Migrantenbendes in Göteborg hebben nu zoveel macht in delen van de stad, dat ze niet alleen wegversperringen kunnen opwerpen, maar ook een uitgaansverbod voor de bewoners kunnen instellen, meldt het links-liberale dagblad Expressen. De stadsdelen zijn tijdens deze periode compleet leeg.

Er is nu nieuwe informatie naar buiten gelekt over hoe migrantenbendes de controle over de stadsdelen in Göteborg hebben overgenomen.

Eerder is al vermeld hoe de migrantenbendes op verschillende plaatsen wegversperringen opzetten om mensen te controleren die in en uit het stadsdeel Angered zijn gereden.

Dit als onderdeel van een oorlog tussen verschillende migrantenbendes.

Volgens een document van het stadsbestuur dat Expressen in handen heeft gekregen, proberen de migrantenbendecriminelen de controle over hele districten in handen te krijgen.

Ze hebben niet alleen wegversperringen opgeworpen en verkenners ingezet om de politie in de gaten te houden. In Hammarkullen in Angered zijn de straten soms volledig verlaten omdat de criminelen een avondklok hebben ingesteld, waarbij ze de bewoners dwingen om binnen te blijven.

Het document bevestigt ook dat gewapende en gemaskerde migranten met beschermende uitrusting de ingangen van Hammarkullen, Hjällbo, Lövgärdet en Gårdsten hebben gecontroleerd.

Niet alleen bewoners  zijn tegengehouden, maar ook gemeentelijke medewerkers zijn door de migrantenbendecriminelen gecontroleerd.

Volgens GT is er nu in heel Göteborg “een algemene bezorgdheid onder het personeel van de gemeentebedrijven”.

Ook de ouders houden hun kinderen thuis uit angst voor de bendeoorlog, zo staat in het document.

Politiechef Erik Nord ontkent echter dat criminelen de straten hebben overgenomen, ondanks alle bewijzen daarvoor. Hij beweert dat de bendes “vluchten” als de politie komt opdagen.

Lees de afscheidsbrief van Darko voor Zweden – het gezin Darko heeft genoeg van het multiculturalisme

Danst van vreugde dat de Zweden op het punt staan een minderheid te worden

1 REACTIE

  1. ..militaire junta of zwaar bewapende militie;de rotzooi het land uit of 2 meter diep.

    Gebeurt dat niet dan doet het tuig dat met de Zweden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here