Het lijkt momenteel wel of wij geen week voorbij kunnen gaan zonder iets te horen over het opnieuw verschijnen, of de opkomst van een ziekte of kwaal.

We hebben een mysterieuze uitbraak van hepatitis bij kinderen gehad, een vermeende uitbraak van apenpokken over alle continenten, een stijging van het “Sudden Adult Death Syndrome”, en nu heeft de Britse regering een “nationaal incident” afgekondigd na de vermeende ontdekking van het poliovirus in Engeland, bericht Expose-news.com.

Al deze ontdekkingen volgen op een vermeende Covid-19 pandemie, en al deze ontdekkingen worden “toevallig” gevonden nadat miljoenen mensen over de hele wereld geïnjecteerd zijn met een experimenteel mRNA Covid-19 vaccin.

Dit is precies waarom wij eigenlijk niet zo verbaasd moeten zijn. Want wij zijn alleen maar getuige van de gevolgen van de schade die door deze experimentele vaccins is toegebracht aan miljoenen immuunsystemen over de hele wereld, met officiële gegevens van de regering die erop wijzen dat die schade zo ernstig is dat de Covid-19 gevaccineerden langzamerhand het Acquired Immune Deficiency Syndrome ontwikkelen.

Laten we eens kijken naar slechts enkele van de recente ziekten en virussen die in de grote media in de publiciteit komen.

Op 22 juni heeft het UK Heath Security Agency (UKHSA), dat samenwerkt met de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), aangekondigd dat zij het poliovirus had gevonden in rioolwatermonsters die verzameld waren bij de Londense Beckton Sewage Treatment Works.

Bron

Het laatste geval van wilde polio dat in het VK werd opgelopen, werd in 1984 bevestigd. Het VK werd in 2003 poliovrij verklaard. Het toezicht op afvalwater wordt uitgebreid om de omvang van de transmissie te beoordelen en plaatselijke gebieden aan te wijzen waar gerichte actie moet worden ondernomen.

Sinds ongeveer midden mei 2022 zult u in de mainstream media hoogstwaarschijnlijk het woord apenpokken talloze malen hebben gehoord of gezien.

Naar verluidt, sinds het apenpokkenvirus voor eerst in Afrika bij de mens meer dan 50 jaar geleden ontdekt werd, circuleert het nu in verschillende landen tegelijk, waaronder de VS, het VK, Canada, Brazilië, Australië en het grootste deel van Europa.

Maar het toeval wil dat elk land waar apenpokken zouden circuleren ook een land is dat de Pfizer Covid-19 injectie aan zijn bevolking heeft uitgedeeld; met uitzondering van enkele landen in Afrika waar de ziekte de laatste 50 jaar of zo endemisch is geweest.

  Na het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19

Klik op het plaatje hieronder en kijk goed en lang om te vergelijken welke landen sinds mei 2022 gevallen van apenpokken bij de W.H.O. hebben gemeld, en welke landen de Pfizer Covid-19 injectie hebben uitgedeeld.

Klik voor groot

Elk land dat gevallen van apenpokken gemeld heeft, heeft ook de Pfizer prik uitgedeeld. En er zijn maar een handvol landen waar de Pfizer prik is toegediend die geen geval van apenpokken aan de W.H.O. hebben gemeld.

Vervolgens hebben we hepatitis.

Op 15 april 2022 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie een wereldwijd alarm afgegeven over een nieuwe vorm van ernstige acute hepatitis met een onbekende etiologie (oorzaak), die voorheen gezonde kinderen treft. Tests hebben alle eerder bekende Hepatitisvirussen uitgesloten.

De aankondiging kwam nadat het UK Health Security Agency (UKHSA) onlangs hoger dan gebruikelijke percentages leverontstekingen (hepatitis) bij kinderen had vastgesteld.

De hepatitisinfecties waren bevestigd bij kinderen in ten minste twaalf verschillende landen, waarbij het merendeel van die gevallen in het VK een piek vertoonde.

Herinnert u zich dat oude gezegde nog?

“Je wacht honderd jaar op een pandemie en dan komen er drie of vier tegelijk langs.”

Natuurlijk niet. En deze noodsituaties op gezondheidsgebied zijn niet allemaal het gevolg van een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Zij doen zich voor omdat de Covid-19 injecties bij de ontvangers het Acquired Immune Deficiency Syndrome veroorzaken, en wij kunnen dat bewijzen.

Al maandenlang publiceren de regeringen gegevens die er sterk op wijzen dat de Covid-19 injecties het immuunsysteem zozeer beschadigen dat de ontvangers een nieuwe vorm van Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) ontwikkelen. Het meest betrouwbare voorbeeld hiervan is afkomstig van het UK Health Security Agency (UKHSA).

De volgende grafiek toont de effectiviteit van het Covid-19 vaccin onder de drievoudig gevaccineerde bevolking in Engeland in de rapporten van Week 3Week 7 en Week 13 van de UKHSA Vaccine Surveillance van 2022 –

Dit komt absoluut nergens in de buurt van de geclaimde 95% effectiviteit door Pfizer, is het wel?

  Als er genoeg gevaccineerde mensen sterven, zal de wereld misschien eindelijk wakker worden - maar dan is het al te laat

De volgende grafiek toont het Covid-19 sterftecijfer per 100.000 personen naar vaccinatiestatus tussen 28 februari en 27 maart 22. Het percentage ongevaccineerde gevallen is gehaald van bladzijde 45 van het UKHSA Vaccine Surveillance Report – Week 13 – 2022, en het percentage dubbel gevaccineerde gevallen is berekend met het aantal sterfgevallen dat op bladzijde 44 van hetzelfde rapport staat –

De bovenstaande cijfers bewijzen dat de Covid-19 injecties het immuunsysteem beschadigen, want de effectiviteit van een vaccin is eigenlijk geen maatstaf voor een vaccin, maar voor het immuunsysteem.

De Covid-19 vaccins geven het lichaam de opdracht om het spike-eiwit (S) van het oorspronkelijke Covid-19 virus te produceren. Het immuunsysteem wordt dan verondersteld het lichaam te ontdoen van deze gefabriceerde spike-eiwitten en eraan te denken dit te doen als het in de toekomst ooit het “echte” virus tegenkomt.

De cijfers van de UKHSA bewijzen dus dat het immuunsysteem van de gevaccineerden veel slechter presteert dan het immuunsysteem van de ongevaccineerden.

Uit een wetenschappelijke studie is ook gebleken dat Covid-19 vaccins het aangeboren immuunsysteem onderdrukken.

De studie met de titel “Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes and microRNAs” is gepubliceerd op 21 januari 2022, en bevat een hele reeks bewijzen dat de genetische wijzigingen die door de mRNA Covid-19 vaccins worden aangebracht, uiteenlopende gevolgen hebben voor de menselijke gezondheid.

Bron

Daartoe behoren –

een mogelijk direct oorzakelijk verband met neurodegeneratieve ziekten;

 • myocarditis;
 • immuun trombocytopenie;
 • Bell’s palsy;
 • leverziekte;
 • verminderde adaptieve immuniteit;
 • verhoogde productie of vorming van een tumor of tumoren;
 • en DNA-beschadiging

Een volledig overzicht van de studie kunt u hier lezen.

Het is een veel voorkomende misvatting dat het Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS) alleen door het HIV-virus wordt veroorzaakt. Dit is gewoon niet waar.

Verworven (of secundaire) immunodeficiëntie is een van de belangrijkste oorzaken van infecties bij volwassenen. Deze immunodeficiëntiestoornissen tasten uw immuunsysteem gedeeltelijk of in zijn geheel aan, waardoor uw lichaam een gemakkelijk doelwit wordt voor verschillende ziekten en infecties. (Bron)

Wanneer immunodeficiëntiestoornissen uw immuunsysteem aantasten, kan uw lichaam niet langer bacteriën en ziekten bestrijden. (Bron)

Verschillende factoren in de omgeving kunnen secundaire immunodeficiëntiestoornissen veroorzaken. (Bron)

  Europa richt zich na de zomer op de ongevaccineerden

Enkele veel voorkomende zijn:

 • Bestraling of chemotherapie, die kan leiden tot een secundaire immunodeficiëntiestoornis die neutropenie wordt genoemd
 • Infecties door het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) kunnen leiden tot het verworven immuundeficiëntiesyndroom (AIDS)
 • Leukemie, een kanker die in de cellen van het beenmerg begint en die kan leiden tot hypogammaglobulinemie – een soort secundaire immunodeficiëntie
 • Ondervoeding, die tot 50% van de bevolking in onderontwikkelde landen treft en mensen kwetsbaar maakt voor infecties van de luchtwegen en diarree

Maar enkele van de minder vaak voorkomende oorzaken zijn geneesmiddelen of medicatie. (Bron)

Het is dus heel goed mogelijk dat een geneesmiddel of medicijn het verworven immunodeficiëntiesyndroom veroorzaakt. En het bovenstaande bewijs suggereert dat de Covid-19 injectie aan de lijst moet worden toegevoegd.

Hoe verklaart u anders gegevens uit de VS waaruit blijkt dat eenenvijftig procent van alle bijwerkingen in verband met AIDS die sinds het jaar 2000 gemeld zijn, in 2021 gemeld zijn, en tot nu toe nog eens zestien procent in 2022 gemeld zijn?

Bron Gegevens

Hoe verklaart u anders dat er in 2021 een toename van 1.919% is van gewone kankergevallen die met AIDS in verband worden gebracht, gemeld aan het U.S. Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Event Reporting System, vergeleken met het gemiddelde van 2000 tot 2020?

Bron Gegevens

Moeten wij echt geloven dat dit gewoon een ongelukkige samenloop van omstandigheden is? Of zijn wij er getuige van dat het Amerikaanse publiek aan de Centers for Disease Control meldt dat de Covid-19 injecties er de oorzaak van zijn dat zij het verworven immunodeficiëntiesyndroom ontwikkelen?

Te oordelen naar het feit dat wij geen enkele week kunnen doorgaan zonder iets te horen over het opkomen, of het weer verschijnen van een ziekte of kwaal, gaan wij uit van het laatste.

De gegevens uit de werkelijkheid liegen niet. Er is iets heel erg mis, en dat komt door de Covid-19 injecties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ontvolking voltrekt zich onder onze ogen! Geboortedaling in Taiwan: -23,34%, in VK: -8%, in Duitsland: -13%… En wij weten allemaal wat de oorzaak is
Volgend artikelDr. Rima Laibow: Mondiale elites elimineren 90 procent van de wereldbevolking om aan de macht te komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Valt mij ook op onder mijn gevaccineerden vrienden, kennisen, familie en collega’s dat ze veel vaker ziek zijn dan normaal. Schoonmoeder had 2,5 maanden geleden zeer forse griep, wilde maar niet beter worden, uiteindelijk na meer dan 3 weken weer hersteld, nu vorige week weer griep gekregen, midden in de zomer! Schoonmoeder was vroeger eigenlijk nooit ziek. Zou het met die 4 prikjes te maken hebben? 😉 Trieste is als ik dat opper er direct een felle zeer boze reactie komt, zelfs van m’n vrouw, mag je het niet over hebben.

  • (Trieste is als ik dat opper er direct een felle zeer boze reactie komt, zelfs van m’n vrouw, mag je het niet over hebben.) In dit soort situaties is het hebben van geen vrouw. De beste vrouw. 😉

  • @Simon Net als mijn familie HERSENLOOS
   2 jaar lang gewaarschuwd NIET NEMEN DE GIFPRIK EN ER IS GEEN PANDEMIE!!!!!!! zeide gek /wappie/ vader zei tegen mijn broertje neem de prik, ik wil niet ziek worden en niet dood gaan door jouw moordenaar! wat een HERSENLOZE!!!!) en nog veel en veel meer!en willen niets horen!
   Wie niet wil luisteren zal voelen(ik heb er alles aan gedaan om ze te stoppen)

   ik gaf ze dit mee om na te denken:voorbeeld 1= ik zei tegen mijn zussen als er brand is in jullie huis,,zal ik dan toekijken of helpen?
   Voorbeeld 2:ik zei tegen mijn zussen Een van jullie kinderen verdrinkt in zwembad!Zal ik dan Helpen of toekijken en het kind dood laten gaan in het zwembad?
   3:nu gaan jullie een gifprik halen .toen zei ik, en vul dit zelf maar in.

   Nu mogen mij ook de 3e en de 4e en de 5e tot ze neer vallen ,sterker nog ik rij ze zelf naar de GGD!
   (ze luisteren toch niet! klein klein aantal neemt de prik niet meer)

   • ik heb nog steeds geen officiele film gezien van wat het vaccin zou doen met je bloed ook geen bloedtestuitdraai van besmette persoon, en nog steeds geen duidelijk behandelplan rapportage ,die ziekenhuizen kennelijk dus niet bijhouden.En : geen een viroloog komt met echte concrete rapportages,hele OMT praat maar wat ,maar geen een heeft op tv daadwerkelijk bewijsmateriaal getoond. Zelfs niks op RIVM website en dan nog is iedereen zo debiel om maar alles voor zoete koekjes te nemen en dan maar laten vaccineren… misschien was het wel water wat ze in je armen spuiten

 2. Zojuist op het nieuws, het apenpokken virus is in België toegenomen, Radio1 prof Patrick Schoentjes van instituut tropische geneeskunde.

 3. Quite confusing this article, here it talks about AIDS as if AIDS really existed, but while it has never been proven,. The same as with the Covid scam, has also never been proven official. This article makes it seem like AIDS and Covid actually exist. Not really well written article. Unfortunately.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in