Nu is het publiekelijk: In de deelstaat Hessen is de schurft weer massaal in opkomst. De broedplaatsen voor de ziekte, die in Duitsland al tientallen jaren als uitgestorven wordt beschouwd, zijn met name opvangcentra voor asielzoekers. In vergelijking met het voorgaande jaar is het aantal officieel gemelde gevallen in 2018 meer dan verdubbeld.

Foto: Sarcoptes scabiei

“Wat de vluchtelingen ons brengen is waardevoller dan goud!” Deze euforische uitspraak van Martin Schulz (SPD) in 2016 kunt u zich zeker nog herinneren. Maar niet alleen verkrachte meisjes en vrouwen of familieleden van vermoorde Duitsers zullen zo hun twijfels hebben over de vraag of de voormalige president van het Europees Parlement volledig in het bezit was van zijn intellectuele vermogens toen hij zijn lippendienst bewees aan illegale migratie, schrijft Anonymousnews.

Wat daarentegen niet kan worden ontkend, is het feit dat migranten voornamelijk ziekten meebrengen uit hun eigen land, waarvan de behandeling uiteindelijk een enorme belasting vormt voor onze sociale systemen. Laten we bijvoorbeeld eens denken aan de talrijke aids-gevallen onder de zogenaamde ‘vluchtelingen’, die het hoofd van een politieautoriteit onlangs openbaar heeft gemaakt. Hepatitis of malaria behoren ook tot de migrerende souvenirs uit de derde wereld.

Een andere ziekte, die in Duitsland lang als uitgeroeid werd beschouwd, is onlangs ook weer in opkomst. Het handelt zich hierbij om de schurft. Met name burgers in Hessen leren de symptomen van de onaangename huidziekte weer massaal kennen. Volgens het ministerie van Sociale Zaken in Wiesbaden is het aantal officieel gemelde gevallen in 2018 meer dan verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. Als 2016 als uitgangspunt wordt genomen, was het aantal schurft-gevallen binnen de federale staat in 2018 zelfs vervijfvoudigd. Daarnaast is er een onmeetbaar aantal niet-gemelde gevallen.

  Duitse verpleeghuizen worden volgestouwd met vluchtelingen

De broedkasten voor de verspreiding van deze zeer besmettelijke ziekte zijn in toenemende mate ook huizen van asielzoekers. Hoewel de uitbraak van schurft nog lang kon worden verduisterd, is dit sinds de invoering van de meldingsplicht in juli 2017 niet meer zo eenvoudig. Asielopvanghuizen zijn dus niet langer alleen maar voedingsbodem voor terreur, onheilspellend sekstoerisme en geweld, maar ook uitgangspunten voor de landelijke besmetting van de Duitse bevolking met ziekten die, afgezien van bijzondere individuele gevallen, tot voor kort niet meer bestonden.

Het Robert Koch Instituut deelt over de overdracht van de schurft mee:

De menselijke schurftmijten kunnen direct of indirect worden overgedragen aan andere mensen. De ervaring heeft geleerd dat het risico op infectie bijzonder hoog is bij immuun-zwakke personen, zoals bij een groot aantal mijten, met name scabiës crustosa. Hoewel langdurig contact met de huid als het belangrijkste overdrachtsmechanisme wordt beschouwd, is aangetoond dat directe overdracht ook optreedt bij kort contact.

Daarom is het raadzaam om niet alleen in Hessen contact te vermijden met groepen mensen die ervan verdacht worden besmet te zijn met schurft. Sommige personen in het district Fulda, bijvoorbeeld, werden volgens de verantwoordelijke gezondheidsautoriteit opgemerkt omdat ze in korte tijd meerdere malen ziek werden. Met een toename van 283 procent van de gemelde gevallen ontwikkelde het district zich in 2018 tot een ware schurft-hotspot binnen de federale staat.

Hessen is geen uitzondering meer als het gaat om de aantasting van de bewoners met schurft. Ook in Thüringen werden eind vorig jaar nieuwe pieken gemeld. In Noordrijn-Westfalen, dat altijd al bijzonder cultureel verrijkt is geweest, werden in 2017 zelfs nieuwe records bereikt. En Berlijn, een kleurrijke en kosmopolitische stad, heeft al jaren meer en meer te bieden op het gebied van schurft. Of de terugkeer van de schurft nu waardevoller is dan goud, mag elke lezer op dit punt zelf beslissen.

“Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

Vorig artikelDuitse politieagent redt meisje van opdringerige asielzoekers – en wordt veroordeeld voor geweldpleging
Volgend artikelFarage filmt Franse marine die volgeladen migrantenboot naar Britse wateren escorteert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De hoog-opgeleiden komen in ieder geval niet met lege handen naar de EUSSR; geslachtsziektes, tbc en gelukkig ook nog schurft. Allen honden hebben toch schurft ??

  • Ja nu maar hopen dat zij niet Nederland door Rutte en Kaag worden binnen gehaald maar er zullen wel nog genoeg schaapjes zijn die ze in hun huis op willen nemen.

 2. Dan krijgen de linksen een leuk souvenir; krabben maar jongens!
  Via openbaar vervoer, warenhuizen, horeca,massa bijeenkomsten: lekker maar krabben….leve de verijking…….

  • Westerlingen zijn al jaren verpest door de vanzelfsprekendheid waarmee ze er vanuit gaan dat alle enge ziekten voorbij zijn. Als boer weet je wel beter. Zoönosen genoeg maar geen Hollander die verder komt dan de Q-koorts.
   Onze schapen hadden schurft en dan verliezen ze hun wol. Van die stadse juffies zonder enig benul verzamelden de losse wol uit het schapengaas en stopten hun neus erin. Ze vonden het geweldig.
   Wij lachen natuurlijk.

  • Ja hoor, Tuurlijk…

   Leg even uit hoe duizenden ‘vluchtelingen’ vanuit Afrika in VS van A INC. kunnen belandden?? Vlotje wellicht??
   Meeste zg. vluchtelingen zijn mannen (18-55 jaar) GEEN gezinnen. Ra, ra ra..
   Wordt gvd wakker Otto.

  • Even duidelijk zijn ik ben een mens en vermoord geen mensen maar Rutte met zijn tuig wel en heeft deze oorlog als de onze oorlog verklaart dus vertel wel de waarheid lul.

 3. Het gaat echt de goede kant op in het grote Duitsland waar de naweeen van frau merkel nu pas echt de uitwerking hebben met haar slogan wir schaffen das het is goed dat ze oprot en dat de bruinhemden de macht weer gaan overnemen en als slachtoffers de emigranten massaal het land uit rammen of ze naar niet aardige oorden verbannen Als ik alle berichten van hiernaast lees dan moet ik zeer bang worden en nergens meer naar toe gaan want de gehele wereld rust op een tijdbom die elk moment kan afgaan…… Het vervelende is dat de massa in de wereld lekker door slaapt en denkt leve de vrijheid en leve multi culti

  • Rutte heeft al een aantal luxe schepen aan geboden met drie maaltijden per dag en wat vrouwen om te verkrachten maar dat vonden zij nog te weinig.
   Het volk de schaapjes vind dat niet kunnen en eisen dat de Nederlanders het land uit moeten gezet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in