Een politieagent raakte zwaargewond tijdens dit ‘incident’ waarbij een zogeheten “Afro-Amerikaan” niet doet wat de politie hem duidelijk zegt te doen, eerst met een stroomstootwapen en dan met hun vuisten. Ook de Afro-Amerikaan raakte gewond, waarschijnlijk door een van de kogels die de ongeschonden politieagent door de achterruit schoot. Maar niet zodanig gewond dat hij niet naar een ziekenhuis kon rijden, waar de politie hem vervolgens heeft gearresteerd.

Wanneer blanken worden aangevallen, worden we verondersteld de andere kant op te kijken

  "Trump is een tiran": FBI slaat toe tegen anarchisten die van plan waren gouverneur te ontvoeren
Vorig artikelLinkse beeldenstorm: de islamisten hebben hen laten zien hoe het moet
Volgend artikelOver de racistische geschiedenis van de Democraten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in