De krant met de grootste oplage van Oostenrijk meldt dat de door de regering ingevoerde verplichte vaccinatiewet geen merkbaar effect heeft gehad op de vaccinatiegraad in de hoofdstad van het land en zou dit zelfs een daling hebben kunnen veroorzaakt, bericht Paul Watson.

Sinds de verplichte vaccinatie op 5 februari van kracht is geworden, heeft de wet zelfs geleid tot een daling van het aantal vaccinaties, zo meldt de Kronen Zeitung.

“Er is geen effect van de vaccinatieplicht – en als dat er wel is, dan eerder de andere kant op”, aldus de krant.

Er was een aanzienlijke daling van het aantal mensen dat zich liet vaccineren op 6 februari, een dag nadat het mandaat was opgelegd, een trend die ook op 12 februari werd vastgesteld.

“Al met al resulteren de Oostenrijkse instrumenten met betrekking tot maatregelen en vaccinatie niet in een goed afgeronde strategie en hebben ze geen herkenbaar doel,” vertelde het bureau van gemeenteraadslid voor gezondheid Peter Hacker aan de Kronen Zeitung. “Daarom valt er de komende dagen en weken geen run op vaccinaties te verwachten.”

Hoewel het mandaat de vaccinatiegraad niet heeft doen stijgen, heeft het in Oostenrijk wel geleid tot Canadese trucker-achtige protesten.

Zoals reeds eerder door Frontnieuws werd benadrukt, is de handhaving van de vaccinatieplicht ronduit draconisch, zie Wegcontroles op naleving van vaccinatievoorschriften in Oostenrijk… de PUURBLOEDIGEN worden opgejaagd door de politie.

  Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?

Burgers worden willekeurig op straat aangehouden en in hun auto’s aan de kant gezet en gedwongen om te voldoen aan controles van de vaccinatiestatus door de politie.

Zoals al eerder bericht, kondigde de Oostenrijkse regering aan dat ze mensen zou inhuren om “jacht te maken op vaccinweigeraars”, zie Frontnieuws Het Oostenrijkse regime neemt mensen in dienst om op ongevaccineerden te jagen.

Oostenrijkers die zich niet laten vaccineren, riskeren boetes tot €7.200 voor niet-naleving, en wie weigert te betalen, zou ook een gevangenisstraf van 12 maanden tegemoet kunnen zien.

Enkele dagen nadat Oostenrijk in november een verbod had ingesteld dat alleen van toepassing was op ongevaccineerden, heeft het een nieuw COVID-gevallenrecord gevestigd.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

SCHOKKEND: In het kielzog van Oostenrijks drastische lockdown van ongevaccineerde mensen, roept EU-chef op tot het schrappen van de Neurenberg CodeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPrikspijt – Na instorting op podium: komiek ziet af van vierde vaccinatie
Volgend artikelHet plan om u in een genetisch gemodificeerde menselijke cyborg te veranderen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Laat die idioten maar doen. Hoe absurder de maatregelen t.o.v. de rest van de wereld hoe sneller dit regime hopelijk haar Waterloo tegemoed zal gaan.

 2. Ik ken ondertussen 15 gevallen van longembolie….allemaal ingespoten en sommigen booster ook nog gehaald….op rijksoverheid.nl staat ondertussen dat sporadische bijwerkingen van de covid spuit longembolie en bloedstolsels kunnen zijn…..duh !

  De officieele cijfers van bijwerkingen zijn opzettelijk gefrustreed en het protocol ervoor is wienig bekend bij artsen, of men blijft er liever van uit de buurt.
  Wanneer bij sterf gevallen zaken zoals trombose en andere bloedstolsel verwante aandoeningen worden vergeleken met voorgaande jaren dan zal pas duidelijk worden welke schade de spuit heeft aangericht. Dit is politiek onwenselijk nieuws en onderzoek zal zeer waarschijnlijk ook worden vermeden of opgesplitst.

  Blijft het feit dat bloedstolsels mensen doden, en dat als de oorzaak van grotere aantallen sterfgevallen dan voorheen de conclusie is er politici en aanverwante lieden gedagvaard moeten worden voor het internationale strafhof. Mijns inziens moet die aanklacht al worden neergelegd en aangevuld, want als ik met een vrij kleine vrienden en kennissen kring al 15 gevallen ken waarvan 3 binnen d efamillie dan is er echt wel een ramp an het voltrekken.
  Stellen dat het experimenteel was en dus eingen risico was enkel ene geldig excuus als er geen dwan gof sancties zouden zijn geweest, doordat deze er wel waren is dwang in welke vorm dan ook opzet tot moord cq. genocide.

  De moordenaars zullen boeten, ofwel linksom, ofwel rechtsom, ofwel direct in het gezicht. Maar boeten zullen ze.

  • https://www.telegraaf.nl/video/1403901493/kuipers-corona-verdeelde-ons-tot-op-het-bot

   Nee, niet corona maar Rutte en zijn trol DE Jonge met hun aanhang hebben Nederland en de families erin tot op het bot verdeeld. Dat proces was al jaren aan de gang maar corona heeft het versneld en bij velen zijn de ogen open gegaan….

   Pas nu is duidelijk welke gedrochten Den Haag en de ambtenarij en meevreters bevolken.

   De woede die nog komen gaat zal hun raken als geen ander, en het zal terecht en gerechtvaardigd zijn.

   Men rekt graag het lijden, vandaar alle zwartgelakte documenten die worden opgevraagd onder het recht op openbaarheid van bestuur….alleen in dictaturen….

  • Het is bijna belachelijk als het niet zo erg zou zijn.

   Dokters, huisartsen werden bij de behandeling van Covid totaal buitenspel gezet.
   De diagnose werd door de GGD gedaan en ze werden naar huis gestuurd met de mededeling ja u hebt COVID neem rust wat vitamine en wacht verder maar af.
   Toen mensen zieker werden mocht de huisarts hen doorsturen naar het ziekenhuis waar EVENMIN EEN BEHANDELING WERD INGESTLED.
   Kortom NIEMAND MOCHT EEN GENEZENDE THERAPIE INSTELLEN EN DIE IS ER……. HYDROXYCHLOROQUINE EN LATER IVERMECTINE

   Men moest op opdracht van Minister Hugo de Jonge WACHTEN op een vaccin dit heeft duizenden doden gekost……. Dit is een misdaad ; EEN BEHANDELING ONTHOUDEN AAN EEN ZIEKE….. WIE IS HIER OOR VERANTWOORDELIJK???

   Werd de saturatie te laag ging de ziekE aan de beademing wat velen niet overleefden.
   En nu met long embolieën en met mogelijke diep veneuze trombose moeten ze de huisartsen inschakelen. Nu mogen ze de kastanjes uit het vuur halen !!
   We moesten wachten op een vaccin nou dat heeft de pandemie NIET GESTOPT want vele gevaccineerden werden en worden ziek. En de complicaties van het vaccin zijn legio.
   En dat zal nog jaren gaan duren.
   HET MIDDEL IS ERGER GEBLEKEN DAN DE KWAAL EN NU “ MOGEN “ HUISARTSEN DE COMPLICATIES VERHELPEN.?? Noemt men dit gezondheids zorg in Nederland

   • Helaas zijn veel huisartsen deel van het complot zoals ik zelf heb ervaren.
    Vanwege ernstige medische problemen ben ik naar mijn huisarts gegaan en heb om ontheffing gevraagd. Ik kreeg die niet want de vaccinatie was zonder bijwerkingen en zou goed voor me zijn vertelde hij me. Ik kon wel naar een allergoloog die de vaccinaties eventueel zou begeleiden. Dus veel huisartsen zijn net zo schuldig als Hugo en Mark en de rest van die smeerkezen.

 3. ‘Ik ken ondertussen 15 gevallen van longembolie”…moet zijn “Ik ken ondertussen 15 gevallen van longembolie en beroerte/herseninfarct/bloedstolsels met noodzaak tot direct onderzoek wegens uitval”

 4. https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

  Ook dit nog, die gaan gewoon door. Ik had “feedback” willen geven maar dat was negatief tegenover deze plannen en ik denk niet dat het enige nut heeft.
  Mocht dit doorgaan is dat een openlijke oorlogsverklaring aan iedere vrije man of vrouw, in mijn optiek.

  Lijkt me een doodzonde…

  Mocht iemand de EU willen bekijken via de binnenkant, hun servers lopen/liepen via de University of Kent welke in Brussel gevestigd is….in wayback…. rond 2001/2002 is dit opgezet en heeft het proefgedraaid met een open deur, alles over iedereen destijds staat erin…..tot aan nu….de deur is mogelijk via wayback nog steeds open…
  Groetjes van bezoeker no1.

  p.s. mail van Nederland naar Engelnad gaat via servers in Stuttgart via Tehran uni via nog 5 anderen en komt dan aan in de Uk….gewoon ff ter info….leuk om te weten….

 5. Militairen, kom in ac tie voor de bevolking! Het wordt steeds gekker! Ursela v. D Leyen heeft tirannieke voorstellen. Wij hebben geen regering meer voor het volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in