Volgens de medeoprichter van BioNTech, Dr. Ugur Sahin, is het door hem ontworpen Covid-19-vaccin voor Pfizer op 25 januari 2020 in slechts enkele uren op één dag ontwikkeld.

Geen enkel ander vaccin in de geschiedenis is zo snel ontwikkeld en geproduceerd. Het snelste vaccin dat ooit is ontwikkeld, heeft meer dan vier jaar geduurd.

BioNTech’s medeoprichter Dr. Ugur Sahin ontwierp het COVID-19 vaccin medio januari in slechts een paar uur, volgens een podcast van The Journal.

Een woordvoerder van BioNTech bevestigt aan Business Insider dat Sahin – die het bedrijf samen met zijn vrouw, Özlem Türeci, oprichtte – “in één weekend een ruw ontwerp maakte”.

Ook Moderna’s Coronavaccin duurde slechts twee dagen om te ontwerpen, meldt Greatgameindia.

De reden dat beide vaccins zo snel werden ontworpen, was vanwege de technologie waarop ze zijn gebaseerd: boodschapper RNA, of mRNA.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) had nog nooit eerder een op mRNA gebaseerd vaccin of behandeling goedgekeurd.

Maar nu heeft het bureau voor het eerst toestemming gegeven voor de op mRNA gebaseerde vaccins van Pfizer en BioNTech die in één dag zijn ontwikkeld.

Boodschapper RNA is genetisch materiaal dat cellen vertelt hoe ze eiwitten moeten maken. Deze Coronavaccins werken door een klein stukje Coronavirus-mRNA in het lichaam te injecteren.

Dat RNA codeert voor het zogeheten spike eiwit van het virus, wat het helpt zich te hechten aan cellen en deze binnen te dringen. Dat is ook waar antilichamen zich op richten en neutraliseren.

Voorheen bevatten vaccins een dode of verzwakte versie van een virus.

  Voormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins "gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie"

De nadelen van het vaccin van Pfizer en BioNTech zijn echter ook dat het in zo’n korte tijd is geproduceerd. Er zijn ook veel vragen over de korte testperiode en de neveneffecten.

Recentelijk hebben wetenschappers van de Universiteit van Miami mannen aanbevolen om een vruchtbaarheidsevaluatie uit te voeren en te overwegen hun sperma in te vriezen voordat ze het COVID-vaccin krijgen, om zo hun vruchtbaarheid te beschermen.

Ondertussen, volgens een recent CDC-rapport, waren bijna 3.150 mensen die het Covid-19 vaccin kregen toegediend gehandicapt – “onbekwaam om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat om te werken of vereiste zorg van dokter of zorgverlener benodigd”.

Een groep wetenschappers in het medische tijdschrift The Lancet heeft ook gewaarschuwd dat Covid-19 vaccins het risico op het krijgen van hiv kunnen verhogen, wat mogelijk kan leiden tot een toename van infecties.

In februari ontdekte een groep Indiase wetenschappers dat het Coronavirus was ontwikkeld met AIDS-achtige inserties. De studie concludeerde dat het onwaarschijnlijk is dat een virus dergelijke unieke inserties op natuurlijke wijze in korte tijd heeft verworven.

Hoewel het onderzoek werd ingetrokken nadat het zware kritiek had gekregen van experts op sociale media, bevestigde Luc Montagnier, de Nobelprijswinnende Franse viroloog, zelf de conclusies van het onderzoek.

De studie concludeerde dat het vanwege deze 4 nieuwe AIDS-achtige inserties in het Coronavirus is dat het virus naar de mens is gesprongen, waarvan oorspronkelijk bekend was dat het alleen dieren besmette.

Corona-zieke Chinezen werden wakker en zagen eruit als Afrikanen

Vorig artikelNa de Coronavaccinatie is de helft van mijn gezicht verlamd geraakt!
Volgend artikelNu hebben de mondkapjes ook de oceanen bereikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in