De oorsprong van de uitbraak van Covid-19 ligt in een woonwijk tussen het Wuhan Institute of Virology en het Biological Preparations Institute of the China Biology Technology Group Corporation, aldus China’s eigen gegevens.

Beide instellingen zijn in verband gebracht met China’s programma voor biologische oorlogsvoering en de twee hebben sinds en tijdens de pandemie nog samengewerkt bij de ontwikkeling van vaccins.

Maandenlang na het begin van de pandemie in december 2019 heeft China de wetenschappelijke literatuur overspoeld met subtiele en soms niet zo subtiele berichten ter ondersteuning van zijn narratief dat Covid-19 een natuurlijk voorkomende ziekte is die op de dierenmarkt in Wuhan op mensen is “overgesprongen”.

Op 26 mei 2020 meldde de Wall Street Journal dat China uiteindelijk gedwongen was om toe te geven dat Covid-19 niet afkomstig was van de Wuhan dierenmarkt, een theorie die nu volledig in diskrediet is gebracht, zelfs door de Chinese Centers for Disease Control and Prevention.

Zelfs nog in februari van dit jaar heeft China geweigerd primaire gegevens over vroege Covid-19 gevallen te verstrekken aan een team van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat de oorsprong van de pandemie onderzoekt.

Het WHO-team had verzocht om primaire patiëntengegevens over 174 gevallen die China in december 2019 in de vroege fase van de uitbraak in de stad Wuhan had geïdentificeerd, alsook over andere gevallen.

Tegelijkertijd heeft Peking geprobeerd twijfel te zaaien over het idee dat Covid-19 in China is ontstaan, door te wijzen op geïmporteerd diepvriesvoedsel als doorgeefluik.

Uiteindelijk werd het WHO-team door China onder druk gezet om deze dubieuze verklaring voor de oorsprong van de pandemie in zijn verslag op te nemen.

  Nu 16 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zwitserland

Er is echter een veel eenvoudiger en nauwkeuriger verklaring voor de oorsprong van Covid-19, gebaseerd op China’s eigen gegevens.

Uit statistieken gepubliceerd door de Wuhan Municipal Health Commission blijkt dat in het district Wuchang vroeg in de pandemie het grootste aantal patiënten met Covid-19 werd gediagnosticeerd.

Wuchang had in diezelfde periode ook de hoogste concentratie asymptomatische infecties.

Het was ook zo dat de vroege internationale verspreiding van Covid-19 zich voordeed bij mensen die het Wuchang-district in de eerste helft van januari 2020 hadden bezocht, maar niet naar de Wuhan-dierenmarkt waren gegaan.

Uit gegevens die zijn gepubliceerd door het Wuhan Wuchang District Health Bureau blijkt dat de hoogste concentratie van infecties in de vroege fase van de uitbraak zich voordeed in de woonwijken langs de Huanghelou en Ziyang straten, beide gelegen binnen de vier mijl (6.4 km) tussen het Wuhan Institute of Virology en het Biological Preparations Institute.

Die waarnemingen komen, in tijd en plaats, nauw overeen met de gegevens van social media die zijn verkregen van het Sina Weibo-platform, dat was opgezet als kanaal voor mensen die denken dat zij mogelijk zijn geinfecteerd om hulp te zoeken.

Een afbeelding uit die publicatie, maar enigszins aangepast om de locaties van het Wuhan Institute of Virology (WIV, zwarte ster) en het Biological Preparations Institute (BPI, geel vierkant) weer te geven, laat zien dat de hoogste concentratie hulpzoekers vóór 18 januari 2020 zich bevond in de gebieden tussen die twee onderzoeksinstellingen.

Merk op dat er buiten dat gebied minder hulpzoekenden zijn, inclusief de dierenmarkt in Wuhan (rode cirkel).

  Degenen die vaccins nemen zijn schokkend onwetend over de criminele fraude achter Big Pharma

Op basis van het beschikbare wetenschappelijke bewijsmateriaal was het Covid-19 virus het product van “gain of function”-onderzoek, en niet een natuurlijke overdracht van een dierlijke gastheer op de mens.

Gain of function onderzoek wordt gedefinieerd als het genetisch of anderszins manipuleren van een natuurlijk voorkomend virus om het besmettelijker, dodelijker, of beide te maken.

Er zijn slechts twee redenen om gain of function onderzoek te verrichten: (a) inzicht verwerven in de structurele kenmerken en werkingen van een virus om een vaccin te maken in afwachting van een mogelijke uitbraak van een ziekte of (b) een biologisch wapen maken, of beide.

Het is zeer waarschijnlijk dat China, in het kader van een programma voor biologische oorlogvoering, parallel een uniek genetisch gemanipuleerd Coronavirus en een vaccin om dit te behandelen heeft ontwikkeld, schrijft Lawrence Sellin.

Nu beweert ook gerenommeerde universiteitsprofessor: “Corona komt uit laboratorium”

Vorig artikelLockdown, één jaar later – Het werkt niet, het heeft nooit gewerkt en het was niet de bedoeling dat het zou werken
Volgend artikelDe ongeziene doodsstatistieken: drastische toename van sterfgevallen na Coronavaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. En nu?
    Gaat China nu alle schade aan de rest van de wereld terug betalen?
    Of was het uiteindelijk de bedoeling dat het zo is gegaan volgens de Build Back Better plannen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in