Een 13-jarige Franse jongen verloor zijn gezichtsvermogen slechts 10 dagen nadat hij een dosis van het Pfizer Covid-19-vaccin had gekregen, bericht Theexpose.uk.

De jongen, genaamd Yassine, kreeg zijn injectie met het Pfizer Covid-19 vaccin op 17 juli 2021, slechts een maand nadat Frankrijk begon met het toedienen van de injecties aan kinderen ouder dan 12 jaar. Naar verluidt begonnen de problemen met zijn gezichtsvermogen enkele dagen na het vaccin, waarbij zijn gezichtsvermogen wazig werd totdat hij na 10 dagen helemaal niet meer kon zien.

In een interview dat werd gefilmd voor de documentaire “Children of Freedom”, zegt Yassine dat zijn gezichtsvermogen “perfect in orde” was voordat hij het vaccin kreeg, maar dat het na de injectie al snel slechter werd. Zijn moeder zei: “Direct na het vaccin kon hij niets zien en er zijn geen oorzaken. Voor mij is het het vaccin.”

Yassine’s moeder zegt dat ze gelooft dat het vaccin volledig verantwoordelijk is voor zijn slechte gezichtsvermogen, en verklaart dat ze niet tot die conclusie zou zijn gekomen als hij ziek was of eerder een bril had moeten dragen, maar hij heeft nooit een van deze problemen gehad en kon reeds de dag na het vaccin helemaal niets meer zien.

Volgens specialisten lijdt Yassine aan hoornvliestrombose, een aandoening die in verband wordt gebracht met het Pfizer-vaccin Covid-19.

“Ik sliep en ik werd wakker. Ik kon niets zien, het was wazig en ik zei tegen mijn moeder: ‘Mama, ik kan niets zien. het is allemaal wazig’,” zegt Yassine.

Kort nadat hij wakker was geworden, ging Yassine’s moeder naar haar werk en toen ze thuiskwam ze vroeg hem of hij in orde was en of zijn gezichtsvermogen was verbeterd. Yassine vertelde haar dat hij niet in orde was en dat zijn gezichtsvermogen hetzelfde was gebleven.

  Amerikaanse gouverneur: 25% meer sterfgevallen onder volledig gevaccineerden binnen 8 weken - en beveelt meer vaccinatie aan!

Het leek een normale dag toen Yassines moeder hem vertelde dat ze vergeten was brood te kopen op weg naar huis, waarop hij zei dat hij naar de winkel zou gaan om wat te kopen.

“Ik ging naar buiten en bleef achter de deur staan. Toen zag mijn zusje mij en zij vertelde mijn moeder dat ik achter de deur stond. Mijn moeder vroeg me binnen te komen en zei ‘Waarom heb je het brood niet gekocht? Ik zei ‘omdat ik niet kan zien’,” zegt Yassine.

Tijdens het interview zegt een vrouw die vermoedelijk familie is van Yassine, dat er in Frankrijk nog veel meer kinderen zijn zoals Yassine. Ze zegt dat hij buiten zou moeten spelen, net als andere kinderen, in plaats van binnen vast te zitten, niet te kunnen zien, aan zijn ouders gekluisterd te zijn en niet naar school te kunnen gaan.

“Eerder zei hij iets dat me raakte. Ik begon mijn zin met te zeggen ‘Zie je je vrienden nog?’ en hij onderbrak en zei ‘Nee, ik kan ze niet zien.’ Dat is zwaar, hè? Dat is niet niks.”

Yassine’s geval werd als volgt gemeld bij de officiële Franse farmacovigilantie:

“Gevaccineerd medio juli met het vaccin Comirnaty (Pfizer-BioNTech), iets meer dan een maand voor zijn dertiende verjaardag, presenteerde de patiënt zich tien dagen later met een aanzienlijke achteruitgang in gezichtsscherpte. Hij werd vervolgens verzorgd in een AP-HP instelling. Het verslag van de geneesmiddelenbewaking, dat vijf dagen later werd verzonden, stelt vast dat deze jonge patiënt lijdt aan acute retinitis (ontsteking van het netvlies).”

  Dr. Coleman: Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKlokkenluider Miles Guo detailleert hoe gevaarlijk de COVID-19 vaccins zijn – “Schadelijke bijwerkingen van covid-vaccins zullen mensen binnen twee of drie jaar de dood injagen”
Volgend artikel15-Jarige jongen overleed plotseling 2 dagen na tweede dosis Pfizer Covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Shem, ik zal niet meer vloeken maar ik brand van woede!! Die corminaty staat bekend om gezichtsvermogen verlies. En juist dat smerige gif is goedgekeurd door de FDA. Besef wat een smerig duivels spel dit is.

  • Een potje grondig vloeken is best bevrijdend .
   En ook van uit je enkels fijn headbengen moet kunnen .
   Dat gedoe om je op een plaats te zetten om dat je een GVD zegt is pure onzin van diegene die je er op aansprak . Blijkt dat je een heel vriendelijk persoon bent om daar naar teluisteren en zodoende te doen .
   Mijn dochter is ook compleet van het pad af wat dat betreft leurt zelfs met statenbijbels en uitspraken als GOD is zo fijn .
   IMO pure camoeflage betrefende je eigen innerlijke probleem .
   Het werkt verziekend en afstotend .
   Dat je gelooft fijn . maar laat een ander in zijn waarde ik vindt het een zwaktebod om een andee even fijntjes op het bankje te zetten . Fijne dag Born Again Alien .

   • @ Cor Nietdus – (Geen) excuus dat ik me hier even tegenaan bemoei. Je hebt een deel van de dialoog gemist en mist de rand van de hoed. Ieder het zijne/hare, maar Born(!) Again(!) Alien was naar aanleiding van een vorig artikel zo pissed dat hij alvorens gvd te vloeken, meedeelde om in stilte te gaan bidden voor de persoon welke slachtoffer was geworden van de genocidale spuit. Shem64 gaf Born Again een terechte eye opener door de twee zaken met elkaar te verbinden. Born Again heeft dit goed opgepakt. ‘gvd’ namelijk is niets anders dan een verzoek aan God om hemzelf te vervloeken en dit rijmt inderdaad niet met de intentie om een gebed tot God te verrichten. Hopelijk begrijp je nu de insteek.

     • @ Cor Nietdus – Jij bedankt voor je eerlijke en respectabele reactie! Ten tijde dat ikzelf nog niet tot het geloof was gekomen en rondwandelde op Frontnieuws constateerde ik dat er toch ook gelovigen – dat wil zeggen christenen – over de vloer kwamen. Toen al was ik verheugd om dat te kunnen constateren in de wetenschap dat er zoveel christenen zijn die hun kop in het zand steken; de Bijbel niet lezen en zichzelf zand in de ogen laten strooien door allerhande predikanten en pastors. Iedere wakkere christen is er één en naar mijn mening hebben ‘we’ die echt nodig om de waarheid alsook de Waarheid te verspreiden. Ik vind het jammer te lezen dat jouw relatie met jouw dochter welke tot het geloof is gekomen hierdoor verslechterd is. Ikzelf zit in eenzelfde situatie, maar dan andersom. Mijn dochter namelijk heeft er geen trek in wanneer ik iets vertel inherent mijn geloof / erkennen van het bestaan van God waardoor het delen met elkaar omtrent zaken die ons deren op een lager pitje is komen te staan. Doch, ook dit is voorzegd in de Bijbel / het Woord van God. Er is nogal wat te doen omtrent onze Schepper. De infiltratie vanuit de Vrijmetselarij is hier voornamelijk debet aan. Heb een mooie dag Cor Nietdus.

 2. Het gaat nu echt tijd worden voor serieus onderzoek naar de Thymus voordat ze gaan rommelen aan het immuunsysteem van kinderen. Mijn gevoel zegt dat het foute boel is en gaat worden.

  • het is al foute boel. zelfs als het vandaag zou stoppen, is de economie finaal naar zn grootje.
   en wat moeten we dan met de geprikten? we kunnen niet meer met ze samen leven.
   en we hebben gezien hoe de vaccinbaby’s eruit zien. daar zijn er vele duizenden van onderweg.
   aan het eind van de winter zitten we hier weer in de middeleeuwen.

 3. Wie zijn/haar gezichtsvermogen zo nodig kwijt wil kan dat sneller doen door met een laserpointer in je ogen te schijnen. Dat gaat een stuk sneller dan middels de spuit. Laat die spuit maar zitten en gebruik die laserpointer om je te verdedigen tegen gasten die je een spuit willen geven……..

  • Dat zei ik ook al over sterven: als ik dood moet dan liever in de strijd neergeschoten, dat is uiteindelijk sneller en minder pijnlijk dan maanden tot jaren met de gevolgen van de experimentele gentherapie te moeten leven.

   • Absoluut mee eens .
    Net als de oude vikingen gewoon knokken en met eer sterven .
    Nix geen waterige vertrutte mannen die met zwaaiende handjes een nou zeg kreetje laten . 😛

 4. “Het leek een normale dag toen Yassines moeder hem vertelde dat ze vergeten was brood te kopen op weg naar huis, waarop hij zei dat hij naar de winkel zou gaan om wat te kopen.

  “Ik ging naar buiten en bleef achter de deur staan. Toen zag mijn zusje mij en zij vertelde mijn moeder dat ik achter de deur stond. Mijn moeder vroeg me binnen te komen en zei ‘Waarom heb je het brood niet gekocht? Ik zei ‘omdat ik niet kan zien’,” zegt Yassine.”

  Goed, dat het allemaal beschreven wordt, maar vele auteurs op alternatieve sites mogen wel eens een cursus schrijven volgen.

  ‘Om wat te kopen’ lijkt me te zijn ‘om het’ of ‘om dat brood te kopen’.

  Als je naar buiten gaat en je staat stil, dan sta je stil voor de deur. Je bent immers buiten.

  Als de jongen net de deur uitgestapt is om een brood te kopen, dan is de vraag ‘Waarom heb je dat brood niet gekocht’ vreemd.

  Het lijkt misschien muggenzifterig, maar coronisten en de mainstreammedia letten hierop.

  • @ Vilseledd

   Vroeger toen ik nog wel eens een krantje las, viel het me op dat er redelijk wat aan fouten in stonden aangaande spelling en zinsopbouw. Onlangs had ik een boek in m’n handen – geschreven door een Marokkaanse – en hetgeen me opviel was dat de uitgever de fouten aangaande zinsopbouw had laten staan. Soms ontvang ik een brief van de een of andere instelling en constateer ik dat daar spelfouten instaan en/of aangaande de zinsopbouw. Een aantal jaren geleden was het motto dan ook: zeur daar niet over en kijk naar de inhoud. Ik geef toe dat niet een ieder die een stukje schrijft en/of schrijven mag een neerlandica is en dat niet iedere organisatie beschikt over vet betaalde letterkundigen. Wanneer je soms eens met Google Translate werkt, kun je constateren dat de vertaling niet altijd optimaal is. Aangaande de ‘spellingscontrole’ welke ingebouwd is in de software valt het me nogal frequent op dat bepaalde bestaande woorden rood worden onderstreept en wanneer je gaat kijken wat ze er dan van willen maken dat helemaal nergens op slaat. Wanneer er vaker gewerkt wordt met hele lappen tekst en/of een veelvuldigheid aan teksten die allen door de vertaalmachine gaan, is het nogal tijdrovend om alle teksten te controleren op spelfouten en zinsopbouw. Vooral als het een klein team betreft welke geen vet betaalde letterkundigen in huis heeft.

   Aangaande ‘coronisten’ die zouden letten op iets als fouten in de spelling en/of zinsopbouw heb ik een advies: let liever op de inhoud van een artikel zodat dezen zich minder snel laten misleiden.
   Aangaande de mainstream media heb ikzelf weinig illusies dat dezen dit soort artikelen die niet passen in hun frauduleuze straatje überhaupt zullen lezen en/of met inherente interesse en zo ja: neem dan eerst de balk uit het eigen oog zodat de splinter in andermans oog beter zichtbaar is.

   Last but not least maakte ik mee dat een HBO leerling van buitenlandse komaf een acht mocht incasseren aangaande een opdracht waar deze zich zeer gemakkelijk van had af gemaakt. Het betrof een A4-tje waarop een stelling was gedeponeerd van een regel of vijf welke via een cirkelredenering zo’n driemaal was vermenigvuldigd en was gepresenteerd in het groots mogelijke lettertype.

   Ik denk dat ik met dit relaas mijn punt wel ingebracht heb.

  • Naar alle waarschijnlijkheid heeft ze ‘m zelf ook genomen. Wellicht in de veronderstelling dat het allemaal wel goed zit. Zo niet heeft ze het laten doen zodat haar kinderen naar school kunnen en zij naar haar werk kan gaan. De clan van satan zet de mensen in principe met de rug tegen de muur. Er zijn dan ook praktisch geen woorden voor … Herinner je Bill Gates / Gates of Hell die de uitspraak deed dat we geen keuze hebben. Deze onmensen behoren tot de gevaarlijkste soorten op aarde; ze gaan over lijken en vertrekken daar geen spier bij. De belichaming van het Kwaad.

 5. Wat ik niet snap is dat ik in mijn gemeenschap moslims zeg dat die vaccin een duivelsesysteem is als je dat doet blijven ze u vol spuiten tot je gehoorzaamd en je zomaar laat doen en je lichaam aan 5G wordt verbonden dan kunnen je ze u zomaar laten doodvallen.maar Allah heeft betere plannen dan deze duivelse elite ze gaan nooit tot de top geraken en laat zeker je angst niet zien want dat is wat ze willen je zwakte als je laat zien en tegen vecht raken ze in paniek maar als heel de wereld ertegen vecht geloof mij dan kloppen we ze onder de grond maar spijtig zijn die nog slapen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in