Artilleriegranaten die donderdag door de Oekraïense strijdkrachten op Donetsk zijn afgevuurd, zijn neergekomen in de buurt van de voornaamste markt van de stad, heeft burgemeester Alexey Kulemzin gemeld, schrijft RT.

Bij de aanval zijn ten minste zes mensen gedood en zes anderen gewond geraakt, aldus de burgemeester. Een van de gewonde slachtoffers werd geïdentificeerd als een tiener.

De verdediging van de Volksrepubliek Donetsk (DPR) heeft beelden vrijgegeven van hetgeen de nasleep was van de Oekraïense aanval. Daarop was een zwaar beschadigde bus in een straat te zien en wat leek op een dode man in burgerkleding die ernaast in een plas bloed lag. Er zijn meer burgerslachtoffers te zien op andere video’s die ter plaatse zijn gemaakt.

Eerder op de dag maakte het hoofd van het bestuur van Melitopol, een door Rusland gecontroleerde stad in de Oekraïense regio Zaporozhye, melding van een. De explosie verwondde zes mensen maar eiste geen levens, zei de ambtenaar.

De DPR-autoriteiten maken regelmatig melding van artillerieaanvallen door Oekraïense troepen op verschillende delen van Donetsk.

Eerder deze week kondigden het DPR en mede-Donbass-republiek Lugansk, evenals delen van Oekraïne die voornamelijk door Rusland worden gecontroleerd, de regio’s Kherson en Zaporozhye, aan dat ze van plan zijn te stemmen over de vraag of ze een verzoek tot aansluiting bij Rusland moeten indienen.

Kiev verwierp de geplande referenda en dreigde elke deelnemer met strafrechtelijke vervolging. Andrej Jermak, de stafchef van president Vladimir Zelensky, reageerde op het nieuws met een waarschuwing dat “Oekraïne de Russische kwestie zal oplossen” en voegde eraan toe dat dit “alleen met geweld” kon gebeuren.

  De Verenigde Staten zijn zeer flexibel als het gaat om het ondersteunen van de internationale rechtsorde

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een “rode lijn” in onschuldig bloed: Amerikaanse M777 houwitser slacht burgers af in DonetskVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrump waarschuwt voor Derde Wereldoorlog
Volgend artikelBereid u NU voor op een nucleaire oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. “Artilleriegranaten die donderdag door de Oekraïense strijdkrachten op Donetsk zijn afgevuurd, zijn neergekomen in de buurt van de voornaamste markt van de stad, heeft burgemeester Alexey Kulemzin gemeld”

  En het gaat maar door, het doden van onschuldige Donbas burgers, wanneer er weer een Amerikaanse HIMARS raket in een flatgebouw raast, ik kan er met mijn pet er niet bij dat de legers van Donetsk en Luhansk versterkt met Russische eenheden deze slachting niet kunnen stoppen, is daar een bijzondere reden voor?

  Of wachten de gezamenlijke militaire eenheden op het moment dat het bevel wordt gegeven dat alle eenheden met volle kracht een einde maakt aan de 8 jaar durende smerige oorlog tegen het oosten van Oekraïne, her referendum gehouden van 23 – 27 september zou een gunstige uitslag welke volgens de Westerse gekochte media is voorspeld een daadwerkelijk krachtig optreden implementeren om de zionistische Jood Zelensky naar de hel te sturen, wel in het heetste plekje.

 2. Effe stoom afblazen….
  En terwijl die oorlog maar doorwoedt (voor de Great Reshit), wakkert de oorlog in NL ook keihard door:
  Ik word er zo schijtziek van als ik op de Radio weer die geaffecteerde kut-stem hoor van dat kutwijf die haar ingefluisterde teks nawauwelt “daar moet krachtig tegen op getreden worden” in commentaat op de boeren die door een politie barricade waren gebarsten. Hulde aan die boeren.

  Maar deze oorlog is toch ook totaal verknipt en meer dan een klein beetje ziekelijk… het gaat niet eens om “verdediging tegen een vermeende vijand” – het gaat puur en alleen om het vernielen van de boeren en het levensonderhoud. Dat is pure agressie en verderf, net zoals wat de NATO doet.

  Hoe kunnen die mensen zich verdedigen tegen de aanvallen van die parasitaire “Minister van Stikstof” wat dat ook moge zijn, en tegen de aanvallen vanuit de NATO. Het is pure agressie tegen de mens, net zoals die vuile gifspuit.

  Aanvallen op mensen door hun eigen medemens. Hoe ziek kan het worden… Straks komen de parasieten met de space alien op tafel als mensen het zat worden door hun eigen medemens aangevallen te worden. Zie jij de koeien andere koeien aanvallen? Ik niet. Ik word er kotsmisselijk van, dat kolere parasitaire mensdier dat totaal geen respect heeft voor de Garden of Eden en alles wat er op en in staat….inclusief zichzelf, want hij parisiteert zichzelf uiteindelijk ook kapot.

  Die kanker parasieten, hoe kom je van ze af…. er zullen altijd weer nieuwe komen, vermits er iets aan DIE genen gedaan wordt.

  Bedankt voor het lezen.

 3. p.s. het is toch ongelooflijk dat zoveel medemensen zich met gemak laten overhalen tot geweld op anderen… zoals die “Minister van de Stikstof” en vele anderen zoals Rutte, De Jonge, Kaag, vd Leyen, etc etc etc. Je kent ze. Plus alle medeensen in je eigen cirkel die jou agresseerden over de “vax”.

  Dan zie je toch dat er iets hartstikke fout is met dat klote gedrocht? Dat het samenhangt van agressie en bloedlust en moordlust??? En niks anders… hoeveel zijn er die NIET zo in elkaar zitten??? Ik ben er eentje van, maar hoeveel zijn het er eigenlijk????

  Wat denken jullie?

  • @Immortal
   Dat je verhaal hout snijdt .
   Sterker nog je draadje heel goed weergegeven .
   Ik heb ook wederom met lede ogen de hele zieke vertoning van vak K gevolgd.
   Immortal het is diep triest .
   Jij komt ook van ver .
   Idem veel reguurders hier, ben niet gelaten en alles over mij heen laten komen dat is niet mijn pad .
   Bij de pakken neerzetten , ook geen optie ik ga nu even gras maaien en ontspannen weet het even niet . Verre van somber hoor . Immortal Groeten 🤝.

 4. p.s. p.s.
  Die hele Great Reshit heeft niks te maken met een ‘reset’ maar gewoon met de voorbereiding om ander territorium te gaan bezetten. En dat is dan in de zgn “ruimte” vandaar dat de “ruimtevaart” zoveel geld opslokt op dit moment. De tocht over de ijsrichel moet beginnen, naar de rest van het enorme gebied waar Werner von Braun, Walt Disney, en anderen al veel meer over wisten dan jij en ik, de nieuwkomers. Dit grote gebied ligt nog open en bloot, helemaal achter de hoge ijswal waar niemand over heen of in de buurt mag vliegen, en waar men druk bezig is tunnels te graven etc om uit de “krater Aarde” te komen. Je kan niet door de beschermende plasmalagen (van de “koepel” ) komen, dus er moet iets op gevonden worden waardoor die koepel naar de klootn gaat. En dat zie je dus dagelijks – de strepen zijn er bewijs van dat er weer aan de koepel gezaagd wordt. Zo plak je de schade weer effe dicht, met die strepen. Het weer verandert dan, dus dat is ook leuk meegenomen. En ondertussen wordt die “koepel” steeds meer aangetast. Tot hij op een gegeven moment gaat knappen, want ook al is plasma voeibaar, op een gegeven moment raakt het zo los dat het knapt. En dan denk jij dat er een radioactive bom is ontploft. (Dus niet, maar het is mooi dat jij dat denkt.)

  Daar gaat je pensioen heen. En zodra de “koepel” kapot is, dan heb je geen leven meer. Vandaar dat je nu dus gifspuitjes krijgt om jou tot GMO om te bouwen, zodat je in een dakloos huis kan leven. De dieren zullen ook vergaan. Die overleven het niet.

  Let maar op. Dit is geen larie wat ik hier schrijf. En de parasieten wonen in het nieuwe, mooi ingerichte territorium, en jij blijft achter in de rotzooi.

  Neem nog een booster.

  • En als laatste, als het met HAARP niet lukt om de “koepel” kapot te scheuren, zou het dan mss lukken met atoomkracht op meerdere plekken op de wereld? Krak! een knalrode superverhitte ionosfeer, sizzle and sputter, en daar gaatie… en dan kunnen ze eindelijk lekker heen en weer vliegen tussen het “andere territorium” de zgn planeten, Mars, etc, en de ingespoten GMO’s blijven lekker in de vernielde krater Aarde, tesamen met alle doodgevallen dieren. Maar er zijn nog krekel frikandellen.

  • @Immortal >> Heftige shit allemaal !! En wie is ze ? Heb gisteren een verhaal gekeken over de World’s Secret Religion. Zieke gasten allemaal, waar stopt dit ? https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=7Eeo-82Eac8&feature=youtu.be … En waarom lijkt het alsof ik bijna alles moet mee maken, de afgelopen 57 jaar. Tot aan de vernieling van deze planeet, waar er naar mijn weten maar 1 van is.
   En dat zootje in Den Haag. Wat een dom volk zit daar zeg.. Allemaal eigen belang.

   • Echt erg he… maar ik weet dat ik het niet mis heb. Ik ben al jaren aan het kijken… maar niemand wil meedenken. En die domme klootzakken in de regering, boeit ze ook maar iets? Nee toch. Ja, wij maken alles mee… ik weet niet waarom. En al die anderen van onze leeftijd hebben er reuze haast mee om de boel kapot te maken zodat ze naar de “ruimte” kunnen gaan. Nog voor ze zelf sterven. Wat een accomplishment he… massale uitroeiing van een diersoort, om je zin door te drijven om naar de ‘ruimte’ te gaan, ten koste van alles. Wat een eer. Maar een paar bommen tegen het luchtruim aan om de koepel kapot te maken, en dan kun je zeggen, Rusland deed het. Besef wel dat Rusland net zo hard meedoet aan die race om over de ijsrichel te komen, en die zgn ‘ruimtevaart’. Het zijn allemaal klootzakken. En ja, het zijn voornamelijk mannen… helaas. Dus die oorlog komt echt heel handig van pas, als er een harde knal moet komen tegen de ionosfeer. Dat wordt een grote gore rotklap…

   • Frontnieuws:
    Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in