In een tsunami van slecht nieuws nu ook eens goed nieuws. De vaderlander die een paar gaten schoot in een Antifamarxist die hem aanviel in New Mexico, is op vrije voeten.

De meesten hebben de video gezien, zo niet is die hieronder te zien, waaruit duidelijk naar voren komt dat dit pure zelfverdediging was.

Een rechter heeft de man die beschuldigd wordt van het openen van vuur en het neerschieten van een demonstrant vrijgelaten. De politie zegt dat Steven Baca de man is die op video is te zien die het vuur openende tijdens het protest van vorige week maandag in verband met een standbeeld van conquistador Juan De Oñate, waarbij een man in het ziekenhuis belandde. Een groot deel van de zaak van de officier van justitie was geconcentreerd rond tien primaire getuigenvideo’s, waarvan er één de momenten toont die voorafgingen aan het afvuren van zijn wapen door Baca.

De politie klaagde Baca aanvankelijk aan voor de schietpartij, maar de officier van justitie liet die aanklacht vallen in afwachting van verder onderzoek. Baca’s advocaten hebben betoogd dat hij uit zelfverdediging zijn pistool afvuurde omdat hij met een skateboard werd geslagen, schrijft KRQE onder andere.

Aangevallen door BLM – trekt pistool en schiet aanvaller neer

  Staat president Trump op het punt de "Insurrection Act" in te roepen en regeringsfunctionarissen die betrokken zijn bij de verkiezingsfraude te arresteren?
Vorig artikelMan loopt in Harlem rond met een mes dat in zijn hoofd vastzit
Volgend artikelNederlandse autoriteiten ‘Verliezen compleet de grip op de samenleving’, waarschuwt de politiebond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

    • Ja en zo leiden de kleine hoedjes die wereldwijd de economie de afgrond in aan het storten zijn ons maar weer mooi af. Devide and conquer ! Hun hersenspoel machine de TalmoedVisie werkt perfect !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in