De recente “gedeeltelijke mobilisatie” van Rusland zal 300.000 militaire reservisten oproepen die de komende maanden zullen worden getraind en ingezet in het lopende conflict met Oekraïne. Het is nu algemeen bekend – hoewel westerse landen het overduidelijke blijven ontkennen – dat de militaire offensieven van Oekraïne worden geleid door NAVO-troepen, met gebruikmaking van NAVO-satellieten, training en uitrusting. In wezen vecht Rusland al tegen de NAVO in een continentale oorlog, en Rusland beseft dat de westerse landen geen genoegen zullen nemen met minder dan de volledige vernietiging van Rusland als soevereine natie, schrijft Mike Adams.

Naar verluidt stemmen vier republieken in de Donbass-regio over een referendum om officieel deel uit te maken van Rusland. De Oekraïense regering dreigt met gevangenisstraffen tot vijf jaar voor iedereen die zelfs maar stemt bij deze verkiezingen, wat bewijst dat Oekraïne geen enkele belangstelling heeft voor democratie of zelfbeschikking van het volk. Toch vinden deze verkiezingen plaats, en het is zeer waarschijnlijk dat deze republieken zich bij Rusland zullen aansluiten, waardoor ze deel gaan uitmaken van Russisch grondgebied.

Zodra dat is vastgesteld, zal Rusland elke aanval op die nieuw toegetreden regio’s (die natuurlijk ooit deel uitmaakten van de Sovjet-Unie, en waar de meeste mensen etnische Russen zijn die Russisch spreken en die eigenlijk bij Rusland willen horen) beschouwen als een aanval op Rusland zelf. Dergelijke aanvallen kunnen een defensieve reactie van Rusland uitlokken, en die defensieve reactie kan elk type wapen omvatten dat beschikbaar is voor de nationale defensie van Rusland, inclusief kernwapens, herinnerde Poetin de wereld er onlangs aan.

  "Het ergste moet nog komen": Onrust onder de burgerbevolking zal wereldwijd toenemen naarmate de sociaal-economische druk toeneemt, zo waarschuwt het rapport

Westerse media en landen proberen een first strike nucleaire holocaust uit te lokken

Westerse media, die nu nog heftiger liegen dan Pravda ooit deed, beweren dat dit Poetin is die dreigt met het eerste gebruik van kernwapens. Dat is natuurlijk een leugen, maar het is een handige leugen die door de westerse media wordt gebruikt om op te roepen tot een westerse preventieve nucleaire aanval op Rusland om “de agressie van Rusland” te stoppen.

Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling, want als Rusland dergelijke dreigementen serieus neemt, zou de klassieke speltheorie vereisen dat Poetin als eerste toeslaat, om de verwachte preventieve aanval van het Westen te voorkomen. We bevinden ons dus in een snel escalerende feedback loop die zou kunnen eindigen in een nucleaire ramp, vooral gezien het feit dat het Biden-regime actief lijkt te proberen de Derde Wereldoorlog te starten vóór de tussentijdse verkiezingen, waardoor hij een nationale oorlogsvoering kan afkondigen en kan proberen de afstraffing van de stembus die de Democraten zeker zullen krijgen als de verkiezingen plaatsvinden, uit te stellen.

Erger nog, terwijl Poetin rationeel lijkt te handelen vanuit zijn eigen nationale eigenbelang, gedragen westerse leiders zich als psychopaten die volledig losstaan van rede en werkelijkheid. Zij erkennen niet eens dat hun eigen economische sancties tegen Rusland de catastrofale economische ellende en energiecrisis hebben ontketend waarmee West-Europa binnenkort wordt geconfronteerd (met massale hongersnood en een industriële ineenstorting die spoedig zullen volgen). De leiders van Duitsland, het VK en de VS lijken niet te beseffen dat het provoceren van Rusland tot een nucleaire confrontatie vreselijk verkeerd zal aflopen voor het Westen (en waarschijnlijk het einde van de westerse beschaving zou betekenen).

  Militair overzicht: Wagner-strijders naderen stadsbestuursgebouw in het centrum van Bakhmut (Video's)

In de klassieke speltheorie spreken analisten van “twee schorpioenen in een pot”, die elk in staat zijn de ander dood te steken, zelfs als ze zelf worden gestoken. Maar de realiteit is dat Wij het Volk allemaal gevangen zitten in die pot met een stel psychopathische schorpioenen die beschikken over krachtige wapens maar niet over rationaliteit, intelligentie of ethische grondslagen om het gebruik van die wapens in goede banen te leiden.

Het is alsof we allemaal licht ontvlambare kleding dragen op het verjaardagsfeestje van een verwend kind, en de ouders hem gewoon een vlammenwerper geven. Wat denk je dat er dan gebeurt? We verbranden allemaal.

Vertaald naar de realiteit lijden we al onder de economische verwoesting van de anti-Russische sancties van het westen (op dit moment bekend als “zelfmoordsancties”), en nu smeken westerse beïnvloeders in de media het Pentagon om toestemming te geven voor een eerste nucleaire aanval op Rusland, een natie die 20-30 jaar vooruit geavanceerdere luchtafweersystemen heeft en ICBM’s met hyperglijders die elk verdedigingssysteem kunnen ontwijken dat momenteel in het bezit is van NAVO-landen, inclusief de VS. Rusland provoceren tot een nucleair treffen terwijl het over de beste anti-ICBM-raketsystemen beschikt, is hetzelfde als een vuurgevecht aangaan met een tegenstander die het beste ballistische schild ter wereld heeft. Het is weer een zelfmoordwens, maar het is precies waar de westerse media (en regeringen) om smeken.

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlog

Op dit moment zou ieder weldenkend mens zich moeten voorbereiden op een nucleaire oorlog, in het besef dat die wanhopig wordt uitgelokt door de VS en de NAVO. Rusland wil geen kernoorlog, en gelukkig voor de mensheid is Poetin een veel gematigder en geduldiger man dan welke westerse leider ook, wat betekent dat hij niet op irrationele wijze kernwapens zal inzetten voor politieke doeleinden.

  Buzzer beater - Russische generale staf wil einde maken aan Oekraine door Elektronische Oorlogvoering

Hetzelfde kan niet gezegd worden van westerse landen en hun krankzinnige, gestoorde leiders. Zij zullen absoluut alles uitlokken – inclusief nucleair terrorisme of een kernoorlog – om aan de macht te blijven, zelfs als dat betekent dat miljoenen onschuldige mensen massaal worden afgeslacht. John Moore (The Liberty Man) legt dit uit in het interview van vandaag. Bekijk de volledige podcast onder het interview:

Hier is de volledige podcast van vandaag, over Rusland, de oorlogsverklaring van Texas tegen drugssmokkelaars, de vervolging door het Ministerie van Justitie van 47 mensen voor een massale voedselfraudeoperatie die grotendeels werd geleid door Somaliërs in Minnesota, en nog veel meer:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeerdere doden bij Oekraïense beschieting op markt in Donetsk
Volgend artikelHet Westen vernietigt zijn eigen voorrechten, zijn droom van unipolariteit is voorgoed voorbij – Lavrov
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

 1. Nederlandse politieke leiders die stuk voor stuk na de 2e wereldoorlog elke oproep uit het land van de gestoorde Amerikaanse leiders gehoorzamen als puppets die met een vinger in de mond en de andere in de kont draaien als gekken in het rond.

   • Hebben ze voor zichzelf gedaan. Voor WO2 was USA failliet; geen werk, geen productie geen leger, niets.

    De oorlog bracht werk en productiviteit.
    Na de oorlog bleven ze met een enorme capaciteit zitten; ze hadden welvarend Europa nodig voor afzet.

    Vandaar dat oorlogsmisdadigers door USA beschermd werden. 28000 dossiers werden staatsgeheim, en die gasten (al gearresteerd) werden allemaal vrij gelaten.

    In Japan nog erger; daar mocht zelfs de keizer blijven zitten.
    Er werden er maar een paar berecht.

    Recht was geweest: alle Jappen die in buitenland waren, terug sturen naar die landen voor berechting.

    Maar allez…usa=usa; gebasserd op massamoord door criminelen.
    ——————————————-
    Note: EN de duitsers EN de jappen waren technisch zover, dat ze een half jaar later New York konden aanvallen….

    • Idem met dat hele showproces in Neurenberg. Een handjevol veroordeelden, de overgrote meerderheid heeft niet eens een “foei” te horen gekregen.
     De top nazi’s zijn gewoon blijven zitten en hebben de ideologie van Hitler gewoon ten uitvoer gebracht. Alles wat Hitler wilde is inmiddels realiteit geworden. Het enige verschil is dat het hoofdkantoor in Brussel zit en niet in Berlijn.

 2. De 1% elite/psychopaten hebben nooit om echte mensen gegeven.
  Of we nu sterven door verkloot voedsel, hongersnood, medische experimenten of een kernoorlog,
  het zal ze een worst wezen.
  Als het zover is zitten ze straks veilig in hun bunkertjes en ondergrondse steden.

 3. Als Poetin toch zo graag suïcide wil plegen, waarom nog wachten? Op het referendum? Wie heeft er na WO3 nog wat aan ‘het gelijk’.
  Oekraïne zal immers doorgaan met het terughalen van afgepakt gebied
  De 300.000 extra militairen zullen het verschil niet maken.
  Het Westen zal ook niet stoppen met het ondersteunen van de soevereine staat de Oekraïne.

 4. Bunkertjes die niet zijn gebouwd om de moderne russische kerwapens te weerstaan.
  De wereld staat in brand en is totaal vergiftigd dan. Nog maar te zwijgen van de veel langere nuciliaire winter dan waar de modellen van uitgaan. Kom maar uit je bunkers en zie alleen maar een dode wereld.
  Kijk er goed naar en lieg jezelf zoals altijd zelf voor. Ach zo erg is het nog niet. Hier kunnen we wel wat mee

 5. Wanneer je goed thuis bent in de Bijbel en de profetieën, dan zie je hoe ongelofelijke precies en synchroon de ontwikkelingen zich opvolgen.
  Nu wordt de USA niet genoemd in de eindtijdliteratuur. Daar zie ik mogelijk nog ietwat gebeuren. Gezien het feit dat Biden zich als een total moron gedraagt en uiterst provocerend is, zou dit niet ondenkbaar zijn.
  Daarentegen:
  Europa, Rusland, Iran, Afganistan, Turkije, Israël, China, India etc. worden allemaal genoemd als ‘spelers’ in dit ’toneel’.

  De Oekraïne wordt niet genoemd, zij dit indurecr. Dan als aanvoerroute voor de toekomstige Rusland-coalitie, die via Syrië Israel zal binnenvalken (Ez. 38). Deze toekomstige oorlog zal plaatsvinden na de zgn ‘opname van de gemeente’, waarbij plotseling alle (!) echte christenen in een oogwenk verdwenen zijn (nu voor eeuwig bij God). Het zal zijn na de zgn. 70e jaarweek van de profeet Daniel, tijdens de ‘grote verdrukking’, een afschuwelijke gruwelijke tijd. Die wil je echt niet meemaken. Tijd voor wat huiswerk

   • Nou… Het probleem is dat de christenen de bijbel op de verkeerde manier lezen.
    Geschiedenis herhaalt zich uiteindelijk altijd, met nuanceverschillen. Het is gewoon een geschiedenisboek waaruit te constateren is dat de beschaving van 12.000 jaar geleden op exact hetzelfde punt stond als wij nu, en dat een totale ondergang vrijwel onvermijdelijk gaat zijn.
    Waarom zouden wij als eersten kunnen vliegen? Of nucleaire energie en wapens hebben? Er is genoeg bewijs om de huidige officiële geschiedschrijving serieus in twijfel te trekken, alles voor zo’n beetje voor 1900 is fout.
    Als het nu om wat voor reden dan ook fout gaat zal een flinke groep mensen de eerste aanval/ramp overleven, maar iedereen die in een stad woont zal binnen een maand alsnog sterven, gewoon omdat ze niet voor zichzelf kunnen zorgen of worden vermoord door mensen met wapens. Natuurvolken hebben de grootste kans op overleven, bijvoorbeeld bewoners van het amazone gebied. Dit betekent gewoon een teruggang naar het stenen tijdperk, en over 12.000 jaar is er van onze “beschaving” niets meer terug te vinden…

  • @ Rapture Ready september 23, 2022 at 12:46,
   De bijbel is zo geschreven dat het in meerdere betekenissen kan worden uitgelegd. Maar het geloof zelf is veel minder oud dan we denken. Het christendom en de islam en alle aftakkingen ervan zijn pas ongeveer 300 jaar oud. Onze zogenaamde geschiedenis is compleet vervalst. Jezus en Satan zijn 1 de zelfde persoon in de vorm van Lucifer. Want Jezus vertegenwoordigd het vrouwelijke en Satan vertegenwoordigd het mannelijke. Lucifer vertegenwoordigd beide. Die is half vrouw half man. Nu we de zogenaamde eindtijd naderen, gezien de grote promotie van het westen van het gender neutrale stromingen. Naar het beeld van Lucifer. De zogenaamde lichtdrager.

   Alle symbolen zoals het christen kruis, de islamitische halve maan en de vele andere religie symbolen, zijn alle afgeleid van antenne vormen, die de ether energie uit onze atmosfeer ontvingen. Vroeger haalden we onze benodigde elektrische energie uit onze atmosfeer. Om ons te verlichten en onze huizen mee te verwarmen e.d. Deze energie was in overvloed en gratis voor iedereen. Deze energie uit de ether werd opgevangen en omgezet in elektriciteit door gebouwen, die we nu herkennen als kerken, kathedralen en moskeeën of graftombes.

   Einstein heeft er voor gezorgd dat het begrip “ether” uit onze geheugen gewist werd. Zodat ze de religies vorm konden geven. De gratis ether energie werd pas 150 jaar geleden massaal ontmantelt. Engeland heeft door zijn roofzucht zoveel mogelijk landen veroverd en aan zich onderworpen. Om zo alle sporen uit het verleden te kunnen wissen en de landen leeg te kunnen roven. Deze piraten natie, die het zeerecht hanteert heerst nog steeds de wereld tot voor kort. Nu botst het steeds meer met de landmachten op de wereld zoals Rusland. Vazal Amerika heeft de afgelopen 100 jaar overal op de wereld oorlog gevoerd om de ingezette plan van de piraten natie Engeland. Om zo ieder land op de wereld te onderwerpen en zo ook onder het mom van oorlog alle oude bewijzen van vroegere beschavingen te kunnen vernietigen. Vandaar dat ze altijd de civiele infra structuren en de bevolkingen plat bombarderen. Want op die manier vernietig je de plaatselijke cultuur, kennis en tradities van het land. Zodat met de volgende generatie alles laat vervagen uit het collectieve geheugen van de bewoners. De islam maakt daar ook gebruik van op de zelfde manier.

   Het grotere doel is dat je dan een unievorm gedachte goed krijgt in dat land, waar de heersers de architecten zijn voor de gewenste uitkomt. Dat iedere bewoner het slaven systeem in gedrukt wordt, zodat een klein clubje achter de schermen iedereen maximaal kunnen uitbuiten. Terwijl zij zelf in alle weelde en alle oude kennis bezitten. Zodat zij de gehele wereld hebben toegeëigend en alle wereld bewoners hun slaven zijn.

   Daar ze nu weer het nodig vinden om het aantal slaven drastisch te verminderen op de wereld, omdat de techniek zover is omdat te kunnen verwezenlijken. Want minder mensen op de wereld is dat er dan meer voor hen over blijft. Dat scenario wordt nu uitgevoerd. De zogenaamde vaccins ruimt gefaseerd de grote gehoorzame slaven als eerste uit. De bruikbare mogen nog iets langer leven. Totdat zij besluiten, dat die groep ook uit gefaseerd moet worden. Met een gif injectie zullen de opdrachtgevers nooit echt in beeld komen en gaan dan vrij uit.

   • Met Amerika zou je specifiek Washington DC moeten benoemen, omdat dit het militair centrum van de wereld is. DC staat voor District Columbia verwezen naar Christoffel Columbus die als joodse vluchteling Amerika ontdekte. Washingtin DC is een volle dochter van het Vaticaanstad (religieus centrum) en deze twee vormen tezamen met Londen City (financieel centrum) de triple Crown die over de wereld regeert.

  • Er waren 1,8 millioen christenen in Syrie.300.000 zijngevlucht; 300.000 zijn er over.
   De rest vermoord doodgemarteld.

   Note: de familie van Sadat beschermde de christenen.

   Rutte financieerde de Isis en de Witte Helmen die moordden enmartelden; maar dat mocht niet op NL tv.

  • Droom verder van je sprookjesboek , de bijbel is sinds zijn samenstelling reeds 50.000 keer gecorrigeerd en er is niet veel meer dat klopt met de oorspronkelijke teksten. Lees de originele teksten in de taal waarin ze geschreven zijn , aramees , grieks.

 6. Nucleaire oorlog kan maar ik geloof daar niet in!
  Ja, hier en daar zo een bom kan wel om de populatie te verminderen… maar ze zijn met elkaar niet in oorlog, doen wel alsof.
  Veel van die intellectuelen zijn te dom om alles te begrijpen of spelen het spel mee.
  Het is één groot plan waar alle wereldleiders aan meewerken en die zijn NIET suïcidaal !
  Doel is de mensen bang maken en vooral steeds bang zien te houden.
  Ze hadden allang een reden uit hun duim kunnen zuigen om de wereld plat te maken.
  Al die shit rond COVID en gif vaccins was dan niet nodig geweest!
  Alles moet traag verergeren tot iedereen akkoord gaat met The Great Reset en alle onmenselijke bijhorende neveneffecten. Veel zullen heel blij zijn met The Great Reset, haha.

 7. Nucleaire oorlog dat kan toch niet waar zijn, sommige reguurders vertellen ons dat atoombommen niet bestaan, misschien niet op een platte aarde, vraag mij af op welke kant van de platte aarde Nederland lig als je je deze als een Euro voorstelt.

 8. Jaaa graag!!! Laat maar komen! Ik loop meteen naar buiten dan! Zoiets wil je niet overleven als de andere overlevenden alleen maar de elite zijn.

 9. Voor een nuclear oorlog kun je je niet voorbereiden. Daar naast gaan er nog heel veel mensen dood die “gevaccineerd” zijn. De serum gaat na 3 jaar zijn vernietigende werking uitten.. Dus een oorlog is niet eens nodig. Het maakt hun doel alleen maar eerder bereikbaar, “het uitroeien van de wereld bevolking”.

 10. Ik vraag me toch af wat Amerika en de NATO zullen doen wanneer Poetin tactische kernwapens inzet. Gaan ze de door Rusland bezette gebieden bestoken met kernwapens? Uiteraard niet, het heeft immers geen zin om gebieden te heroveren de je onleefbaar hebt gemaakt. Dan maar strategische kernwapens op Sint-Petersburg of Moskou? Eveneens uiteraard niet, en wel om twee redenen: 1. De duivelse Poetin is het Russische volk niet dat dan zou moeten boeten voor hun ontspoorde leider. 2. Ook Biden beseft dat raken aan Ruslands grootsteden het begin is van een kernoorlog waarbij Europa van de kaart geveegd wordt, en zelfs delen van Amerika.
  De enige optie is dan met grondtroepen daadwerkelijk aan de oorlog deelnemen, maar dan dreigt het gevaar dat voorspelbare verliezer Poetin eveneens naar strategische kernwapens grijpt. Mijn mening: de NATO en Biden staan machteloos tegenover agressor Poetin, een man die tot alles in staat is als hij dreigt in het zand te bijten.

  • Je ziet dat toch echt fout wat betreft wie de agressor is.
   De akkoorden van Minsk zijn op bevel van Amerika door de NAVO genegeerd.
   Wij hebben een staatsgreep gepleegd in Oekraïne en komiek Zelensky geïnstalleerd.
   Wij schijnen het allemaal wel goed te vinden dat vanaf dat moment nazi-eenheden straffeloos de z.g. afvallige Russische gebieden/steden mogen bombarderen en naar willekeur mogen martelen.
   Om maar te zwijgen over het feit dat wij al jaar en dag Oekraïne volpompen met wapentuig,militaire adviseurs en opleidingen om het tuig te bedienen.

 11. Bereid u nu voor op de illusie dat materie werkelijk echt is en dat het geweldig ongewenst zou zijn om die fysieke huls af te leggen :-). De werkelijke aard van het wezen mens is echter immaterieel: het maakt dus niet uit wat de satanische hulpjes bedenken want die zijn alleen maar met materie bezig (d.w.z.: met slechts 4% van het verschijnsel werkelijkheid).

  Dat men met deze info niks zou kunnen aanvangen, is ook alleen maar een overtuiging en bewustzijn is de grote manifestatiekracht achter deze holografische schijndimensie. “Schijn” en “illusie” zijn trouwens niet meteen “slecht” of zo.

  • Wie gelooft in een God die nooit is bewezen is ook goedgelovig. Daarbij ben ik van mening dat Satan en God middelen zijn van de cabal ten bate van controle middels dualisme. Vroeger had men het ook niet over één God (El) maar over Goden (Elohim).

   Hebreeuwse bijbel: “Laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn”

   Nieuwe testament: “God schiep daarop de mens als zijn evenbeeld”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in