Dodelijke injectie: Dana O. overleden als gevolg van een AstraZeneca-vaccinatie

Opnieuw is in Duitsland een tragisch sterfgeval aan het licht gekomen als gevolg van een vaccinatie die je bloed doet stollen. Een 32-jarige vrouw kreeg ernstige hersenbloedingen nadat zij het AstraZeneca-vaccin toegediend had gekregen en volkomen onverwacht overleed.

Het is eind februari van dit jaar als Dana O. haar inentingsafspraak krijgt. Zij is blij dat zij als psychologe in een revalidatiekliniek in Löhne bijzonder snel aan de beurt komt. Op dat moment wordt het vaccin van het Zweeds-Britse farmaceutische bedrijf alleen toegediend aan mensen tussen 18 en 64 jaar oud, omdat de werkzaamheid ervan bij hoogbejaarden niet is bewezen, bericht Anonymousnews. Alleen mensen die zich meer hadden ingelezen, zouden destijds reeds weten hoe controversieel en gevaarlijk het vaccin van AstraZeneca in werkelijkheid is – of het nu voor jongere of oudere mensen is.

Een miljard van Gates

De Bill and Melinda Gates Foundation heeft vorig jaar bijna een miljard dollar uitgetrokken om AZD1222 van AstraZeneca al in september 2020 beschikbaar te maken en vervolgens over de hele wereld te verspreiden via GAVI, de wereldwijde vaccinatiealliantie die zij domineert. Zeer kort voor de geplande goedkeuring moesten de klinische proeven echter worden onderbroken omdat een proefpersoon in het ziekenhuis werd opgenomen met een ontsteking van de ruggengraat, die te wijten was aan een buitensporige reactie van het immuunsysteem.

Dit was geen alleenstaand geval; intussen was een andere proefpersoon in India ook ziek geworden met meningitis. Het resterende vertrouwen ging uiteindelijk verloren toen het in Cambridge (UK) gevestigde bedrijf moest toegeven dat het studieprotocollen had gewijzigd. Niet echt vertrouwenwekkend was het nieuws dat de deelnemers aan het onderzoek die slechts de helft van de dosis kregen, aanzienlijk betere resultaten behaalden dan de rest.

  2021 top artikelen: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin - weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

Razende hoofdpijn na vaccinatie

Al rond de jaarwisseling 2020/2021 werd onder deskundigen steeds vaker de vraag gesteld of het niet beter zou zijn de hoge investeringen in het geneesmiddel, dat is gebaseerd op het verkoudheidsvirus van een chimpansee, af te schrijven en alle onderzoek ernaar volledig stop te zetten. Dat hadden ze waarschijnlijk wel moeten doen, want deze zet zou het leven van een aantal mensen gered hebben.

Reeds op 26 februari van dit jaar – één dag na haar vaccinatie – klaagde Dana O. over hevige hoofdpijn. De mensen om haar heen brachten dit in verband met de zware migraine waaraan ze leed, maar O. wees er al snel op dat de pijn die ze nu had heel anders was dan haar gebruikelijke migrainepijn. Zij had haar reeds bestaande aandoening naar behoren aangegeven bij de vaccinatiedokter.

Dood in de badkamer

De week na de vaccinatie had O. vakantie genomen. Haar pijn verergerde tot het punt dat ze haar hoofd nauwelijks kon bewegen en moest overgeven. Haar moeder brengt haar op dat moment boodschappen naar haar appartement, maar geen van beiden komt nog op het idee dat haar pijn iets met de inenting te maken zou kunnen hebben.

Op de ochtend van 9 maart 2021, een dinsdag, doet Dana’s moeder een ontdekking die niet angstaanjagender kan zijn. Nadat een WhatsApp-bericht onbeantwoord was gebleven, kreeg ze met een tweede sleutel toegang tot haar appartement en vond ze daar haar overleden dochter liggend op de badkamervloer met haar gezicht blauw.

Verbijsterd door politicus Lauterbach’s verklaringen

  De rollen zijn omgedraaid, COVID-dictators nu ZEER nerveus

De moeder dringt aan op een forensisch medisch onderzoek, dat uiteindelijk concludeert dat Dana is overleden als gevolg van een ernstige hersenbloeding. Op 15 maart, een week na de dood van de jonge vrouw, worden in Duitsland voor het eerst de inentingen met het vaccin van AstraZeneca opgeschort.

Verbijsterd moet de moeder van de overledene nu luisteren naar de uitspraken van de SPD-vaccinpusher Karl Lauterbach in de talkshow ‘Hart, aber fair’, waar hij zegt dat de weinige mensen die als gevolg van vaccinaties zouden kunnen sterven, door het land moeten worden geaccepteerd voor het succes van de vaccinatie. Dit maakt Dana’s moeder “verbijsterd”, zoals het dagblad de Welt meldt.

Hoge vaccinatie sterftecijfers in Duitsland?

Het staat vast dat Dana O., in tegenstelling tot de andere sterfgevallen die ook officieel aan het AstraZeneca-vaccin worden toegeschreven, niet aan een hersentrombose maar aan een hersenbloeding is gestorven. Niettemin gaan artsen er achter gesloten deuren van uit dat vaccinatieschade ook de oorzaak van deze dood was, ook al is er nog geen officieel resultaat.

Het is dus heel goed mogelijk dat AstraZeneca nog gevaarlijker is dan eerder werd vermoed. Bovendien doet de tragische dood van Dana O. vermoeden dat er in het hele land een groot aantal niet-gerapporteerde sterfgevallen door vaccinatie is, die wellicht ook niet als zodanig worden geregistreerd als gevolg van druk van de autoriteiten. Aan deze schandalige verdoezeling en extrapolatie van gevaarlijke vaccins moet eindelijk een einde komen!

WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemie

Vorig artikelVaccinpaspoort verboden in drie Amerikaanse staten – Europees Hof van Justitie: “Vaccinaties noodzakelijk in democratische samenlevingen”
Volgend artikelHet verzet groeit: twee Canadese restaurants open ondanks verbod – gasten schoppen COVID-inspecteurs eruit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Je moet toch behoorlijk goedgelovig zijn om een experimentele vaccinatie te nemen die veel bijwerkingen heeft en tot de dood kan leiden. Ik heb geen zin om als proefkonijn te dienen voor een globalistische elite die er miljarden aan verdient. Het is immoreel en misdadig hoe de media dit promoot terwijl ze goed genoeg weten dat er veel slachtoffers vallen. Wat zullen de lange termijngevolgen zijn? Het is veelzeggend dat AstraZeneca nog steeds niet verboden is in België. Onze overheid geeft dan ook niets om zijn bevolking.

  • Als de leugen open en bloot zich uit dan is het kwaad aan de macht. Waarheid wordt leugen en leugen waarheid. Het kwaad poogt de totale macht nu openlijk over te nemen. Never surrender.

 2. En dan brengt Mensenrechtenhof de verplichte coronaprik ook nog eens dichterbij…… 🙁

  Landen kunnen burgers verplichten zich te laten inenten, bijvoorbeeld als zij tot de conclusie komen ‘dat de volksgezondheid dat vraagt’, zo oordeelt het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

  Mensenrechtendeskundige Nicolas Hervieu zei dat de uitspraak ‘belangrijk is voor de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus’. Het hof schept zo ruimte voor een eventuele verplichte coronaprik, aldus Hervieu.

  Vlak voor de coronapandemie bracht het European Center for Law and Justice (ECLJ) een onderzoek naar buiten waaruit blijkt dat veel rechters van het hof afkomstig zijn van linkse ngo’s, vooral de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. Maar liefst 12 rechters zijn gelinkt aan de OSF.

 3. Belgie was eerlijk op het nieuws glunderend van blijdschap omdat zij nu al de geweigerde zenneca van andere landen konden opkopen .En zij nu ook konden beginnen met inenten. Eindelijk hebben zij nu ook, na voorbeeld van de buurtlanden en omdat europa er ook niet meer zo gerust in is gedeeltelijk gestopt met inenten .Enkel de ouderen boven 70 mogen nu nog met zenneca gevaccineerd worden . Voor jongeren kan het niet meer ,voor hen is het niet zonder gevaar. Nu kunnen mensen met onderliggende ziekten en ouderen opgeroepen worden voor de overblijvende vaccins. Voor hen is het niet zo erg ,en zeldzaam ,dat er iets verkeerds gebeurd .volgens hen komt het veel minder voor dan ge door ern hond zou grbeten worden. Is dit geen regelrechte moord?

 4. Triest. Maar zo slimof verstandig was zij niet. Natuurlijke selectie: die zo stom zijn “vaccinatie”te nemen, nemen vrijwillig het risico in een rolstoel of 2 meter diep te eindigen.

  Vrijheid heeft zo zijn eigen prijs.

 5. Blijkbaar zijn dat allemaal corrupte instellingen wanneer zelf het Europees hof voor de rechten van de mens dit aanbeveelt en dit alles voor de officiele cijfers van het WHO waar 0,15% ervan gestorven zijn, tijd voor verandering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in