Een nieuwe studie heeft uitgewezen dat veel mensen die “volledig gevaccineerd” waren tegen het coronavirus nu dood zijn, maar CDC hoofd Rochelle Walensky geeft de schuld aan “comorbiditeiten” in plaats van de injecties zelf, bericht Ethan Huff.

In een interview met “Good Morning America” hield de spreekbuis van de Centers for Disease Control and Prevention vol dat 75 procent van de volledig gevaccineerde sterfgevallen voorkomen bij mensen met minstens vier comorbiditeiten, die volgens haar de ware boosdoeners zijn.

“Dus echt, dit zijn mensen die onwel waren om mee te beginnen,” zei Walensky. “En, ja, echt bemoedigend nieuws in de context van Omicron. Dit betekent dat je niet alleen je primaire inentingen moet krijgen, maar ook je boosterserie.”

Grappig, deze bewering dat ze “onwel waren om mee te beginnen” mocht nooit gezegd worden in 2020 in reactie op de pre-vaccinperiode sterfgevallen die zouden zijn veroorzaakt door “covid.”

Zelfs toen herhaaldelijk werd aangetoond dat de meeste “covid” sterfgevallen voorkwamen bij mensen die bijvoorbeeld zwaarlijvig waren, of die andere ernstige gezondheidsproblemen hadden, hield de regering vol dat al deze sterfgevallen “covid” waren.

Nu is de regering echter van gedachten veranderd. Omdat er zoveel sterfgevallen zijn onder mensen die de vaccinaties volgens voorschrift namen, waardoor de vaccinaties in een kwaad daglicht komen te staan, willen farmaceutische industriehoeren zoals Walensky ons doen geloven dat de vaccins volkomen veilig zijn voor iedereen, en dat iedereen die sterft als gevolg van het krijgen ervan, toch wel gestorven zou zijn.

Rochelle Walensky is de nieuwe Tony Fauci: een globalistische spreekbuis die doorgaat met het verspreiden van plandemische leugens

  Duitse krant vraagt alle kinderen om vergeving

Dit is overigens dezelfde Walensky, die eerder toegaf dat de hele “booster”-injectiecampagne gebaseerd is op “hoop” in plaats van op echte wetenschappelijke gegevens.

Omdat ze niets degelijks kon vinden om een boostercampagne te ondersteunen, gaf Walensky in de herfst aan “TODAY” presentatrice Savannah Guthrie toe dat “er eigenlijk hoop is – we hebben nog geen gegevens”, dat is alles wat er is om op af te gaan voor zover het de wetenschap betreft.

Walensky houdt ook vol dat de resterende 25 procent van volledig gevaccineerde mensen die bleken te zijn overleden zonder vier of meer comorbiditeiten, nog steeds stierven aan “ten minste één andere risicofactor”. Het is nooit te wijten aan de vaccins zelf, is haar bewering.

Twee dagen na haar laatste optreden in “Good Morning America” verscheen Walensky op Fox News, waar ze een vraag ontweek over onderliggende gezondheidsproblemen bij sterfgevallen onder de ongevaccineerden versus de gevaccineerden.

Toen haar specifiek werd gevraagd naar de verdeling van de meer dan 835.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten die worden toegeschreven aan “covid”, en hoeveel van hen comorbiditeit hadden, gaf Walensky gewoon geen antwoord en begon in plaats daarvan over Omicron.

“Met Omicron volgen we dat zeer nauwgezet,” antwoordde Walensky onzinnig op de vraag.

“Ons dodenregister heeft natuurlijk een paar weken nodig om te verzamelen en Omicron is natuurlijk nog maar een paar weken bij ons. Maar die gegevens komen nog wel.”

Een ander excuus dat Walensky aanvoerde om de hordes volledig gevaccineerden weg te verklaren die nu de ziekenhuizen overspoelen met ernstige ziektes, is dat 40 procent van deze patiënten iets anders zou hebben dan covid.

  Waarom is er een aanzienlijke daling van het aantal geboorten in Duitsland, Zwitserland en andere landen - negen maanden na het begin van de massale COVID-19 vaccinaties?

“Wat ik kan zeggen, het verschilt per variant,” voegde ze eraan toe.

“Dus, sommige varianten – ten eerste, we doen in veel ziekenhuizen screening van iedereen die de deur binnenloopt. Wat we zien met de Omicronvariant is dat het de neiging heeft milder te zijn van persoon tot persoon, maar gezien de grote aantallen, dat we meer en meer gevallen het ziekenhuis zien binnenkomen.”

Net als Fauci, graaft Walensky haar gat dieper en dieper. Misschien zal Project Veritas in de komende dagen ook een exposé over haar uitbrengen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe situatie tussen de VS/NAVO en Rusland is kritiek geworden – Kernoorlog?
Volgend artikelNieuwe studie toont een toename van sterfgevallen in 145 landen na de invoering van de COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Scary!!!!
   Persoonlijke conclusie: hoe meer ik weiger des te sterkere spuit er straks bij mij in zal moeten.

   Er zouden geen deugmensen meer overblijven als de deze openbare gegevens tot zich door laten dringen!

   En nu gauw de BBPHONE weer uit want met jullie omgaan kost me teveel sociale creditpunten.

 1. Ze heeft deels echt wel gelijk.
  Alleen met de onderliggende kwalen hadden van dat deel van de doden wellicht nog jarenlang een min of meer goed leven kunnen hebben.

  (Toen ik bij mijn oudere honden nog wel eens overwoog de jaarlijks gepromote vaccinaties te geven liet ik ze eerst uitvoerig testen om risico in te schatten.
  Er werd/wordt veel verzwegen over hoe opvallend veel honden binnen 2/3 dagen na de injectie overleden en daar mocht niet over gesproken worden. (ook weer farmaceutisch gewindingetje))

  De spuitjunkies hebben geen grondig vooronderzoek gedaan want alwetende Billie zegt dat het moet.

  En verder…tja knettergek dat mens!!!
  Als we onze wilde (uitkomende) waanideeën over spike eiwitten, dna spul, grafeenoxide enz enz. weglaten dan is het gewone kwik per spuit al ongezond genoeg.

  En ze heeft vast de lijst met al benoemde bijwerkingen niet gelezen.

  • Ik vax mijn dieren niet. Ze zijn kerngezond, brengen gezonde nakomelingen voort. Hebben geen aandoeningen als jeukende vacht, allergie, diabetes etc. Geestelijk stabiel.
   Ze lopen los in de natuur, dus eten wat ze nodig hebben. Ook hertestront, waar nodig.
   Thuis biologisch voer. Geen vlooiendruppels . Geen spuiten.
   Ik moest zelfs ooit een dierenarts, die dacht het goede te doen en mijn hond wilde vaxxen, vertellen dat er kwik ( thiomersal) in de spuit zit en dat die niet in mijn hond komt.
   OMG..ze wist niet eens wat thiomersal wás!!
   Bovendien.. .spuit voor combi hoeft maar 1x per 3 jaar. Spuit voor Weil is maar 2 maand goed. Kennelhoest volgens mij 2 jaar ( en de hond van zoon kreeg daarna kennelhoest en was erg ziek).
   Dus waar komt het idee vandaan uberhaupt dat honden elk jaar 3 prikken moeten????????
   Dierenarts wilde zelfs mijn zwangere teefje inenten `want dat is goed voor de pups, dan hebben ze meer weerstand…` Dénk het niet…er zijn destijds 7 supergezonde pups geboren.
   Ziekten houden vooral verband met hygiene , denk ik. En slechte voeding.

   • Ik doe het ook niet meer.
    Laatste was enkel rabiës omdat ik vaak de grenzen over ging en niet wilde riskeren dat ze mijn honden in beslag zouden nemen.
    Verder is het een geldklopmodel.
    Geestelijke en lichamelijke uitdaging, genoeg rust en goed voedsel en lekker veel buuten en in roedelverband leven. Zelfde geldt voor ons (msgn die hertepoep nog maar ff niet)

 2. Rochelle Walensky is in staat om bomen langs de weg de schuld te geven van auto’s die er tegen verongelukken.
  Ik hoor Pim zeggen; “ach mens, ga…….

 3. Wiens brood men eet diens woord men spreekt. Wat dat betreft kun je het haar niet echt kwalijk nemen dat ze even haar geweten opzij zet en propaganda de wereld in spuit waar Herr (propaganda minister) Goebels zijn vingers bij af zou likken. Uiteindelijk zullen ook de trouwe en weinig wetende voetsoldaten verantwoording moeten afleggen. Ich habe es nicht gewußt is zo’n dooddoener. Ze hadden het n.l. wel gewußt moeten hebben.

 4. Rochelle Walensky is net zo geloofwaardig als voormalig minister van informatie Mohammed Saïd al-Sahaf die namens Saddam Hoessein sprak. Alleen Al Sahaf was in ieder nog grappig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in