Mekka? Nee, dit is Rome in 2020

5

Net zoals de beelden in de Europese steden vergelijkbaar zijn, nemen ook in Rome moslims gewoon het recht om in het openbaar op straat te bidden. De tolerantie van de Italianen ten opzichte van de volgelingen van de islam staat onder druk, vooral in de Coronaperiode, omdat het openbare vrijdaggebed ook kan worden opgevat als een bewuste provocatie en om gevoelens van superioriteit ten opzichte van mensen van andere religies te tonen.

Asielzoeker verdacht van verkrachting Italiaanse Coronavirus-verpleegster op klaarlichte dag

Vorig artikelInvasie: Tunesië leegt zijn gevangenissen, Tunesiërs bestormen de Italiaanse kust
Volgend artikelDe opkomst van Thunberg werd vanaf het begin door camera’s begeleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Als er nu eens eens iemand metkloten is, en zo’n plein laat ontruimen, en niet zachtzinnig, is er effe vastgesteld wie de baas is.

  Wordt tijd dat rechts aan de macht komt, en het land schoonveegt.
  En dat is simpel. Illegalen er sowieso uit. “Vluchtelingen”waarvan thuisland veilig is: eruit. Vluchtelingen te lang werkloos: eruit.

  Even tijdelijk noodoestand, parlement buiten werking, paar militaire acties.
  Dat zet zoden aan de dijk.

 2. Wel, parlement is al buiten werking….overal in Europa. Dat je ze ziet en hoort wil niet zeggen dat ze ook iets betekenen. Het is beeldvulling, democratie is gewoon een leugen waarbij men jou wijsmaakt dat je iets van medezeggenschap hebt.

  Militaire acties….wel, wacht maar tot er een plein vol bejaarden loopt te protesteren over het verdwijnen van hun pensioen….of een gezin de lockdown wil ontvluchten…dan zie je actie en betrokkenheid.

  Deze plaag gaat enkel nog gestrekt weg, of als de weg naar het paradijs in de wereld der heidenen niet meer haalbaar is wegens een varkenspoot in de keel geramd. Met al dat reli tuig, haal de beloning in het hiernamaals weg en bied de hel aan in zowel heden als toekomst….

  ….see how they run…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in