Waarom verwelkomt Italië moslimmigranten die geloven in het vermoorden van meisjes, seks met kinderen en zelfs gedwongen huwelijken met kleine meisjes van nog maar zes jaar oud?, schrijft rairfoundation.com.

Een 18-jarig Pakistaans moslimmeisje, Saman Abbas, dat in Italië woont, werd vermoord door haar ouders, oom en twee neven omdat ze een gedwongen huwelijk met haar neef in Pakistan weigerde. Saman’s familie vermoordde haar niet alleen omdat ze de mannelijke islamitische autoriteit uitdaagde, maar ook omdat ze te verwesterd was.

De Italiaanse nieuwszender LA7 interviewde leden van de islamitische gemeenschap in Rome om te weten te komen wat zij dachten van de jonge Pakistaanse vrouw die door haar familie was vermoord. Veel moslimmannen werd gevraagd hoe zij zouden handelen als hun familielid hun bevelen niet zou opvolgen of “verwesterd” zou zijn. De mannelijke moslimmigrant roept op om de vrouw bruut te vermoorden. De mannen rechtvaardigden hun doodsbedreiging door zich te beroepen op geboden in hun koran.

Wat zou er kunnen gebeuren als een vrouw zou weigeren de hoofdbedekking te dragen en zou besluiten zich als een normaal mens te kleden, vroeg nieuwsverslaggever Daniele Bonistalli zich af? “Ik neem een mes, en ik zet het hier (wijzend naar zijn nek) omdat ze moet sterven. Ik zou haar vermoorden; je moet een mes nemen en dit doen. Ze moet sterven”, aarzelde de moslim niet om te zeggen. De islamitische wet (sharia) vereist dat vrouwen zich bedekken.

Een andere moslim die in de video wordt geïnterviewd, benadrukt dat islamitische families in 80% van de gevallen de huwelijken voor hun kinderen kiezen, terwijl er in de resterende 20% sprake is van een autonome beslissing. “Dit is de traditie van onze cultuur. De man beslist! De vrouw kan niet zeggen dat ze niet met iemand wil trouwen”. Mannen zijn de baas over vrouwen, volgens de woorden van Mohammed en de koran.

Seks met kinderen

In veel gedwongen huwelijken, gearrangeerd door moslimfamilies, worden jonge meisjes gedwongen te trouwen met veel oudere moslimmannen. Twee van de geïnterviewde moslims geven toe dat ze in de 20 waren toen ze trouwden met hun 13- en 15-jarige bruiden.

De islamitische profeet Mohammed steunde en deed aan seks met kinderen. Mohammed gaf het voorbeeld door te trouwen en seks te bedrijven met Aisha toen ze pas 9 jaar oud was. Zoals gerapporteerd door thereligionofpeace.com, is de legitimiteit van het “trouwen” met pre-puberale meisjes die nog niet hun “maandelijkse periodes” hebben gehad, zowel in de koran als in het “perfecte voorbeeld” dat Mohammed aan zijn volgelingen gaf vastgelegd. Mohammed moedigde zijn volgelingen ook aan om “jonge meisjes” te huwen voor seksueel genot.

Hij staat huwelijken met pre-puberale meisjes toe en bepaalt dat de islamitische scheidingsprocedures “van toepassing zijn op hen die nog niet ongesteld zijn” – Koran 65:4

  België: Smerig migrantenkraakpand produceert ziekten die in Europa al jaren niet meer voorkomen

“Moet masseren en koken”

Een moslim legt aan de verslaggever uit dat in de dorpen waar de in Italië wonende moslimmigranten opgroeien, vrouwen vaak gedwongen huwelijken niet kunnen weigeren: “Als het meisje ‘nee’ zegt, bedreigen ze haar. Dan gebeurt het dat velen sterven omdat ze zeggen dat ze van een ander houden en zich dan ophangen”.

Een andere moslim legt aan de interviewer uit dat islamitische echtgenoten dominantie en controle over hun vrouwen moeten hebben.

“Onze manier. Veel anders dan de uwe. De vrouw moet haar man respecteren. Ik doe mijn werk. Zij moet het huishouden doen. De vrouw mag geen nee zeggen. Geef je me een massage? Ja. Wil ik eten? Ze moet meteen voor me koken. Ze mag geen nee zeggen”.

De Islam leert dat een vrouw minder waard is dan een man. Mannen zijn de baas over vrouwen, volgens de woorden van Mohammed en de koran.

De koran leert dat mannen superieur zijn aan vrouwen en degenen moeten slaan van wie zij “ongehoorzaamheid vrezen: “Mannen hebben gezag over vrouwen omdat Allah de een superieur heeft gemaakt aan de ander, en omdat zij hun rijkdommen uitgeven om hen te onderhouden. Goede vrouwen zijn gehoorzaam. Zij bewaken haar onzienlijke delen omdat Allah haar heeft bewaakt. Wat hen betreft, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, vermaan haar en stuur haar naar bed apart en sla haar.” – koran 4:34

De Koran vergelijkt een vrouw met een akker, die door een man gebruikt kan worden zoals hij wil: “Uw vrouwen zijn een akker voor u, gaat dus naar uw akker zoals u wilt” – koran 2:223

In een verklaring die aan Mohammed wordt toegeschreven, zegt hij: “Als een echtgenoot zijn vrouw naar zijn bed roept [d.w.z. om een gemeenschap te hebben] en zij weigert en veroorzaakt dat hij in woede slaapt, dan zullen de engelen haar tot de ochtend vervloeken”. – Sahih Bukhari 4.54.460

Dood verwesterde vrouwen

Tot slot herhaalt hij dat moslimvrouwen niet kunnen weigeren te trouwen met een man die door hun familie was uitgekozen: “Zij kan dat niet doen, want dat is een schande. Het is de wet, het is verboden”. Net zoals zij niet het recht heeft om vrij te zijn en het recht op te eisen om als een Europeaan te leven,

“Dat is niet mogelijk. Wat doet de wet? Nu, ik zal het je uitleggen. Volgens de wet van de koran, is dit hoe het is. Je moet haar meenemen, en ze moet sterven. Ze moet sterven, en niet door iets… Met bloed! In de grond. Steen. Steen. – Stenigen? – Stenigen. Ja, omdat ze gedaan heeft wat verboden is”.

  Syrische vluchteling: ik hoef niet te werken, de Duitsers doen dat voor mij

Bekijk de volgende verontrustende video van moslims die in Italië wonen:


Omvolking

In plaats van dat de Italiaanse regering en de linkse media de visie van de islam op vrouwen veroordelen, zullen zij volhouden dat de moord op Saman Abbas, en de steun van de mannen voor haar dood, op zichzelf staat. Italië doet er alles aan om zijn socialistische en gezuiverde reconstructie van de islam, gemaakt voor westerse consumptie, te beschermen. De prijs voor het beschermen van de islam blijft moslimvrouwen en alle vrouwen grote schade berokkenen.

De moslimmannen die in de video worden geïnterviewd, hebben van hun islamitische geloof en het voorbeeld van de profeet geleerd hoe ze vrouwen moeten behandelen. Er is niets ongewoons of afwijkends aan de manier waarop vrouwen worden behandeld of waarover in islamitische termen wordt gesproken. Waarom verwelkomt Italië dan islamitische migranten die geloven in het vermoorden van meisjes, seks met kinderen en zelfs gedwongen huwelijken met kleine meisjes van nog maar zes jaar oud?

De elites van de Europese Unie gebruiken massamigratie om de Europese bevolking te vervangen, wat de Great Replacement wordt genoemd. Jean Renaud Gabriel Camus, mede-oprichter en voorzitter van de National Council of European Resistance is een Franse schrijver die bekend staat om het munten van de uitdrukking “Grote Vervanging” – verwijzend naar de gerapporteerde kolonisatie van West-Europa door immigranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

In 2050 zal een derde van de bevolking van Italië uit buitenlanders bestaan, volgens een VN-rapport, “Replacement Migration: Is It a Solution to Decline and Aging Populations”.

De Italiaanse denktank Fondazione Fare Futuro voorspelt dat als gevolg van de massale immigratie en de verschillende geboortecijfers van christenen en moslims, de helft van de Italiaanse bevolking tegen het einde van de eeuw islamitisch zou kunnen zijn. In slechts tien jaar tijd is het aantal migranten in Italië met 419% gestegen.

De demografische gevolgen van migratie voor de nationale en culturele identiteit van de Europese landen zijn schokkend. Zoals eerder gemeld, worden migranten door links gebruikt om de gastculturen te verwateren, voor meer stemmen te zorgen en de macht te grijpen.

Video transcript:

Reporter: Als je vrouw op een dag tegen je zegt: “Ik ga uit zonder hoofddoek, en ik ga me kleden als een normale vrouw”. Wat doe je dan?

Moslim: Ik neem een mes, en ik zet het hier (wijzend naar zijn nek) omdat ze moet sterven. Ik zou haar vermoorden,

Reporter: Je zou haar vermoorden?

Moslim: Natuurlijk, je moet een mes nemen en dit doen. Ze moet sterven.

Reporter: Er is een meisje genaamd Saman, Pakistaans… Het schijnt dat ze is vermoord door haar familie omdat ze niet wilde trouwen met een man die ze voor haar hadden uitgekozen.

  Merkel zal de geschiedenis ingaan als "vernietigster van de EU"

Moslim: Ik begrijp het niet… Ik heb het niet gehoord.

Reporter: U weet niet waar ik het over heb?

Moslim: Nee. Het interesseert me niet!

Reporter: Maar het zijn maar vragen, ik hoef niet…

Moslim: Niets! Ik hou er niet van, niks! Ga weg!

Reporter: Bent u getrouwd?

Moslim: Nee.

Reporter: Heeft u familie al een vrouw voor u?

Moslim: Mijn familie is op zoek voor mij. Dan kies ik. Ik respecteer mijn familie, begrepen?

Dat is de manier waarop het voor ons is, niet zoals hier.

– Het is niet zoals vroeger… 20 jaar geleden, ja.

Nu is alles veranderd.

– Gewoonlijk kiest 80% van de families.

Maar 20% kiest uit zelf.

Moslim: Dit is de traditie van onze cultuur.

De man beslist!

Reporter: En als de vrouw zegt, “Ik wil niet met hem trouwen?”

Dat kan niet.

Moslim: Nu ga ik bidden… dag.

In de kleine plaatsen, laten we zeggen… Deze mensen zijn nog niet opgeleid…

Zij [vrouwen] kunnen niet weigeren, omdat zij haar dwingen met die jongen te trouwen.

Als het meisje ‘nee’ zegt, bedreigen ze haar. Dan gebeurt het dat velen sterven omdat ze zeggen dat ze van een ander houden en zich dan ophangen”.

Hoe oud was u toen u trouwde?

Moslim: 26.

Uw vrouw? Hoe oud was zij?

Moslim: 15.

En u?

Moslim: Ik… 31. 10 jaar daarvoor, ik…

Reporter: Oh, dus u was 21, en uw vrouw?

Moslim: 13.

Onze manier. Veel anders dan de uwe. De vrouw moet haar man respecteren. Ik doe mijn werk. Zij moet het huishouden doen. De vrouw mag geen nee zeggen. Geef je me een massage? Ja. Wil ik eten? Ze moet meteen voor me koken. Ze mag geen nee zeggen.

Reporter: Als een vrouw zegt, “Nee, ik wil niet met die ene trouwen”?

Moslim: Zij kan dat niet doen, want dat is een schande. Het is de wet, het is verboden”.

Reporter: Als een vrouw vrij wil leven en zegt: “Nee, ik wil leven als een Europeaan,” gebeurt het dan dat de familie…

Dat is niet mogelijk. Wat doet de wet? Nu, ik zal het je uitleggen.

Volgens de wet van de koran, is dit hoe het is. Je moet haar meenemen, en ze moet sterven. Ze moet sterven, en niet door iets… Met bloed!

In de grond. Steen. Steen. – Stenigen? – Stenigen. Ja, omdat ze gedaan heeft wat verboden is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnderbeenamputatie “dankzij” COVID-19 ‘vaccin’
Volgend artikel“Coronarambo” op mysterieuze wijze dood aangetroffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ziekelojke mannen cultuur in de afrikaanse landen , zo kan de elite zig blijven vergrinpen aan jonge ki deren om de islam hier te brengen en ophalen in de EU de pedogate viert dan hoogtij , hoop dat vele vrouwen weg vluchten van deze vreselijke klote kerels om hun dochters te spaten voor een pik van 35 jaar op een meisje van 6 jaar ..de pedo,s

  • Islamitische vrouwen weten dat , maar die mannen met z”n allen durven , Ja wat durven jullie , je zou niet geboren zijn zonder ,,, schaam jezelf , in elkaar niet gelijk stellen , als het gaat over leven en dood , geloof me vrouwen maken wat dat betreft de keuze makkelijker , hun kind , zelf al is hij de volgende , ja wat word geheiligd ,,,,,,,, winst voor de denker

 2. Wel een beetje raar 😉
  Reporter : meisje
  Reporter : meisje
  Nou zo kan ik ook een mooi verhaal op een internet zetten en zeggen wat er zogenaamd vertelt werd, en dat zijn gewoon radicale moslims niet eens meer moslims eigenlijk dat is gwn heel iets anders en elk volk wat radicaal is niet goed.

 3. dat zo iets hier komt wonen en dat dit wordt binnen gelaten.
  1500 jaar ouderwets, hoe kun je zo denken over vrouwen, de personen waar hij zijn leven aan heeft te danken.
  maar het allerergste is, het zit er in gebakken, heel heel hard en krijg dit er maar eens uit.
  dan is het westen al 10den jaren islam…. en daarna gaan wij van zelf volledig naar de kl…..
  fijne voetbaldagen want aan iets anders denkt men niet.
  zo stom, hoe kan een mens zo stom zijn.

 4. Ik gruwel werkelijk van dit schrijven en interview door een moslim, het is echt een achterlijke religie en echt middeleeuws, bovendien zijn de werkelijke uitspraken totaal verdraaid van Mohamed, in de Koran.

  als iemand hier meer uitleg over wil, mag hij of zij zich melden.

  • Wat over het verkrachten van Aisha op haar 12e ? Is dat historisch of een verdraaiing ?
   Alle bijbelse godsdiensten zijn satanisch. Het christendom heeft wat van een oudere traditie bijeengesprokkeld, enkel om het te verdraaien en voor de kar te spannen van een psychopathische ideologie van een knettergekke oorlogsgod. De Vikings hadden overschot van gelijk. Jammer dat ze onze gewesten niet hebben veroverd.
   Maar dat kan zeker niet in onze gehypnotiseerde koppen geramd worden.

  • Ooh maar dat ben ik met u eens , maar de situatie is nu eenmaal zo , als jij en ik daar hadden gewoond , dachten we misschien hetzelfde ,

  • Al deze verordeningen zijn strafbaar met 5 tot 25 jaar gevangenisstraf.
   Ook de covid-maatregelen zouden in een functionerende rechtstaat worden bestraft met 5 tot 25 jaar.
   De grondwet stelt, dat als de overheid verzaakt, het de plicht is van elke burger, om ze af te zetten en de rechtstaat te herstellen. Dit is niet links, niet rechts, zeker niet “extreem-rechts-anti-vaxx- conspiratietheoristisch”, maar het gedrag van een “goede huisvader” volgens onze traditie. Heel anders, je begrijpt.
   Waar wachten we op ?

 5. Bewonder vrouwen , over de gehele wereld , zij zijn diegene die meer bij elkaar houden , als jullie denken Jongens , Mannen . ZEKER WETEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in