Dit is wat westerse militaire hulp aan Oekraïne heeft opgeleverd in Donetsk. Als gevolg van deze gruweldaad is een referendum voorgesteld over de vraag of de republieken Lugansk en Donetsk opnieuw bij de Russische Federatie moeten worden ingelijfd. Waarschuwing: schokkende beelden.

Als reactie op dit bloedbad hebben zowel de LNR als de DNR gevraagd om te worden opgenomen in de Russische Federatie. Zie hier: https://www.rt.com/russia/563113-lpr-vote-to-join-russia/

Via Thesaker.is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

De tenenkrommende verdraagzaamheid, geduld en zelfbeheersing van Poetin

36 REACTIES

  • Dan heb ik goed nieuws voor je, Zozotwat. Na het voltooien van de SMO zal er niet veel Oekieland meer over zijn. De meeste Oekies zullen na de de-nazificatie door de Russen opgelucht ademhalen en blij zijn met hun Russische paspoort, en daar zal jij met je lulverhaaltjes niets aan kunnen veranderen. En omdat het hier in de ogen van de Russen een existentiële strijd betreft zullen ze doorgaan tot het gaatje, begrepen? Net zoals ’45 Russen in Berlijn, en na Napoleon’s winteroorlog niet veel leger meer over, is het over en uit voor Oekieland èn de nazistaat EU.

  • Zozo ! (TROLL)
   Je bent geen antwoord waard.
   Bij deze doe ik je de dampen aan !!
   De volgende 3wkn zul je een astmatisch paard zijn .
   Als ik buiten hoor hinneken weet ik datje in de buurt bent. 😑

  • Als de tijd hier komt, sloop ik jullie allemaal tot de laatste landverrader in blauw en geel en niet omdat ik een fan ben van Putin want dat ben ik namelijk niet maar simpelweg omdat jullie soort geïndoctrineerd volk 8 jaar lang bombardementen op etnische russen, lees kinderen en ouderen schijnbaar goedkeuren. En mij en medeburgers nu in het westen met jullie oorlogstaal en support aan corrupte nazi’s/khazaren in gevaar brengen door een oorlog los te laten barsten die uitgelokt is door de NAVO en VS en door niemand anders…Oplossing is simpel ,Ukra 50/50 demilitairiseren en VS/EU en biolabs wegwezen daar. Hadden er nooit mogen zijn.

 1. Heel veel hier in het gehersenspoelde westen zijn van het padje geloof ik.
  Russen hebben het recht om hun eigen bestemming te kiezen en die is anders dan wat het koloniale westen wilt.
  Ik kan de russen geen ongelijk geven mbt hun maatregelen jegens het westen.
  Sterker nog.. dat had wat mij betreft veel eerder en veel harder gemogen want ze houden vooralsnog de handschoenen aan.
  En het domme westen met hun moreel falliette leiders en bevolking gaan maar door met hun provocaties en staan te klappen voor hun oplichters/ moordenaars van ouderen en zwakkeren.
  Ongelooflijk.

  • Ja het is echt om te kotsen…Ze begrijpen niet hoe belangrijk buffers zijn in geopolitiek (vrij van raketten en biowapens) en blind voor de waarheid. Zr zijn volgepompt met gmo’s, soja via voedsel en staatpropaganda van het failliete transgender westen. Nou mijn vijand zit niet in Moskou of St Petersburg maar wel wat dichter bij huis..Stelletje idioten we hadden nog steeds wrlvarend kunnen zijn met open handel…En nu? Ww3 op de stoep…

 2. Ja het is echt om te kotsen…Ze begrijpen niet hoe belangrijk buffers zijn in geopolitiek (vrij van raketten en biowapens) en blind voor de waarheid. Zr zijn volgepompt met gmo’s, soja via voedsel en staatpropaganda van het failliete transgender westen. Nou mijn vijand zit niet in Moskou of St Petersburg maar wel wat dichter bij huis..Stelletje idioten we hadden nog steeds wrlvarend kunnen zijn met open handel…En nu? Ww3 op de stoep…

 3. Die rotte ynakees hebben hier niets verloren,ze hebben al 15 oorlogen gevoerd met miljoenen slachtoffers maar hebben nog geen enkele gewonnen,aus met dat profiterend gespuis ook de Vk met hun groot bakkes,hoop dat ze eens een goei sigaar kunnen roken

 4. Zullen we eerst eens beginnen om niet te reageren op trollen. Negeer ze aub!!! Het is moeilijk maar niet reageren vinden ze absoluut niet fijn.

 5. De oekies zijn tuig. Als ik Putin was, zou ik een paar grote steden een carpet bom behandeling geven, zoals Dresden en Hamburg in WO2.

  Ze zullen als de oorlog voorbij is wel balken van “wir haben es nicht gewusst” maar ze weten het wel degelijk, en ze vinden moord/massamoord op Russen prachtig.

  Iets met kaatsen en bal en verwachten…..
  ———————————————————————
  Ze mogen blij zijn dat ik geen opperhoofd ben.
  Ik zou zeggen: overgave. Niet? dan zou ik een middelgrote stad volkomen van de aardbodem vegen met bommen, kruisraketten, artillerie.

  Nog geen overgave?
  Dan een tweede stad……. en zo door.

  Net zoals de Jappen in WO2. Trouwens: die gaven zich niet over vanwege atoombommen; dat interesseerde ze niet. Ze waren bang voor een Russische bezetting……

  De Russen zijn veel te lief en vriendelijk geweest; laat ze–net als de Oekies maar eens zware terreur gebruiken. Niet blaffen, maar bijten.
  De oekies hebben het verdiend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here