Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen

2
© Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

De potentiële gezondheidsrisico’s in verband met de overhaastig ontwikkelde vaccins zijn groot. Uit de statistieken (Pdf) die de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) tijdens een presentatie op 19 december hebben vrijgegeven, blijkt dat 3.150 van de in totaal 112.807 mensen die de eerste van twee doses van het covid-19-vaccin van Pfizer hebben gekregen, zijn getroffen door een zogenoemde “Health Impact Event”.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) betekent een “Health Impact Event” dat iemand “niet in staat is om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat is om te werken, of zorg nodig heeft van dokter of zorgverlener”. De informatie werd onthuld door Dr. Thomas Clark, een epidemioloog van de CDC in de Adviescommissie voor Immunisatiepraktijken, een onafhankelijk panel dat aanbevelingen doet aan de CDC.

Overigens moeten de mRNA-vaccins twee keer worden toegediend en het interval tussen de twee doses is ongeveer drie weken. Men heeft dus een dubbel risico op bijwerkingen.

Eind november vertelde Sandra Fryhofer, een Amerikaanse arts in het bestuur van de American Medical Association, aan CNBC dat ze zich zorgen maakte dat veel mensen die de eerste dosis Pfizers of Modern vaccins namen, zullen weigeren de tweede te nemen omdat ze onbehaaglijke bijwerkingen ondervonden.

We moeten de patiënten er echt van bewust maken dat dit niet gemakkelijk zal zijn. Ze zullen het voelen dat ze een vaccin hebben gekregen. Ze zullen zich waarschijnlijk niet geweldig voelen. Maar ze moeten terugkomen en de tweede dosis nemen, zei Fryhofer.

Ten minste vijf gezondheidswerkers in Alaska hebben na het verkrijgen van het Pfizer-vaccin bijwerkingen ondervonden. Eén ontvanger, een verpleegster in het Bartlett Regional Hospital, had een noodbehandeling nodig voor minstens twee nachten.

  De onderschatte pandemie: van de gevaarlijke verspreiding van domheid

Een ziekenhuis in Illinois stopte de vaccinaties nadat vier medewerkers bijwerkingen hadden ondervonden.

De Washington Post citeerde dokter en studiedeelnemer David Yamane. Hij meldde rillingen en hoofdpijn en was zo moe dat hij ’s middags op de bank in slaap viel en pas de volgende dag badend in het zweet wakker werd. “Deze symptomen zijn geen grap”, vertelde de medische professional aan de krant.

De gerapporteerde allergische reacties die zich bij sommigen voordeden zijn nog gevaarlijker. Ze kunnen zich voordoen in de vorm van uitslag, maar ze kunnen ook kortademigheid veroorzaken en levensbedreigend worden. Er wordt aangenomen dat deze reactie wordt veroorzaakt door de nanodeeltjes in de lipidenschaal die het eigenlijke ingrediënt omringen, volgens Dr. Peter Marks, de directeur van Food and Drug Administration’s Center for Biologics Evaluation and Research.

Vier gevallen van gezichtsverlamming deden zich ook voor toen ze werden getest met het Biontech/Pfizer-vaccin. De placebogroep, d.w.z. degenen die een ineffectieve injectie kregen in plaats van het vaccin, werd niet beïnvloed.

De meest voorkomende korte termijn – niet lange termijn – bijwerkingen die vaccinproducent Moderna aan de FDA meldde waren:

Injectieplaats reactie in 91,6 procent van de patiënten
Vermoeidheid bij 68,5 procent van de patiënten
Hoofdpijn bij 63 procent van de patiënten
Spierpijn bij 59,6 procent van de patiënten
Gewrichtspijn bij 44,8 procent van de patiënten
Rillingen bij 43,4 procent van de patiënten

Sommigen hebben zelfs beweerd dat het Covid-19 vaccin 8-16 keer meer oudere Amerikanen zou kunnen doden in vergelijking met helemaal geen vaccin.

In oktober van dit jaar zei de Amerikaanse minister van Volksgezondheid en Human Services Alex Azar dat een fonds voor tegenmaatregelen de verwondingen door Covid-19 vaccins zou moeten dekken, die farmaceutische bedrijven volledige immuniteit geven tegen mogelijke aansprakelijkheidsprocedures.

  World Economic Forum: er komt een globale covid cyberpandemie aan - erger dan Covid-19

Maar zoals de Wall Street Journal meldde, is het fonds geen remedie voor het Amerikaanse publiek. Volgens advocaten en vaccinatiedeskundigen heeft het fonds sinds het begon met het verwerken van claims 6 miljoen dollar uitbetaald op 29 claims, gemiddeld 207.000 per persoon, vergeleken met 585.000 dollar gemiddeld per persoon voor een ouder vaccinatiekwetsuur-fonds.

Het nieuwe fonds heeft een bijna onmogelijke drempel om te bewijzen dat er een verband bestaat tussen een letsel en het vaccin, zeggen de deskundigen. Het nieuwe fonds heeft ook een kortere verjaringstermijn, geen beroepsprocedure en betaalt geen schadevergoeding voor pijn of lijden. Het werd in 2010 opgericht om de schade te dekken die het gevolg is van vaccins voor een grieppandemie of geneesmiddelen om een ​​miltvuur of ebola-uitbraak te behandelen.

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Vorig artikelWorld Economic Forum erkent dat Davos 2021 het “Great Reset Initiative” zal onthullen.
Volgend artikelVolksgezondheidsdienst: PCR-test kan geen onderscheid maken tussen actief virus of virus dat door het immuunsysteem is geneutraliseerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Nou, dan geen boosterprik, maar dat wil de eu regering wel verplichten, anders kom je nergens meer in. Vlgs mij is het een manier om de overbevolking aan te pakken, en zeker de zwakkeren in de samenleving want die kosten immers geld, ook de ouderen worden niet ontzien, daar zijn er immers ook te veel van, en er is woningnood, en Europa heeft in 1974 beloofd dat het islamitisch wordt. Hoezo horen wij niets over corona in de Arabische landen? Is het daar dan niet en zo ja hoe kan dat dan? Vlgs mij worden er hele smerige spelletjes gespeeld.

  2. Zoals hun afspraken niet nakomen ,,, wij moeten die afspraken ook negeren , of wilt u herhaling , tot door de eeuwen heen , zoals is .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in