In deze schokkende video geeft Dr. Thomas Jendges een laatste waarschuwing voordat hij zelfmoord pleegt? Hij was de chef van een kliniek in Cheminitz in Duitsland en heeft zelfmoord gepleegd nadat hij had verklaard dat hij niet langer kon leven met leugens tegen burgers en patiënten en de ‘vaccins’ genocide noemde. Chemnitz rouwt om het verlies van Dr. Thomas Jendges (55), bericht Thetruthseeker.co.uk.

Wat de waarheid van het overlijden ook moge zijn, zijn moedige, waarheidsgetrouwe, eerlijke en eervolle videoboodschap STAAT!

Het hoofd van het ziekenhuis van Chemnitz is dinsdagmorgen 2 november 2021 van het ziekenhuisgebouw aan de Flemmingstrasse “gevallen”. Hij overleed ter plekke aan zijn ernstige verwondingen. (Op zelfmoord laten lijken?)

GERMAN DR. THOMAS JENDGES WITH A LAST MESSAGE BEFORE COMMITTING SUICIDE

Stessnews.online bericht:

Er circuleren berichten over een brief [videobrief hierboven? red.] die de overledene vermoedelijk heeft achtergelaten. Jendges pleegde naar verluidt zelfmoord om een ​​voorbeeld te stellen tegen de Covid-vaccinaties. Dit zijn “agenten voor biologische oorlogsvoering”, zo staat er in de berichten. Ook zou hij het vaccin in zijn brief hebben beschreven als “genocide en een misdaad tegen de mensheid.”

Volgens Las repúblicas zou Dr. Thomas Jendges, in de afscheidsbrief die Dr. Thomas Jendges voor zijn zelfmoord schreef en de publicatie ervan eiste, harde kritiek hebben geuit op het informatiebeleid van regeringen bij het omgaan met de gevaarlijkheid van Covid-vaccins. De constante leugens en bedrog aan de patiënten en de gevaccineerden dat de vaccins zogenaamd onschadelijk zijn, hij kon ze niet langer verdragen, zegt het in de brief.

Hij veroordeelt het vaccineren van de bevolking met experimentele en dodelijke vaccins tegen Covid-19, dat in feite meer een biologisch oorlogsmiddel is, gemaakt en gemanipuleerd voor dat gebruik, dan voor enig ander bekend nut. Voor Dr. Thomas Jendges is er sprake van genocide en een misdaad tegen de mensheid, zo meldt hij in de brief, volgens de Duitse pers zoals de krant Bild.

  Van Held naar Uitgestotene - Ongevaccineerde verpleegkundigen geschorst zonder loon

Omdat de burgemeester dreigde hem te ontslaan als hij niet langer in de door overheidsbevel opgelegde onderdanige lijn bleef en weigerde patiënten in de kliniek in te enten, waren er vermoedelijk geen opties meer voor Jendges. Deze ziekenhuisdirecteur heeft geen steun willen verlenen aan de misdaden van de federale regering, de deelstaatregering en zijn trouwe handlangers. Dus was hij van mening dat zijn zelfmoord de enige manier was om zich tegen hen te verzetten.

Dit zijn enkele details uit de afscheidsbrief die momenteel in omloop zijn. Hoewel Dr. Jendges opdracht heeft gegeven tot publicatie van zijn gehele afscheidsbrief, blijft de burgemeester van Chemnitz, Sven Schulze van de SPD, volgens de huidige stand van kennis deze publicatie tegenhouden. In verschillende fora hebben zich talrijke groepen gevormd die eisen dat Schulze zijn blokkerende houding laat varen en eindelijk de laatste wens van Jendges respecteert.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter doet bloed- en immuunsysteemtest voor en na COVID-vaccinatie, de alarmerende resultaten motiveren hem om deze video te delenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUpdate uit Israël – De gevaccineerden zijn ziek en stervende
Volgend artikelAantal sterfgevallen in Nederland na tweede COVID-prik 20% hoger dan vorig jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Het filmpje is van dr Guido Hofmann.
  Niet van Dr.Thomas Jendges die geen arts is maar ingenieur en econoom, dus geen patienten behandelde.

  https://www.kma-online.de/aktuelles/koepfe/detail/jendges-ist-neuer-geschaeftsfuehrer-der-klinikum-bayreuth-gmbh-a-42446

  Als hoofdverantwoordelijke van het Ziekenhuis waar hij directeur was, weigerde hij mee te werken aan genocide via de gifspuiten.
  De criminele burgemeester zette hem daarom onder druk.

  https://stessnews.online/2021/11/17/germany-dr-thomas-jendges-head-of-clinic-commits-suicide-covid-19-vaccine-is-a-genocide/amp/

  Zie hier burgemeester Sven Schulze met het satanische teken wat hij toont d.m.v van zijn handen….

  https://www.youtube.com/watch?v=qDzI3pZNWfM

  • Dank je voor de linken! Heel erg, geen andere uitweg meer zien of weten dan zelfmoord, maar ook een moedige daad. De Joodse arts in het dorp van mijn moeder pleegde ook zelfmoord vlak voor de oorlog. Mijn moeder is zelf overleden, ‘weggegaan’ in 5 minuten, ze kon ook geen kant meer op. Ze moest min of meer gedwongen 100 pillen per week slikken, ‘opgebouwd’ in 30 jaar. Ik heb mijn/haar verhaal 2 jaar gedeeld op Facebook en staat ook op onze website. http://www.contactmuziek.nl. Ik heb samen met mijn huisgenote alles gedaan om haar te helpen, maar kreeg tegenstand van mijn vader, artsen en de rest van de familie.

   • Leonoor, dit is ook bijzonder… ik heb van de week jouw hele website bekeken en alle verhalen door gelezen. Je mooie huis gezien en je gedichten. Prachtig mooi zoals jij het oppakt en hoe jij toch nog een korte maar krachtige tijd met je moeder hebt mogen meemaken. Fijn je hier ook te zien!
    Heel bijzonder… ik wilde je een bericht sturen maar deed dat niet…omdat ik niet zo goed wist hoe ik moest beginnen en vooral; ik wilde je niet overwhelmen met al mijn bevindingen over hoe prachtig mooi ik je website en aanpak in het leven vindt. Inspirerend(!!!).

    Fijne dag gewenst, ga zo door!!

  • Een heel vies kereltje, die Sven, met dat nauwelijks onderdrukte verlekkerde grijnsje en dat handgebaar de hele tijd… goed dat je die video laat zien.

 2. Tjaaa??
  Zelfmoord plegen heeft geen effekt,ondanks het tragedie ook relletjes schoppen niet maar terechtkomen in Talk-shows…en op politieke partij bijeenkomsten vertellen dat men de kiezers kan kwijtraken en daardoor de MACHT .. dat heeft nut

 3. Van mijn blog:

  NL: “Laten we het gemakshalve ‘hemel’ noemen”
  Je kunt de hemel (de hogere sferen) niet binnengaan met bloed aan je handen.
  Zelfmoord is ook moord, daarom betekent zelfmoord ook bloed aan je handen.
  Hoe ziek je ook bent, (en hoe moeilijk het ook is) het is het beste om geen
  euthanasie toe te passen, maar door de ziekte heen te gaan, ook al betekend
  dit dat je misschien aan de ziekte kunt sterven.
  Dit vraagt niet alleen moed maar ook vertrouwen.
  Diep injezelf zul je deze moed en dit vertrouwen vinden!

  https://wolvex.nl/needm/index.php?controller=blog&action=view&category=health

  • aanvulling:
   Sterven is trouwens alleen maar het afleggen van je lichaam, JIJ blijft bestaan.
   In het stervensproces verminderd je energie waardoor je ziel de verbinding met je lichaam niet meer in stand kan houden.
   Dat is het proces wat wij sterven noemen.

   • Kijk dat is nog eens een hele goede waarneming…alleen moet je wel die JIJ die blijft leven zien te realiseren,anders blijft het een onbewuste illusie…zo van je hebt een ziel>> nee je word de ziel…als je niets daarvan hebt verworven neem je dat ook niet mee…en is er dus niet die ziel

  • Precies. En met de gifprik die jij neemt krijg je ook bloed aan je handen, en houdt het spirituele proces op. De “hemel” kom je dan niet in.

 4. Ben 68 jaar, Wat leven we in een verschrikkelijke wereld, gelukkig kan ik mijn rug recht houden en laat mij niet vaccineren was al vroeg wakker.

  • Hoi Herman,

   Kom, je leeft je hele leven al in een verschrikkelijke wereld. Net zoals ik. Voor Corona werd dit alles weggemoffeld. Ik noem de killing fields in Cambodja waar Pol Pot 1/4e van de bevolking uit heeft gemoord. Of onder Moa China10tallen miljoenen heeft verhongerd. Of de doodsescaders in Zuid Amerika. Of de genocide in Ruwanda. Ik kan wel doorgaan. Nu is het eindelijk ook in het verwende westen aangekomen.

   Heel goed dat je je rug rechtoud. Weet wat de risico’s zijn maar ook waar je het voor doet. Ik weet nog goed een clipje waar Putin een bekende Sovjet dissident op zocht en vrienden met hem maakte en stelde dat Rusland zoiets nooit meer zou doen. Geloof ik natuurlijk niet want menselijke natuur enzo maar maakte duidelijk dat deze dissident met heel beperkte middelen het systeem zelf tot op het hoogste niveau heeft doordrongen dat zoiets gruwelijks als de USSR nooit meer mag gebeuren.

   Hoop dat je dat wat hoop geeft (smile)

   Groeten,
   Hugo

   • Waarom zie ik het en nog wat oudere mensen en de jongeren niet ik probeer van dag te leven en hou ook mijn rug recht met mijn vrouw samen, maar het leven van mijn gehandicapte dochter wordt steeds zwaarder zo bijna van alles uit gesloten en dat kort leven wat zij nog zal hebben werden wij voor de keuze gesteld ze kan aan geen enkele activiteit niet meer mee doen en de kans is dat ze maandag weer op de dagopvang eerste niet meer welkom is dat hebben wij ook in 2020 mee gemaakt en willen nu dat ze nog even mee mag doen en gaan haar laten vaccineren gewoon gedwongen door Hugo en Rutte zij zijn nu de moordenaar van onze 42 jaar oude dochter.

 5. Is WEER eens fake news…. De video komt van 23 september 2020…. De meeste sites op startpagina.mediacollectief.nl van Cafe Weltschmerz brengen nogal wat Fake News op een paar uitzonderingen na. Echt slecht dit soort nepnieuws voor de mensen die al op het randje stonden om het nieuws eens van “de andere kant” te gaan bekijken. Zo gaan “we” natuurlijk nooit winnen!

  • Even los van jou comment hier.
   Heb je de video wel bekeken van die arts?
   Heb je wel gehoord wat hij zegt?
   Of is zijn stem volgens jou ook fake?
   Is de ondertiteling fake?
   Die man zegt toch duidelijk dat dit een wereldwijde genocide is en NIETS te maken heeft met een virus maar met dictatorschap.
   Doet de INHOUD van verslaglegging, van rechter uitspraken, van medische specialisten (hoog aangeschreven), geheel af gelijk?
   Wáár gáát dit nou weer over; je hele reactie is zó kortzichtig.

   Hoe dan ook, blijf jij bij je MSM en scheiden onze wegen daar.
   Want “we komen er niet uit” zal nog wel even van toepassing zijn, gezien NIEMAND nu vrij en blij een leven heeft zoals die het kent.

   Stop met verwijten en luister eens naar de inhoud; néé.. dit is zeker ook nep.. zal wel animatie zijn; https://www.youtube.com/watch?v=4Unt03UBhbU, zal wel een robot zijn die er loopt en verteld dat DNA beschadigd wordt.. datum en comments onder de video? Zullen wel van járen geleden zijn… en de commentaren zullen wel Algo ritme gereguleerd zijn..niks van aantrekken hoor..al die hoog professoren die uit de school klappen en onderzoeksuitslagen delen.. allemaal nep…en dit is blijkbaar een tekening, of meerdere en dan achter elkaar geplaatst waardoor het een film lijkt; https://www.bitchute.com/video/JZPwtUe0m0NB/.

   5 woorden voor jou: ga toch een eind lopen.

  • Vandaag heb ik iets indrukwekkends om met jullie te delen: een verbazingwekkend interview met een topwetenschapper die letterlijk miljoenen levens heeft gered van een vreselijke COVID-dood.

   Deze wereldberoemde wetenschapper werkt nu samen met duizenden andere wetenschappers, medici, advocaten en het leger van verschillende naties om de Nieuwe Wereldorde neer te halen.

   Er is dus hoop voor de mensheid!

   De biofysicus Andreas Kalcker ontwikkelde een 100% doeltreffende remedie tegen COVID-19 en al zijn varianten. Hij gebruikt chloordioxide, een stof waar hij al meer dan 13 jaar onderzoek naar doet. Reeds in 1987 verklaarde de NASA chloordioxide tot het ‘Universele Antigif’. Zijn behandeling werd eerst gebruikt door het leger, de politie en politici in Bolivia, die in vier dagen herstelden. Toen werd een wet gemaakt om het in het hele land te gebruiken. Als gevolg daarvan daalde het aantal van 100 sterfgevallen per dag, tot vrijwel nul.

   Nu gebruiken meer dan 5.000 artsen in 25 landen deze behandeling, om mensenlevens te redden.

   Andreas Kalcker kreeg echter te maken met iets verbazingwekkends: op het moment dat bekend werd dat hij mensen van covid genas, werd hij massaal gecensureerd. Al zijn sociale media accounts werden verwijderd, zijn wetenschappelijke account op ResearchGate werd verwijderd, zijn boek werd verwijderd van Amazon, en hij wordt belasterd over het hele internet. Het is duidelijk dat om een of andere snode reden zijn remedie tegen covid verborgen moet blijven voor de mensheid, koste wat het kost.

   https://www.stopworldcontrol.com/nl/chloordioxide

   Op de website ZelfZorgCovid19.nl vind je artsen in Nederland,
   die corona patiënten genezen.

 6. via rensedotcom:

  >>> Suicided? – Head Of Eastern Germany’s Biggest Hospital ‘Throws Himself’ From Top Of Building After Admitting The Covid ‘Vaccine’ Is Pure Genocide…Another Hero Murdered <<<

  HEAD OF EAST GERMAN’S BIGGEST HOSPITAL ALLEGEDLY COMMITS SUICIDE AFTER ADMITTING VACCINE IS GENOCIDE
  bitchutedotcom/video/vbdKB4aFn3Uf/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in