Er circuleren momenteel beelden van een vrouw op het internet die beweert dat de helft van haar gezicht verlamd is geraakt na het ontvangen van het Coronavaccin. De vrouw, die beweert een verpleegster uit Nashville in de staat Tennessee te zijn, beweert dat er eerst niets gebeurde na de injectie, maar na 3 dagen besloot ze naar de dokter te gaan omdat de linkerkant van haar gezicht verlamd was.

Khalila Mitchell lijdt blijkbaar aan Bell’s gezichtsverlamming, een verlamming waarbij één mondhoek en één ooglid afhangen.

Deze inenting is echt verschrikkelijk. Ik zou het niemand aanraden, zelfs niet mijn ergste vijand, zegt de verpleegster.

Alsjeblieft – ze geven niet om ons – laat je niet vaccineren.

De Italiaanse journalist Cesare Sacchetti deelt de beelden op Twitter.

“Dit is Khalila Mitchell. Ze is een verpleegster in Nashville. Na het vaccin kreeg ze een ziekte die Bell’s palsy heet. De Bell’s palsy verlamt de spieren van je gezicht. Het Covidvaccin heeft Khalila’s leven geruïneerd. Dit is de waarheid dat de vaccinaanbidders niet willen dat je het ziet”.

Backup:

De Amerikaanse Food and Drug Administration wees er onlangs op dat 4 mensen die het Pfizer Corona-vaccin hadden gekregen aan Bell’s aan gezichtsverlamming leden, terwijl geen van de placebogroep werd getroffen.

  Weer een vrouw plaatst video van ongecontroleerde stuiptrekkingen na ontvangst Covid-19 vaccin

Eind november vertelde Sandra Fryhofer, een Amerikaanse arts in het bestuur van de American Medical Association dat ze zich zorgen maakte dat veel mensen die de eerste dosis Pfizers of Modern vaccins namen, zullen weigeren de tweede te nemen omdat ze onbehaaglijke bijwerkingen ondervonden.

Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

Vorig artikelHorrorrisico’s: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen
Volgend artikelBioNTech medeoprichter: Pfizer’s Covid-19 vaccine is in een paar uur tijd ontwikkeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in