Een gehandicapte dierenarts en alleenstaande vader werd ‘executie stijl’ in het hoofd geschoten toen hij zijn auto langzaam door een zogenaamd ‘vreedzaam protest’ in het kleine zuidelijke Colorado stadje Alamosa reed.

Danny Pruitt, 49 jaar, werd naar verluidt neergeschoten door advocaat James Marshall, 27 jaar, toen hij begin begin juni langzaam door een protest passeerde op weg naar huis, schrijft News Punch.

Volgens de politie van Alamosa is de defensieprocureur aangeklaagd voor poging tot moord en aanslag.

De bewakingsbeelden tonen Pruitt die een oversteekplaats in zijn zwarte auto nadert terwijl demonstranten op de stoep borden omhooghouden. Een demonstrant lijkt een pistool uit zijn zak te trekken, richt op het raam van de bestuurder en schiet.

Op dat moment verspreiden de demonstranten zich en rijden er auto’s om de auto heen die meer dan twee minuten stilstaat voordat die verder rijdt.

Pruitt slaagde erin om ongeveer twee kilometer te rijden om te zoeken naar een nabijgelegen ziekenhuis. De autoriteiten vonden een bewusteloze Pruitt met een kogel in zijn hersenen.

Sommige demonstranten beweren dat de gehandicapte dierenarts zich in de menigte had geploegd voordat de schietpartij plaatsvond. De autoriteiten waren echter niet in staat om overtuigend bewijs te vinden om deze bewering te staven.

Pruitt verkeert in kritieke toestand en vecht voor zijn leven.

Oekraïne treuzelde niet lang: “Black Lives Matter” zwarten na demonstratie meteen gedeporteerd

  Niet normaal - Twee middelbare school basketbalspelers storten midden in de wedstrijd in en sterven op dezelfde dag
Vorig artikelSchietpartijen en doden: Antifaland moet worden ontbonden
Volgend artikelMan loopt in Harlem rond met een mes dat in zijn hoofd vastzit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in