Twee restaurants in Vancouver in de provincie Brits Columbia gaan open ondanks verbod. Hier proberen ambtenaren een eethuis te sluiten. Het mocht niet baten. Het mislukt door de vocale weerstand van klanten.

Dit lijkt ook de enige manier om de gastronomie in Nederland te redden.

Berichtgeving & video via Politikstube.

“Gestapo is hier niet welkom” – Canadese politie uit paasdienst gegooid door Poolse pastoor

Onderzoek: elke derde Duitser wil niet gevaccineerd worden - Afwijzing vaccinatie meer uitgesproken bij prestatie- en succesgerichte mensen
Vorig artikelMet AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt Duitsland
Volgend artikelEuropees Hof voor de Rechten van de Mens geeft groen licht voor dwang vaccinaties
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in