COVID – Bio-ethiek, Eugenetica en Dodenpanelen – een waarschuwing

1

Er is een samenzwering in dit land om elke man, vrouw en kind te verslaven. Voordat ik dit hoge en nobele ambt verlaat, ben ik van plan dit complot te ontmaskeren.” – John F. Kennedy

Op 11 maart 2020, een jaar geleden, trad de wereldwijde lockdown in werking. 193 lidstaten van de VN sloten unaniem hun grenzen, economieën en levensgemeenschappen. Het was het begin van de economische en sociale vernietiging van de planeet – allemaal door een onzichtbare vijand, een Coronavirus dat nooit de hele wereld tegelijk had kunnen treffen, schrijft Peter Koenig.

Dus, wat is het plot?

In 1935, 86 jaar geleden, zei Dr. Arthur Guett, Nazi directeur van Volksgezondheid:

“Misplaatste ‘naastenliefde’ moet verdwijnen, vooral tegenover inferieure of asociale levende wezens. Het is de hoogste plicht van een natiestaat om alleen aan het gezonde en erfelijk gezonde deel van het volk leven en levensonderhoud te schenken, teneinde het behoud van een erfelijk gezond en raszuiver volk voor alle eeuwigheid veilig te stellen…”

De woorden die bijna een eeuw geleden werden uitgesproken door Dr. Guett, Adolf Hitler’s directeur van Volksgezondheid, doen ons vandaag nog steeds huiveren.

En toch klinken ze waar en precies naar de zin van de eugenisten van vandaag. Dergelijke gedachten zouden het grote publiek angst moeten inboezemen – tenzij het grote publiek in het duister wordt gehouden over wat het werkelijke plan is van de globalistische cabal achter de Covid-zwendel.

Het is drieledig: totale controle over de mensheid, zoals in de “One World Order”; verschuiving van bezittingen en middelen van het midden en de onderkant van de samenleving naar de weinigen aan de top; en – drastische vermindering van de wereldbevolking.

Deze video Bio-ethiek en de Nieuwe Eugenetica illustreert het best wat de eugenisten van de wereld in gedachten hebben wanneer zij spreken over bio-ethiek, eugenetica en – Dodenpanels. Ja – dodenpanels zouden beslissen wie mag leven en wie mag sterven.

Kijk op Archive / BitChute / LBRY Minds / YouTube of Download de mp4

Eugenetici spreken vrijuit over gedwongen “euthanasie” en abortussen na de geboorte, niets anders dan kindermoord, het doden van zuigelingen wanneer artsen van het Dodenpanel besluiten dat hun leven geen toekomst heeft, niet de moeite waard is om te leven, geen bijdrage levert aan de samenleving, maar eerder een last is voor de mensheid.

De leeftijd van 75 jaar wordt genoemd als een mogelijke “deadline” voor mensen om te sterven. Het is niet bekend of degenen die tot deze “termijn” hebben besloten, zichzelf hebben inbegrepen.

Om de pandemie, beter plandemie genoemd, onder controle te krijgen is een massaal wereldwijd vaccinatieprogramma in gang gezet.

Volgens Bill Gates zal de wereld niet naar een “redelijk normale situatie” terugkeren voordat ten minste 7 miljard mensen zijn ingeënt. En we hebben het hier niet over normale of traditionele vaccinatie. De overheersende vaccinaties die in het Westen worden gepromoot zijn injecties van het mRNA-type.

mRNA staat voor boodschapper ribonucleïnezuur. Dit zijn enkelstrengmoleculen die de genetische code overbrengen van het DNA in de celkern naar de ribosomen die in de cellen eiwitten maken. Deze moleculen worden boodschapper-RNA genoemd omdat ze instructies voor het maken van eiwitten van het ene deel van de cel naar het andere dragen.  www.nature.com, 19 nov 2020

Deze mRNA-vaccins zijn experimenteel. “De vooruitzichten voor deze mRNA-vaccins hebben miljarden dollars op de beurs doen rollen, wetenschappelijke carrières gestimuleerd of in gevaar gebracht, en de hoop gewekt dat het een doorbraak zou kunnen zijn die de maatschappij in staat stelt terug te keren naar een normale situatie na maanden van leven in angst”, https://www.statnews.com/2020/11/10/the-story-of-mrna-how-a-once-dismissed-idea-became-a-leading-technology-in-the-covid-vaccine-race/ .

  Verplichte vaccinatie bij KLM betekent veiligheidsrisico voor vliegend personeel en passagiers

De mRNA-vaccins hebben talrijke ernstige bijwerkingen en hebben geleid tot vroegtijdige sterfte, in een tempo dat vele malen hoger ligt dan dat van de traditionele vaccins.

Zie hier, https://vaccineimpact.com/2021/460-dead-243612-reported-injuries-from-covid-19-vaccines-reported-in-the-u-k/ en https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf.

Hierbij wordt geen rekening gehouden met de mogelijke negatieve gevolgen op lange termijn, waarover thans geen ervaring bestaat, maar wel verontrustende wetenschappelijke voorspellingen.

Zie hier Dr. Lee Merritt https://beforeitsnews.com/health/2021/03/dr-lee-merritt-on-experimental-operating-system-injections-were-going-to-see-a-lot-of-deaths-3038294.html en meer hieronder.

Om duidelijk te zijn. De drang naar mRNA-vaccins komt alleen uit het Westen. Rusland, China, India, Iran en andere landen hebben zich gedistantieerd van dit soort vaccins, die officieel niet eens vaccins mogen worden genoemd, maar die op grond van een speciale “noodwet” alleen bij wijze van proef of “experimenteel” zijn goedgekeurd, waardoor mensen tot proefkonijnen worden gemaakt.

Rusland en China hebben hun eigen vaccins op basis van traditie ontwikkeld, dat wil zeggen de injectie van een verzwakt virus dat antilichamen produceert en het immuunsysteem activeert wanneer het in contact komt met het echte virus.

De wetenschappelijke gemeenschap heeft tientallen jaren ervaring met dit soort preventieve vaccinatie, maar nul ervaring met vaccins van het mRNA-type.

Zij vertellen ons dat mensen in verpleeghuizen of ziekenhuizen met comorbiditeit het kwetsbaarst zijn om Covid te krijgen.

Daarom krijgen zij voorrang bij het krijgen van de injectie. Is het toeval dat deze mensen ook het meest kwetsbaar zijn om het slachtoffer te worden van ernstige “bijwerkingen” – en dat er onevenredig veel mensen overlijden – van de mRNA-injecties?

Lopende vaccinatieprogramma’s in het hele Westen zijn gericht op ouderen – en het onmiddellijke sterftecijfer onder gevaccineerde verpleeghuisbewoners is inderdaad hoog, zoals is aangetoond in Engeland, Spanje en elders.

Het punt is dat mensen in verpleeghuizen ook het minst “productief” zijn als het gaat om het bijdragen aan de welvaart van de samenleving. Ze zijn een kostenpost voor de maatschappij. Daarom komen zij typisch onder de loep van eugenisten.

Ziet dit er niet uit alsof het allemaal gepland was? De toediening van zogenaamde vaccins (een verkeerde benaming en regelrechte leugen die door westerse regeringen wordt gebruikt) die op korte en lange termijn dodelijk kunnen zijn en waarvan is vastgesteld dat ze steriliserende en onvruchtbaar makende stoffen bevatten – vaccininjecties waarvoor westerse regeringen, de VS, Europa, inclusief Zwitserland, letterlijk weigeren hun bevolking alternatieven zonder RNA aan te bieden, zoals de Russische Spoetnik V en de Chinese Sinovac en Sinopharm?

Een van de meest in het oog springende gevallen is Zwitserland. Aan het begin van de “vaccinatiecampagne”, toen Zwitserland, net als vele andere landen, beweerde dat er een “tekort” aan vaccins was, bood Rusland hun de Spoetnik V aan. Zwitserland had blijkbaar niet eens de beleefdheid om te reageren.

Tijdens een recente persconferentie werd de Zwitserse minister van Volksgezondheid gevraagd waarom hij Spoetnik V niet zou importeren. Op een ietwat arrogante toon antwoordde hij: “We hebben het nog niet eens overwogen.” – Men kan niet anders dan zich afvragen waarom.

Overigens, “tekorten” worden kunstmatig veroorzaakt. Wat schaars is, is gewild door het volk. In dit geval, een vaccin waar een tekort aan is, zet mensen aan om het te willen. Het is brein manipulatie 101. Een methode om de relatief lage bereidheid tot vaccineren te vergroten.

  Fred Pye: 39-jarige Canadese man leed aan toevallen na injectie met Moderna, zelfmedicatie met paarden Ivermectine

In Duitsland, waar de publieke druk hoog is, en dus ook in de EU-Commissie en het EU-Parlement, is het debat over de goedkeuring van Spoetnik V begonnen. Dit ondanks het feit dat Spoetnik V de lakmoesproef van de WHO heeft doorstaan en is goedgekeurd en momenteel in meer dan twee dozijn landen wordt gebruikt.

Het plan is, zoals we weten, om de wereld te “resetten” – volgens de oprichter en CEO van het Wereld Economisch Forum (WEF), Klaus Schwab, “Covid-19 – The Great Reset“.

Het voorbehoud is om de wereld opnieuw in te stellen volgens de methoden en doelen van een superrijk financieel en big tech platform – wat massale bevolkingsvermindering inhoudt.

Dit is een weinig verhulde droom van Bill Gates, Rockefeller en een hele hoop Britse en Amerikaanse eugenisten, die actief aan het werk zijn – en het instrument om hun satanische droom te vervullen is de massale Covid-19 vaccinatiecampagne, in verschillende mate opgelegd door elk van de 193 lidstaten van de VN en door het VN-orgaan zelf.

Degenen aan de top van de VN en aan de top van die 193 regeringen die lid zijn van de VN weten precies wat zij doen en waarom zij het doen.

Zie dit: “Schokkend: Voormalig FEMA/HDS Celeste Solum met/David Icke: #Covid Magnetic Tagging; Vaccins voor Massa Depopulatie & Meer.

Inmiddels hebben meerdere artsen, virologen en immunologen hun stilzwijgen doorbroken, zijn zij uit de matrix gestapt en spreken ze hun geweten uit tegenover de mensen, de potentiële slachtoffers van deze massale vaccinatiemisdaad.

Een van hen is Dr. Geert Vanden Bossche, PhD. Hij is een expert op het gebied van vaccinonderzoek.

Hij heeft een lange lijst van bedrijven en organisaties waarmee hij heeft samengewerkt op het gebied van de ontwikkeling van vaccins en preklinisch onderzoek, waaronder GSK, Novartis, Solvay Biologicals, en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Dr. Vanden Bossche coördineerde ook het Ebola-vaccinprogramma bij GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization) in Genève, waarvan het kantoorgebouw naast dat van de WHO ligt. – Een toeval?

Dr. Vanden Bossche, gaf op 6 maart 2021 een opzienbarend interview over de voordelen en risico’s van mRNA-type injecties. Zie hier:

Dr. Geert Vandem Bossche zegt in wezen dat de individuele bijwerkingen en zelfs sterfgevallen als gevolg van de vaccins, geen indicatie zijn voor de veel grotere wereldwijde catastrofe die komen gaat.

Hij zegt dat de vaccins van het mRNA-type het immuunsysteem van de mensen zullen vernietigen, en dat zij totaal niet in staat zullen zijn om te gaan met de virulentere versies van het virus die het gevolg zullen zijn van de vaccins.

Het resultaat kan massale sterfte zijn enkele maanden tot enkele jaren na de vaccinatie. Hij zei ook dat hij niet langer moreel kon zwijgen.

Dit past precies in de agenda van de eugenisten.

Op 7 maart 2021 schreef Dr. Vandem Bossche ook een open brief aan de WHO waarin hij opriep tot een onmiddellijke stopzetting van de wereldwijde vaccinatiecampagne, hier, https://dryburgh.com/geert-vanden-bossche-open-letter-to-who-halt-all-covid-19-mass-vaccination/.

Hij waarschuwt: “We riskeren het creëren van een wereldwijd “oncontroleerbaar monster.”

Intussen springen de westerse landen van de ene golf naar de andere, van de ene lockdown naar de volgende.

  Trudeau kan niet tegen de druk, vlucht het parlement uit en wordt venijnig uitgejouwd omdat hij weigert te luisteren

Veel Europese landen hebben al aangekondigd dat een derde golf wellicht niet ver weg is.

Italië heeft zopas zijn derde golf van lockdowns aangekondigd, die ten minste de periode van Pasen 2021 bestrijken.

Ook Duitsland en Zwitserland hebben hun bevolkingen gewaarschuwd voor een derde golf indien de beperkingen, alias repressie, niet worden opgevolgd.

Wat de meeste mensen niet weten is dat een virale infectie, zoals Covid, niet in golven komt. Het begint langzaam, dan piekt het, en uiteindelijk ebt het – en is het weg.

Dat heet kudde-immuniteit.

Dit is momenteel te zien in India, waar de aanpak van Covid heel anders was en is dan in het Westen.

Het is niet gebaseerd op dwang om te vaccineren, maar op behandeling van het virus met traditionele, goedkope geneesmiddelen die een lange geschiedenis van positieve resultaten hebben bij de behandeling van virusinfecties, zoals ivermectine en hydrochloroquine en andere.

China heeft zijn Corona-19 epidemie ook aangepakt met geneesmiddelen in plaats van vaccins.

Dit is de typische grafiek van Covid-19 in India. Het piekt en daalt dan – en de ziekte is voorbij. Dit is ook een typische griepcurve.

Hieronder is de Covid-curve in Spanje weergegeven en deze is representatief voor vele andere Europese landen, alsmede voor de Verenigde Staten.

Het is duidelijk dat de cijfers in het Westen sterk gemanipuleerd zijn met het doel de mensen te dwingen het vaccin te aanvaarden.

Het is moeilijk voor de mensen om te begrijpen en te aanvaarden in welke mate onze westerse regeringen slecht zijn en hun kiezers, degenen die hun salarissen en uitkeringen betalen, bedriegen.

Zodra de mensen beseffen wat er aan de hand is en het verraderlijke, bedrieglijke en corrupte karakter aanvaarden van degenen van wie zij dachten dat het hun leiders waren, kan het ontwaken komen en daarmee kan massale burgerlijke ongehoorzaamheid een eind maken aan dit boosaardige plan.

En tot nu toe is geen van de zogenaamde leiders (sic) van de 193 VN-landen naar voren gestapt, heeft de moed gehad om hun geweten te volgen – als ze er al een hebben – en de 7,8 miljard mensen van de wereld voor te lichten over wat er gaande is, wat er gepland wordt – wie voorbestemd is om te sterven en wie mag blijven leven – en waarom.

En wie zit er achter dit alles? – Waarom volgen deze staatshoofden “Hogere Orders” die kunnen leiden tot een wereldwijde massale genocide, ongekend in de recente geschiedenis?

Peter Koenig is een geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water en milieu over de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – een economische thriller over oorlog, vernietiging van het milieu en hebzucht van bedrijven en co-auteur van het boek van Cynthia McKinney “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis “(Clarity Press – 1 november 2020). Peter Koenig is Research Associate bij het Center for Research on Globalization.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Globaal lockdown-beleid in naam van een pandemie: een scenario “gepland” door de Rockefeller Foundation en Global Business Network

Vorig artikelHele stad is in shock nu weer een Italiaanse professor DOOD is na de COVID-injectie van AstraZeneca
Volgend artikelBijna de helft van de Moskovieten is immuun voor het Coronavirus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. En wie zijn de eugenisten in Nederland? Dingen beginnen duidelijk te worden. Precies zoals ik al zei voordat ik dit gelezen had. Niet productieve mensen mogen sterven want daar heeft de machtige rijke klasse niets aan. Een soort ingebouwd tijdsmechanisme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in