Na betrapt te zijn op het vervalsen van gegevens over de werkzaamheid van vaccins, “herziet” AstraZeneca zijn cijfers… maar het is nog steeds een wrede farce

2

Na een golf van kritiek heeft de geneesmiddelengigant AstraZeneca de gegevens over de doeltreffendheid van zijn experimentele Covid-19 gentherapie injectie “herzien“, waarvan is onthuld dat deze dodelijke bloedklonters en de dood bij veel ontvangers heeft veroorzaakt.

Na te hebben gelogen over de injectie om deze veilig en doeltreffend te doen lijken, wat ze zeker niet is, kreeg AstraZeneca de hele week kritiek te verduren, waardoor het bedrijf zijn gezicht probeerde te redden door nog meer manipulatie.

Nu beweert het bedrijf dat zijn injectie voor 76 procent “effectief” is tegen de “symptomen” van de Covid-19 griep. Eerder in de week beweerde AstraZeneca dat de werkzaamheid 79 procent was.

Hilarisch genoeg blijft AstraZeneca volharden in de valse bewering dat zijn prik 100 procent effectief is tegen “ernstige ziekte en ziekenhuisopname”, om CNBC te citeren. Dat is juist: AstraZeneca wil u laten geloven dat een injectie u volledig zal beschermen tegen het ooit echt ziek worden van Covid-19 ziektekiemen, ook al zijn er al velen ziek geworden of gestorven als gevolg van een injectie.

Het is zo duidelijk dat AstraZeneca de kersen uit de gegevens plukt en zich bezighoudt met een anti-wetenschappelijke misleiding dat zelfs volksgezondheidsfunctionarissen in de Verenigde Staten zich tegen het bedrijf uitspreken.

Het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) heeft aangekondigd dat AstraZeneca een “onvolledig beeld heeft gegeven van de gegevens over de werkzaamheid” van zijn injectie, hoewel het hoofd van het NIAID, Anthony Fauci, nog steeds volhoudt dat de injectie 100 procent veilig en effectief is.

Volgens AstraZeneca waren de valse cijfers die het vrijgaf gebaseerd op een “voorgespecificeerde tussentijdse analyse,” wat gewoon een deftige manier is om te zeggen dat het bedrijf het best lijkende “moment” in de proef selecteerde om te presenteren als “bewijs” dat de injectie werkt zoals beweerd wordt.

  Grafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in Covid-injecties zegt voormalig Pfizer-medewerker

Niemand met hersenen koopt natuurlijk iets van wat AstraZeneca verkoopt, maar de realiteit is dat er vandaag de dag niet veel werkende hersenen meer zijn.

“Dit is echt wat je noemt een ongewilde fout, want het feit is dat dit zeer waarschijnlijk een zeer goed vaccin is”, verkondigde Fauci ter verdediging van AstraZeneca tijdens een “Good Morning America” segment met Robin Roberts.

“Dit soort dingen doet … echt wat twijfel rijzen over de vaccins en draagt misschien bij tot de aarzeling. Het was niet nodig”.

Met andere woorden, Fauci gelooft dat de mensen de gegevens moeten negeren en de wetenschap moeten verwerpen, en in plaats daarvan hem en AstraZeneca moeten vertrouwen om hen te vergiftigen met dodelijke chemicaliën die voor altijd hun genetische blauwdrukken zullen vernietigen – en velen luisteren naar hem.

Fauci heeft al veel bloed aan zijn handen en wil er blijkbaar nog veel meer. Aangezien deze bedrieger duidelijk geen geweten heeft en niet in staat is om ooit de waarheid te vertellen, is het logisch dat hij de leugens van AstraZeneca verdraait tot een simpel “misverstand”.

Niet alleen de Amerikanen worden bedrogen, maar ook alle andere landen die aan deze plandemische schijnvertoning deelnemen, waaronder bijna alle landen behalve Iran en misschien nog een paar andere – en kijk eens hoe ons land over Iran praat en het behandelt?

Bronnen:
CNBC
VaccineInjuryNews
NaturalNews
MNNonline

Iraanse functionarissen hebben terecht geconcludeerd dat Big Pharma’s vermeende “vaccins” voor Covid-19 een genocidale grap zijn. Het land in het Midden-Oosten weigert daarom toe te staan dat er op zijn burgers wordt geëxperimenteerd met deze dodelijke gen-modificerende chemische cocktails.

  Groen licht voor medische apartheid in Europa - COVID-19 vaccinpaspoorten worden tegen de zomer geproduceerd

COVID-19 VACCIN DOSSIER

AstraZeneca: wat u moet weten over Covid-19 virale vectorinjecties

Vorig artikelOude mortaliteit: hoe de Coronacoup de ouderen martelt – en alle anderen
Volgend artikelUw digitaal groen paspoort alstublieft!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Goedemorgen Gui,

  Ik schrok nogal van jouw reactie.
  Veel mensen weten dat die vaccinatie levensgevaarlijk is.
  Een belediging voor je immuunsysteem, die heel erg ingineus is, net zoals het menselijk lichaam.

  Een mooie dag,
  Alie Roelofs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in