De aanklacht wegens seksueel geweld tegen de zwarte Jacob Blake komt in zijn geheel naar voren – en het is afschuwelijk

0
Screenshot YT

Er zijn details van de zeer verontrustende strafrechtelijke aanklacht tegen Jacob Blake naar voren gekomen.

Een politieagent in Kenosha, Verenigde Staten, schoot Blake minstens zeven keer in de rug na een alarmmelding voor een huiselijk geschil verleden week zondag. Zijn vader vertelde de Chicago Sun-Times dat Blake vanaf zijn middel verlamd is, meldt The Blaze.

Blake’s schietpartij gooide olie op het reeds uit de hand gelopen vuur dat werd aangestoken door de dood van George Floyd bij een politie-interventie.

Wat zijn de details?

Blake’s ex-vriendin, die in de aanklacht wordt geïdentificeerd als “LNB”, zegt dat Blake haar in mei seksueel heeft aangevallen. In de aanklacht staat dat Blake in de vroege ochtenduren op 3 mei onrechtmatig haar huis was binnengedrongen. De vrouw zegt dat ze wakker werd uit haar slaap en zag dat Blake in haar kamer stond en boven haar opdoemde.

Blake, de 29-jarige vader van de drie kinderen van de vrouw, eiste dat ze zijn bezittingen zou teruggeven. “I want my shit”, zei Blake tegen de vrouw en viel haar vervolgens aan.

Terwijl LNB daar lag, op haar rug, reikte de verdachte plotseling en zonder waarschuwing zijn hand tussen haar benen, penetreerde haar vaginaal met een vinger, trok het eruit en snoof het, en zei: “Ruikt zoals je met andere mannen bent geweest”, schrijft de aanklacht. Na de aanval, verliet  Blake haar woning en stal haar auto.

In de aanklacht meldt de vrouw dat Blake werkloos is en geen eigen voertuig heeft. Gedurende de periode van acht jaar die de twee samen doorbrachten, zou Blake haar minstens twee keer per jaar seksueel hebben aangevallen tijdens dronken periodes.

  VS-Gezondheidsautoriteit: mondkapje beschermt niet tegen Coronavirus

Veroorzaakte “pijn en vernedering”

De agent die de verklaring van de vrouw nam, zei dat ze het “zeer moeilijke had om hem dit te vertellen en huilde toen ze vertelde hoe de verdachte haar aanviel”. De vrouw verklaart dat Blake’s seksuele aanvallen “haar pijn en vernedering veroorzaakte en zonder haar toestemming werd gedaan”.

Blake’s ex-vriendin vertelt de autoriteit dat ze ondanks het gebeuren haar kalmte kon bewaren en probeerde Blake te volgen. Toen ze zich realiseerde dat hij haar sleutels en voertuig had gestolen, belde ze onmiddellijk 911 om het incident te melden.

De autoriteit klaagde Blake in juli aan voor seksuele aanval, huisvredebreuk en wanordelijk gedrag dat met huiselijk geweld wordt verbonden.

Gewapend met een mes tijdens het laatste geschil

Fast-forward naar augustus, Blake’s ex-vriendin – dezelfde van de aanklacht – belt de politie en meldt de laatste huisvredebreuk, toen hij met haar huissleutels in haar huis was binnengedrongen.

Kenosha Police Department heeft op het moment van schrijven geen verdere details of achtergrond van het incident vrijgegeven, dat door een getuige met een mobiele telefoon op video werd vastgelegd.

Een omstander, Raysean White, zegt dat Blake bij zijn ex-vriendin in huis opdook waar twee vrouwen ruzie hadden gemaakt. Hij zei tegen een van zijn zonen, die bij de woning stond, om in zijn voertuig te stappen, en ging toen het huis binnen.

White zegt dat hij de omgeving even verliet, maar toen hij terugkeerde, zag hij Blake worstelen met politieagenten en begon hij het incident op te nemen.

Op een gegeven moment, zegt een andere getuige, probeerden de agenten Blake te arresteren, en sloegen en taserde hem terwijl hij op de grond lag. Men kan echter op het videomateriaal zien hoe Blake zich uit de greep van de agenten worstelt en naar de bestuurderskant van zijn auto begint te lopen. Agenten volgen hem, pistolen worden getrokken en als Blake in het voertuig reikt, schiet minstens één Kenosha-politieagent Blake van dichtbij in de rug.

  Amerikaanse burgers roepen Trump op onderzoek in te stellen naar Soros' "financiering van binnenlands terrorisme"

Verscheidene van Blake’s kinderen waren naar verluidt in het voertuig op het moment van het incident.

De getuige zegt ook dat hij de agenten hoorde zeggen dat Blake een mes bij zich had. Op vrijdag kondigde de Kenosha politie aan dat Blake inderdaad gewapend was met een mes op het moment van de schietpartij.

Blake gaf ook een politieagent een kopstoot, ondanks het feit dat hij twee keer werd getased terwijl hij zich verzette tegen arrestatie.

Ondanks de dreiging van dodelijk geweld bleef Blake “de bevelen van de agenten negeren”.

Brendan Matthews, de procureur van de Kenosha Professional Police Association, zei op vrijdag dat alle politieambtenaren die betrokken zijn bij het incident op verlof waren geplaatst in afwachting van een onderzoek.

“Gebaseerd op het onvermogen om naleving en controle te verkrijgen na het gebruiken van mondelinge, fysieke en minder-dodelijke middelen, trokken de ambtenaren hun vuurwapens [op Blake]”, zegt bovengenoemde Matthews  in een verklaring.

“Mijnheer Blake bleef de bevelen van de politieambtenaren, zelfs met de nu aanwezige bedreiging van dodelijk geweld, negeren”, voegt Matthews eraan toe.

Zwarte man schiet zichzelf in het hoofd – politie krijgt de schuld… en uiteraard weer rellen

Vorig artikelMigrantenbendecriminelen voeren uitgaansverbod in Göteborg in
Volgend artikelVideoanalyse bewijst dat Kyle Rittenhouse niet als eerste heeft geschoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in