Een danser die een routine uitvoert voor het publiek is plotseling overleden nadat hij op het podium in elkaar is gezakt, zo blijkt uit alarmerende beelden uit India. De mannelijke danser genaamd Yogesh Gupta was vorige maand in Jammu verkleed als de Indiase godin Parvati en draaide verschillende keren rond voordat hij op de grond viel, bericht Adan Salazar.

Eenmaal op de grond kon Gupta niet meer overeind komen en in plaats daarvan zakte hij secondenlang kronkelend op de grond.

“De muziek ging door terwijl niemand besefte wat er gebeurde,” meldt de Economic Times of India, “en toen kwam een andere acteur verkleed als Lord Shiva het podium op en probeerde hem overeind te trekken.”

NDTV meldt dat het publiek geloofde dat de plotselinge instorting deel uitmaakte van de voorstelling.

“Bronnen zeggen dat de man, Yogesh Gupta, stierf aan een hartaanval,” meldt NDTV, eraan toevoegend dat: “Meerdere van dit soort incidenten zijn gemeld vanuit het hele land.”

Een journalist die een video van het incident tweette, zei: “Weer een ongeluk. LIVE beelden van nog een dode terwijl hij lachte en danste. Dit is een zeer verontrustende trend. Dit moet nu op een zeer serieuze manier worden besproken.”

Dergelijke voorvallen lijken regelmatig voor te komen in India, en zelfs in de hele wereld, in de nasleep van de uitrol van het Covid-19 vaccin.

  Mijn Vaxxed-illusies ontbinden

Nog maar enkele weken geleden berichtte Infowars over een Indiase sportschooltrainer in Ghaziabad die op bewakingsvideo werd vastgelegd terwijl hij stierf aan een hartaanval terwijl hij weinig meer deed dan in een stoel zitten.

Infowars berichtte in september ook over de rechtszaak van een rouwende Indiase vader tegen de Indiase regering en Bill Gates, omdat deze valselijk beweerde dat het Covid-vaccin dat de dood van zijn dochter veroorzaakte, veilig en effectief was.

Mensen gaan zo vaak onverwacht dood dat er een lange documentaire is gewijd aan het fenomeen, dat door de mainstream media wordt afgedaan als een complottheorie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoorbode van een Brits-Russisch conflict: “Londen zal duur betalen voor de bomaanslag op de Nord Stream-pijpleidingen”
Volgend artikelDeconstructie van Westerse waanideeën van Oekraïne en Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Niks aan de hand, hoort erbij, dansen is nou eenmaal gevaarlijk en daar kun je gewoon dood aan gaan. Heel gewoon anno 2022. Next.

 2. Was idd een kerel .
  Viel op dat er geen gratie was .
  Bof lang geduurd voor hij opsteeg .
  Bleef nog ff na wapperen .😄
  Schokkende beelden . (gelul nix schokkend aan )

 3. Dus constateren dat er iets vreemds aan de gang is, heet meteen een complottheorie? Ik dacht dat een complottheorie op zijn minst moest verduidelijken wie er in het complot zit, wat ze doen en met welk doel.

  Maar goed, laat ze maar steeds vaker roepen dat iets een complottheorie is. Dan gaan mensen het vanzelf onderzoeken. En de waarheid komt altijd weer boven water. Nu, of jaren later.

 4. Weer zo’n mafketel kerel die zich als vrouw voordoet, godin notabene. Van mij mogen ze allemaal oprotten. Deze lag nog even te kronkelen op de grond, zijn laatste danspasjes. Dood neerstorten hoort er gewoon bij.

 5. PAar jaar geleden had je dat CEO”s van grote bedrijven
  En gouverneurs en sportmensen out gingen,
  Van hun podium lazerden of van hun stoel vielen, etc.
  Vaak midden in hun gefilmde presentatie.

  NU gebeurd dat ook her en der met gewone mensen
  Maar die gaan dan nu ook gelijk dood.
  Das best wel typisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in