Veel van de huidige gebeurtenissen en nieuwsontwikkelingen zijn onheilspellend voorspelbaar als het gaat om onze David en Goliath strijd om in leven te blijven als een intacte menselijke soort tegen machtige kwaadaardige krachten die erop uit zijn ons te vernietigen… hetzij door ruiming en ontvolking, hetzij door transhumanistische hive mind AI mind control. Als onafhankelijk journalist is mijn aandacht sinds de valse COVID pandemie en de misdadige vaccin holocaust gericht op het blootleggen van de genocidale aanval van de Nieuwe Wereldorde van de maniakale elite op het vermoorden en onderwerpen van de mensheid, schrijft Joachim Hogopian.

De diepte van het kwaad waartegen wij opboksen is, toegegeven, moeilijk te doorgronden en te geloven voor de overgrote meerderheid van de “normale” menselijke bevolking, die van nature bestaat uit fatsoenlijke, zorgzame individuen die een productief, zinvol leven willen leiden in vrede en harmonie, samen met vrienden en familie, onbelemmerd en vrij gelaten van een overheersende autoritaire regering en een marionettenbeheersende cabal. Als zodanig is mijn centrum van aandacht als journalist noodzakelijkerwijs grotendeels negatief geweest, door de snode agressies van de machthebbers aan het licht te brengen, die de controle over ons willen vergroten. Maar de drijfveer is altijd geweest om ons, het volk, te informeren, te onderrichten en in staat te stellen om ons actief te verzetten tegen onze gemeenschappelijke vijand, door hen ter verantwoording te roepen voor hun misdadige overtredingen, die nu op steroïden worden uitgevoerd. Met dit in gedachten wordt in dit artikel de balans opgemaakt van het toenemende recente bewijs dat onze succesvolle tegenwerking en groeiende oppositie tegen onze meedogenloze onderdrukkers, aantoont dat wij in feite een enorm kritisch verschil kunnen maken bij het overwinnen en uiteindelijk verslaan van onze duidelijk geïdentificeerde vijand – de bloedlijnbezitters van de Big Pharma, het militaire inlichtingen-industrieel complex, de massamedia en de marionettenregeringen. Volgens het principe “kennis is macht” kan en zal hun oorlog tegen de volkeren van deze wereld omvergeworpen en verslagen worden.

De Washington Post publiceert nu recente artikelen, waarin twee dagen geleden met zoveel woorden wordt toegegeven dat Oekraïne zijn oorlog met Rusland aan het verliezen is, en waarin gemeld wordt dat de Russische troepen “incrementele winst” boeken in Donbas. Eveneens twee dagen geleden geeft een stuk in de New York Times “vijf botte waarheden toe,” waaronder dat de munitie van Oekraïne opraakt, dat het geduld van de wereld opraakt en dat Biden en het Westen geen militaire opties meer hebben. Voorbij zijn de begindagen van hoogdravende leugens dat Oekraïne dapper de oorlog aan het winnen is, dat zijn heldhaftige leider Zelensky, die de wereld aanmoedigt om op te komen voor het kleine plukje Oekraïne tegen de grote boze indringer Poetin, in feite het verschil maakt, dus blijf uw geld en wapens maar naar Kiev sturen. De integriteit van een intacte Oekraïense grens is zo veel belangrijker en meer waard dan onze eigen zuidgrens. Rah-rah, vecht door en samen kunnen we dit doen.

Als men bedenkt dat WaPo en The Times zo’n lange geschiedenis hebben als gebrandmerkte CIA Mockingbird gecontroleerde pers, waarbij WaPo niet anders is onder de man die vroeger als rijkste ter wereld werd aangeprezen Jeff Bezos, dan komen deze onlangs waargenomen veranderingen in hun berichtgeving over Oekraïne neer op grote waarheidsbekentenissen. Het corporatieve MSM propagandabedrog is nu zo overbelicht, dat het zowel aan geloofwaardigheid als integriteit ontbeert, dat er een beslissend keerpunt lijkt te zijn bereikt, waarbij deze MSM vodden tegenwoordig veel minder winst en lezerspubliek oogsten, met veel minder Amerikanen die in het onopgeloste pedo-probleem van CNN en in de bizarre, eeuwigdurende leugens van It, WaPo en New York Times trappen. Om relevant te blijven en niet failliet te gaan, moeten deze nieuwsgiganten minder misleiding en wat meer waarheid gaan melden. Dit is een belangrijk teken dat erop wijst dat Wij het Volk de informatieoorlog aan het winnen zijn.

Gedurende de eerste weken van de oorlog waren alle grote media, zoals The Mirror, druk bezig met artikelen met opschepperige koppen als “Rusland verliest 1.000 troepen per dag aan woeste Oekraïeners, een grote klap voor Poetin. Nog op 5 mei kondigde The Guardian aan “Oekraïne is al aan de winnende hand: de overwinning kan behaald worden zonder een kernoorlog te riskeren.” Iets meer dan een maand later, op 10 juni, kopt The Guardian “Oekraïne’s hoge aantal slachtoffers kan oorlog naar kantelpunt brengen,” en onthult dat het in feite Oekraïne is dat 600 tot 1.000 manschappen per dag verliest.

Omdat de globalistische elite de Verenigde Staten als de enige militaire supermacht in de wereld zo zwaar heeft misbruikt en geteisterd met non-stop oorlog gedurende zovele decennia, nu de seniele, verraderlijke vernietiger van Amerika van binnenuit het door Obama aangewezen werk van de poppenspelers afmaakt, zijn de VS de zielige gevallen reus en het lachertje van de wereld geworden, en worden zij meer gezien als een oorlogszuchtige paria die ons allen naar de afgrond van de dag des oordeels stuurt. Zelfs Amerika’s zogenaamde standvastige Westerse bondgenoten in Europa beginnen, voor hun eigen economische en fysieke overleving, de VS in de steek te laten om vredesconcessies te doen met de opkomende Oosterse reuzen Rusland, China, Iran en India.

Het multipolaire initiatief van de “Belt and Road”, de slimme wereldsteden, compleet met digitale munten van de wereldbank, digitale ID’s, de City of London Jeruzalem, de hoofdstad van het wereldbestuur, en de multipolaire fusie met de wereldmachten van het Oosten, lijken voorspoedig op schema te liggen. Dit visioen van onze dystopische toekomst onder digitale superbewaking en slavernij is geen mooi vooruitzicht. De mensen van deze wereld die vrijheid hoog in het vaandel hebben staan, hebben nog heel wat werk voor de boeg, wil deze duistere weg overwonnen worden door het licht van waarheid en wijsheid. Met hun slechte staat van dienst op het gebied van vrijheid en mensenrechten voorspelt de toenemende wereldmacht van Rusland en China niet veel goeds voor de mensheid.

Het teken van de multipolaire tijden begint door te dringen, namelijk dat het Westen zich ernstig bedenkt om een verliezende oorlog te voeren in Oekraïne om een veel superieure, beter getrainde en bewapende strijdmacht Rusland over de kling te jagen. De ultieme realiteit van de epische economische mislukking van de anti-Russische sancties, die uitloopt op een regelrechte zelfmoord voor Europa, begint te dagen bij de vazallen die door het in vrije val verkerende VS-imperium worden gedwongen. De nooit verkozen globalistisch ontworpen Europese Unie wankelt nu, niet in staat om haar opstandige natiestaten, die nog steeds willen overleven met Russisch gas en olie, in toom te houden. Deze verschuivende hegemonische getijden op het schaakbord van de wereldstrategie doen een nieuwe dag van ruw ontwaken aanbreken voor zowel het Anglo-Amerikaanse Imperium als het geallieerde Europa – er ontstaat een multipolaire wereld waarin de oosterse machten Rusland en China de wereldmacht grijpen en de planeet verder de 21e eeuw in leiden. De traditionele bondgenoten van de VS in Europa twijfelen momenteel om op een zinkende Titanic te blijven, nu zij om te overleven beginnen te flippen en ervoor kiezen hun betrekkingen uit de Koude Oorlog te ontdooien met Rusland, dat zich nu stevig verschanst heeft in de geopolitieke bestuurdersstoel voor olie en gas. Rusland heeft in de eerste 100 dagen in Oekraïne meer verdiend dan het aan invasie heeft uitgegeven.

Een ander groot bastion van aanverwante vervalste, spartelende leugens van de regering en het Pentagon van de VS in het bijzonder. In dubbelzinnigheid gehuld, heeft het Ministerie van Defensie van de VS moeten toegeven dat het 46 biolabs in Oekraïne heeft gefinancierd, terwijl Rusland zowel bewijzen als toenemende druk aanvoert, en Washington DC ter verantwoording roept, onder verwijzing naar overduidelijke schendingen door de VS van de artikelen V en VI van het Verdrag inzake biologische en toxinewapens (BTWC). Met naar verluidt 400 biowapenlaboratoria die illegaal over de hele wereld verspreid zijn, wordt het tijd dat Amerika Inc. zich ontdoet van zijn exceptionalisme en zijn tweeledige rechtspraak, en zich voegt naar de universeel overeengekomen regels van het internationale recht. Goddank leven wij immers niet meer onder de unipolaire hegemonie van het Amerikaanse Imperium. En nu we toch aan het opruimen zijn, sluit al die 900 plus Amerikaanse militaire installaties over de hele wereld. Breng onze troepen naar huis om Amerika’s grenzen en grondwettelijke soevereiniteit te verdedigen. En sluit de plaag van al die vuile, smerige zwarte operaties die drugs, kleine kinderen, menselijke organen en illegale wapens over de planeet vervoeren.

  Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): "We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen"

Alles is nu in rep en roer. Het is een feit dat de illegale wapenindustrie van Oekraïne, de hoofdstad van de georganiseerde misdaad in Europa, op dit moment het overgrote deel van de wapens die het Westen naar Kiev stuurt, opslokt, inclusief het grootste deel van de $40 miljard aan hulp van de Amerikaanse belastingbetaler, die wordt witgewassen in de smerige vijandige handen van het Rothschild bankkartel. Behalve dat de meeste wapens de Oekraïense troepen niet bereiken, is het slinkende, slecht uitgeruste Kievse leger niet eens opgeleid in het gebruik van de scheepsladingen Amerikaanse antitank Javelin raketten die binnenstroomt. Oekraïne is van oudsher het centrum van de kinder- en mensenhandel, van de handel in menselijke organen, van de drugshandel en nu vooral van de illegale wapenhandel, en het doet gewoon waarvoor het door de Westerse elites is opgezet, namelijk het witwassen van de enorme smerige winsten van de meest duivelse duivelse ondernemingen op aarde.

Het internationale misdaadbanksyndicaat verliest zijn oorlog op alle denkbare fronten. De westerse naties hebben geen zin meer in het vluchtige “sta met Oekraïne” melodrama. De lelijke waarheid komt nu aan het licht. Er breekt een wereld aan die de waarheid niet langer kan verbergen, en er is geen weg meer terug. De valse propaganda oorlogsmachine is nu zo overbelicht, dat hun openlijke misdadigheid een hoogtepunt heeft bereikt. Dit ruw ontwaken van ondenkbare misdaden van de cabal markeert het beslissende keerpunt waarop veel minder mensen nog steeds de opgebraakte, gerecycleerde oude leugens geloven.

Een verdere afbrokkeling van het onwettige Biden-regime werd vorige week openlijk, grafisch aanschouwd op Biden’s recente “Top van de Amerika’s” in Los Angeles, waar de overgrote meerderheid van de leiders van de landen van het Westelijk halfrond weigerden zelfs maar te komen, en slechts een paar van hun lakeien stuurden. Cuba, Venezuela, Nicaragua, Mexico, Honduras, Guatemala, El Salvador, Uruguay en Bolivia behoorden tot de vele leiders die niet kwamen opdagen. Nu de VS even snel naar beneden gaan als Rusland naar boven, nodigde de Nicaraguaanse president Daniel Ortega Poetin uit om later dit jaar Russische troepen in zijn Midden-Amerikaanse land te stationeren.

Op een video van het Amerika-evenement van afgelopen weekend is een zwakke, vernederde Biden te zien, die wezenloos in de ruimte staart, terwijl tientallen deelnemers om hem heen druk aan het babbelen zijn, en iedere deelnemer in de zaal de ineengestorte, gevallen Amerikaanse ceremoniemeester uitdagend negeert. Het toont grafisch het nep-clownshow machteloze regime aan, dat geen enkele natie in deze wereld erkent, noch respecteert, en hoe de bewoner van het Witte Huis, wiens positie alleen vroeger altijd de machtigste man van de vrije wereld genoemd werd, in zo’n verdorvenheid en schande gevallen is, dat hij door deelname helaas zijn eens zo grote natie met zich meesleept. Maar dat is de zielige rol die zijn meesters hem hebben toebedeeld als bedrieger die erop uit is Amerika op de snelst mogelijke manier te vernietigen, voordat de wereld wakker wordt en de elite uit de macht zet. Het gebeurt, ook al gooit de bloedlijncabal alle massavernietigingswapens in zijn satanische arsenaal naar ons.

Hoe pijnlijk Amerika’s “bijna-dood” ervaring ook is, waarvan hopium-duwende patriot Juan O’ Savin volhoudt dat wij Amerikanen die moeten ondergaan op weg naar onze redding door Trump en zijn witte hoeden, Wij, het Volk van deze wereld, kunnen niet langer wachten om gered te worden. De elites hebben ervoor gezorgd dat er nijpende voedseltekorten, hongersnood, massale hongersnood, hyperinflatie, ineenstorting van de Amerikaanse dollar en de wereldeconomie, instorting van de burgermaatschappij, een potentiële Derde Wereldoorlog en steeds meer pandemische beloften van de genocidale architecten Gates en Fauci komen. Onze planeet wankelt nu op de precaire richel die uitkijkt op de apocalyptische afgrond, regelrecht op weg naar een wereld van pijn en vernietiging alsof er geen morgen is, tenzij wij, die hun duistere waarheid zien, ons ertegen verzetten, ons ertegen teweerstellen en het uit alle macht bestrijden, zodat de beraamde Grote Reset van de Satanische doodscultus faalt. Laten wij niet toestaan dat zij zo’n nijpend, tumult op deze aarde creëren, dat zij kunnen doen alsof zij onze redders zijn over een door en door mishandelde, door trauma’s geteisterde kleinere bevolking van overlevenden van hun chaos, die blij zijn niets te bezitten in ruil voor voedsel en een levenslange straf van transhumanistische digitale slavernij. Degenen die deze dreigende grimmige werkelijkheid zien en zich nog menselijk met ongehoorzame geesten staande houden, zijn bezig om als laatste man/vrouw staande te vechten tot de dood of de overwinning, volledig toegewijd aan het terugwinnen van onze lang verloren vrijheden, tot onze laatste laatste laatste adem of in verlossing levend in 5D ascensie wereld, wat het eerst komt.

Nog meer geweldig nieuws van dit moment om ons momentum en onze inzet aan te moedigen en te versterken – eind mei is de Wereldgezondheidsvergadering van de VN er in Genève niet in geslaagd een nationale meerderheid te halen om een amendement op de IGR goed te keuren dat nodig was om het controversiële WHO Pandemieverdrag te ratificeren. De mensheid ontweek een enorme kogel door de globalistische natte droom van een medische dictatuur van één wereldregering, die in november van dit jaar zou worden ingesteld, te verwerpen. Om de nationale soevereiniteit van de VS in de toekomst veilig te stellen, werd snel een wetsvoorstel van Ron Johnson (R-WI) en Hyde-Smith (R-MS), die door de Senaat mede gesponsord werden, ingediend om ervoor te zorgen dat de VN de nationale soevereiniteit van Amerika niet kan verdringen.

Een andere NWO-kogel werd ontweken toen de zogenaamde Disinformation Governance Board – aka US Truth Ministry van het Department of Homeland Security al na een paar weken werd ontbonden. Hoewel Biden en DHS-directeur Alejandro Mayorkas logen, door te beweren dat de raad alleen opgericht was om alle Russische en Chinese desinformatie uit te roeien, was hij volgens interne documenten die door de Republikeinse senatoren Chuck Grassley en Josh Hartley vrijgegeven zijn, in werkelijkheid bedoeld om Amerikaanse burgers op sociale media te volgen, gericht op alle conservatieve standpunten die vraagtekens zetten bij de verkiezingsuitslag van 2020, de pandemiehoax en de veiligheid van vaccins, en degenen die geloven dat de oorsprong van COVID in het Wuhan-lab ligt.

Met andere woorden, het is opgezet om illegaal toezicht te houden op en zwarte lijsten te genereren van Amerikaanse dissidenten die categorisch als binnenlandse extremisten of binnenlandse terroristen worden bestempeld, met het oog op gevangenneming en/of de dood door de FEMA, alleen maar omdat een groeiend aantal Amerikaanse burgers zich verzet tegen de communistisch-marxistische totalitaire overname van Amerika’s constitutionele republiek door het gecompromitteerde onwettige bedriegersregime van de CCP. Gelukkig nam de dramakoningin-sneeuwvlok die gekozen was als disinfo-directrice, een promotor van herhaaldelijk ontkrachte nepnieuwsverhalen Nina Jankowicz, al na één week ontslag, en voordat Israëlische eerstejaars-VS 9/11 medesamenzweerder verrader Michael Chertoff haar kon vervangen, werd dit nieuwe federale agentschap uit de hel officieel opgegeven. Hoewel dit uitstekend nieuws is voor allen die waarde hechten aan waarheid en vrijheid, weten wij dat de draconische missie van de misdaadcabal om de toegang van het publiek tot alle waarheid uit te schakelen, nog steeds zeer veel deel uitmaakt van zijn autoritaire agenda.

  Je bent zo stom, je verdient het om te sterven

Op enkele uren afstand van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties werd in Davos de jaarlijkse bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum (WEF) gehouden, die sinds het begin van de pandemie plaatsvond. De CEO van Pfizer, Albert Bourla, en de oprichter van het WEF, Klaus Schwab, dreven de spot met “samenzweerders”, maar hun valse bravoure verhult dunnetjes hun bezorgdheid dat een of ander gewond, nijdig, stervend slachtoffer van hen, dat niets te verliezen heeft, hen misschien wel als doelwit wil nemen voor ontvolking in rechtvaardige woestijnen, waarbij miljoenen over de hele wereld beseffen dat het WEF en de frontmannen van Pfizer/Big Parma de bewezen genocidale vijand van het volk zijn. Zelfs congreslid Anthony Sabatini van Florida twitterde onlangs:

Het WEF moet door elke verkozen Republikein aan de kaak worden gesteld.

Naarmate de verontrustende waarheid aan het licht komt, keert het publiek zich duidelijk tegen deze zelfvoldane elites, die hun “Grote Reset” doorzien als hun centraliserende machtsgreep voor wereldonderdrukking, die de grootste bedreiging vormt voor onze individuele vrijheden, onze snel dalende levensstandaard en onze ooit democratische republiek. Een massale volksbeweging van wereldburgers is nu aan het samensmelten om deze kwaadwilligen in hun misdadige spoor te stoppen.

Het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten zal binnenkort het besluit van Roe v. Wade uit 1973 vernietigen, dat op ongrondwettelijke wijze de rechten van de staten usurpeerde om abortus in heel Amerika te legaliseren. Toch heeft het parlement van Californië vorige week in totale waanzin het zeer omstreden infanticide wetsontwerp goedgekeurd, dat abortus legaal maakt om pasgeborenen van 7 dagen oud te vermoorden. Het Amerikaanse volk zal het niet dulden dat onschuldige zuigelingen worden afgeslacht in wrede demonische daden die recht uit het Moloch-aanbiddende Babylon komen. Alarmerend is dat Maryland en Colorado ook soortgelijke wetten aan het aannemen zijn, en dat vanaf 2020 tien staten abortus tot aan de geboorte legaal hebben gemaakt. Na het uitlekken van het document van het Hooggerechtshof vorige maand, begint de strijd om leven en dood net weer op te warmen en over te koken in geweld. Vorige maand werd in Wisconsin een Right to Life kantoor opzettelijk in brand gestoken en op 8 juni werd een anti-abortus zwangerschapscentrum buiten Buffalo in brand gestoken. Extremisten van extreem-linkse abortusorganisaties maken zich op voor de volgende ronde van massale oproerchaos in Amerika, in afwachting van het Hooggerechtshof dat elk ogenblik de Roe v. Wade kan terugdraaien.

En in afwachting daarvan heeft Biden op 13 juni een Nationale Noodtoestand afgekondigd onder het valse voorwendsel van een zonne-energiecrisis die nodig is om “de zonne-energieproductie op te voeren”, als verkapte voorbereiding op de door de Deep State geplande vuurstorm van protesten die leidt tot meer chaos en geweld in de steden door Soros gefinancierde Antifa en BLM ingehuurde relschoppers die reageren op het einde van de genationaliseerde abortus. In zijn recente optreden in de show van Jimmy Kimmel waarschuwde Joe Biden voor een “mini-revolutie” wanneer de aankondiging van de omverwerping van de SCOTUS gedaan wordt, alsof hij zijn zegen wilde geven voor het daaropvolgende geweld van de mobmaffia. Terwijl een randgroep website beweert dat er een scheuring onder de white hats is uitgebroken, waarbij de ene factie nu tot massa-arrestaties wil overgaan en de andere nog wacht op groen licht van hun opperbevelhebber Trump, beweren de hoopopwekkers nu dat de ophanden zijnde abortusrellen het startsein zijn voor massa-arrestaties en openlijke militaire operaties, ogenschijnlijk om onze bedreigde wereld te redden. Wij hebben dit alles al een miljoen keer eerder gehoord. Zien is geloven.

Zelfs met de recente valse vlag herhalingen van Sandy Hook, weerspiegelen de massale schietpartijen in Uvalde, Buffalo en Tulsa de groeiende wanhoop van het Biden-regime en de cabal. Met nog meer doorzichtige wapengrijptrucs om de regering van bovenaf onder druk te zetten om meer federale wapenbeheersingswetgeving aan te nemen, mislukt het. Een recent gecompromitteerd wetsvoorstel van twee partijen in de Senaat bevat geen verbod op automatische wapens en ook geen verhoging van de minimumleeftijd tot 21 jaar, maar wel uitbreiding van de plaatselijke geestelijke gezondheidszorg, veiligheid op school en achtergrondcontroles voor mensen onder de 21, allemaal schijnbaar redelijk genoeg. Maar nogmaals, de inlichtingsoperaties van de FBI/CIA die optreden als de handlangers van jonge patsers zitten achter vrijwel elke massale schietpartij in Amerika gedurende verscheidene tientallen jaren. Bovendien tonen herhaalde studies, waaronder die van de Amerikaanse regering zelf, consequent aan dat Amerika’s vroegere verbod op aanvalswapens (1994-2004) er niet in geslaagd is het wapengeweld over de hele linie te verminderen.

De Democraten stad Chicago, waar de strengste wapencontrole wordt gehandhaafd, is de stad waar de gewelddadige misdaadcijfers voor vuurwapens hun hoogtepunt hebben bereikt.

Hoewel herhaaldelijk is gebleken dat het wegnemen van wapens van gezagsgetrouwe burgers het vuurwapengeweld niet vermindert, en vaak zelfs doet toenemen, zijn extremisten zoals filmmaker Michael Moore en zijn liberale Hollywood-menigte er weer bij, schijnheilig eisend dat het 2e Amendement van de Grondwet onmiddellijk wordt afgeschaft. Deze kortzichtige wapenjagers beseffen blijkbaar niet dat de misdadigers die wapens gebruiken om mensen te doden, altijd gemakkelijk aan dodelijke wapens kunnen komen op de altijd bloeiende zwarte markt van Amerika. Dat is wat onze aandacht het meest nodig heeft om het te stoppen, niet het recht om wapens te dragen ter zelfverdediging om uw gezinsleden te beschermen. Een ander uiterst belangrijk feit is dat bij elke grote genocide/democide in de geschiedenis steevast autoritaire politiestaat-tirannieën vóór het plegen van historische bloedbaden eerst het particuliere wapenbezit van hun burgers in beslag nemen.

Nu de regeringen van vandaag over de hele wereld reeds bewezen schuldige mede-samenzweerders zijn die regelrechte genocide plegen met het COVID debacle, is het maar al te duidelijk wat ons te wachten staat als wij zo dwaas zijn om ons voornaamste middel tot zelfverdediging tegen overreikende genocidale regeringsagenten op te geven. Vergeet niet dat Amerika en zijn 2e Amendement het laatste obstakel is dat de elite verhindert om zowel genocide te plegen als zijn lang geplande één wereldregeringstirannieke controle te bereiken.

Het J6 Deep State primetime showproces, uitgezonden op 12 netwerken, trok een schamele 19 miljoen kijkers. Waarom zo weinig? Omdat het Amerikaanse publiek de waarheid ziet. Het incident van 6 januari was een gepland valse vlag-incident, in feite bedoeld om de schuld te geven aan de ongelukkige, vreedzame burgers die protesteerden tegen de gestolen verkiezingen en die door de politie en de federale autoriteiten het Capitoolgebouw werden binnengeloodst, alleen om kwaadwillig te worden opgejaagd, overvallen en tot zondebok gemaakt in een vooraf geplande hinderlaagcoup als benodigde pionnen om de vooruitzichten van Donald Trump om ooit zijn rechtmatige tweede ambtstermijn op te eisen, voorgoed te doen ontsporen.

Congreslid Jim Jordan (R-OH) heeft verklaard:

De partijdige J6-commissie heeft bewijsmateriaal veranderd en daarover gelogen tegen het Amerikaanse volk.

De “kangoeroe-rechtbank”, zoals Trump het kluchtige “onderzoek” van de J6-commissie noemt, verloor nog meer geloofwaardigheid toen het hoofd van de politie van DC zojuist de “samenzweringstheorie” van de commissie als vals ontmaskerde, dat een Republikeins Congreslid uit Georgia, die de dag tevoren op 5 januari een rondleiding door het Capitoolgebouw gaf, verkenningswerk deed voor de “opstand”. Kortom, de desperado’s grijpen naar strohalmen. Nu vrijwel alle opgesloten politieke gevangenen er onmenselijk ingeluisd zijn door een verraderlijke, wanhopig uit de hand gelopen opstand van de Democratische partij, die duidelijk heeft samengespannen met de verderfelijk corrupte FBI en de politie van het Capitool om de deuren van het Capitool te openen, lonkend naar het publiek voor een J6 rondleiding, zal noch Trump, noch iemand anders veroordeeld worden voor oproer of misdadigheid, behalve de eigenlijke verraderlijke samenzweerders. Nancy Pelosi, die samen met mede-Dems als Chuck Schumer de afloop van de dag beraamde, samen met de Capitoolpolitie, de FBI en zelfs Antifa-leden die zich voordeden als Trump-aanhangers, zijn de echte oproercriminelen die schuldig zijn aan het verraderlijk stelen van de verkiezingen, en uiteindelijk zullen zij het zijn die voor het gerecht gebracht zullen worden.

  Tucker: Media nonsens dat zwarten systematisch gedood worden door de politie

Nu we het toch over de schimmige Nancy Pelosi hebben, een beetje van haar huidige en oude voorgeschiedenis is wel op zijn plaats. De onwettige derde in de rij voor het presidentschap van de VS, de schandelijke viezerik Pelosi is zo trots haar tweede optreden te maken op de transseksuele RuPaul’s “Drag Race Show,” zei zij gulzig:

Het is mij een eer om hier te zijn. Uw vrijheid van meningsuiting in drag is waar het in Amerika om gaat.

Dit komt nadat Pelosi’s dronken echtgenoot onlangs gearresteerd werd, waarbij het feit ter sprake kwam dat hij jaren eerder achter het stuur zijn eigen broer gedood heeft. Als alcoholademende dochter van de burgemeester van Baltimore, die zijn stad als maffiabaas bestuurde en later als 5-jarig Congreslid het communisme omarmde, waarbij Nancy’s broer gearresteerd is wegens groepsverkrachting van twee meisjes, is zij zo doordrenkt van de familietraditie van CCP-insluiping, corruptie en verraad, dat haar dag des oordeels spoedig zal komen.

Een andere zwakke schakel in het J6-fiasco is dat meteen na de recente uitzending van het kabuki-theater op maandagavond, commissievoorzitter Bennie Thompson erop stond dat zijn commissie geen strafvervolging zal inleiden tegen Donald Trump of wie dan ook, en eraan toevoegde:

Dat is niet onze taak. Onze taak is te kijken naar 6 januari. Wat het veroorzaakt heeft en daarna aanbevelingen te doen… Wij hebben de bevoegdheid niet.

Maar niet eerder sprak Bennie die woorden uit, net als haar adderachtige vader, Liz Cheney overrulede haar voorzitter schaamteloos op Twitter:

De 6 januari Select Committee heeft nog geen conclusie gegeven over mogelijke strafrechtelijke verwijzingen. Wij zullen te gelegener tijd een besluit daarover bekendmaken.

Via een woordvoerder liet Thompson weten wie de echte baas in zijn commissie is met de verklaring:

Ons onderzoek is nog aan de gang en wij zullen alle relevante informatie blijven verzamelen terwijl wij feiten presenteren, aanbevelingen doen en, indien gerechtvaardigd, strafvervolgingen instellen.

Alsof dat nog niet gênant genoeg is, heeft het verraderlijke Congreslid Adam Schiff op ABC This Week van zondag nog een schot voor de boeg gelost door nadrukkelijk te verkondigen:

Zodra het bewijsmateriaal door het Ministerie van Justitie is verzameld, moet het een beslissing nemen over de vraag of het voor een jury zonder gerede twijfel de schuld van de president of van iemand anders kan bewijzen. Maar ze moeten onderzocht worden als er geloofwaardige bewijzen zijn, en ik denk dat die er zijn.

Schiff weet dat hij ten onder gaat, samen met Clinton, Obama, Brennan, Clapper, Comey, McCabe, Pelosi, alle verraders die vóór zijn verkiezing illegaal achter Trump aan zijn gegaan en die gedurende zijn hele ambtsperiode van vier jaar zijn doorgegaan, tot op de dag van vandaag. Op een gegeven moment zou het vier jaar durende onderzoek van speciaal aanklager John Durham al deze misdadigers terecht ten val moeten brengen, wat verklaart waarom zij wild blijven kwakkelen om Trump te grazen te nemen, in de hoop dat hij als eerste ten onder zal gaan.

In de nasleep van de laatste uitbraak van de apenpokken heeft de CDC voor de zoveelste keer het dragen van maskers aanbevolen. Maar omdat het publiek zich er sterk tegen verzette, en de medische autoriteiten volhielden dat de ziekte niet via de lucht werd overgebracht, trok de CDC de maskervoorschriften een week later weer in. Ook worden de Covid-19 testvoorschriften opgeheven. Na de eerste pandemische ronde zal bij elke toekomstige beperking van het lockdown-mandaat een groter deel van de bevolking over de hele wereld bereid zijn tot massale burgerlijke ongehoorzaamheid, omdat zij zullen weigeren zich weer voor de gek te laten houden. De autoriteiten in de regering, de volksgezondheid, de VN, de WHO, Big Pharma, het medisch establishment, de rechtshandhaving, de MSM en de sociale media, zijn/waren COVID medesamenzweerders in genocide. De apenpokken of een ander zogenaamd [biowapen] virus dat hierna langskomt, zal niet goed ontvangen worden, waardoor manipulatie van de massa onmogelijk wordt, omdat de burgers wakker geschud worden voor de lelijke grotere werkelijkheid.

Op een ander COVID-front heeft het Amerikaanse Ministerie van Defensie vorig jaar zijn mandaat voor alle personeel van de strijdkrachten voor Covid-19 inentingen gerechtvaardigd onder het valse voorwendsel dat alle toegediende vaccins volledig goedgekeurd waren door de FDA, terwijl in feite de dodelijke mRNA dodelijke injecties alleen op noodbasis waren toegestaan. Het mandaat van Biden en minister van defensie Lloyd Austin was dus in feite onwettig.

Bovendien heeft een Amerikaanse militaire functionaris zojuist voorspeld dat de Covid-19 mRNA vaccins gepauzeerd kunnen worden wegens hun bewezen hartontsteking, om nog maar te zwijgen van het feit dat gezonde, fitte soldaten met tragische percentages van een ongelofelijke 1100% meer zijn gestorven. In ander Big Pharma nieuws zijn de aandelen van de mRNA-moordenaars Pfizer en Moderna momenteel in vrije val, nu het publiek eindelijk wakker wordt voor de nachtmerrieachtige schade en dood die zij miljoenen veroorzaken. Een kop van 12 juni van expose-news.com:

Rapporten van de Amerikaanse regering bewijzen dat COVID Vaccinatie Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom kan veroorzaken en dit is waarom we “Plotselinge Sterfgevallen” en “Apenpokken” zien.

Elke dag komt er meer onweerlegbare waarheid naar buiten als nog meer belastend bewijsmateriaal om binnenkort de genocide-criminelen te vervolgen en te veroordelen tot langdurige opsluiting en/of openbare executie.

De linkse debiele toestand van het gehersenspoelde wokisme krijgt in heel Amerika meer en meer grote klappen. De inkomsten van Netflix zonken eerder dit jaar in het toilet, de Disney Corporation kreeg in Florida onder leiding van de Republikeinse gouverneur Ron DeSantis een pak slaag, waardoor de niet langer rechthebbende bedrijfsgigant gedwongen werd zijn recht op het niet betalen van zijn eerlijke deel van de belastingen uit te oefenen. De pedo-perversies en de verzadigde subliminale symboliek van Disney worden duidelijk afgekeurd door een Amerikaanse meerderheid die grondig genoeg heeft van het zieke, op het gezicht gerichte wokisme in de scholen, universiteiten en massamedia van Amerika, dat nu al tientallen jaren zo verraderlijk, ongezond de psychologische ontwikkeling van de jongere generaties beïnvloedt. En het laatste slechte nieuws voor Disney is dat het bestuurslid dat onlangs de strijd aanbond met de staat Florida zojuist ontslagen is. In een verwante zaak heeft State Farm Insurance zopas zijn plan geannuleerd om boeken met LGBT-thema te verdelen onder leraren, gemeenschapscentra en bibliotheken. Nogmaals, het tij is aan het keren. Elke dag, op zoveel fronten, ontmaskert de waarheid de duistere misdaden van de cabalistische maffia tegen de mensheid, en als gevolg daarvan bereikt het Grote Ontwaken bijna een kritieke massa om de Grote Reset van de moordenaars omver te werpen en te vernietigen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe fluwelen handschoenen gaan uit: Meer dan 50 Oekraïense generaals en officieren gedood bij raketaanval
Volgend artikelJe bent zo stom, je verdient het om te sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. John F. Kennedy’s bezoek op 22.11. 1963 aan Dallas (TX) hield verband met de verkiezingen van november 1964, waarbij hij hoopte herkozen te worden. Zoals we allemaal weten is hij in Dallas door de Deep State/ cabal/ illuminati vermoord en zijn vice-president Lyndon B. Johnson (1908 – 1973) is de ultieme schurk, want hij zat in het complot en heeft dus zijn baas verraden. Overigens wilde Kennedy Johnson als ‘vice’ vervangen, maar een concrete naam had hij nog niet voor ogen.
  Na zijn presidentschap had JFK hoofdredacteur willen worden van de Washington Post (WaPo) o.l.v. uitgever Katherine Grahem, nadat echtgenoot William in 1963 uit het leven stapte.

 2. Ondanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug… en winnen wij?

  en zij aanbaden het beest, zeggende: Wie is aan het beest gelijk? En: Wie kan er oorlog tegen voeren?

  Einde oefening

 3. “Voorbij zijn de begindagen van hoogdravende leugens dat Oekraïne dapper de oorlog aan het winnen is.”

  En hoe zit het met ‘de Ghost van Kiev?’

  De heldhaftige scherpschutter welke tot 20 doelen per dag wist te raken?

  Als dat de Westerse idioten niet aanmoedigd om ook in Oekraîne te gaan vechten, dan weet ik het ook niet meer.

  Al virtue-signallend op naar Oekraïne, en eens daar aangekomen, uzelf afvragen waar de show, de camera’s en de frontlinie is…

  Oekraïne, het ‘land’waar het te doen is, de spil in deze oorlog, omringd door blauwe luchten, is het iets voor jou?

  En verkrijg een heldenstatus, net zoals de Ghost van Kiev.

 4. Ik zit te lezen over 22 juni in Barneveld en als ik dan de commentaren zie op het open riool twitter gaat het volk helemáál niet terugvechten. WTF zijn dat voor een randdebielen daar. De meesten ook met een geel blauw vlaggetje achter hun naam. Wat zijn dat voor leegschedels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in