

De politie in Lesbos heeft dinsdag vijf asielzoekers gearresteerd die verdacht worden van het stichten van de brand die Europa’s grootste opvangcentrum voor ‘vluchtelingen’ heeft verwoest, meldt het persbureau AP en RTL Today in Luxemburg.

“Vijf jongeren met een vreemde nationaliteit zijn gearresteerd, en een zesde is nu geïdentificeerd en wordt gezocht”, aldus minister van Burgerbescherming Michalis Chrysohoidis. De nationaliteiten van de brandstichters worden niet bekendgemaakt.

De zesde verdachte wordt verondersteld het eiland te zijn ontvlucht, voegt Chrysohoidis eraan toe.

Aangezien de brandstichters het kamp compleet hebben platgebrand, moeten nu ongeveer 12.000 asielzoekers die in het kamp leefden in “verlaten” gebouwen, langs de weg en op daken slapen.

De Griekse regering heeft in allerijl een tentenkamp gebouwd op enkele kilometers van Moria, dat plaats biedt aan ongeveer 3.000 asielzoekers, maar heeft slechts ongeveer 800 mensen kunnen overhalen om in het tentenkamp te verblijven. Veel derdewereldlanders zijn bang dat ze opnieuw niet uit het tentenkamp worden vrijgelaten. Ze willen verder naar het noorden in Europa.

Lokale functionarissen hebben zich verzet tegen het kampproject en hebben geëist dat de overheid zich ontdoet van alle “asielzoekers” die zich op het eiland bevinden.

Woedende Grieken steken hotel in brand dat migranten zou huisvesten

De lokale bevolking is hard getroffen door de criminele en meedogenloze ‘vluchtelingen’ die op verschillende manieren de meeste dingen die in hun weg komen verwoesten, huizen binnengaan en pakken wat ze willen, duizenden olijfbomen op het eiland kappen, verkeersproblemen veroorzaken, de kerken van de christenen gebruiken als toilet en overal zwerfvuil achterlaten.

Op heterdaad betrapt! Video toont het moment waarop migranten brand stichten en vertrekken

Vorig artikelNa de koranverbrandingen: Rasmus Paludan staat nu samen met Wilders op de deathlist van Al-Qaeda
Volgend artikelOmdat hij niets tegen criminelen onderneemt – Man valt burgemeester aan
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in