Eerder deze week onthulde de New York Post banden tussen Oekraïne en Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden. Het nieuws werd door Donald Trump beschreven als een “smoking gun”.

Hunter Biden zou een Oekraïense zakenman aan zijn vader hebben voorgesteld, zoals blijkt uit een e-mail van de New York Post.

De zakenman leidde een energiebedrijf in Oekraïne en het incident vond plaats in 2015, minder dan een jaar voordat Joe Biden, de toenmalige Amerikaanse vicepresident, “overheidsambtenaren in Oekraïne onder druk zette om een aanklager die het bedrijf onderzocht te ontslaan”, schrijft de New York Post.

Daarna kwam nog een corruptie-onthulling over de Biden-clan van dezelfde krant, waarin wordt beweerd dat Hunter Biden miljoenen dollars van China eiste.

Maar toen CBS-journalist Bo Erickson Joe Biden confronteerde met vragen over de onthullingen, werd hij het bos ingestuurd.

Biden werd geconfronteerd toen hij vrijdagavond Michigan zou verlaten.

“Ik wist dat je het zou vragen. Ik heb geen antwoord. Het is een lastercampagne die je bevalt”, antwoordde hij.

Bo Erickson wordt bijgestaan ​​door collega Ed O’Keefe op CBS:

“Het is onze taak als journalisten om vragen te stellen aan mensen die aan de macht zijn of die de macht willen, of ze de vragen nu leuk vinden of niet. Bo heeft vanavond zijn werk gedaan. En Bo deed zijn werk goed”, schrijft hij in een Twitterbericht.

Hier krijgt Antifa een pak slaag - van een heel woonblok

Trump waarschuwt voor extreem linkse “revolutie” – Biden is een marionet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here