Danice Hertz, een 64-jarige arts die “afschuwelijk ziek” en “arbeidsongeschikt” werd na het krijgen van Pfizer’s COVID vaccin, zegt dat de Amerikaanse gezondheidsinstanties duizenden bijwerkingen negeren, bericht Theexpose.uk.

In een exclusief interview met The Defender, zegt Hertz dat als ze terug kon gaan in de tijd, ze zich niet zou hebben laten vaccineren.

Hertz zegt dat ze contact heeft gehad met talloze gezondheidsinstanties, artsen en onderzoekers – waaronder de National Institutes of Health (NIH), U.S. Food and Drug Administration (FDA), Centers for Disease Control and Prevention (CDC), U.S. Surgeon General en artsen aan de universiteiten van Harvard en Stanford en het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles – in een poging om hulp te krijgen voor de neurologische verwondingen die ze heeft opgelopen na het krijgen van het vaccin.

Hertz vertelt The Defender dat er duizenden mensen zijn zoals zij – die gewond zijn geraakt door COVID-vaccins – die lijden en hulp nodig hebben, maar dat ze genegeerd worden door de mainstream media en de Amerikaanse gezondheidsinstanties. Ondertussen worden de COVID vaccins verplicht gesteld voor miljoenen Amerikanen, met nauwelijks enige discussie over de risico’s.

Hertz, een gastro-enteroloog die in oktober met pensioen ging, kreeg haar eerste en enige dosis van Pfizer’s vaccin op 23 december 2020.

“Er was een kans om het vaccin te krijgen omdat het ziekenhuis het aan elke arts gaf. Ik wist niet of ik weer aan het werk zou moeten, dus ik rende erheen om het te halen. Binnen 30 minuten kreeg ik last van bijwerkingen.

Ik wachtte de 15 minuten die je moet wachten nadat je het hebt gekregen, en ik ging naar de auto en mijn gezicht begon te branden. Ik reed vijf minuten naar huis, en tegen de tijd dat ik door de deur liep, zei ik tegen mijn man dat hij de ambulance moest bellen,” zegt Hertz.

Hertz zegt dat ze binnen 24 uur neurologische symptomen ontwikkelde, waaronder ernstige paresthesieën in haar gezicht, tong, hoofdhuid, borstwand en ledematen, evenals tremoren, stuiptrekkingen, zwakte, hoofdpijn, tinnitus en evenwichtsstoornissen.

“Mijn bloeddruk was 186 over 127, wat kenmerkend is voor deze reacties,” zegt Hertz.

Hertz belde haar dokter, en nam Benadryl en steroïden voor het geval dat zij een allergische reactie had. De volgende dag werd haar gezicht volledig gevoelloos.

“Mijn hele gezicht voelde aan alsof het brandde – alsof er zuur over mijn gezicht was gegoten. Ik had door mijn hele lichaam het gevoel alsof het trilde. Ik voelde alsof ik een strakke band rond mijn taille had, pijn op de borst en kortademigheid, en ik ging zeven dagen naar bed.”

Hertz ging naar een allergoloog die haar met steroïden behandelde voor het geval ze een allergische reactie op het vaccin vertoonde. Na een paar weken zonder verbetering, ontmoette Hertz de hoofdneuroloog van Cedars-Sinai.

“Ik zag zes neurologen, vijf allergologen, drie reumatologen, en niemand had een enig idee. Zij deden bloedwerk, huidbiopsieën, een MRI en meer, en niets kwam werkelijk te voorschijn. Helaas, als een arts niet weet wat er mis is met je, zijn ze klaar met je, hoewel dat niet is hoe ik mijn praktijk voer,” zegt Hertz.

In een vroeg stadium, toen Hertz werd geëvalueerd door de eerste neuroloog, vroeg de neuroloog haar naar een “CISA consult” met het CDC.

Volgens de website van het CDC werd het Clinical Immunization Safety Assessment (CISA) Project in 2001 opgericht om te voorzien in de onvervulde behoeften van de VS op het gebied van klinisch onderzoek naar de veiligheid van vaccins.

CISA is een nationaal netwerk van vaccinveiligheidsdeskundigen van het CDC’s Immunization Safety Office en zeven medische onderzoekscentra, plus andere partners die zich bezighouden met vaccinveiligheidsvraagstukken, klinisch onderzoek van hoge kwaliteit verrichten en complexe klinische ongewenste voorvallen na vaccinatie beoordelen.

Het CISA-project geeft ook advies aan Amerikaanse clinici die vragen hebben over de veiligheid van vaccins voor een specifieke patiënt die in de VS woont. Het geeft ook advies aan Amerikaanse zorgverleners en partners op het gebied van de volksgezondheid over veiligheidskwesties met betrekking tot vaccins, en beoordeelt klinische ongewenste voorvallen na immunisatie waarbij in de VS goedgekeurde vaccins betrokken zijn.

Het geval van Hertz werd in het CISA-project opgenomen en werd op 23 maart tijdens de grote rondes van het CDC gepresenteerd. Na de bijeenkomst stuurde een arts een brief naar Hertz waarin werd gesuggereerd dat zij een “mestcel stoornis” had.

Het CISA Project heeft nooit contact met haar opgenomen.

Mestcel activatie syndroom (of mestcel stoornis) is een aandoening waarbij een patiënt herhaalde episodes van de symptomen van anafylaxie ervaart – allergische symptomen zoals netelroos, zwelling, lage bloeddruk, ademhalingsmoeilijkheden en ernstige diarree.

Systemische mastocytose kan huidletsels, pijn in de inwendige organen, botpijn, diarree en braken, gewichtsverlies en cardiovasculaire symptomen veroorzaken.

Hertz nam contact op met het NIH en werd op virtueel geëvalueerd door Dr. Avindra Nath, een arts-wetenschapper die gespecialiseerd is in neuro-immunologie en intramuraal klinisch directeur is van het National Institute of Neurological Disorders and Stroke bij het NIH.

Hertz zei dat ze haar bloed voor een studie naar het NIH stuurde, omdat ze daar veel patiënten zoals zij zagen. Ze stuurde haar bloed ook naar artsen in Stanford en Harvard voor evaluatie.

De arts van Harvard dacht ook dat Hertz mastocytose had en gaf haar medicijnen, maar die hielpen niet. “Ik slik nu een heleboel medicijnen tegen mastocytose, maar ik ben nog steeds behoorlijk ziek,” zegt Hertz.

“Ik denk niet dat dat [mastocytose] de hele verklaring is van wat er met ons gebeurt. Ik ben hier negen maanden later nog steeds. Ik weet nog steeds niet wat er mis is met mij. Ik ben niet meer zo ziek als in het begin, maar ik krijg nog steeds aanvallen waarbij ik het gevoel heb dat ik word geëlektrocuteerd, en mijn man kan mijn benen en armen echt voelen trillen,” zegt Hertz.

Hertz startte een Facebook-groep die nu meer dan 160 mensen telt die neurologische problemen hebben ondervonden na een COVID-vaccin, en geen hulp kunnen vinden voor hun aandoeningen.

  Nieuw onderzoek toont aan dat gevaccineerde moedermelk vervuild is met mRNA

“We hebben 160 mensen in deze besloten Facebookgroep en we kennen elkaar allemaal heel goed en proberen elkaar te helpen. Samen hebben we heel erg ons best gedaan om hulp te krijgen,” zegt Hertz.

“Hoewel mijn groep bestaat uit 160 leden die legitieme bijwerkingen van COVID-vaccins hebben, zijn er andere groepen waarvan ik op de hoogte ben die er duizenden hebben,” voegt ze eraan toe.

Hertz zei dat de mainstream media niet willen praten met iemand in haar groep die gewond is geraakt, omdat ze niet mogen publiceren over vaccinverwondingen.

“Er zijn veel mensen die neurologische reacties hebben gehad en veel mensen weten niet dat het vaccin-gerelateerd is,” zegt ze.

Hertz en haar groep slaagden erin een Zoom-bijeenkomst te krijgen met Dr. Peter Marks, directeur van het Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) bij de FDA, om hun vaccinverwondingen te bespreken, maar waren teleurgesteld toen hij niet kwam opdagen voor de bijeenkomst.

Hertz legt uit:

“We hadden een zeer belangrijke Zoom-bijeenkomst met Marks belegd. Ik denk dat het de dag was dat ze aankondigden dat het vaccin van Pfizer de volledige goedkeuring van de FDA had gekregen. Wij [de groep] wisten van tevoren niet dat het zou worden goedgekeurd.

We hadden allemaal toespraken voorbereid om Marks om hulp te smeken en hij kwam niet opdagen. Het hoofd van de communicatie kwam opdagen – geen wetenschapper. Ze luisterde naar ons. Haar antwoord nadat ze een vol uur naar ons had geluisterd was, ‘nou als u mij uw VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System] nummer kunt geven, zal ik iedereen naar uw VAERS gevallen laten kijken en we zullen zien wat we kunnen doen om u te helpen.'”

Hertz zegt dat de vertegenwoordiger van de FDA het punt volledig miste.

“We waren hier om een groot aantal mensen te vertegenwoordigen die gewond zijn geraakt en medische zorg nodig hebben, toch kregen we geen reactie”.

Amerikaanse agentschappen zijn op de hoogte van vaccinatieverwondingen

Hertz zegt dat er verschillende theorieën zijn voor bijwerkingen zoals de hare, maar ze denkt niet dat er een bewezen is of dat er genoeg onderzoek is gedaan.

“Sommige mensen denken dat het een immuun-gemedieerde neuropathie is waarbij zenuwen worden aangevallen door antilichamen die door het vaccin worden geactiveerd. Een dokter in Californië beweert dat hij een spike-eiwit, geproduceerd door het vaccin, in onze monocyten heeft gevonden – omdat hij onderzoek doet op leden van de groep,” zegt Hertz.

Hertz zegt dat verschillende leden van haar besloten Facebookgroep naar het NIH zijn gegaan voor behandeling, vooral degenen die verlamd raakten na het krijgen van het vaccin en hun benen niet meer kunnen gebruiken.

“De NIH is zich bewust van wat er gebeurt, maar heeft zich publiekelijk afzijdig gehouden van bijwerkingen van vaccins. Al vroeg, toen ik begin januari zo ziek was, probeerde ik uit te zoeken met wie ik contact moest opnemen – en ik heb contact opgenomen met een andere meneer bij de NIH die heel hoog in het NIAID [National Institute of Allergy and Infectious Diseases] zit. Hij vertelde me dat ze ‘zeer bewust’ zijn van deze bijwerkingen en dat ze er naar kijken,” zegt Hertz

“Ze wisten van deze bijwerkingen voordat de vaccins werden vrijgegeven uit de klinische proeven,” zegt Hertz.

In een e-mail uitwisseling van 11 februari (zie hieronder) tussen Hertz en de NIH en NIAID (het agentschap geleid door Dr. Anthony Fauci), slechts twee maanden nadat de COVID-vaccins een Emergency Use Authorization hadden gekregen, erkende een ambtenaar dat andere reacties zoals die waar Hertz last van had, waren gemeld en dat de agentschappen ervan op de hoogte waren.

Hertz zei dat ze gelooft dat het NIH achter de schermen een ander standpunt uitdraagt dan het agentschap aan het publiek presenteert. Ze zegt dat ze denkt dat dit komt omdat het NIH wordt gefinancierd door de FDA.

Hertz heeft verschillende gesprekken gevoerd met Marks en Dr. Janet Woodcock, waarnemend commissaris van de FDA. Marks noch Woodcock namen de zorgen van Hertz serieus, maar wensten haar in plaats daarvan het beste met haar slopende vaccinverwondingen.

Hertz zegt dat Woodcock in eerste instantie zei dat ze zou willen helpen, maar vervolgens weer reageerde met:

“Ik vind het zo erg voor uw beproeving. Het lijkt erop dat wat ontbreekt is wat zij noemen een ‘onderzoeksdefinitie’, met andere woorden een syndromaal kader om te beschrijven wat er wordt ervaren, omdat het misschien niet past in de huidige diagnostische categorieën. Mogelijk kan een van de door u geraadpleegde academische onderzoekers daaraan werken. Ik heb geen inzicht in hoe dit vanuit een behandelingsstandpunt benaderd zou kunnen worden.”

Met andere woorden, ze zijn niet geïnteresseerd om over deze reacties te horen, zegt Hertz in een e-mail aan het NIH waarin ze de reactie van de FDA beschrijft.

In de e-mail, schreef Hertz:

“Het is schokkend voor mij dat ze deze rapporten van honderden en duizenden die lijden aan ernstige bijwerkingen volledig afblazen. Ik zou denken dat ze zoveel mogelijk zouden willen weten over deze bijwerkingen. Er is iets goed mis en deze bijwerkingen van de vaccins worden in de doofpot gestopt. Het is een grote slechte dienst voor zovelen die lijden zoals ik.”

Op 1 februari heeft Hertz contact opgenomen met haar team van artsen, het CDC en Marks over haar ervaring en die van vijf andere vrouwen die neurologische problemen ontwikkelden na het vaccin van Pfizer. Hertz vroeg waarom hun neurologische reacties werden genegeerd.

Hertz schreef:

“Zoals de meesten van u mij kennen, ben ik een 64-jarige gastro-enteroloog die 30 minuten na ontvangst van de eerste dosis van het Pfizer Covid-vaccin een vreselijke reactie kreeg. Ik heb nog steeds veel symptomen, bijna 9 weken na de toediening, met ernstige paresthesieën, benauwdheid op de borst, tremor, duizeligheid en hoofdpijn. Ik ben op het internet op zoek naar informatie en kwam een artikel tegen in een tijdschrift Neurology Today. Ik schreef een reactie na het artikel over mijn reactie. Vervolgens ben ik benaderd door vijf andere vrouwen die zeer vergelijkbare neurologische reacties hebben gehad als ik en die allemaal weken na de ontvangst van hun vaccins behoorlijk ziek zijn.

  Het Vaccinatie Doden Rapport - Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties

Zij hebben dezelfde moeilijkheden gehad om de juiste medische zorg te krijgen, omdat de medische wereld niets van deze reacties afweet. Ook zij hebben hun reacties gemeld bij de farmaceutische bedrijven en de regelgevende overheidsinstanties, maar er is geen reactie gekomen of documentatie over hun reacties.

Het is duidelijk dat deze neurologische reacties niet ongehoord zijn. Waarom worden ze niet aangepakt? Waarom worden onze rapporten genegeerd? We willen het publiek niet bang maken voor het vaccin, maar we willen allemaal heel graag medische zorg krijgen en vrezen dat we niet zullen herstellen van deze slopende symptomen. Voorheen waren we allemaal gezond. We overwegen naar de media te stappen omdat we vreselijk gefrustreerd zijn over het gebrek aan transparantie. Enig advies van uw kant zou zeer op prijs worden gesteld.”

Marks antwoordde dat het hem “zeer speet” te horen van haar symptomen, dat de FDA bijwerkingen serieus neemt en zei dat hij het geneesmiddelenbewakingsteam had gevraagd een vervolgactie met haar te ondernemen. Tot op heden hebben noch Marks, noch het geneesmiddelenbewakingsteam vervolgacties ondernomen.

Op 17 maart stuurde een ambtenaar van het NIH een e-mail aan Hertz – met een kopie van Pfizer – waarin hij de meer dan 1000 neurologische bijwerkingen erkende die aan VAERS waren gemeld, en beloofde deze aan de wetenschappelijke gemeenschap te presenteren, wat tot op heden nog niet is gebeurd.

De ambtenaar zei:

“Als u de VAERS-database bekijkt, zijn er al meer dan 1000 neurologische bijwerkingen gemeld, maar om ze aan de wetenschappelijke gemeenschap te kunnen presenteren, moeten we zoveel mogelijk informatie verzamelen voordat we ze versturen. Ik beloof u dat we uw probleem en andere gevallen die we nu onderzoeken zullen rapporteren en ik [zou] het echt op prijs stellen als u ons 1-2 weken de tijd geeft om uitgebreide informatie te verzamelen voordat we het publiceren.”

In een e-mail van 15 april aan Marks, Woodcock, het CDC en NIH, schreef Hertz:

“Waarom wordt dit geheim gehouden? Wanneer wordt het publiek op de hoogte gebracht zodat we ons kunnen laten behandelen? Zullen we herstellen? U hebt geen idee van de pijn en het lijden dat veel mensen hebben doorgemaakt. Ik wou dat u kon ervaren wat wij meemaken om mijn pleidooien te begrijpen. Het is heel moeilijk om op deze manier te leven. Soms heb ik zoveel pijn dat ik niet meer wil leven. Het is zo schokkend voor mij dat deze onderdrukking van informatie en de waarheid kan plaatsvinden in ons land. Als arts had ik nooit gedacht dat dit hier in de Verenigde Staten zou kunnen gebeuren, met ons geweldige medische systeem en regelgevende instanties.

Maak deze bijwerkingen alstublieft openbaar, zodat medische zorg beschikbaar komt voor de velen die net als ik lijden aan kwellende symptomen als gevolg van deze vaccins. Uiteindelijk zal de waarheid worden verteld. We hebben nu hulp nodig.”

Hertz zegt dat ze een antwoord heeft gekregen van Woodcock, die zegt dat de FDA “deze neurologische reacties aan het onderzoeken is”. Maar er is geen vervolg of erkenning geweest van haar verwondingen – of de verwondingen die duizenden anderen ondervinden.

Hertz, die pro-vaccin is, zegt dat ze bezorgd is dat de FDA, NIH, CDC en farmaceutische bedrijven vaccinatieverwondingen negeren.

Hertz legt uit:

“We willen dat de medische gemeenschap wordt voorgelicht over deze reacties, zodat ze ons niet afwijzen, zodat ze kunnen valideren wat er is gebeurd en ons kunnen behandelen. Er moet onderzoek worden gedaan om te ontdekken wat er is gebeurd en om behandelingen te creëren. En nu zijn er vaccinatie-mandaten en kunnen mensen zoals wij niet meer gevaccineerd worden. Velen in mijn groep zijn arts en kunnen pas weer aan het werk als ze volledig gevaccineerd zijn, maar ze kunnen niet weer aan het werk en het is niet gemakkelijk om een vrijstelling te krijgen. Daar moeten we naar kijken.”

Op 24 mei schreven Hertz en 79 andere personen die gewond waren geraakt door de vaccins van Moderna, Pfizer, Johnson & Johnson en AstraZeneca (Amerikaanse klinische proef) een brief aan de Dr. Vivek Murthy, U.S. Surgeon General en het Witte Huis met het pleidooi om hun bijwerkingen te valideren, zodat ze op de juiste manier konden worden aangepakt.

De groep verklaarde:

“We hebben allemaal zeer vergelijkbare bijwerkingen van deze vaccins. Voorheen waren we gezonde mensen. Onze bijwerkingen traden op binnen enkele minuten tot enkele dagen na ontvangst van de vaccins. Er bestaat geen twijfel over dat de vaccins onze bijwerkingen hebben veroorzaakt.

Onze bijwerkingen waren misselijkheid, gewichtsverlies, brandend maagzuur, diarree/constipatie, slaapstoornissen, pijn op de borst, hoofdpijn, druk op het gezicht en de sinussen, duizeligheid, ernstige zwakte en vermoeidheid, pijnlijke paresthesieën door het hele lichaam, ernstige pijnlijke paresthesieën geconcentreerd op het gezicht, tong en hoofdhuid, inwendige trillingen en beven, spiertrekkingen en spierkrampen, hersenmist en mentale statusveranderingen, geheugenverlies, oorsuizingen, verminderd/wazig zicht, verhoogde bloeddruk en hartslag, uitpuilende aders, hartproblemen en zwakte. Verscheidene leden van onze groep zijn verlamd aan de onderste ledematen en zijn dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Velen van ons zijn al vijf maanden ziek.”

Niemand in de groep had een van de bovenstaande symptomen voordat ze een COVID-vaccin kregen.

Ze [de verwondingen] maken de meerderheid van ons gehandicapt en niet in staat om terug te keren naar onze banen als medische en andere gezondheidswerkers, ouders, leraren, wetenschappers, enzovoort,” schreef de groep.

“Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en financieel zijn we getroffen. De meesten van ons zijn niet in staat om te werken, of hebben een verminderd werkschema. Dit gaat maar door zonder dat er een einde in zicht is.

WE HEBBEN HELP NODIG. De voortdurende berichtgeving dat de vaccins veilig zijn en met nul erkenning van deze nadelige neurologische bijwerkingen heeft het voor ons onmogelijk gemaakt om medische behandeling te krijgen. Wij zijn ‘collateral damage’ in de poging om de pandemie te stoppen,” schreef de groep.

  YouTube op heterdaad betrapt met het verwijderen van "dislikes" van Biden's White House pagina

De groep vertelde Murthy dat zolang bijwerkingen niet worden erkend, het onmogelijk zal zijn om zorg te krijgen.

“Wij pleiten ervoor dat u de medische gemeenschap bewust maakt van deze bijwerkingen, zodat we de medische zorg kunnen krijgen die we nodig hebben,” schreef de groep.

Amerikaanse gezondheidsdiensten willen niet dat mensen op de hoogte zijn van vaccinatieverwondingen

Op de vraag van The Defender waarom de Amerikaanse gezondheidsinstanties bijwerkingen van vaccins in de doofpot zouden stoppen, onderzoek zouden onderdrukken en de gewonden geen adequate behandeling zouden geven, antwoordt Hertz:

“De pandemie is verschrikkelijk. Het is een echt probleem. Maar ze hebben berekende beslissingen genomen over hoe ze de meeste mensen kunnen beschermen, en ik weet niet wie deze beslissingen heeft genomen, maar ze hebben besloten dat het vaccineren van zoveel mogelijk mensen meer mensen zal redden dan het verzorgen van de verwondingen door het vaccin. Ik denk dat ze geen angst of paniek willen zaaien en geen ruchtbaarheid willen geven aan het feit dat er verwondingen zijn.”

Hertz zegt dat ze gelooft dat wat er gebeurt met de COVID-vaccins een misdaad is tegen ons land.

“Als er iets is wat ik zou kunnen doen, zou ik teruggaan in de tijd en die prik uit mij halen,” zei Hertz. “Ik heb elk vaccin genomen dat ooit is uitgekomen en ik heb nooit ergens een bijwerking op gehad. Ik ging die dag naar binnen zonder enige bezorgdheid omdat het was goedgekeurd door de FDA. Ik voel me als een idioot.”

Hertz zegt dat ze verschillende rapporten heeft ingediend bij VAERS, maar het CDC heeft er nooit gevolg aan gegeven. Ze kreeg een telefoontje van een administratief persoon die gewoon de melding bevestigde en ze vertelde hen:

“Ik ben een arts. Ik ben ernstig ziek. Ik vrees voor mijn leven. Ik heb me schriftelijk en mondeling gemeld bij Pfizer, en niemand heeft me ooit teruggebeld.”

Klik voor groot

Hertz nam op 23 februari opnieuw contact op met Dr. Marks nadat ze geen follow-up had gekregen zoals beloofd, en een andere ambtenaar van CBER reageerde. Deze ambtenaar verwees haar naar VAERS en vertelde haar hoe zij informatie over haar ongewenste voorval kon opvragen en hoe zij een kopie van het rapport kon krijgen. Hij stelde haar ook voor een CISA-consult aan te vragen bij het CDC, hetgeen zij reeds had gedaan.

Hertz antwoordde:

“Dank u voor uw aanbeveling om contact op te nemen met VAERS. Helaas heeft dit geen zin aangezien dit reeds is gebeurd. Hopelijk wordt u zich bewust van de verwondingen die sommige mensen door de vaccins ondervinden en kunt u de medische gemeenschap voorlichten, zodat er medische zorg beschikbaar komt voor mensen zoals ik.”

De ambtenaar vroeg of zij haar rapport correct had ingevuld en dat hij de indruk had dat VAERS contact met haar zal opnemen als “follow-up informatie nodig is”.

Hertz zei dat ze contactinformatie had verstrekt op het VAERS-rapport dat ze had ingediend en dat ze “volledig op de hoogte was van de vele honderden rapporten met soortgelijke bijwerkingen in de VAERS-database,” net als de mensen in haar groep met soortgelijke ernstige bijwerkingen. “Wij en onze artsen hebben CDC CISA consulten gevraagd, die totaal niet hebben geholpen,” zei Hertz.

Hertz legde uit:

“Ik zou denken dat de FDA en CDC van deze bijwerkingen op de hoogte zouden willen zijn. We zijn allemaal ernstig ziek geweest. Het is werkelijk schokkend dat onze rapporten niet serieus zijn genomen en dat de FDA ons niet om een follow-up vraagt. Men maakt zich blijkbaar geen zorgen over mensen die gewond raken door de vaccins.

De suggesties die u doet in uw beide e-mails aan mij zijn onzinnig. Ik ben een arts, geen idioot. U gaat voorbij aan het feit dat velen van ons door de vaccins gewond zijn geraakt en worden genegeerd. Uw e-mails zijn beledigend en vernederend. U mist mijn punt volledig. Ik denk dat dit alleen maar weergeeft hoe serieus u het feit neemt dat er veel mensen zijn die ernstig gewond zijn geraakt door de Covid vaccins en moeite hebben om bevestiging en medische zorg te krijgen omdat deze reacties verborgen worden gehouden voor de medische gemeenschap.

Dit is echt schokkend. Ik heb 33 jaar als arts gewerkt en had altijd vertrouwen in onze regelgevende instanties. Nu ik ernstig gewond ben geraakt door dit vaccin en moet vechten om serieus genomen te worden en medische hulp te krijgen, heb ik geen vertrouwen meer.”

Op 2 juli heeft Hertz een van haar contactpersonen bij de NIH opnieuw benaderd met de vraag of er iemand was die bijwerkingen zoals de hare bestudeerde, en de groep die zij vertegenwoordigt. Ze schreef: “We zijn in de steek gelaten door de overheid, en de medische gemeenschap weet niets over deze bijwerkingen. We hebben dringend medische hulp nodig.”

Er kwam geen reactie.

Hertz zegt dat ze als arts pro-vaccin is, maar ze is ook “pro-informed consent,” en ze heeft dat altijd aan haar patiënten gegeven.

“Wat ik ook met hen deed, of het nu een procedure was zoals een colonoscopie of het voorschrijven van een medicijn, ik heb hen altijd op de hoogte gebracht van de risico’s die eraan verbonden zijn. Er was geen geïnformeerde toestemming met het [COVID] vaccin, en als ik het geweten had, zou ik het nooit genomen hebben,” zegt Hertz.

Hertz zegt dat het publiek juiste en volledige informatie moet krijgen over de risico’s en de mogelijkheid om een keuze te maken. “Die keuze voor hen maken is verkeerd,” zei ze.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Meest gelezen artikelen in 2020 en een kleine terugblikVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinletsels en -doden vastgelegd op camera
Volgend artikel“Misdaden tegen de mensheid”: Duizenden artsen veroordelen COVID-beleidsmakers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Het is onvoorstelbaar hoe onwetend artsen zijn over de hele wereld. Hier in Nederland werden artsen de inhoud van de vaccine onthouden. Met als reden dat het Staatsgeheim is! Dr. Hertz noemde haar groep “coletteral damage” voor de instanties. Echter, de hele wereld bevolking zijn proefkonijnen voor Big Pharma om te kijken hoeveel mensen er aan dood gaan.

  2. Ze trilt nu dagelijks op 60 Hertz…
    …too soon?

    Sorry, ik weet dat het ernstig is, maar ze is verdorie een arts die zonder verder onderzoek heeft aangenomen dat alle averechtse regels die de regeringen vanaf het begin af aan oplegde zouden moeten werken, ook al leer je sommige van die dingen al op de kleuterschool. Ik wil niet weten wat ze in haar onwetendheid of hoogmoed andere mensen heeft aangedaan in de tijd dat ze arts is geweest.

  3. Die zgn artsen hebben ook al heel lang aan de pharma-ruif zitten vreten. Het zijn niet meer dan hoger opgeleide doorgeefluiken voor de pharmaboeren. Wat hebben ze in feite de laatste decennia nog te doen gehad behalve medicijntjes voorschrijven? Ze hoeven niet meer na te denken, of baanbrekend onderzoek te doen. Ze komen zelf niet op interessante gedachtes. Ze zitten in een kantoortje, waar de patient ingepland wordt op een bepaald tijdstip, en ze worden per tien minuten betaald om die patient weg te werken; met een medicijntje, of als de nood echt dringt een verwijzing. Het is niet meer dan een administratieve job waar ze een bepaalde licentie voor hebben gekregen, plus een solide titel die enig ouderwets vertrouwen inboezemt. Kwakzalver of medicijnman wordt ‘em niet. De voorgeschreven brouwsels komen uit de ketels van de pharma.

    Deze arts is een gastro-enteroloog en ze zal niemand ingespoten hebben met het brouwsel. Maar haar persoonlijke reden is lichtelijk bizar. Je zou denken dat ze goed onderzoek had gedaan naar wat er ingespoten wordt, maar niet dus. Kennelijk niet dus. Mijn punt is dat de doorgeefluik-medicijnmannen net zo hard hebben meegedaan om op dit punt te komen, en misschien wel harder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in