Mekka? Nee, dit is Rome in 2020

Net zoals de beelden in de Europese steden vergelijkbaar zijn, nemen ook in Rome moslims gewoon het recht om in het openbaar op straat te bidden. De tolerantie van de Italianen ten opzichte van de volgelingen van de islam staat onder druk, vooral in de Coronaperiode, omdat het openbare vrijdaggebed ook kan worden opgevat als een bewuste provocatie en om gevoelens van superioriteit ten opzichte van mensen van andere religies te tonen.

Asielzoeker verdacht van verkrachting Italiaanse Coronavirus-verpleegster op klaarlichte dag

Migrantenfeest op het quarantaineschip "Azzurra" duurde de hele nacht

5 REACTIES

 1. Als er nu eens eens iemand metkloten is, en zo’n plein laat ontruimen, en niet zachtzinnig, is er effe vastgesteld wie de baas is.

  Wordt tijd dat rechts aan de macht komt, en het land schoonveegt.
  En dat is simpel. Illegalen er sowieso uit. “Vluchtelingen”waarvan thuisland veilig is: eruit. Vluchtelingen te lang werkloos: eruit.

  Even tijdelijk noodoestand, parlement buiten werking, paar militaire acties.
  Dat zet zoden aan de dijk.

 2. Wel, parlement is al buiten werking….overal in Europa. Dat je ze ziet en hoort wil niet zeggen dat ze ook iets betekenen. Het is beeldvulling, democratie is gewoon een leugen waarbij men jou wijsmaakt dat je iets van medezeggenschap hebt.

  Militaire acties….wel, wacht maar tot er een plein vol bejaarden loopt te protesteren over het verdwijnen van hun pensioen….of een gezin de lockdown wil ontvluchten…dan zie je actie en betrokkenheid.

  Deze plaag gaat enkel nog gestrekt weg, of als de weg naar het paradijs in de wereld der heidenen niet meer haalbaar is wegens een varkenspoot in de keel geramd. Met al dat reli tuig, haal de beloning in het hiernamaals weg en bied de hel aan in zowel heden als toekomst….

  ….see how they run…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here