Het Europees medicijnagentschap EMA heeft de virale vectorinjectie van AstraZeneca op 29 januari onder voorwaarden goedgekeurd voor gebruik in de Europese Unie. Dat betekent dat de AstraZeneca injectie, ook wel AZD1222 genoemd, is toegelaten voor gebruik zonder de formele goedkeuringskanalen van het EMA voor nieuwe geneesmiddelen te doorlopen. Het is de derde injectie die in de EU een vergunning voor noodgebruik heeft gekregen, na de mRNA injecties van Pfizer en Moderna.

Er heerst een wijdverbreid misverstand dat de AstraZeneca-injecties “traditionele” vaccins zijn die van een verzwakt virus zijn gemaakt. Dit is onjuist. Covaxin (India) en CoronaVac (China) komen het dichtst in de buurt van traditionele vaccins van alle veelgebruikte vaccins. AstraZeneca injecties zijn experimentele virale vector injecties. De langetermijneffecten ervan op mensen zijn nog onbekend aangezien de klinische proeven worden voortgezet. Hieronder volgt een samenvatting van opnamen met een virale vector versus opnamen met mRNA.

Wat is een vaccin?

De term “vaccin” is afgeleid van het Latijnse woord vacca, dat “koe” betekent. Het is ook afgeleid van de oude Latijnse term vaccīnus, wat “van of door koeien” betekent. De term werd voor het eerst gebruikt om inentingen te beschrijven die ziekten aan het eind van de 18e eeuw voorkwamen.

De Britse arts Edward Jenner hoorde een gerucht dat melkmeisjes die koepokken kregen, vervolgens immuun werden voor de pokken. Jenner stelde dat het voor mensen beter is om niet-dodelijke, maar lelijke koepokken (en de overblijvende littekens) te krijgen dan de dodelijke variola major pokken.

Hij testte de hypothese door een litteken van koepokken op een melkmeisje af te schrapen en het materiaal in te spuiten bij een achtjarige jongen. De jongen kreeg koepokken en herstelde binnen een paar weken. Jenner injecteerde de jongen vervolgens met levend pokkenvirus. Hij werd nooit ziek. Jenner testte de hypothese met succes op 22 andere mensen. Hij publiceerde zijn bevindingen in 1798 onder de titel An Inquiry into the Causes and Effects of the Variolae Vaccinae. De laatste twee termen betekenen letterlijk “puisten van koeien”.

  Krijg 'het' nu als u kunt

Pokken werd uitgeroeid verklaard in 1979. Maar de term “vaccin” leeft voort, al dan niet correct gebruikt.

Wat is DNA en RNA?

De meeste bijwerkingen die in Frontnieuws zijn behandeld waren het gevolg van experimentele mRNA injecties van Pfizer en Moderna. De menselijke genetische code is vervat in twee polynucleotideketens die die dubbele spiraalvormige moleculen vormen die desoxyribonucleïnezuur, of DNA, worden genoemd. Uw genetische code is vervat in deze nucleotiden. Ribonucleïnezuur, of RNA, is een enkelstrengs molecule die coderende en decoderende genen regelt. Het remt en/of activeert ook genexpressie. Met andere woorden, RNA helpt bij het herschrijven van DNA wanneer dat nodig is om te overleven.

Virussen zijn geen levende organismen, zoals bacteriën en schimmels. Het zijn fragmenten van RNA en DNA. Mensen hebben virussen nodig om te evolueren en door de generaties heen te overleven. Virussen herschrijven DNA om ervoor te zorgen dat ons lichaam zich aanpast aan de steeds veranderende wereld. RNA is de natuurlijke menselijke reactie om ons te helpen aanpassen en overleven. Er zijn ten minste drie soorten RNA: ribosomaal RNA (rRNA), transfer-RNA (tRNA) en natuurlijk boodschapper-RNA (mRNA). Voor degenen die meer willen weten, is hier een korte video over RNA.

Slechts één RNA-behandeling is in de geschiedenis goedgekeurd. Het heet Onpattro, een infuus dat wordt gebruikt om een zeldzame genetische aandoening te behandelen die bekend staat als polyneuropathie. De behandeling maakt gebruik van kleine interfererende RNA (siRNA). Er is nog nooit een vaccin goedgekeurd dat gebruik maakt van synthetische mRNA-technologie. Nogmaals, de injecties van AstraZeneca, Pfizer en Moderna zijn alleen goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen. Niemand kent de langetermijneffecten van synthetisch mRNA.

  Het dagelijkse leven in Corona-apartheid: Aparte zitplaatsen, polsbandje en geen eten voor de ongevaccineerden in universiteitskantine

Virale vectoren

Het product van AstraZeneca is een injectie met een virale vector, zoals de injectie van Johnson & Johnson en de Sputnik V-injectie van Russische makelij. Virale vectoren maken gebruik van verzwakte virussen als middel om dubbelstrengs genetische codes af te leveren aan menselijke cellen. De injectie van AstraZeneca maakt het chimpansee ChAdOx1 adenovirus vector om het spike eiwit tot expressie te brengen. Het adenovirus is gecodeerd met DNA-instructies voor het bouwen van Coronavirus-gepikeerde eiwitten. Die eiwitten worden gekopieerd in uw natuurlijke mRNA. Het immuunsysteem reageert zodra die spikes uit de cellen beginnen te steken, om het zo te zeggen.

Voor meer informatie kunt u de volgende video bekijken.

Bijwerkingen van de experimentele Covid-19 vaccinaties

Het wordt steeds moeilijker om verhalen over nadelige effecten van mRNA en virale vectoren op social media te vinden en te berichten sinds de techgiganten hardhandig zijn opgetreden. Maar verwacht nieuwe en andere bijwerkingen van de experimentele Covid-19 injecties dan we tot nu toe hebben gezien.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De waanzin wordt nog waanzinniger: VK start mensenproeven met nepvaccins door AstraZeneca doses te mengen met Pfizer/BioNTech vaccins

Vorig artikelAustralische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccins
Volgend artikelItaliaanse vrouw in coma met maximale trombose na AstraZeneca-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Astrazenica AZD1222 nummerologisch opgeteld de hele code A+Z+D+1+2+2+2 = 38 opgeteld=11
    2+2+2=6 tevens een drie eenheid 11+6=17
    Tot drie keer toe belangrijke cijfers voor de elite of hoe je ze noemen wilt

  2. Waarom gebruiken jullie een vlag die gerelateerd is naar de Tempeliers voor jullie artikel hier?? Wat hebben de Tempeliers te maken met deze crisis en situatie?? Niets dus. Voor de toekomst, kies jullie afbeelding iets beter aub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in