En het zal doorgaan, ondanks dat Clare Daly zegt dat het niet kan.

Zij moet begrijpen dat de top van de NAVO, al die generaals met drie of vier sterren, niet weten wat echte oorlog is. Ja, zo incompetent zijn ze. Ten tweede zijn de meesten van hen gecompromitteerd en niet zozeer militairen als wel politici die hun carrière beschermen, onder meer door “een partijlijn” te volgen die is opgesteld door de nog incompetentere en nog corrupter en lafhartiger politieke top van het Westen.

Zoals ik al zei: het enige wat zij kunnen is PR. Nu beginnen sommigen van hen het gevoel te krijgen dat ze het vorstelijk hebben verknald en sommigen kunnen in de toekomst geconfronteerd worden met ernstige juridische consequenties, vergeet moraal, die hebben ze allang verloren, schrijft Smoothiex12.

Hier legt Larry de kwestie een beetje uit.

Die griezels wisten nooit waar ze aan begonnen. Zoals ik al zei: Petraeus, Keane of Kellog zouden in de Russische strijdkrachten nog geen regiment, laat staan divisie, mogen aanvoeren, laat staan een leger – zo groot is hun operationele en strategische waanbeeld. En hoewel het goed is dat er in het Europees Parlement enkele stemmen van verstand aanwezig zijn, moet het duidelijk zijn dat dit eenlingen zijn.

Ik heb een goede kennis, die ook dit blog leest, en hij was bestuurslid in een van de belangrijkste, in feite legendarische, Europese economische instellingen. Toen wij elkaar vorig jaar vele malen spraken, stelde deze kennis dat Europa pas enige kans heeft om zich te hervormen als het een catastrofale sociale en economische ineenstorting meemaakt. Ja, die zeer gemiddelde Europeanen. Die ineenstorting komt eraan. Maar om een ontstellende staat van de westerse beschaving aan te tonen, is hier het nieuws:

  Zelensky's toekomstperspectieven worden steeds somberder

Een meningsverschil tussen Parijs en Berlijn over kernenergie en het beleid inzake voertuigen met verbrandingsmotoren werpt een schaduw over een komende EU-top over Oekraïne, meldde Politico maandag, onder verwijzing naar meerdere bronnen. Volgens de krant wordt gevreesd dat de impasse tussen Duitsland en Frankrijk een vergadering van de EU-leiders donderdag in Brussel zal verstoren, waar de functionarissen het economische concurrentievermogen en de levering van munitie aan Kiev zullen bespreken. De jongste ruzie ontstond aanvankelijk nadat Duitsland probeerde een late blokkade op te werpen tegen de EU-wetgeving inzake netto-nul-emissies, die onder meer voorziet in een verbod op de verkoop van vervuilende auto’s en bestelwagens tegen 2035. Berlijn wil een duidelijk geformuleerde uitzondering voor e-brandstoffen – een synthetisch alternatief voor fossiele brandstoffen dat gunstig is voor de Duitse auto-industrie. De eis van Berlijn is echter al twee keer eerder verworpen in het Europees Parlement, toen de lidstaten vorig jaar weigerden een bindend achterdeurtje voor dergelijke brandstoffen te steunen. – RT

Europa – dit zijn jullie. U hebt voor hen gekozen. En u begint de prijs te betalen. Hier zijn ondertussen echte Amerikaanse en Britse helden.

Het is al lang geleden meer geworden dan een geopolitiek conflict – het werd inderdaad een spreekwoordelijk gevecht van goed tegen kwaad.

“Ik wilde alleen maar zeggen dat ideeën die grote resultaten opleveren altijd eenvoudige ideeën zijn. Mijn hele idee is dat als slechte mensen zich verenigen en een macht vormen, dat eerlijke mensen dan hetzelfde moeten doen. Dat is eenvoudig genoeg.” – Leo Tolstoj, Oorlog en Vrede.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Scott Ritter: We staan op een moment waarop één fout een kernoorlog kan ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

  Presidentieel adviseur Oekraïne: "Het Westen kwam naar deze oorlog met de broek op de enkels"

Lees meer over:

Vorig artikel150 meter “paddenstoel” in Avdiivka: Massale luchtaanvallen met bommen van 1,5 ton – De Russen braken door de vestingwerken en trokken de stad binnen
Volgend artikelAlarmsignaal voor het Westen: 16 landen willen toetreden tot de BRICS-groep
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Dit kreeg ik in mijn mailbox:

  Bombshell-interviews onthullen het volgende chimere biowapen dat zal worden ingezet
  Mike Adams
  Ik heb voor vandaag twee bombshell-interviews gehouden met Dr. Paul Cottrell en Steve Quayle. Het Quayle-interview is een speciale “Economic Meltdown”-editie, die ingaat op het fiasco van de falende bank en waarom dit het einde van het westerse financiële systeem (op termijn) betekent.

  Dr. Cottrell bood een verbluffende analyse van het volgende biowapen dat zal worden ingezet, en bevestigde dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie op dit moment aan dit biowapen werkt en het binnenkort zal vrijgeven. Het hoofd van de CDC, dr. Redfield, bevestigde dit vandaag nog en zei dat de volgende plaag veel erger zal zijn dan covid.

  Dr. Cottrell zegt dat het een hersenschim wordt: HIV + SARS + H5N1. Deze combinatie van drievoudige dreiging is in wezen “aerosolized HIV”, wat betekent dat het het immuunsysteem vernietigt en zich door de lucht kan verspreiden.

  Het is een verwoestend ontvolkingswapen en het zal ook worden gebruikt om de resterende voedselvoorraad te vernietigen door bijna alle dierenboerderijen die vlees produceren te sluiten.

  Bekijk de volledige interviews – plus mijn Brighteon-uitzending – op: https://www.brighteon.com/channels/hrreport

  Dat is dus de volgende plandemie die Kill Bill steeds aan het voorspellen is. Kennelijk hebben de Clojona Roundup spuiten niet gedaan wat ze gehoopt hadden en gaan nu dus een tandje bij…..
  Ik hoop dat Poetin voor die tijd America een lesje heeft geleerd…… Noord Korea mag ook! Die lopen zich ook al warm.

  • Ben benieuwd heb er net naar geluisterd. Ben wel geen mike adams fan. Als ik iets over finacien wil weten richt ik mij tot martin armstrong.

  • “Het volgende Chinese Bio wapen dat ingezet gaat worden”.

   Met andere woorden:
   Nieuwe protocollen en ambt instructies voor het zorgpersoneel.
   Een nieuwe ‘Midazolam’ of ‘Remdesivir’ om de mensen mee te ‘behandelen ‘.
   En een nieuwe Psyop is geboren.

   Laat ik dan alvast aangeven dat ik van de uitnodiging voor de vaccinatie daartegen geen gebruik zal maken.

  • Als die gasten die daar aan meewerken en dat goed keuren zowel in die bio labs als de regering die dat dan gaat toejuichen waar gaan die ellendelingen zich dan verstoppen als het door de lucht ingeademd zal gaan worden of denken die dat ze zo verheven boven de gewone hardwerkende bevolking zullen staan dat zijzelf er geen last van gaan krijgen?

 2. Het westen heeft meer dan 60% landbouw grond opgekocht in oekraine. En ook mijningsrechten voor de grondstoffen.
  Elke oorlog gaat uiteindelijk om grondstoffen. Dus ook deze.

  • Opgekocht heet geïnvesteerd in het diplomatiek jargon. Na de staatsgreep was de EU er als de kippen bij om het associatieverdrag te doen ondertekenen, wat voorheen geweigerd is omdat de exclusiviteits-artikelen het samenwerking met Rusland quasi onmogelijk maakt. Als je de tekst van dat verdrag navlooit vindt je dat de Oekraïners met hun landbouw volledig op de EU waren aangewezen. Het is dus een soort annexatie.

  • Maar dat gaat putin niet toestaan. Waarom denk je dat europa wapens blijft stureb. Ze willen die grond. Maar Putin zal alles innemen innoekraine. ALLE LANDBOUWGROND. En gelijk heeft hij en mijn zegen.

   • Het schijnt dat 60% van de landbouwgrond is opgekocht.
    Maar Rusland zal dat plank gas onteigenen; logisch.
    Banderastan moet straks oorlogschuld betalen….

    Maar ik denk dat RU net zoveel belangstelling heeft voor de mijnen met bijzondere metalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in