Eerder deze week onthulde de New York Post banden tussen Oekraïne en Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden. Het nieuws werd door Donald Trump beschreven als een “smoking gun”.

Hunter Biden zou een Oekraïense zakenman aan zijn vader hebben voorgesteld, zoals blijkt uit een e-mail van de New York Post.

De zakenman leidde een energiebedrijf in Oekraïne en het incident vond plaats in 2015, minder dan een jaar voordat Joe Biden, de toenmalige Amerikaanse vicepresident, “overheidsambtenaren in Oekraïne onder druk zette om een aanklager die het bedrijf onderzocht te ontslaan”, schrijft de New York Post.

Daarna kwam nog een corruptie-onthulling over de Biden-clan van dezelfde krant, waarin wordt beweerd dat Hunter Biden miljoenen dollars van China eiste.

Maar toen CBS-journalist Bo Erickson Joe Biden confronteerde met vragen over de onthullingen, werd hij het bos ingestuurd.

Biden werd geconfronteerd toen hij vrijdagavond Michigan zou verlaten.

“Ik wist dat je het zou vragen. Ik heb geen antwoord. Het is een lastercampagne die je bevalt”, antwoordde hij.

Bo Erickson wordt bijgestaan ​​door collega Ed O’Keefe op CBS:

“Het is onze taak als journalisten om vragen te stellen aan mensen die aan de macht zijn of die de macht willen, of ze de vragen nu leuk vinden of niet. Bo heeft vanavond zijn werk gedaan. En Bo deed zijn werk goed”, schrijft hij in een Twitterbericht.

Meer dan de helft van de werknemers in de gezondheidszorg in ziekenhuizen in Californië weigert vaccinaties

Trump waarschuwt voor extreem linkse “revolutie” – Biden is een marionet

Vorig artikelMoslims prijzen onthoofding als heldendaad: “Een waarschuwing aan alle critici van de islam”
Volgend artikelSchokkende onthulling collega onthoofde leraar: “Autoriteiten lieten het gebeuren, we zijn allemaal lafaards, we hebben het bloed van zijn onthoofde hoofd aan onze handen”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in