Schrijnende video toont een 36-jarige man die rondloopt met een groot keukenmes dat uit zijn hoofd steekt nadat hij in Harlem, New York City, is neergestoken, na hij had geprobeerd het slachtoffer van een straatroof te helpen.

Het incident vond naar verluidt op dinsdag plaats in Harlem nadat een 34-jarige vrouw haar wang werd opengesneden tijdens een geschil met een onbekende man. De hevige woordenwisseling zette het slachtoffer ertoe aan om tussenbeide te komen, om zijn actie beloont zien te worden met een mes in zijn hoofd. De video die ter plaatse zou zijn gemaakt, toont de grimmige, bloedige nasleep van de aanval.

Wat zouden ze moeten doen?

  Dokter wil "eng zijn tegen het publiek" en COVID-cijfers opblazen: "Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je gaat sterven"
Vorig artikelBlack Lives Matter schiet Amerikaanse dierenarts ‘executie stijl’ in het hoofd
Volgend artikelDe patriot die een Antifa-aanvaller heeft doorzeefd is zonder vervolging vrijgelaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in