De live-uitzending van de Duitse arts Andreas Noack op YouTube ging over de strenge Duitse quarantaineregels, waar hij zich tegen verzet. Dit was voor het socialistische regime aanleiding om verschillende politieagenten op hem af te sturen die in het midden van de uitzending bij hem in huis inbraken.

De videoclip, die op social media wordt verspreid, laat zien hoe iemand plotseling op de deur begint te kloppen en even later schreeuwt iemand “politie!”. Noack wordt dan door de schreeuwende politie op de grond gecommandeerd.

Terwijl Noack in de boeien wordt geslagen, lijkt een van de politieagenten te proberen de live-uitzending af te sluiten.

De precieze reden voor het politieoptreden is onduidelijk. Sommigen speculeren dat het  komt omdat Noack mensen heeft behandeld die tegen de lockdown van de Duitse samenleving hebben gedemonstreerd, of omdat hij te veel mensen in zijn huis had verwelkomd.

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?

"Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad"

8 REACTIES

  1. En dat 1 dag nadat de corona dictatuur in werking is getreden, zwaar overdreven machtsvertoon om met automatisch wapens binnen te vallen alsof het zware criminelen zijn.
    Mensen die tegen deze dictatuur demonstreerden in Berlijn worden door NSB blaadje de telegraaf “coronarelschoppers”genoemd. Vraag me af hoeveel de telegraaf ontvangt van de overheid om dit soort propaganda te verspreiden.

  2. We hebben te lang geslapen, nu wordt men kalmaan wakker! “Wie in een democratie inslaapt, wordt in een dictatuur wakker,” Goethe !

  3. Het duurt niet lang meer, Jezus komt echt. Bijbelprofetie vermeldt deze tijden. Daarom heeft het vatikaan altijd getracht de Bijbel en het christendom uit te roeien.
    De meeste Katholieken en Protestanten weten niet dat de Bijbel de wereld geschiedenis vooraf vertelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here