Hoewel het grootste nieuws van de week ongetwijfeld de nietigverklaring van Roe versus Wade door het Amerikaanse Hooggerechtshof is, is er nog een andere bom die twee dagen geleden stilletjes ontplofte – een bom die veel ingrijpender verwoestende gevolgen voor de wereld zal hebben dan welke beslissing van het Hooggerechtshof dan ook, schrijft Mike Adams.

De Russische president Vladimir Poetin heeft aangekondigd dat de BRICS-landen een nieuw alternatief gaan uitrollen voor de status van wereldreservemunt van de Amerikaanse dollar. Zoals gemeld door IndiaTimes.com:

“Volgens de Russische president zijn de lidstaten ook bezig met het ontwikkelen van betrouwbare alternatieve mechanismen voor internationale betalingen. Eerder zei de groep te werken aan het opzetten van een gezamenlijk betalingsnetwerk om de afhankelijkheid van het westerse financiële systeem te verminderen. De BRICS-landen hebben ook het gebruik van plaatselijke valuta in het onderlinge handelsverkeer gestimuleerd.”

Maar dit is nog maar het begin van de bom hier.

Wij weten ook uit bronnen in de sector dat “Project Sandman” verwijst naar een groep van meer dan 100 landen die van plan zijn om gelijktijdig de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt op te zeggen. Dit zal waarschijnlijk plaatsvinden op een zondagavond, VS tijd, zegt Andy Schectman, de CEO van Miles Franklin (een goud- en zilverhandelaar). Hij vertelde mij dit in een gisteren opgenomen interview, dat binnenkort zal worden uitgezonden.

De nieuwe vervangende munteenheid zal aangedreven worden door blockchain en ondersteund worden door goud, en daarom hebben de aangesloten naties snel goudvoorraden aangelegd in afwachting van de grote aankondiging. Wanneer die aankondiging komt, zullen naties die bijna 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen, tegelijk de US-dollar afzweren en een door goud ondersteund, op blockchain gecontroleerd internationaal valutasysteem uitrollen, dat onmiddellijk de valuta-keuze van de wereld zal worden voor vrije handel en als opslagplaats van waarde.

De dollar, die alleen maar gesteund wordt door nog meer geld bij te drukken en door incompetent politiek leiderschap, zal ineenstorten richting nul. Vrijwel van de ene dag op de andere zullen de in Amerika verkochte goederen en diensten met 1000% in prijs stijgen. En dat is nog maar het begin: de dollar zal elk uur meer en meer aan waarde verliezen, omdat de houders van schuldbewijzen en dollarbiljetten van de VS alles tegen elke prijs zullen dumpen.

Degenen die dollars bezitten zullen alles verliezen.

De regering van de Verenigde Staten zal snel ineenstorten, parallel met de ineenstorting van de dollar en de centrale bank van de VS. Er zal geen geld zijn om militaire troepen te betalen of corrupte regeringsfunctionarissen af te kopen. Alle overheidssalarissen en pensioenen zullen effectief worden stopgezet. Het grote neocon-imperium van schuld, leugens en dood zal zo snel imploderen dat de mensen psychisch geschokt en lichamelijk onvoorbereid zullen zijn.

  Er is iets vreselijk mis met de reactie van de media op "Sound of Freedom"

Rusland, China en India zullen opkomen als de economische leiders van de wereld, en het VS-imperium zal ophouden te bestaan. De voormalige Verenigde Staten van Amerika zullen uiteenvallen in regionale natiestaten, die grotendeels verdeeld zullen zijn over politieke lijnen, waarbij het satanische, anti-Amerikaanse Links de controle over de kusten zal grijpen, en conservatieve, pro-Amerika, pro-vrijheid, pro-grondwet groepen de rest van het land zullen domineren. Verwacht dat er een zeer reële burgeroorlog zal uitbreken, met massale slachtoffers.

Rusland weet dat het Amerika kan verslaan door zich gewoon aan te sluiten bij de pogingen van de wereld om de dollar-munt van Amerika nietig te verklaren. Daar is geen atoomoorlog voor nodig. Amerika is reeds zeer kwetsbaar voor een dergelijke ineenstorting, wegens de enorme schulden en uitgavenverslaving van de natie. Rusland en China zuigen alleen maar de lucht uit Amerika’s ineenstortende munt, wetende dat de economische zwaartekracht de rest wel zal doen.

Het Belt and Road Initiative – de toekomst van de wereldhandel ZONDER Amerika en West-Europa

Bestudeer de volgende kaart, waarop het Belt and Road Initiatief van China is afgebeeld, dat bestaat uit beschermde, zeer efficiënte handelsroutes tussen landen die ongeveer 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen:

Dit “Belt and Road”-initiatief zal de handel tussen de aangesloten landen versnellen, en het zal gebruik maken van China’s nieuwe “digitale yuan”-munt, die door goud wordt ondersteund en door blockchain-technologie wordt gecontroleerd.

Ziet u wat er op deze kaart ontbreekt? Amerika en West-Europa.

Dat komt omdat Amerika – de militaire en economische bullebak van de wereld – niet welkom is bij andere naties. Amerika speelt niet aardig. Amerika bombardeert wie het maar wil, terwijl het het SWIFT-systeem bewapent om zijn politieke vijanden te straffen, en nu de wereld is gaan beseffen dat de dollar een wapen is in plaats van een vrijhandelsmunt, wil niemand van nu af aan nog iets met Amerika te maken hebben.

De economische sancties tegen Rusland waren de laatste strohalm voor de dollar, zo blijkt. En de VS hebben niets meer om hun munt te ondersteunen: geen productie, geen arbeid, geen landbouwproductie, en zelfs geen goud in de kluizen. De VS heeft geen eerlijke en vrije verkiezingen meer en geen vrijheid van meningsuiting. Daar komt nog bij dat in de VS politieke gevangenen wegrotten in gevangenissen in DC, terwijl de FDA organen van geaborteerde menselijke baby’s oogst om ze te gebruiken voor medische experimenten. Met andere woorden, de onwettige bezettingsregering van de VS, onder demonische invloed, is een groot kwaad in de wereld geworden.

  De media keren terug naar COVID - Voorspel van een valse vlag voor Oekraïne?

West-Europa wordt bestuurd door waanzinnigen en “woke” propagandisten, die economische zelfmoord plegen door elke vorm van energie die er toe doet te verbieden. De EU valt uiteen, en de Euro-munt zal waarschijnlijk binnen een jaar in elkaar storten. West-Europa is op een zelfmoordmissie, zowel economisch als cultureel, want de naties van Europa mogen niet eens hun eigen grenzen beschermen tegen massamigratie. (De VS trouwens ook niet.)

Amerika zoals u het kent zal spoedig ophouden te bestaan

Het tijdperk van de Westerse beschaving loopt ten einde. Het zal gekenmerkt worden door de ineenstorting van de dollar, een wereldwijde afwijzing van de petrodollar-status, een ineenstorting van de rechtsstaat in de hele Verenigde Staten, een ineenstorting van de aandelenmarkt, de pensioenen, de obligatiemarkt en de crypto-markten, een ineenstorting van de voedselvoorzieningsketen, en een ineenstorting van de brandstof- en transportinfrastructuur. Dit zal op zijn beurt het elektriciteitsnet in veel gebieden platleggen, wat leidt tot een Mad Max-achtig scenario, waaruit een paar capabele overlevenden zullen proberen te vluchten.

Voor het einde van 2025, zoals ik al minstens de laatste vijf jaar publiekelijk heb voorspeld – zal Amerika zoals u het kent ophouden te bestaan. Dit is al die tijd het plan geweest van Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden en tal van RINO neocons, ook (de Cheneys, de Bushes, enz.). Zij moesten Amerika ten val brengen om één wereldregering onder de fascistische Verenigde Naties tot stand te brengen, met universele wapenbeheersing, universele vaccinatiemandaten, abortus-“rechten”, een kunstmatige wereldwijde hongersnood en totale controle over alle meningsuiting en verkiezingen.

Hun agenda mislukt echter op vele niveaus. Zo is Roe versus Wade zojuist door het Hooggerechtshof van de VS vernietigd, en er zijn elementen aan het werk die waarschijnlijk belangrijke aanklachten tegen deep state-spelers zullen bereiken. Maar elke staat die wil blijven bestaan nadat de dollar in elkaar is gestort, moet klaar zijn om in noodgevallen zijn eigen door goud ondersteunde munt uit te rollen. Texas is daar grotendeels op voorbereid, maar weinig andere staten zijn er klaar voor. Het weer op gang brengen van handel en commercie (na de ineenstorting van de dollar) zal de sleutel zijn tot het overleven van de ondergang van de dollar.

  Barbie en de mobilisatie van imbecielen

Texas is trouwens Amerika’s nr. 1 exporteur van goederen, en de Texaanse economie is groter dan die van de meeste naties op deze planeet. Dat geldt ook voor de economie van Californië. Maar Californië wordt geleid door kindermoordende, demonische fascisten, terwijl Texas de beste procureur-generaal ter wereld heeft (Paxton) en een sterk contingent pro-menselijke, pro-vrijheid, pro-Constitutie Amerikanen, die klaar en bereid zijn om de geest van Amerika in de nieuwe Republiek Texas weer op te wekken, als dat nodig is. #TEXIT

Maar wat er ook in eigen land gebeurt, Amerika’s dagen dat het de wereld rond kon rennen en iedereen kon bedreigen met militaire aanvallen en dollarbewapening, zullen spoedig voorbij zijn. En zonder de mogelijkheid om geld te drukken en de wereld te bedriegen om waardeloze schuldbewijzen van de VS te kopen, zal het leger van de VS geen geld meer hebben om door te gaan met operaties of nieuwe wapens te bouwen. Het zal uiteindelijk ontbonden worden.

Wat de voormalige Sovjet-Unie in 1991 overkwam, staat op het punt de Verenigde Staten van Amerika te overkomen: een ineenstorting van het vermogen om de bureaucratie en het leger te blijven financieren die het systeem de hele tijd hebben overeind gehouden. De Verenigde Staten zijn helaas verworden tot een imperium van schuld, leugens en dood. Het land wordt momenteel geregeerd door een heuse doodscultus, maar aan die dagen komt snel een einde met de dreigende ineenstorting van de demonische dollar en al het kwaad dat het drukken van geld sinds 1971 mogelijk heeft gemaakt.

Wanneer er eindelijk een einde komt aan dit kwaad, zullen allen die waarde hechten aan leven, vrijheid en geluk, zich verheugen (en weer opbouwen).

Bereidt u voor, want die dag komt spoedig. En van wat ik geconcludeerd heb, is de enige manier om de financiële ineenstorting die komen gaat te vermijden, uw bezittingen aan te houden in fysieke goederen, zoals goud en zilver, land, landbouwwerktuigen, munitie, industriële gebouwen (fabrieken, bijvoorbeeld) en andere “echte” dingen die niet verdwijnen bij een ineenstorting van de valuta.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het einde van de Westerse overheersingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRonduit zorgwekkend: Piloten kunnen niet meer vliegen wegens vaccinschade
Volgend artikelOekraïne-moeheid neemt toe nu sanctieboemerang Westerse economieen teistert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Er zitten meer tegenstrijdigheden in deze tekst, maar deze valt idd meteen op. BRICS is Brazilië (staat er niet op), Rusland (alleen Moskou), India (alleen Kolkata), China en Zuid-Afrika (staat er niet op). Vaag.
   Ik heb altijd begrepen dat Californië de grootste economische regio is ter wereld (en dat komt niet door silicon valley, maar door landbouw).
   Als Amerika geen geld meer heeft om oorlog te voeren, kunnen ze ook geen burgeroorlog voeren: ‘all wars are banker wars’.
   Heeft China geen schuldenprobleem (Evergrande)?
   Als de (petro)Dollar valt, is er een excuus om direct cbdc’s in te voeren. Dat hij zou vallen staat al sinds 2008 vast, dus voorbereidingstijd genoeg.

   Nogal gekleurd stukje proza, al met al.

  • Beiden zijn voornamelijk doorvoerhavens. Goederen komen aan en verdwijnen vaak binnen een paar dagen weer naar een buitenland zonder dat iemand de shipping containers zelfs maar aanraakt.
   Hier komt trouwens ook een flink deel van onze zogenaamde sterke economie vandaan. Belastingtechnisch telt dit allemaal mee in het BNP, maar niemand in Nederland heeft hier daadwerkelijk voordeel van.

  • Rotterdam heeft de grootste haven aan de Atlantische kust, en is doorvoerhaven naar de rest van (oost)Europa en Rusland, etc.
   Als Rotterdam niet plat gebombardeerd wordt in een komende oorlog, is dat een reden van bestaan in een verder 3de wereld situatie waarin NL zal afzakken.

 1. Ik ben 100% anti amerikaans geworden, wat kan ik doen als “westerling” om mijn hebben en houwen te beschermen ? Kunnen we geen eigen partij/groepering oprichten om ons af te scheiden en als enclave aan Rusland te hangen ?

  • Zulke dingen staan de grote kwade machten nooit toe , je wordt letterlijk of figuurlijk meteen een kopje kleiner gemaakt .

   Alleen wanneer mensen snel en massaal wakker worden en weer met elkaar verbonden raken maken we een kans , we zijn de laatste jaren zo goed afgeleid over wat er echt speelt in de wereld , en te goed tegen elkaar uitgespeeld , als je anders bent of denkt , dan wordt je gelijk als gevaar neergezet .

   Weet je nog de gele hesjes een paar jaar geleden , dat was eigenlijk onze kans , we weten allemaal hoe dat is afgelopen .

   Nu zijn het de boeren die in actie komen maar de meesten beseffen helaas niet dat wij hierna aan de buurt zijn

 2. Als ik kijk naar het plaatje van Belt and Road initiative dan is Moskou logistiek gezien niet logisch… beter zou de Russische federatie daarvoor in de plaats wat steden in de Zwarte Zee in kunnen zetten. Rotterdam en Athene zijn ook niet logisch, want na instorten van de dollar hebben deze vazalstaten van de VS niets meer om aan te bieden binnen de handelsstromen.

  • Voor de productenndie de Aziatische landen nodig hebben….hout, olie, gas, metalen, uranium, etc… zou Rusland dan knooppunten als Istanbul (Zwarte zee) en Alma ata (West Siberie / Kazakhstan) kunnen gebruiken… vanuit Moskou vraag ik me af welke producten men op zit te wachten

    • Renault ging de fabriek van Lada overnemen maar toen alles klaar was om te starten stapte Renault het af. Een Chinese producent gaat het nu overnemen. Of hoe Frankrijk een veelbelovende markt laat liggen na er eerst 5 miljard euro te hebben ingepompt. Allemaal op vraag van de VS. Hetzelfde gebeurde trouwens eerder met Renault in Iran. Dat was hun derde grootste markt toen. Hoe idioot kan men zijn.

 3. Dit is “ het grote plan “ van Putin tegen de westerse arrogantie.
  En het heeft een grote kans van slagen.

  OMDAT: Rusland door de inval in Ukraine volgens het westen alle regels tart……..
  Volgens : Rusland heeft het talloze keren geprobeerd om te praten over veiligheid aan de grens van zijn land. Het westen hoonde Rusland talloze malen gewoon weg………

  Het westen was zo arrogant dat het niet met Putin wilde spreken.
  Als Putin op internationaal niveau iets inbracht werd dit weg gelachen of bespot, of bestempeld als expansiedrift……… Putin is getart door het westen……

  DAT IS PUTIN NU SPUUG ZAT. ‼️‼️ PUTIN HIJ IS EEN GROOT STRATEEG EN RUIKT NU ZIJN KANSEN…… ❗️‼️

  Putin heeft nu ERVAREN WAT HET IS OM IN ÉÉN KLAP AFGESNEDEN TE WORDEN VAN HET INTERNATIONALE BETALINGS VERKEER EN DAT HEEFT HIJ OOK DUIDELIJK KUNNEN UITLEGGEN AAN DE HEM WEL SYMPATHIEKE BRICS LANDEN.

  Dat Rusland wel gas levert, maar niet bij de betaalde dollars kunt. En als Rusland vraagt in Roebels te betalen dat het westen dan maar niet betaalt…….. .. nou dan stop je met gas leveren, voor niets komt immers de zon op.

  De landen zoals Saudi ARABIË, China, India, Brazilië, en al de anderen hebben gezien hoe zwak dit SWIFT systeem is en dat het gedomineerd wordt door een land ( USA. ) wat alleen maar PAPIEREN VALUTA ZONDER ENIGE ONDERPAND ALS WAARDE HEEFT.

  Dit is een kritisch punt.
  Je kunt als land dus zomaar door de USA AFGESNEDEN WORDEN VAN JE EIGEN GELD ALS NATIE.
  Dit is wat Putin nu gebeurt.
  Met name Saudie Arabië is daar ook doodsbang van.

  Daarom heeft Putin nu in overleg met China en Saudie Arabië het plan opgevat om een GEHEEL EIGEN “SWIFT INTERNATIONAAL BETALINGSSYSTEEM SYSTEEM “ OP TE ZETTEN. WAARIN DEZE LANDEN DIE MET GROTE VALUTA HANDELEN TE VRIJWAREN ZIJN VAN DE GRILLEN VAN HET ONBETROUWBARE AMERIKA.

  En gezien de Sympathie van de BRICS landen voor Putin en zijn handelswijze lijkt dit Putin en de andere landen te gaan lukken.
  Het kan nog wel even duren maar op een dag zal de dollar hierdoor toiletpapier worden.
  ( en dan ook de euro❗️)
  Met de bijbehorende collaps van de economie.
  En waarschijnlijk ook het totale uiteenvallen van Amerika in “ losse Staten “ of een fikse burger oorlog‼️

  EUROPA MAAK JE BORST MAAR NAT…. DAAR IS DE GAS STOP NOG NIET BIJ….. ENNE NEDERLAND……. . MET ONZE HUIDIGE REGERING ZULLEN WE HET DAN NIET REDDEN……
  Leuker kan ik het niet maken…..

 4. Worden dan de Chinese restaurants goedkoper? Of vervangen door Russische?
  Moeilijk hoor.

  Maar gegeven: wij moeten uit Euro, uit Nato, uit EU; dat is een minimale “moet”.

  USA heeft zijn hand overspeeld.Meer ellende dan goeds gebracht. Links heeft het ten val gebracht.
  Zie BLM en Antifa; die maar hun gang laten gaan……

 5. Twee zaken
  1. Het mooie aan het alternatieve betalingsysteem van Putin is dat het door LANDEN is opgezet en NIET door banken! Maar de financiële elite zal dus ALLES doen om dat te verhinderen en wellicht aansturen op een beperkte kernoorlog vzv mogelijk, vrees ik.
  2. De globale financiele elite hebben de VS uitgewoond, bestolen en volledig geruïneerd achter gelaten. Zeker weten dat zij de gestolen goudvoorraad van de VS op dit moment bezitten waarmee ze van de ene op de andere dag ook in het nieuwe geldsysteem van Putin meteen een prominente rol kunnen gaan spelen. Ook al wint Putin – dan is de rol van Amerika gemarginaliseerd maar we zijn dan nog lang niet af van die globale financiele elite. Graag reactie……

 6. Reuters, en ook de BBC en de rest van de massamedia, doen als de VS/VK. Ze willen continu oorlog voeren maar graven een steeds diepere put waarin ze aan het verdwijnen zijn. Hun macht neemt gestaag af. Hetzelfde met Reuters. Een persbureau als Reuters dankt haar zeer grote invloed aan het waarheidsgehalte van haar persberichten. En dit verhaal van Modi en Brics van Reuters is niet de eerste leugen die ze produceren. In wezen zijn het oplichters, bedriegers die de mensen leugens wijsmaken en de toestand in de wereld pogen te destabiliseren. Vergeet niet dat – en dat staat vast – Reuters contractueel verbonden is met de Britse regering om via de lokale ambassades hen steeds te consulteren. En dat is gewoon vernietigend voor dat persbureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in