Een sinistere video uit Canada laat zien hoe gevaarlijk ver kinderen zijn geïndoctrineerd tijdens het covid-19 schandaal. De zeer verontrustende video toont twee jonge kinderen die oproepen tot de arrestatie en volledige segregatie van onschuldige, “ongevaccineerde” mensen.

De regering van Canada heeft “ongevaccineerde” mensen tot een submenselijke soort gemaakt – een secundaire klasse van burgers die geen rechten hebben. Deze morele verdorvenheid en dit ethische dilemma zijn niet uniek voor Canada. Deze verontrustende indoctrinatie vindt over de hele wereld plaats, waardoor een moderne Hitlerjeugd is ontstaan, schrijft Naturalnews.com.

Sinistere indoctrinatie onthuld in Canada, kinderen worden ingezet als wapens tegen de mensheid

In de video zegt een jongetje dat hij voor verplichte inentingen is. Een volwassen presentatrice vraagt: “Wat moeten we doen met de mensen die het vaccin niet willen?” De jongen antwoordt: “We moeten de politie bellen… ja, ja.” Het jonge meisje in de video zegt dat ongevaccineerde mensen “alles van hen moet worden onthouden” totdat ze “zich onderwerpen.”

De video lijkt deel uit te maken van een live Canadese uitzending. De kinderen worden tot hun haat en verdorvenheid aangezet door drie volwassen presentatoren. De presentatoren juichen de nazi-jongeren toe en bevestigen een ziek en verdraaid verhaal van gedwongen vaccinaties en gevangenschap bij niet-naleving.

Een van de volwassen presentatrices prijst de kinderen voor hun antwoorden. “Het lijkt erop dat we hier een paar toekomstige politici hebben,” zegt de presentatrice voordat men klapt en hen toejuicht. De videoclip eindigt met het jonge meisje dat plichtsgetrouw glimlacht, volledig gehersenspoeld en tot wapen gemaakt voor de toekomst.

  Koninklijke hypocrisie: Koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en zij neemt Ivermectine om het te behandelen

Kinderen worden in snel tempo geprogrammeerd door leugens, bezeten door morele verdorvenheid

Gedurende de laatste twee jaar zijn kinderen psychologisch misbruikt door farmaceutische propaganda. Deze propaganda is nog verder bewapend met tirannieke regeringsmandaten. De propaganda heeft veel kinderen overtuigd van het volgende:

 • Ze zijn smerige ziekteverspreiders die het publiek in gevaar brengen door gewoon te ademen.
 • Groepsdenken zal iedereen veilig houden en kritisch denken is gevaarlijk.
 • Ze hebben geen goed immuunsysteem en moeten meerdere keren gevaccineerd worden om “veilig” te zijn.
 • Zij moeten dingen doen voor het “grotere goed”, zelfs wanneer die acties tegen hun eigen geweten en hun individuele gezondheid ingaan.
 • Zij moeten zich houden aan stompzinnige gedragscontroles en zich onderwerpen aan het regeringsbeleid van scheiding en sociaal isolement.
 • Zij moeten in angst leven voor iets wat zij niet begrijpen en standaard bang zijn voor menselijke interacties.
 • Zij moeten bevelen opvolgen van valse autoriteiten – bevelen die alleen maar hun lichamelijke integriteit en geestelijk welzijn ondermijnen.
 • Zij moeten aanvaarden dat een totalitaire regering hun lichaam bezit en kan inspuiten wat zij maar wil, hoe vaak zij maar wil.
 • Zij moeten vervuld zijn van haat tegen iedereen die niet dezelfde regels volgt als zij geïndoctrineerd zijn te volgen.

Deze tot wapens gemaakte kinderen zullen opgroeien in een staat van demonische hypnose, verwijderd van een leven van geloof, moed en empathie. Zij zullen geen begrip hebben van hun eigen lichaam en zijn immuunsysteem. Zij zullen worden gebruikt als pionnen om de structuur en de morele essentie van de samenleving te denigreren. Deze video zou iedere ouder, leraar, maatschappelijk werker en predikant wakker moeten schudden. De leugens, haat en morele verdorvenheid die in deze generatie zijn geprogrammeerd zullen moeten worden gezuiverd, gereinigd – het kind bevrijd van slavernij. De entiteiten die nu deze generatie bezitten zullen moeten worden verstoten.

QUEBEC CANADA INDOCTRINATORS THE YOUTH INTO WANTING TO CALL THE POLICE AND LOCK UP THE UNVAXXED


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

Massavormingspsychose: Jogger aangevallen in park wegens ‘overtreding’ van sociale afstandVolg Frontnieuws op Telegram

  Schok: Voetbalcommentator en vaccin-influencer zakt live op TV in elkaar (Video Update!)
Vorig artikelGeen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties
Volgend artikelMedia vertellen iedereen die lijdt aan massavormingspsychose dat er niet zoiets is als massavormingspsychose
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Meer en meer zullen we tot de overtuiging komen dat de huidige toestand onze eigen schuld is en zal leiden tot een zekere einde van alle menselijke beschaving hier op deze aarde. Onze schuld is het niet erkennen en handelen naar ethische en ecologisch verantwoorde leefwijze. De aarde is een levend organisme met een onvoorstelbaar intelligent bewustzijn. Dit zal ons programmeren om onszelf te vernietigen. Tenzij wij tot inkeer komen is er geen ander scenario mogelijk. Ik heb het niet over invoering van de CO2 taks of enig andere leugen maar de wijze van vervuiling en uitbuiting van de natuur op grote schaal door multinationals. PZG

  • Helemaal korrekt, ze zijn de globalisten ons de schuld aan het geven dat onze planeet de aarde onbewoonbaar wordt, omdat wij de mensheid te vervuilend zijn, maar als je producten fabriceert die minder vervuilend zijn, dan zit je al op een goede weg, als de rijkste van de maatschappij een klein deel van hun kapitaal zouden inzetten om de vervuiling te verminderen cq opruimen, bv de plastic soep in de rivieren en oceaan dan waren we nog beter bezig, niet zeuren over een globale opwarming van de aarde van wege co2 uitstoot, het zijn meerdere oorzaken die een vervuiling en zogenaamde opwarming veroorzaken, er worden schadelijkere gassen in de lucht geblazen waar de multinationals geen rekening mee houden maar wel ontzettend veel geld mee verdienen. De mens heeft schoon water nodig om te kunnen leven, schoon water geeft gezonde landbouw producten, wat de volksgezondheid ten goede komt, laat de zon schijnen, stop met giftige stoffen in de atmosfeer te sproeien, die zonlicht blokkeren, zo kan ik wel doorgaan, maar wie zijn wij die dit weten maar niet naar geluisterd wordt. Ik hoop op een ommekeer in de intelligentie van de mens, ga niet voor het geld, maar voor de gezondheid van ons allemaal, gezonde producten zorgt ervoor dat mensen beter bestand zijn tegen bacterie en virussen, dat is gewoon een feit.

  • Nou ik voel mij niet schuldig aan deze moord partij bij mij kom geen spuit in mijn lijf verder heb ik ook geen medelijden met zij die het wel doen en de dood in hun ogen zien staan, maar verder wil ik die schaapjes danken dat zij zich vrijwillig met dat gift in laten spuiten hoe meer ze dat doen hoe eerder wij verlos worden van deze idioten, mijn opa van 88 jaar heeft alles genomen van die troep hij springt nu van gekkigheid van de enen naar de anderen boom en roep ik ben een aap en nu is mijn vraag kan er iemand die ook liefs een vrouwtje dan kunnen ze samen paren, groetjes tot de dood.

 2. Wanneer komt Frontnieuws nou eens met de Communisten vergelijking in plaats van de door de Jood gecreëerde term Nazi te gebruiken?

  • Precies. Ezra Levant is een jood. Natuurlijk vergelijkt hij deze gehersenspoelde zombies met Nazi’s. Maar deze gevaarlijke stakkers zijn gevaccineerd met joodse vaccins, gehersenspoeld door de joodse MSM en door het door joden geïndoctrineerde onderwijs, allemaal tbv de joodse NWO. Het Kalergi-plan is niet bedacht door een nazi, maar door een jood. Klaus Schwab is geen nazi, maar een jood. De CEO’s van de 4 grote vaccin-fabrikanten zijn alle vier joden, de CDC wordt gerund door joden, de Biden-adminstratie wordt overwegend bezet door joden.

 3. Er staat zoveel waars in deze bovenstaande reacties en de mens is zeker verantwoordelijk, maar meer indirect, omdat alles wat wordt aangeboden qua producten en leefwijzen die daaruit volgen over het algemeen kritiekloos worden opgevolgd en daarin schuilt het nu ; de mens is over het algemeen te passief en te lui om zich te bekommeren hoe het allemaal in elkaar steekt en is al helemaal niet thuis om zich af te vragen wat hij hier doet oftewel werken aan zijn eigen bewustzijn.. Doet hij dat wel, dan komt de rest vanzelf, dan wordt hij meer kritisch op zijn leefomgeving met de verspilling en vervuiling.. een meer gebalanceerd leven zal zijn deel zijn. Maar dat is onze tragedie, we zijn afhankelijk van de massa of iig. een groot gedeelte daarvan en dat schiet nog niet echt op, zolang zien de ‘wakkeren’ het met lede ogen aan !

 4. De term nazi is niet door de joden gecreerd. Wat een onzin..
  Maar het begint altijd met de jeugd. Heb je die in de greep dan heb je de toekomst in je greep. En goed gehersenspoeld worden het grotere monsters dan de politici en wreder dan de vroeger gevreesde ss.

 5. Ik laat me door niemand bang maken. Komen de vijanden van mij in de buurt dan zijn ze de mijne. Dit is een waarschuwing voor iedereen die tegen gezonde mensen is.

 6. Bedankt voor al jullie reakties, daar sta ik voor het grootste deel achter. Ik vind dat we best kritisch mogen zijn. Al jaren lees ik over de bezorgdheid over biowapens, vervuiling en zo meer. We maken ons zorgen, mooi. Individueel kunnen we veel doen. Ik ken personen die om de zoveel tijd een nieuwe inrichting van hun huis realiseren. Dikwijls gaat de oude inrichting naar de vuilnisbelt. Tuinen die opnieuw worden aangelegd zelfde verhaal. Het spijt me het te schrijven, maar de media word gebruikt om ons geestelijk te programeren om deze dingen te doen.Ikzelf doe alles om zo weinig vervuilend te leven, dat heb ik onze kinderen ook aangeleerd, die maken veelgebruik van 2e hands zaken. Dat is dus mooi. Maar de grootverdieners miljonairs en miljardairs noemen ons de vervuilers. Terwijl ze met hun prive jets naar milieu conferenties vliegen en proberen het weer te beïnvloeden met kapitale speeltjes, gem-trails en z. Dezen willen ons aan banden leggen, terwijl zij degenen zijn die flink geld binnen hebben gehaald, door onze koopzucht. Of dat nu interieurs tuinen of allerlei goedkope prullaria zijn dat maakt niet uit. Maar ze zouden menswaardige verantwoordelijkheid kunnen tonen. Dat doen ze.niet, ze vliegen nog steeds en leggen de verantwoordelijkheid bij de gewone bevolking. Sterker nog ze willen in de toekomst dezelfde of meer winsten blijven maken. Er deugd heel veel niet, en iedereen kan wat doen, en ik geloof dat de gewone bevolking echt probeert het beter te doen. Dat zie ik die rijkelaards niet doen.

 7. Komt bekend voor even denken, O ja,

  “Nooit kijkt de Führer vriendelijker, nooit lacht hij zo, dan wanneer hij uitkijkt over zijn jeugd en hun stralende gezichten ziet.”

 8. Het is mij niet duidelijk, ik weet het niet. Als ik de foto van dat rijtje kinderen zie hebben zij een gezichtsmasker voor de snufferd óf de fotograaf had moeite zijn camera stil te houden. Óók mogelijk is dat het rijtje kinderen zombies, levende doden, zijn.

  Kinderen op brute wijze intimideren, indoctrineren, men zou die “leraren” moeten ophangen.

 9. Het nieuwe normaal van Rutte en zijn volgers,
  Een kind is om te verkrachten vers een.
  Voor politici moet dat gratis zijn vers twee,
  een dag geen kind verkracht is een dag niet geleefd zo sprak meneer Demmink vers drie.
  Minimaal een kind opofferen uit dankbaarheid voor hun moordende inzet, vers vier.
  Een leraar moet minimaal een kind per week aanwijzen die in aanmerking komt om in zijn kontje genomen te worden.
  Zo sprak den here Rutte met zijn apostelen.

 10. Hitler was een beschaafd mens tegen het tuig WEF en de elite dat zijn moordenaars uit de hoogste onmenselijk tuig en vele van jullie aanbidden hem, en dat laat maar weer eens zien wat een ont betrouw volk Nederlanders zijn zonder blikken of blozen vermoorden zij hun eigen kinderen en familie en daarom wil ik vragen vergelijk Hitler nooit met deze NL smeerlappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in