Amerikaanse sportschool biedt gratis lidmaatschappen aan voor niet-ingeënte mensen

0

Een eigenaar van een sportschool in New Jersey biedt gratis sportschoollidmaatschappen aan voor mensen die de Covid-19 vaccins weigeren. Atilis Fitness Club mede-eigenaar Ian Smith postte de promotie op zijn Twitter-account. In mei 2020 kreeg Smith’s sportschool reeds nationale aandacht nadat hij weigerde te voldoen aan de lockdown-mandaten van de staat.

“We geven gratis sportschoollidmaatschappen weg aan iedereen die zich niet laat vaccineren. Wij geloven in gezondheid … door lichaamsbeweging, goede voeding, veel vitamine D, zink en een omgeving om te ontstressen”, zei Smith in een tweet op 24 maart.

De fitness enthousiasteling kondigde de promotie aan in het licht van een soortgelijke gimmick door donutketen Krispy Kreme, die zei dat het gratis donuts zou geven aan mensen die zich laten vaccineren tegen Covid-19. In een aankondiging op de website van Krispy Kreme stond dat de donutketen gevaccineerde personen een gratis donut zou geven als zij vanaf 22 maart hun Covid-19 vaccinatiekaart zouden tonen, bericht VaccineInjuryNews.

Een verslag van Big League Politics schreef vorig jaar dat Atilis Gym veel aanhangers had bij zijn besluit om open te blijven – in weerwil van bevelen die door de Democratische gouverneur Phil Murphy waren uitgevaardigd. Het fitnesscentrum ging op 18 mei vorig jaar om 8 uur ’s ochtends open, met supporters en ordehandhavers buiten de zaal. Philadelphia Inquirer-verslaggever Ellie Rushing twitterde dat de sportschool vrijwillige veiligheidsmaatregelen had genomen, zoals toegang voor alleen leden, temperatuurcontroles en een beperking tot 20 procent van de capaciteit – gelijk aan 44 mensen per keer. Daarnaast zeiden Smith en zijn zakenpartner Frank Trumbetti dat ze de apparatuur in de sportschool anders hadden gerangschikt om sociale afstand te bewaren. Het personeel zou ook hun schoonmaakinspanningen opvoeren, vervolgden ze.

  De presidentsverkiezingen kunnen worden beslist in het Hooggerechtshof

Terwijl Atilis Gym en andere fitnesscentra hun toevlucht namen tot directe tegenstand, gebruikten sommige andere een subtielere aanpak. Een van die sportscholen is Atlantic Sports Fitness in Polen. In oktober 2020 heeft de sportschool in Krakau zichzelf omgedoopt tot de “Kerk van het Gezonde Lichaam” om de bestaande Covid-19 regelgeving in het land te omzeilen.

De manager van de sportschool, Marta Jamróz, postte op Facebook dat “een religieuze gemeente van leden vandaag van start gaat in … de ‘Kerk van het Gezonde Lichaam'”, geleid door de ‘ouderenraad’ – die eigenlijk de trainers van de sportschool waren. Ze nodigde ook mensen uit om deel te nemen aan de “speciale religieuze diensten”.

De hernoeming van Atlantic Sports Fitness als een “kerk” kwam als een reactie op de beperkingen die door de Poolse minister-president Mateusz Morawiecki werden ingevoerd. Hij kondigde aan dat sportscholen en zwembaden in “rode zone” gebieden zoals Krakau moeten sluiten. Kerkelijke bijeenkomsten waren echter vrijgesteld van de beperkingen, zolang er slechts één persoon per 20 vierkante meter aanwezig was.

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerd

Vorig artikel‘Doorbraakgevallen’ – Staten melden groeiend aantal COVID-gevallen onder volledig gevaccineerden
Volgend artikelHet Grote Geheel – een wereldorde genegeerd in het Covid-debat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in