“Coronarambo” op mysterieuze wijze dood aangetroffen

15
Jürgen Conings © privé

De voortvluchtige militair Jürgen Conings – bekend als “Coronarambo” – is na een massale jacht dood aangetroffen. De eerste aanwijzingen, aldus het Belgische Openbaar Ministerie, zijn dat hij zich met een vuurwapen van het leven heeft beroofd – maar zijn familieleden geloven dat de autoriteiten hem in feite hebben vermoord, aldus brusselstimes.com.

De soldaat, Jürgen Conings, werd al meer dan een maand door de Belgische autoriteiten opgejaagd, toen hij in een brief die hij achterliet, schreef hij dat hij “niet langer kan leven in een maatschappij waar de politici en de virologen ons alles hebben afgenomen” en dat hij “zich zal aansluiten bij het verzet en niet zal opgeven”.

De 46-jarige man zou naar verluidt levensbedreigende brieven hebben achtergelaten bij verschillende topfunctionarissen, en werd verondersteld verschillende antitankraketten, een machinepistool en een pistool uit het munitiedepot van zijn eenheid te hebben meegenomen.

In een van de brieven dreigde hij ook de virusonderzoeker Marc Van Ranst, die achter een groot deel van de maatregelen tegen de verspreiding van infecties in België zit, te doden.

De gigantische jacht op Jürgen Conings heeft veel aandacht van de media getrokken, waar hij de bijnaam “Coronarambo” heeft gekregen.

De Belgische politie heeft nu een lichaam geïdentificeerd in het Nationaal Park Hoge Kempen en zegt dat het Conings is. Het was de burgemeester van Maaseik zelf die het lichaam vond, naar verluidt bij toeval tijdens een fietstocht.

De politie zegt dat Jürgen Conings zich waarschijnlijk van het leven heeft beroofd, schrijft The Brussels Times.

Maar zijn familie gelooft dat niet.

  Hartontsteking: Profwielrenner Greg Luyssen moet fietsen opgeven vanwege Pfizer-vaccinatie

“Het is niet mogelijk dat 500 soldaten met honden hem niet konden vinden. Ze hebben hem vermoord,” zei een van de aanwezige familieleden. “Ik geloof niet dat Jürgen zelfmoord heeft gepleegd. Kent u Jurgen? Wij wel. Wat een bizar toeval dat net de burgemeester van Maaseik hem gevonden heeft”, vertelt een van de nabestaanden aan The Brussels Times.

Deze mevrouw gelooft het ook niet:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Veel steun voor Belgische Coronarambo op social mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMoslimmigranten ondervraagd: Verwesterde moslimvrouwen “moeten sterven – stenig ze, gebruik een mes”
Volgend artikelEric Clapton geeft details over zijn COVID-19 vaccin lijdensweg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Gho gebeurd dat nu pas ?? Van burgers hoor je het niet die al lastig gevallen zijn ! En het zal niet stoppen met dat tuig , hopelijk krijgt het nu rens aandacht.

 2. Foutje ! Ja gecondoleerd met het verlies van een held die er iets tegen wilden doen, wat we de regerings maffia noemen , een groep elite die de wereld bevolking willen uitroeien, dat ze met hun allen naar mars gaan en daar gaan wonen!! Dan zijn zij van ons af en wij van dat ziek gestoord dictator volk !! Dan kunnen wij weer een normaal leven gaan leiden.

 3. De triestige afscheidsbrief naar zijn vriendin hebben we mogen lezen, waar volgens mij geen enkele bedreiging naar anderen toe in staat. WAAR zijn de brieven of bewijzen met de rechtstreekse (doods)bedreigingen, nog geen enkel bewijs van gezien of gehoord uitgezonderd van de politieke leugenaars hun stinkende bek. ***Rust In Vrede Jurgen Conings***

 4. Ik geloofde er ook al gelijk geen moer van. Tot 4 weken er gelegen en niemand heeft hem gevonden tijdens het uitkammen. En de burgemeester vind hem toevallig. Lul toch niet zo. Jammer dat hij zijn doel niet heeft kunnen bereiken.

 5. Dit is wel degelijk een valse vlag.
  Dit is op zeker bedoeld om ons in een slecht keurslijf te stoppen en om van ons soort
  mensen en ongevaccineerden als rechts extreem en terroristisch neer te zetten.
  Wij zijn dus een gevaar voor de samenleving staat etc
  Tja mensen die hun koppie en niet geprogrammeerd of gehersenspoeld zijn hebben ze liever niet
  Weg met die intellectuele zelf denkende foutjes.Zij kunnen nog wel eens groepen mensen aan gaan sturen.
  Dat motten ze niet hebben!
  Aan het hele verhaal klopt geen zier.
  Zijn er al foto’s van zijn lichaam vrij gegeven, ik heb niks gezien.
  Had hij misschien te veel gezien wist hij te veel wat wij niet mochten weten.
  Was hij niet al overleden vermoord en hebben ze hem op die plek daar gewoon later neergelegd
  Vanwege de vieze lucht.Om alle verdenkingen van hun zelf af te lijden met dit verhaal.
  Er zijn al mensen die gezegd hebben dat ze al eerder op die plek waren en niets opgemerkt
  of gezien hebben.
  Dit hele verhaal stinkt.

 6. Psychop false flag operation, geregiseerd door Van Ranst. Hij kreeg teveel kritiek en heeft weer succesvol het volk via de media daarvan afgeleid, hij weet best dat slachtoffer spelen altijd werkt. Het volk trapt er gewoon in, de media ook. Jurgen is natuurlijk gezelfmoord, voorbeeldje stellen aan andere militairen, zo werkt dat.

 7. een heel raar verhaal wat ze er van gemaakt hebben.
  Ik geloof er niks van dat een soldaat er zelf een einde aan maakt.
  dan had ie van Ranst wel mee genomen.

  • Daar mag je zeker van zijn !!!! En de zogenaamde dreigbrieven, zijn nooit door een schriftdeskundige onderzocht. Van ranzig , de viro-loog /sociopaat, heeft wel getwitterd dat hij blij was dat Jurgen dood was.

 8. Dood of niet…..zijn spirit leeft wel voort. Deze man wou moordenaars afmaken, omdat justitie en politie de veroorzakers van deze plandemie niet durven aan te pakken. Dus dan maar zo.

 9. Wij hebben ook zo een moordenaar in ons midden en wel de moordenaar van Pim Fortuin, hij leeft nu in een heel groot huis en leef van een uitkering en heeft iets meer voor deze moord die in opdracht van het linkse kartel heeft uit gevoerd naar iets meer dan 8 jaar liep hij vrij rond en kreeg van de bank een lening voor zijn hypotheek of is het hem voor zijn daad geschonken geworden.

 10. Dat het levenloze lichaam van Jürgen Conings, de verdwenen Belgische militair die zwaar bewapend op zoek zou zijn naar viroloog Van Ranst, inmiddels gevonden is zal je niet ontgaan zijn. Toch blijkt het niet echt een gevalletje van “man vindt lijk, belt politie” te zijn.

  De jager die het lichaam gevonden zou hebben deed namelijk eerst wat bijna iedereen in 2021 doet: zijn mobieltje trekken en filmen. Waarschijnlijk best lucratief, want naar verluidt heeft hij de beelden proberen te slijten aan Duitse media en verdomd, inmiddels staan ze hier op Bild.de. Mocht je dus binnenkort een jager treffen die in een dikke Bentley naar het bos vertrekt dan weet je waarschijnlijk met wie je te maken hebt. De justitie vindt het filmen overigens schokkend en is een onderzoek gestart.
  https://www.skoften.net/skft/1570902/jager-filmt-gevonden-lichaam-j%C3%BCrgen-conings-verkoopt-beelden-aan-duitse-krant

 11. Mmm niet bepaalt duidelijk herkenbaar dat gezicht.
  Was het niet iemand anders of een fake ik ben hiervan niet
  overtuigt.

 12. Op de link vinden jullie meer antwoorden, ikzelf en de mening van mensen die er heel dicht bij staan, zijn allen van dezelfde mening.. Jurgen werd vermoord, meegenomen, in de vriezer gelegd & “toevallig” op de verjaardag van die ranzige lul daar neergelegd.
  Luister vooral aandachtig naar dieje burgemeester..
  Die spreekt zichzelf tijdens dezelfde discussie met dezelfde mensen gewoon tegen..
  Eerst was hij alleen en een beetje later zegt hij plots da er buite hem nog 2 vrienden van hem het ook geroken hebben..
  En toch niet onbelangrijk..
  Kennen jullie iemand of hebben jullie al ooit ergens gelezen dat iemand zelfmoord heeft gepleegd terwijl hij tegelijkertijd een kogelvrij vest draagt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in