Onderbeenamputatie “dankzij” COVID-19 ‘vaccin’

6
Foto: heute.at

Amper drie weken na zijn eerste vaccinatie met het AstraZeneca ‘vaccin’ kreeg Goran D. (50) uit Wenen een trombose – zijn onderbeen moest worden geamputeerd.

Ik heb nooit problemen gehad, was nooit ziek, hoefde geen tabletten te slikken”, meldt Goran D. De bouwvakker was dit jaar samen met collega’s ingeënt tegen Corona: “Op 10 maart kreeg ik koorts en ging ik naar de dokter. Hij gaf me medicijnen en zei dat het niets ernstigs was”, herinnert de 50-jarige zich in een interview met heute.at.

Bloed spugen ten onrechte toegeschreven aan COVID-19 neustests

Toen de koorts niet daalde, zocht Goran D. een ziekenhuis op: “Ik heb een keer of twee bloed gespuugd. De dokters daar zeiden dat het door de neustests kwam en dat ik weer naar huis moest gaan”. Maar op 13 maart had de Oostenrijker zo’n hevige pijn in zijn been dat zijn vrouw de hulpdiensten moest inroepen: “Ik heb mijn hele leven nog nooit zo’n pijn gehad. Mijn been was wit, blauw en zwart”, zegt de vader van drie kinderen.

Bij het onderzoek in het ziekenhuis bleek dat Goran D. een longembolie en een trombose in zijn rechterbeen had. Het slechte nieuws van de dokters: “Mijnheer D., we moeten uw onderbeen amputeren”. Tijdens een operatie van enkele uren werd het rechterbeen van de 50-jarige onder de knie verwijderd: “Ik zal nooit de pijn vergeten toen ik wakker werd”, herinnert Goran D. Het vaccinslachtoffer lag negen dagen op de intensive care: “De artsen geloofden niet dat ik het zou overleven. Maar ik heb het gered”, zegt de voormalige bouwvakker.

  Waarom vaccinbeschadigden bang zijn om zich uit te spreken

Deze keer kan de oorzaak niet worden ontkend. Hier is de bevinding:

Beoordeling:
“De bevinding is typerend voor een SARS-CoV-vaccin (AZD1333) geïnduceerde trombocytopenie. Indien therapeutische anemie is geïndiceerd, kan onder nauwkeurige controle van de bloedplaatjes heparine worden gegeven. Wij raden aan om indien mogelijk vitamine K antagonisten te vermijden. Wij raden aan dit geval te melden aan de vaccinfabrikant en aan het Paul-Ehrlich-Institut”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig Taekwondo kampioen verloor zijn been na COVID-19 vaccin – vermoed dat het verband houdt met het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJacob, 13 jaar jong, valt 3 dagen na het Pfizer-‘vaccin’ dood neer
Volgend artikelMoslimmigranten ondervraagd: Verwesterde moslimvrouwen “moeten sterven – stenig ze, gebruik een mes”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Echt verschrikkelijk mensenleed, maar ik waarschuw, met wisselend succes, al anderhalf jaar, mensen voor deze prik, ze willen niet luisteren en wie niet luisteren wil…..

 2. Op ruzie’s af waarschuw ik mijn fbf , maar eigenwijs als de pieten, want wie ben jij, zeg dan ik lees , hoor én huiver, zei op facebook , 2e prik uitnodiging weggegooid, maar gelukkig meer wijzere, MENSEN DOE HET NIET,

 3. Och het is een te verwachten bijwerking.
  Niet zeuren maar doorspuiten.
  Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren voor er hierom maatregelen worden genomen?
  Waarschijnlijk nooit want een foutmarge is er niet, het is toch volkomen veilig, althans volgens de stripfiguren.
  Het zal je maar treffen.
  Voor een normaal mens zou dit toch niet mogen doorgaan zo. Is dit zo raar gedacht?

 4. Niks te zien mensen, het is perfect normaal dat je been wordt geamputeerd na een vaccinatie. Je bent dan wel je been kwijt, maar gelukkig ben je geen complotdenker of antivaxer, want volgens de leugenpers zijn dat de extremisten.

 5. Mensen die zich lieten vaccineren vroegen/vragen mij en zien direct aan mijn gezicht wat het antwoord is. Oh oh is dan vaak stamelend t antwoord. Ze vinden t gek en kijken mij raar aan. Ja moet ieder voor zich weten, of ik doe het voor… mooi zeg ik dan. Ik niet ik zou het nooit en never voor een ander doen. Deze komt er bij mij óf mijn kind er in. In geen miljoen jaar! Maar jij moet t zelf weten.
  Heb gister besloten er dan een vraag aan toe te voegen: je weet toch wel dat t naar je hersenen, hart en organen gaat, toch?
  Dat is m ik kan niet tegen de programmering van de MSM, regering en naïviteit op van mn medemens.

  Vandaag zei mijn zoon dat hij een jongen in zn klas heeft (hv2) die een vader heeft die net als jij is….
  Ik moest lachen; wat ben ik dan Mop?!
  Nou eh eh zij gaan ook never nooit t vaccin nemen en dat vind ik wel heel erg fijn, dan ben ik niet zo alleen. Bijzondere tijd, voor ons, maar zeker voor kinderen in hun kwetsbaarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in