In Beieren probeerde een Syriër een trein te laten ontsporen en daarbij honderden ongelovigen te doden.

Foto: © Stefan Flöper / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Deutsche Bahn en illegale immigranten – dat is meestal geen goede combinatie. Een jonge Syriër in Beieren heeft dit nu ook bewezen. Al eind april besloot hij een trein te ontsporen op de spoorlijn bij Osterhofen (Deggendorf). Hiervoor sleepte hij verschillende platen gewapend beton op de sporen en deponeerde deze voor een naderende ICE-trein.

Toen op zaterdag 25 april 2020 de bijna volledig bezette ICE over het spoor denderde, had geen van de passagiers enig idee van de moordpoging van de Syriër. Gelukkig voor de ongelovigen kwamen ze weg met de schrik weg toen de ICE (hogesnelheidstrein) uiteindelijk over de betonnen platen denderde.

Volgens het hoofdbureau van de politie van Neder-Beieren zou de dader slechts 15 jaar oud zijn. De Syrische staatsburger heeft de misdaad reeds terloops en zonder enig teken van wroeging bekend.

“Ik ben blij dat we de verdachte dader van deze misdaad zo snel hebben kunnen arresteren. Het gezamenlijke intensieve onderzoekswerk van de ambtenaren van de federale politie en de Beierse staatspolitie verdient onze bijzondere erkenning”, zegt officier van justitie Rudolf Helmhagen.

Koerdische vluchtelingenfamilie wil een eigen huis: zitstaking en straatblokkade

  Onderzoek tegen Duitse Coronapolitie: beschuldiging van poging tot doodslag
Vorig artikelKKK-kap nieuw gezichtsmasker onder Corona
Volgend artikelMigranten bestormen Lampedusa: Meer dan 150 in een paar uur – Burgemeester: “Zeer ernstige situatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ook even onder een paar betonplaten donderen. Eens te meer bewezen dat die Syriërs helemaal geen vluchteling zijn. Allemaal terug en laat Assad ze maar executeren.

  • Al dat gedoe in het Midden Oosten dient ter Balkanisering van het Midden Oosten ter meerdere glorie van het groter Israhell. Laat Israël lekker al die gasten opvangen !.

 2. oh 15 jaar
  dat wordt een foei niet meer doen hoor
  iemand die zulke daden kan plegen moet je ongeacht de leeftijd als volwassene berechten

 3. Er is ook een terroristische groep uit het Midden Oosten actief en die heeft een geslaagde massamoord uitgevoerd in New York in 2001 hoor je ook niet meer over !!

 4. Dit Syrisch KRAPUUL dient terug gestuurd worden naar zijn thuisland, braaf bij Assad!!
  Maar eerst moet hij nog 100 stokslagen krijgen voor poging tot massamoord!!!
  Ook mogen zijn tanden uitgeslagen worden, zodat hij NIET MEER KAN ETEN!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in