Vaccinpaspoort verboden in drie Amerikaanse staten – Europees Hof van Justitie: “Vaccinaties noodzakelijk in democratische samenlevingen”

1
© Jernej Furman (CC BY 2.0)

In de VS hebben drie deelstaten “vaccinpaspoorten” verboden die de bevolking zouden indelen in “gevaccineerden” en “niet-gevaccineerden”, waarbij de eersten rechten zouden hebben die de laatsten zouden worden ontnomen. In Florida, Texas en Idaho hebben de respectieve gouverneurs de controversiële vaccinpaspoorten verboden, terwijl de EU hard werkt aan de ontwikkeling van een dergelijk paspoort.

In de VS hebben drie deelstaten “vaccinpaspoorten” verboden die de bevolking zouden indelen in “gevaccineerden” en “niet-gevaccineerden”, waarbij de eersten rechten zouden hebben die de laatsten zouden worden ontnomen. In Florida, Texas en Idaho hebben de respectieve gouverneurs de controversiële vaccinpaspoorten verboden, terwijl de EU hard werkt aan de ontwikkeling van een dergelijk paspoort.

In de Amerikaanse staat Texas heeft gouverneur Greg Abbott zogeheten vaccinpaspoorten verboden. Dit is het tweede verbod op vaccinatiepaspoorten in de VS, na het verbod van gouverneur Ron DeSantis van Florida een paar dagen geleden.

Dinsdag kondigde Abbott aan dat geen enkele Texaanse regering of politieke instelling vaccinpaspoorten van burgers zal mogen eisen.

“Vertrap onze persoonlijke vrijheden niet”, waarschuwde de gouverneur. “Elke dag keren Texanen terug naar de normale situatie omdat meer mensen de verspreiding van Covid-19 krijgen (en er immuun voor worden)”, verklaarde Abbott.

Velen vrezen dat vaccinatiepassen een manier zijn om een sociaal kredietsysteem in te voeren dat vergelijkbaar is met het systeem dat reedds lange tijd in de communistische dictatuur China bestaat.

Voorstanders zeggen dat het noodzakelijk is dat alleen degenen die met het nieuwe genetisch gemodificeerde vaccin zijn geïnjecteerd, mogen reizen, naar de bioscoop of restaurants gaan en dergelijke, ook al kunnen degenen die zijn gevaccineerd nog steeds met Covid-19 worden besmet en de infectie doorgeven.

  Ten minste 48.000 mensen die werden gedekt door Medicare in de VS zijn overleden binnen 14 dagen na het nemen van een Covid-19 vaccin 

In Denemarken is al een vaccinpaspoort ingevoerd en alleen degenen die kunnen aantonen dat zij gevaccineerd zijn, mogen nu gebruik maken van diensten als kappers en rijscholen. Tegelijkertijd werkt de EU aan de ontwikkeling van een vaccinpaspoort dat een voorwaarde zou kunnen worden om naar het buitenland te kunnen reizen.

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) heeft deze donderdag geoordeeld dat verplichte vaccinaties als noodzakelijk kunnen worden beschouwd in democratische samenlevingen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen

Vorig artikelKnut Wittkowski, epidemioloog: we hadden op natuurlijke wijze binnen 6 weken kudde-immuniteit kunnen bereiken
Volgend artikelMet AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Reputatie aan diggelen? Ik geloof het direct na zo’n idiote uitspraak.
    Het blijkt maar weer de smerige vette vingers van de politiek ook daar niet van af kunnen blijven.
    De integriteit van de rechterlijke macht een farce is geworden en de toekomst somber kan worden ingezien.
    Ik houd toch wel hoop dat er mensen zullen over blijven die er nog wat fatsoenlijks kunnen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in