Een verpleegster werd naar verluidt verkracht door een Afrikaanse asielzoeker bij een bushalte in Napels, Italië, na een ploegendienst voor de behandeling van Coronavirus-patiënten, volgens berichten.

De gewelddadige aanval duurde naar verluidt bijna 45 minuten terwijl de vrouw tevergeefs om hulp schreeuwde.

Het slachtoffer, 48 jaar, zegt dat ze bij de verlaten bushalte van Corso Arnaldo Lucci Metropark om ongeveer 15.00 uur stond te wachten toen de verdachte, een illegale migrant uit Senegal, over een hek sprong en naar haar toe kwam sprinten.

Ervan uitgaande dat hij van plan was haar te beroven, bood ze hem haar portemonnee aan.

In plaats daarvan gooide de man haar op de grond en legde zijn hand over haar mond.

“Hij had zijn handen overal en werd boos omdat ik mezelf verdedigde. Hij bleef maar herhalen: Laat me doen wat ik wil of ik vermoord je. Lig stil en schreeuw niet”, zegt ze tegen La Repubblica.

“Hij was dubbel zo groot als ik en al zijn gewicht lag op mijn rug. Hij werd boos omdat mijn spijkerbroek te strak zat en die niet uit kon doen”.

Het slachtoffer zegt dat de man doorging met zijn aanval, zelfs nadat ze hem vertelde dat ze zwanger was, en dat ze vreesde voor haar leven, omdat hij haar herhaaldelijk verstikte.

“Ze gebruiken drones om mensen te vinden die ondanks de Covid-noodtoestand naar het strand gaan. Waarom gebruiken ze ze niet om deze en andere aanvallen te voorkomen?”, zegt ze.

De langdurige aanval eindigde uiteindelijk toen er een bus aankwam en de chauffeur en de politie tussenbeide kwamen.

“De politie – die de camerabeelden heeft bekeken – heeft de vrouw naar het ziekenhuis gebracht en haar man geïnformeerd. De verpleegster zegt dat ze nog niet terug is gegaan naar haar werk”, meldt de Daily Mail.

“Ze voegt eraan toe dat haar man zich schuldig en hulpeloos voelt omdat hij haar niet kon beschermen en het trauma heeft de hele familie overweldigd.”

De verdachte werd ter plaatse in hechtenis genomen.

Sadistische verkrachters gezocht – “ze gebruikten ook aluminium blikjes op me en stopten ze in me”

Vorig artikelHongaars Europees Parlementslid: Immigratie uit Afrika kan worden gestopt met de juiste hulp en politiek 
Volgend artikelDominantiecriminaliteit: Zweedse jongen gedwongen schoenen te kussen – naakt gestript en tegen hoofd geschopt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Mijn handen jeuken elke keer als ik weer lees dat die laffe apen weerloze vrouwen verkrachten. Ik wil dan zo graag de trekker over halen. Al die incompetente regeringen die maar die gore apen blijven binnen halen zouden eens voor het gerecht moeten komen, schuldig achten en executeren. Net zoals ten tijde van de gebroeders de Witt.

  2. Mocht de verklaring van de vrouw juist zijn dan hoop ik van harte dat de dader een gruwelijke corona-dood sterft en wel z.s.m.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in