Onlangs is het woord pas echt de ronde gedaan over hoe iedereen die nog steeds op de een of andere manier in de pandemie van het coronavirus gelooft, vastzit in een toestand van geestelijke massavormingspsychose. Als reactie hierop beweren de mainstream media nu dat zoiets niet bestaat – een verklaring die op zichzelf een vorm van massavormingspsychose is, schrijft Ethan Huff.

De ironie zit er dik in, aangezien massavormingspsychose een vorm van hersenspoeling en mind control is over een onderwerp dat vaak door de media wordt gepropageerd. In dit geval proberen de media nog steeds de massa te hersenspoelen door te geloven dat er een of ander eng “virus” in de lucht rondzweeft, en de enige manier om het te stoppen is door een masker te dragen en je te laten “vaccineren” – anders zou je wel eens een afschuwelijke, afschuwelijke dood kunnen sterven terwijl je ondertussen je buurman en je oma vermoordt.

Iedereen die dit soort belachelijke angstzaaierij nog gelooft, lijdt inderdaad aan een extreme massavormingspsychose. Degenen die de media blijven geloven als ze beweren dat massavormingspsychose niet bestaat, bewijzen dat massavormingspsychose echt is met hun niet aflatende trouw en gehoorzaamheid aan het narratief.

Het waren de Associated Press (AP) en Reuters die samen een misleidend stuk naar buiten brachten waarin werd beweerd dat massavormingspsychose “geen academische term is die erkend wordt in het veld van de psychologie.” Dit bewijst blijkbaar, volgens deze twee fake nieuwsorganen, dat ook de definitie van de uitdrukking massavormingspsychose – ongeacht of de term zelf bestaat of niet – ook vals is.

  CEO Pfizer teleurgesteld over effect van derde injectie

Afgezien van de logische denkfout die hier in het spel is, is deze ontkenning van het feit dat paranoia en krankzinnigheid zich als een virus hebben verspreid onder de gelovige Covid sekteleden het toonbeeld van wat het betekent om een massagevormde psychopaat te zijn die niet in staat is realiteit van fictie te onderscheiden.

De Covid sekteleden zijn in de ban van psychopathische krankzinnigheid

Het is niet omdat een paar zogenaamde “deskundigen” er op hameren dat massa-vorming psychose nepnieuws is, dat het ook zo is, maar dit is wel de bewering van zowel de AP als Reuters. Toch zal iedereen die al vastzit in de massavormingspsychose-ban van de media, deze “deskundigen” gewoon zonder nadenken geloven – ervan uitgaande dat ze ooit zelf een eerste originele gedachte hebben gehad.

“Als een collectieve groep eenmaal een alternatieve werkelijkheid van zichzelf creëert, in dit geval een totalitaire werkelijkheid gebaseerd op de behoefte van de overheid om een irrationele illusie van angst te creëren die deel gaat uitmaken van de geaccepteerde nationale identiteit, hoe kan iemand dan nog aandacht vragen voor de uitkomsten zonder voor de raad van inquisitie terecht te komen die het collectief organiseert?

Anders gezegd… als de peul onder je bed defect is, maar de peulen onder alle andere bedden in de stad werken wel, wat gebeurt er dan als je wakker wordt en je realiseert dat je niet één van hen bent, maar dat je je in de wereld van hen moet begeven terwijl je op zoek gaat naar anderen -zoals jezelf- van wie de peul hopelijk defect is? Dat is de huidige uitdaging voor iedereen die probeert te communiceren over tegenstrijdig bewijs en toch de woede te vermijden van het collectieve bestuur van COVID die met succes het publiek heeft gehersenspoeld.”

  BREAKING: De MSM hebben nu geen andere keuze dan toe te geven dat DEATHVAX™ dodelijk is

Simpel gezegd, massavormingspsychose is een soort van maffiamentaliteit, groepsgeest, of “zwermbrein” die niet werkt in feiten maar in gevoelens. Het is het soort mentaliteit en denkproces waarbij eigenlijk niet wordt nagedacht, maar dat privilege wordt uit handen gegeven aan iemand op een televisiescherm of op sociale media.

De enorme mate van ontkenning is een “perfect voorbeeld” van massavormingspsychose.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

Schokkende sociale experimenten tonen aan waarom conformiteit en blinde gehoorzaamheid aan gezag gemeengoed zijn gewordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi’s die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensen
Volgend artikelNieuwe gegevens van levensverzekeraars bevestigen dat Amerikanen in ongebruikelijk grote getale sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Merd…….kan ik het universitaire studieboek sociale psychologie verbranden omdat de msm weet dat dit onzin is. Weekend verpest.

  (leuk plaatje!)

 2. Film Die Welle uit 2008

  Evil is something that you learn”

  Gymnasiumleraar Rainer Wenger start, tijdens een studieweek met als onderwerp ‘Staatsvormen’, een project in zijn klas met de bedoeling een dictatuur voelbaar te maken. Wat vrij onschuldig begint met begrippen als groepsdruk en discipline ontwikkelt zich na enkele dagen in een serieuze beweging met als naam Die Welle. Al op de derde dag beginnen de scholieren andersdenkenden uit te sluiten en het ene na het andere conflict escaleert.

  Hoe krijg je mensen gek…

 3. Over het ingevoegde bericht van Reuters / Associated Press :
  Reuters Thomson heeft bergen geld ontvangen van Pfizer / Big Pharma en de topman van Reuters is overgestapt naar een topfunctie bij Pfizer.
  Hoe belangen-vervuild wil je het hebben ?!?
  [ bron: laatste uitzending van Radio Moddergat van EZAZ ].

  Het feit dat de msm over massavormingspsychose spreekt en dat zoiets niet bestaat is indicatief / geeft aan dat het de macht verontrust dat deze informatie de mens ùit z’n staatshypnose zou kunnen halen, wat men natuurlijk niet wil. De Belgische professor Klinische Psychologie vd Uni van Gent Dr. Matthias Desmet zegt dat het lastig is om medemensen uit deze vorm van hypnose te krijgen, maar een goede remedie is het vooràl rustig en vredelievend continu feiten blijven aandragen, open blijven voor het verhaal van de in slaap gebrachte medeburger, blijven communiceren, zodat ook de gehypnotiseerde in een moment van heldere geest zich zou kunnen realiseren, dat het zogezegd aan die andere kant veel beter is, daar is veel meer LUCHT, licht en realiteitszin ! Deze medemensen moeten we warm opvangen en begeleiden, zodat ze weer in contact kunnen komen met zichzelf, met hun lichaamssignalen, hun moreel kompas. We leggen onze hand op hun hart om hen de liefde en menselijke warmte te laten her-voelen zodat zij langzaam uit de zelfvernietigende matrix kunnen komen en in harmonie met zichzelf en hun mensenomgeving mogen komen.

 4. Dit doet me denken aan de film ”der untergang”. Die film gaat over de laatste dagen van het Duitse regime. De hitler jugend komt uitgebreid aan bod aan laat goed zien hoe die jongeren totaal gehersenspoeld zijn en vrijwillig basically zelfmoord plegen aangezien er 0 kans nog was om de Russen tegen te houden. Toch probeerden ze dat en waren er trots op.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in