In het licht van de welig tierende bijwerkingen en de totale ineffectiviteit van het vaccin, blijven talloze mensen die naïef en vol vertrouwen zijn gevaccineerd zich troosten (of bedriegen) met de laatste hoop dat de vaccinatie hen zal beschermen tegen een ernstig of zelfs fataal ziekteverloop. Op die manier kunnen brandende twijfels worden weggenomen over de vraag hoe het komt dat zij ondanks vier of zelfs vijf injecties ziek blijven worden van corona. Maar zelfs dit zelfbedrog werkt niet meer, meldt Wochenblick.at.

Nauwelijks ongevaccineerde mensen onder de Corona-doden

Langzaam, en onopgemerkt door de mainstream media, tonen steeds meer officiële overheidsstatistieken nu de desastreuze effecten van Corona-vaccinatie aan. Zo blijkt uit gegevens van het Britse Office for National Statistics (ONS), die teruggaan tot juli, dat tussen 1 juni 2021 en 31 mei 2022 negen van de tien overledenen die als “Coronadood” te boek staan, meer dan eens waren gevaccineerd.

De trend wordt steeds duidelijker: in januari 2022 bijvoorbeeld bedroeg het aantal Corona-doden onder de gevaccineerde bevolking 3.914, tegenover 693 onder de ongevaccineerden. In mei 2022 waren er 1282 gevaccineerde Corona-doden en tegenover slechts 82 ongevaccineerde. Dit betekent dat in die maand 94 procent van de mensen die aan Corona stierven, gevaccineerd waren.

Boostercampagne verslechtert situatie

Voor de gehele periode van 1 juni 2021 tot 31 mei 2022 waren er 29.915 Coronadoden, waarvan 25.280 (85%) onder de volledig gevaccineerde bevolking, terwijl 4.635 ongevaccineerden aan of met het virus overleden. Uit de cijfers blijkt ook dat de in de winter van 2021/2022 gelanceerde booster-vaccinatiecampagne de cijfers niet alleen niet heeft verbeterd, maar zelfs heeft verslechterd.

  Te veel mensen sterven en het begint de demografen zorgen te baren

Op 31 mei 2022 waren er 15.113 Corona-doden, waarvan er 13.666 waren gevaccineerd, en daarvan waren er zelfs 12.442 drie- of viervoudig gevaccineerd! Zo was van januari tot mei 91 procent van de aan Corona overleden personen drie- of viervoudig gevaccineerd. De situatie werd nog verergerd door de vierde vaccinatie die sinds het voorjaar is opgelegd. Tussen 1 april en 31 mei stierven 4935 mensen aan Corona, 4647 van hen waren gevaccineerd, 4216 van hen waren drievoudig gevaccineerd.

Geen media-aandacht

Onder de ongevaccineerden waren er in dezelfde periode slechts 288 sterfgevallen. In april en mei van dit jaar bedroeg het percentage gevaccineerde Corona-doden een ongelooflijke 94 procent, terwijl het percentage ongevaccineerde doden slechts zes procent bedroeg. Opnieuw was 90 procent van hen ten minste drie keer gevaccineerd.

Deze cijfers werden door de Britse regering gepubliceerd zonder enige verontwaardiging in de media of zelfs maar een kritische verklaring van de regering zelf over de overduidelijke ineffectiviteit van de aan mensen opgedrongen vaccinaties.

Desastreus vaccinatieverleden

Politiek en media zijn in deze kwestie zo nauw met elkaar verbonden dat ze allebei hun uiterste best doen om de grondig rampzalige resultaten van de vaccinatiecampagnes te verzwijgen.

Bovendien is, zoals in alle landen, niet bekend of de mensen die naar verluidt aan Corona zijn overleden daadwerkelijk aan het virus zijn overleden of alleen met het virus. Ook hier moet dus worden vastgesteld dat in een hysterische angstcampagne in het beste geval ondoeltreffende en in het slechtste geval gevaarlijke vaccinaties zijn toegediend om zonder succes een virus te bestrijden waarvan de gevaarlijkheid buitensporig werd overdreven.

  Canadese politie accentueert de internationale tendens van fascistische agressie tegen burgers - "Net de paardenvideo bekeken - die is geweldig"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Brazilianen schoppen lokale burgemeester in elkaar wegens vaccinpassenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe beperkte mogelijkheden van de Speciale Operatietroepen van de VS in Oekraïne
Volgend artikelDe stilte voor de storm – Tactische defensieve houding van de Russen wordt gezien als een zwakte: Een fatale denkfout
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • idd zieke foto opstelling (gemaakt)
   mensen bang maken zijn ze goed in, via hun denktanks e.d. wordt zoveel mogelijk getest hoe hun test personen erop reageren, zoiets is van te voren gepland en bij een positieve uitslag voor hun kan dat plan er ook bij.

   die mensen zijn echt zieke geesten en zouden van deze planeet verwijderd moeten worden en worden neergezet als terroristen en een gevaar voor de medemens en ter bescherming van de zwakkeren onder ons.

 1. Killers pur sang, zelfde groep medici die sexe change promoten en puberteit blokkers uitschrijven en kinderen letterlijk verknippen voor 40k per kind in the USA. Allen ter dood veroordelen graag asap..Ik heb de beelden gezien van Vanderbilt ziekenhuis in de VS…Walgelijke medici vertrouw ze voor geen meter meer.

 2. Deze getallen in dit artikel zeggen niet veel. Statistische getallen moeten altijd gecorrigeerd worden (gehomogeniseerd, gerandomiseerd, gestratificeerd). Hier worden enkel ruwe data gepresenteerd. stel dat 99% van de Britten gevaccineerd zou zijn dan zou aan de hand van deze cijfers de conclusie moeten zijn dat vaccineren aangeraden is.

 3. Artsen, natuurkundigen, scheikundigen, microbiologen, farmacologen en alternatieve behandelaars, gesteund door juristen en journalisten, hebben hun krachten gebundeld in een interdisciplinaire werkgroep die nu internationaal in een netwerk is opgenomen. Hun doel is de inhoud en de werkzame bestanddelen van de nieuwe covid-19 vaccins voortdurend te analyseren en de effecten ervan op het organisme en het bloed te onderzoeken om ze aan het publiek voor te stellen voor kritische discussie. Daarbij zijn zij op zeer verontrustende resultaten gestuit. Hun waarschuwende conclusie luidt dan ook: “Om een concreet en dreigend gevaar voor het leven en de openbare veiligheid af te wenden, moeten de covid 19-vaccinatieprogramma’s onmiddellijk worden stopgezet”.

  https://hetanderenieuws.nl/covid-19-vaccins-opnieuw-in-de-schijnwerpers-van-wetenschappelijke-meetmethoden/#comment-17995

 4. B I N G O 🤯

  Cardioloog onthult: zo planden de Amerikaanse overheid en Moderna-baas Bancel de ‘coronapandemie’

  De ‘coronapandemie’ was een operatie van de Amerikaanse overheid. Dat zei cardioloog en internist Peter McCullough, die deze week van Twitter is gegooid, in gesprek met Kristi Leigh.
  De Amerikaanse overheid heeft SARS-CoV-2 en het spike-eiwit gecreëerd. Ze werkten tegelijkertijd aan…..

  Lees verder:
  https://www.ninefornews.nl/cardioloog-onthult-zo-planden-de-amerikaanse-overheid-en-moderna-baas-bancel-de-coronapandemie/

 5. We worden overspoeld met informatie.
  Niemand weet nog wat te geloven. Wat is waar en wat niet?
  Mensen keren naar binnen. Om daar te ontdekken wat waarheid is.
  Te lang gaven zij hun macht weg aan een externe autoriteit.
  Maar nu ontdekken zij hun innerlijke autoriteit.

  We hebben ons vertrouwen gelegd in leiders die ons dicteren hoe te leven. Nu zien wij de verwoestende gevolgen en leren wij om de leiding van binnenuit weer te vertrouwen.
  Ons is geleerd de wetenschap en technologie te vertrouwen. Wij zijn nu getuige van de schadelijke gevolgen als je ingrijpt op het leven, het lichaam en de natuur met technologie. Het laat ons zien hoe belangrijk het is om in harmonie te leven met de kosmische wetten en het leert ons de intelligentie van ons lichaam weer te vertrouwen.

 6. Er ontstaan tekorten. Voedsel wordt schaars voor velen. Het leert ons te weer te delen en zorg te dragen voor elkaar.

  Medicijnen zijn niet altijd meer beschikbaar of werken niet bij nieuwe ziekten. En de mensheid grijpt terug op oeroude geneeswijzen en kruiden. Zo leren wij wederom onszelf te genezen met de kracht van de natuur. Oude kennis wordt in ere hersteld.

 7. De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

 8. Wat niet helpt is je intuïtie direct met je hoofd willen begrijpen, dat is funest voor het kunnen ontvangen van de boodschappen die bijvoorbeeld als beeld, gevoel, gedachte, geluid, of als symbool tot je kunnen komen. Naar je intuïtie luisteren vraagt niet per se om stilte, al helpt het zeker, maar om open aandacht voor dat wat er binnenin jou gebeurt. Het is aandachtig en scherp kijken naar iets, maar dan van binnenuit en zonder oordeel van je mind .

  Zo hoorde ik in september vlak voor ik een paar weken mijn emoties flink liet oplopen door me zorgen te maken over iets wat ik niet in de hand had, dat ik nu ook voor dankbaarheid kon kiezen. Maar ik had wel wat beters te doen vond ik. Namelijk bezorgd zijn. Pas na een week of twee stress realiseerde ik me dat ik dit allemaal zelf gecreëerd had en kon ik, terugkijkend op waar ik niet naar mijn intuïtie had geluisterd, voelen dat als ik toen simpelweg dankbaarheid had beoefend, ik zeer waarschijnlijk een hele andere, veel prettigere periode voor mezelf had gecreëerd en aangetrokken. En die zorgen, die bleken vrij snel daarna echt voor niks te zijn geweest.

  Wanneer was de laatste keer dat jij niet naar je intuïtie hebt geluisterd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in