Opnieuw zijn in de afgelopen 48 uur honderden Tunesiërs op de Italiaanse kust geland met tientallen boten die door vissersboten worden getrokken.

Het Duitse nieuwsblog Unser Mitteleuropa meldt dat er opnieuw een landing door illegale immigranten, een dertigtal Tunesiërs, heeft plaatsgevonden op het eiland Lampedusa. De lokale bevolking kwam ’s morgens weer bijeen om vreedzaam te protesteren en handtekeningen te verzamelen, zodat deze “hotspot” eindelijk definitief kon worden gesloten.

Het is absurd dat migranten de haven ondanks verschillende radars en talrijke patrouilleboten rechtstreeks en ongemerkt kunnen binnenkomen. Dit jaar komen er vanwege het Coronavirus geen toeristen, wat de tragedie van onze toch al zwakke economie nog verergert, maar in ruil daarvoor komen er elke dag nieuwe migranten aan, zonder dat de regering van Conte zich daar erg druk om maakt, zegt Attilio Lucia, een van de leden van het spontane bewonerscomité.

Handtekeningenlijsten als “hint” voor toekomstige verkiezingen zullen zeker betere resultaten opleveren dan wanneer de haven fysiek zou worden geblokkeerd.

Wat hier gebeurt, is een ware invasie van Tunesiërs. Dit is geen toeval, want pas onlangs zijn in Tunesië duizenden gevangenen vrijgelaten vanwege de “Coronacrisis”.

Het resultaat: gisteren en vandaag een stortvloed van nieuwe landingen. Gisterenmiddag nog kwam een andere boot met 52 illegalen aan boord in Linosa aan, een ander vaartuig werd onderschept voor de kust van Lampedusa en andere aankomsten werden geregistreerd in Trapani. Maar ook nieuwkomers op het eiland Lampedusa werden de avond ervoor met twee verschillende boten geregistreerd. De eerste met vijf Tunesiërs aan boord kwam direct bij de pier van Favarolo aan. De tweede met nog eens 40 Tunesiërs aan boord werd voor de kust onderschept door de douane en naar de pier begeleid.

  Illegale migrant grilt kat op straat

Een invasie van Tunesiërs met waarschijnlijk een criminele achtergrond. En mogelijk besmet, gezien de stijgende frequentie van Coronavirus-geïnfecteerden in Noord-Afrika.

Stefano Candiani en Nicola Molteni, onder-secretarissen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken uit het voormalige kabinet Salvini, zeggen het ronduit:

De landingen in één dag bedragen meer dan 400 aankomsten. Dit is de schuld van de regering en de aangekondigde mega-amnestie van Bellanova en de 5-sterrenbeweging.

Italië wordt opnieuw het vluchtelingenkamp van Europa: in 2020 waren er al 4.445 landingen in de periode van 1 januari tot 22 mei, tegenover slechts 1.361 in dezelfde periode van 2019. Havens en deuren zullen worden geopend voor illegale immigranten door degenen die de tot nu toe geldende veiligheidsvoorschriften willen ontmantelen – volgens een persbericht van de Lega Nord.

De aanval van Tunesische boten zijn sinds kort gekoppeld aan een “moederschip”-tactiek:

Kleine Tunesische vissersboten, die met een van de NGO’s in verbinding zijn, varen met op “sleeptouw” andere kleinere boten. Deze laatste worden op het juiste moment losgelaten en drijven naar de Siciliaanse kusten en de verschillende aanlegplaatsen waar ze aanmeren. Zodra de kleine boten zijn losgelaten, keren de mensensmokkelaars terug aan boord van het moederschip en varen ze terug naar Tunesië.

Een serieuze regering zou alle Tunesiërs op een oorlogsschip laden en hen terug naar Tunis brengen. Maar er is geen serieuze regering meer in Italië.

Studie: Tweede Coronavirus-golf door Afrikaanse migranten

Vorig artikelLinksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijd
Volgend artikelMekka? Nee, dit is Rome in 2020
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ook Erdogan deed dit zijn gevangenissen leeg maken om aan de griekse grens ze dan te dumpen als menselijke kogels tegen Griekenland???…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in