Dit is wat westerse militaire hulp aan Oekraïne heeft opgeleverd in Donetsk. Als gevolg van deze gruweldaad is een referendum voorgesteld over de vraag of de republieken Lugansk en Donetsk opnieuw bij de Russische Federatie moeten worden ingelijfd. Waarschuwing: schokkende beelden.

Als reactie op dit bloedbad hebben zowel de LNR als de DNR gevraagd om te worden opgenomen in de Russische Federatie. Zie hier: https://www.rt.com/russia/563113-lpr-vote-to-join-russia/

Via Thesaker.is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De catastrofale mislukkingen van de regering Biden motiveren meer mensen dan ooit om zich voor te bereiden op een Apocalyps
Vorig artikel32-jarige hardloper overlijdt plotseling aan hartaanval bij finishlijn (VIDEO)
Volgend artikelGlobalisten bereiden zich voor om “Klimaatverandering Lockdown” te lanceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

  • Domme opmerking, grote lamzak. De oekies schieten maar heel weinig met HIMARS t.o.v. met overige artillerie. Op deze manier heeft Kiev sinds 2014 meer dan 15000 onschuldige slachtoffers veroorzaakt waaronder ook vrouwen en kinderen.

  • Vuile kk mongool, na dit debacle kom ik je kk kop eraf trekken. Je kan nu nog de politie bellen. Ze staan aan je kant. Ik ben niet bang. Uiteindelijk kom ik voor jou en je grote kk kop. Geloof me nou maar, dat je wegkruipt van me. Vuile kk imbeciel. Vuile landverrader, ik slacht je af. Ik lkan niet wachten om je kk kop eraf te trekken.

  • De naam precisiewapen wil zeggen dat die neerkomt op de plek waar het de bedoeling is dat ie daar neerkomt. Oftewel, dat wapen is doelbewust op die plek gericht. Dus als het gericht wordt op onschuldige burgers, worden die getroffen. Net als een en een twee is.. Wie is er hier nou een dumbass?

  • Kijk de docu Donbass van de Franse journaliste Anne Laure Bonnel. Al 9 jaar gruwelijke oorlogsmisdaden in Donbass. De meeste inwoners dood of vertrokken. Donbass was ooit moeras waar Russen naar toe vertrokken om het bewoonbaar te maken. Spreken Russisch en hebben Russische cultuur. Ooit gewoon deel van de USSR. Wat begrijp je niet.

  • Dan heb ik goed nieuws voor je, Zozotwat. Na het voltooien van de SMO zal er niet veel Oekieland meer over zijn. De meeste Oekies zullen na de de-nazificatie door de Russen opgelucht ademhalen en blij zijn met hun Russische paspoort, en daar zal jij met je lulverhaaltjes niets aan kunnen veranderen. En omdat het hier in de ogen van de Russen een existentiële strijd betreft zullen ze doorgaan tot het gaatje, begrepen? Net zoals ’45 Russen in Berlijn, en na Napoleon’s winteroorlog niet veel leger meer over, is het over en uit voor Oekieland èn de nazistaat EU.

   • Nog steeds geen oorlog verklaard maar een militaire operatie om bondgenoten te beschermen. Wat doet NATO daar. Zelensky, Ukraine is geen bondgenoot. Wat is er zo belangrijk aan die regio dat we nu WW III daar krijgen.

  • Zozo ! (TROLL)
   Je bent geen antwoord waard.
   Bij deze doe ik je de dampen aan !!
   De volgende 3wkn zul je een astmatisch paard zijn .
   Als ik buiten hoor hinneken weet ik datje in de buurt bent. 😑

  • Als de tijd hier komt, sloop ik jullie allemaal tot de laatste landverrader in blauw en geel en niet omdat ik een fan ben van Putin want dat ben ik namelijk niet maar simpelweg omdat jullie soort geïndoctrineerd volk 8 jaar lang bombardementen op etnische russen, lees kinderen en ouderen schijnbaar goedkeuren. En mij en medeburgers nu in het westen met jullie oorlogstaal en support aan corrupte nazi’s/khazaren in gevaar brengen door een oorlog los te laten barsten die uitgelokt is door de NAVO en VS en door niemand anders…Oplossing is simpel ,Ukra 50/50 demilitairiseren en VS/EU en biolabs wegwezen daar. Hadden er nooit mogen zijn.

  • Triest jouw domheid over een oorlog die al ruim 9 jaar tegen Donbass bezig is na een revolutie door Israel en de USA georkestreerd. Kennelijk heb je in die tijd en erna helemaal niets onderzocht of bijgehouden. Maar de Bolsjevistische REvolutie, docu Juri Lina en de Holodomor waren ook gruwelijk. Wat is er zo belangrijk aan die regio dat we nu WW III daar gaan krijgen??? Ondertussen maken ze zich in de USA zorgen om UFO’s.

 1. Heel veel hier in het gehersenspoelde westen zijn van het padje geloof ik.
  Russen hebben het recht om hun eigen bestemming te kiezen en die is anders dan wat het koloniale westen wilt.
  Ik kan de russen geen ongelijk geven mbt hun maatregelen jegens het westen.
  Sterker nog.. dat had wat mij betreft veel eerder en veel harder gemogen want ze houden vooralsnog de handschoenen aan.
  En het domme westen met hun moreel falliette leiders en bevolking gaan maar door met hun provocaties en staan te klappen voor hun oplichters/ moordenaars van ouderen en zwakkeren.
  Ongelooflijk.

  • Ja het is echt om te kotsen…Ze begrijpen niet hoe belangrijk buffers zijn in geopolitiek (vrij van raketten en biowapens) en blind voor de waarheid. Zr zijn volgepompt met gmo’s, soja via voedsel en staatpropaganda van het failliete transgender westen. Nou mijn vijand zit niet in Moskou of St Petersburg maar wel wat dichter bij huis..Stelletje idioten we hadden nog steeds wrlvarend kunnen zijn met open handel…En nu? Ww3 op de stoep…

   • Domme opmerking nummer zoveel. Kijk de docu over de Bolsjevistische revolutie van Juri Lina en de docu Hellstorm en Europe the last battle. De USA maakt zich ondertussen zorgen over UFO’s.

 2. Ja het is echt om te kotsen…Ze begrijpen niet hoe belangrijk buffers zijn in geopolitiek (vrij van raketten en biowapens) en blind voor de waarheid. Zr zijn volgepompt met gmo’s, soja via voedsel en staatpropaganda van het failliete transgender westen. Nou mijn vijand zit niet in Moskou of St Petersburg maar wel wat dichter bij huis..Stelletje idioten we hadden nog steeds wrlvarend kunnen zijn met open handel…En nu? Ww3 op de stoep…

 3. Die rotte ynakees hebben hier niets verloren,ze hebben al 15 oorlogen gevoerd met miljoenen slachtoffers maar hebben nog geen enkele gewonnen,aus met dat profiterend gespuis ook de Vk met hun groot bakkes,hoop dat ze eens een goei sigaar kunnen roken

 4. Zullen we eerst eens beginnen om niet te reageren op trollen. Negeer ze aub!!! Het is moeilijk maar niet reageren vinden ze absoluut niet fijn.

 5. De oekies zijn tuig. Als ik Putin was, zou ik een paar grote steden een carpet bom behandeling geven, zoals Dresden en Hamburg in WO2.

  Ze zullen als de oorlog voorbij is wel balken van “wir haben es nicht gewusst” maar ze weten het wel degelijk, en ze vinden moord/massamoord op Russen prachtig.

  Iets met kaatsen en bal en verwachten…..
  ———————————————————————
  Ze mogen blij zijn dat ik geen opperhoofd ben.
  Ik zou zeggen: overgave. Niet? dan zou ik een middelgrote stad volkomen van de aardbodem vegen met bommen, kruisraketten, artillerie.

  Nog geen overgave?
  Dan een tweede stad……. en zo door.

  Net zoals de Jappen in WO2. Trouwens: die gaven zich niet over vanwege atoombommen; dat interesseerde ze niet. Ze waren bang voor een Russische bezetting……

  De Russen zijn veel te lief en vriendelijk geweest; laat ze–net als de Oekies maar eens zware terreur gebruiken. Niet blaffen, maar bijten.
  De oekies hebben het verdiend.

 6. Kijkend naar bovenstaande reacties moet ik helaas vaststellen dat er maar bij weinigen echt wat onderbouwing van de argumenten zichtbaar is. Vloeken, schelden en dreigen zijn uitingen van onmacht en niet zelden stupiditeit. Als men wat meer de artikelen van Frontnieuws had gelezen, bijvoorbeeld over Ukraine en de voorgeschiedenis zou er een echte en zinvolle discussie kunnen ontstaan. Helaas.

  • idd. de nieuwe lezers van FN die nog gehersenspoeld zijn moeten we niet belachelijk maken maar ze op een deftige mannier de waarheid bij brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in