Foto ter illustratie, Rendering of the camp in the evening, © inkknife_2000 / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0)

De dingen lopen niet alleen uit de hand, ze lopen ook steeds sneller uit de hand. Het is bijna onmogelijk om te achterhalen waar de informatie vandaan komt en of deze waar is. Wij mensen worden van de ene paniek in de andere gedreven en het is moeilijk om onderscheid te maken tussen valse en echte alarmen. Niki Vogt van Die Unbestechlichen brengt hier twee zeer explosieve stukken informatie.

De eerste is zeker echt. Een Canadees parlementslid, Randy Hillier, die zijn eigen YouTube-kanaal beheert, schrijft onder zijn video (zie hieronder) dat hij heeft gemerkt dat de Canadese premier zijn vragen sinds juli consequent ontwijkt. Op 08 oktober jongstleden stelde parlementslid Hillier opnieuw zijn vraag over de isolatie/interneringskampen die “van kust tot kust” worden gebouwd.

Randy Hillier schrijft:

De Premier ontwijkt actief mijn vragen sinds juli. Vandaag was slechts een ander voorbeeld van de nieuwe status quo in Queen’s Park, geen antwoord.

Na deze uitwisseling weet ik niet eens zeker of de premier en zijn kabinet wel weten wat er aan de hand is met betrekking tot de federale overheid als het gaat om de uitbreiding van de isolatie/quarantainevoorzieningen van kust tot kust.

De taal in de RFI [Request For Information, d.w.z. een verzoek op basis van de wet op de vrijheid van informatie, red] is veel te vaag en dubbelzinnig, en we zouden opheldering moeten hebben over het doel van deze isolatie/quarantainevoorzieningen. Ik heb duidelijke en precieze vragen gesteld over de aanbesteding van de regering voor “isolatie/quarantaine kampen” in Ontario. Waar zullen ze zijn, hoeveel zullen er zijn en hoeveel mensen zullen er gehuisvest worden?

De regeringsleider zegt dat ze voor “internationale reizigers” zijn, nochtans zegt de RFP:

“Volksgezondheid en andere gerelateerde federale eisen in verband met een reactie op de Covid 19-pandemie.”

Mijn vraag in die zin werd gewoon onderbroken en de regering weigerde opnieuw een antwoord te geven.

Waarom geven ze geen antwoord? Het lijkt me dat ze niet eens op de hoogte zijn van deze voorstellen.

De reactie in het parlement op de vraag van de Hilliers is zeer vreemd. Ze gedragen zich alsof hij een soort gek is die ongegronde samenzweringstheorieën verzint. Ze zijn bijna geamuseerd door hem. Er komt ook het woord “internment camp” in voor, dus “interneringskamp”. Het is echt griezelig, schrijft Niki Vogt.

  Blanke vrouw droeg geen mondkapje - werd geëlektrocuteerd en gearresteerd door zwarte schoolagent

Dit is geen nepnieuws, dit gebeurt echt in het Canadese parlement, en het is zeer de vraag of het echt alleen maar gaat om quarantainekampen en waarom deze overal worden gebouwd, want voor Covid-19 zijn – tot nu toe althans – zulke drastische maatregelen helemaal niet nodig, ook niet in Canada, waar het sterftecijfer zeer laag is.

De volgende vragen rijzen dus:

• Hoeveel kampen worden er gebouwd? En waarom zijn er geen antwoorden als er niets te verbergen valt?

• Is het echt een kwestie van quarantaine of van het opsluiten van demonstranten en critici?

• Als het in Canada is opgemerkt – waar worden anders dergelijke detentie- en quarantainekampen gebouwd? Overal?

• Of weet de Canadese regering dat er een veel besmettelijker ziekte op komst is, waarvoor dergelijke interneringskampen echt nodig zijn? En als dat zo is, hoe weet ze dat dan?

• Was Covid-19 slechts een testrit?

Er zou ook een lek zijn in het Canadese parlement, dat op een Canadese website is gepubliceerd. Iemand daar beweert dat hij lid is van het comité van de Canadese Liberale Partij:

Ik ben lid van verschillende commissiegroepen, maar de informatie die ik u geef is afkomstig van het Strategisch Planningscomité (dat door het PMO wordt gecontroleerd).

Het PMO is het kantoor van de premier in Ottawa.

Een Duitse website heeft dit lek vertaald en gepubliceerd in het Duits. Wat u leest is absoluut angstaanjagend, als het waar is. De authenticiteit van dit vermeende lek is echter geenszins gegarandeerd, omdat de Canadese website deze tekst ook alleen van Facebook heeft overgenomen. De auteur heeft alleen maar een e-mail gestuurd: [email protected] – en kan dus praktisch iedereen zijn. De zaak is dus niet controleerbaar.

  Burgermoed: Italiaanse vrouw houdt voet bij stuk: "Ik zal mijn zaak nooit gesloten houden"

Ik zal de vermeende (!) “routekaart” voor de nabije toekomst hier neerzetten. De auteur zegt expliciet “dat het niet alleen Canada zal zijn, maar dat alle landen inderdaad vergelijkbare routekaarten en agenda’s zullen hebben”.

Nogmaals: ik weet niet of deze informatie echt is!

Ze hebben ook heel duidelijk gemaakt dat niets de geplande resultaten in de weg zal staan. Het tijdschema en de doelstelling zijn door het PMO vastgesteld en luiden als volgt: Een fase van secundaire versperringen op een continue basis, beginnend met de grote bevolkingscentra en zich uitstrekkend naar buiten. Dit zal naar verwachting in november 2020 zijn afgerond.

• Snelle verwerving van (of bouw van) isolatievoorzieningen in alle provincies en gebieden. Verwacht tegen december 2020.

• Dagelijks zullen nieuwe gevallen van COVID-19 de testcapaciteit overschrijden, inclusief een toename van COVID-gerelateerde sterfgevallen als gevolg van dezelfde groeicurves. Verwacht tegen eind november 2020.

• Volledige en uitgebreide secundaire lockdown (veel strenger dan de beperkingen van de eerste en tweede rolfase). Verwacht tegen eind december 2020 – begin januari 2021.

• Hervorming en uitbreiding van het werkloosheidsprogramma, dat zal worden overgeheveld naar het algemene basisinkomensprogramma. Verwacht in eerste kwartaal 2021.

• Verwachte Covid-19-mutatie en/of co-infectie met een secundair virus (aangeduid als Covid-21), wat zal leiden tot een derde golf met veel hogere sterfte- en infectiecijfers. Verwacht tegen februari 2021.

• Dagelijks zullen nieuwe gevallen van ziekenhuisopname met Covid-21 en sterfgevallen in verband met Covid-19 en Covid-21 de capaciteit van medische zorginstellingen overstijgen. Verwacht in eerste kwartaal / tweede kwartaal 2021.

• Er zullen uitgebreide lockdown-beperkingen (beschreven als Third Lock Down) worden ingevoerd. Er zullen volledige reisbeperkingen worden opgelegd (inclusief interprovinciale en interstedelijke beperkingen). Verwacht in tweede kwartaal 2021.

  Lockdown heeft volgens de VN 228.000 kinderen gedood in Azië (meer dan het virus)

• Overdracht van personen naar de universele basisinkomensregeling. Verwacht midden tweede kwartaal 2021.

• Verwachte verstoringen van de bevoorradingsketen, voorraadtekorten, grote economische instabiliteit. Verwacht einde van tweede kwartaal 2021.

• Militair personeel naar grote bevolkingscentra en alle belangrijke snelwegen om reiscontroleposten op te zetten. Beperken van reizen en beweging. Het verlenen van logistieke steun aan het gebied. Verwacht in derde kwartaal 2021.

Samen met deze routekaart werd het Strategisch Planning Comité gevraagd een effectieve manier te ontwerpen voor de Canadezen om de overgang te maken naar een ongekende economische uitdaging. Een die het gezicht van Canada zou veranderen en het leven van de Canadezen voor altijd zou veranderen.

Er is meer informatie over de vermeende lekbron op de site. Iedereen met sterke zenuwen kan het daar lezen.

Men kan alleen maar hopen dat dit alles niet echt waar is en dat iemand door de video van mijnheer Randy Hillier dacht dat hij hiermee iedereen bang kan maken. Helaas klinkt het geheel echter als een plan dat echt denkbaar is. De wakers onder ons houden inmiddels veel voor mogelijk.

Canada heeft al omheinde kampen om Coronavirus geïnfecteerden op te sluiten

Vorig artikelPakistan valt Macron aan – eist dat Facebook kritiek op de islam verbiedt
Volgend artikelErdogan: moslims in Europa worden behandeld als Joden in de Tweede Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Dank voor het plaatsen van dit ‘geheimzinnige’ bericht, tevens mijn dank aan de anonieme klokkenluider. Ik vond zonet op de Bataafsche in een van de reacties gerelateerd aan het item de volgende link met het volgende commentaar:

  ‘Concentratie kampen Canada.
  Wat zijn ze daar van plan?

  KENNISGEVING VAN VOORGESTELDE AANKOOP
  Het Department of National Defense (DND) heeft een vereiste voor de onderstaande items:
  Item 1:
  Oproerbeheersingsagent
  GSIN: N1365A – Chemisch middel, traangas
  NSN: 1365-00-690-8656
  NCAGE: 81349
  Hoeveelheid: 36.000 capsules
  Eenheid van uitgifte: elk
  Te leveren aan Canadian Forces Ammunition Depot, Dundurn, Saskatchewan tegen 31 maart 2021.
  De Riot Control Agent is alleen vereist voor trainingsdoeleinden. Het personeel van de Canadese strijdkrachten moet worden getraind in het gebruik van het gasmasker tegen chemische, biologische, radiologische en nucleaire verdediging (CBRND).
  DND gebruikt dit middel al meer dan 30 jaar. Dit is een regelmatige aanvulling en zou ongeveer 5 tot 7 jaar voorraad moeten opleveren.’

  https://buyandsell.gc.ca/procurement-data/tender-notice/PW-ZL-105-38463

  Ik zet het hier even neer, voor anderen, aangezien ikzelf dit niet zal gaan uitzoeken …

 2. Met die gek van Trudeau en andere linksen aan het roer zou ik zeggen;
  Dat zijn concentratie kampen ivm omvolking.Canada loopt voorop.

 3. Viraal! Wereldwijd lockdown-plan gelekt

  door Henry Makow

  Dit lek van binnenuit de Canadese regering bevestigt al onze ergste angsten. Ze zijn van plan de COVID-zwendel te gebruiken als excuus om de economie te vernietigen en iedereen op de wereld op slot te doen als ze het vaccin niet accepteren.

  Ze willen al onze eigendommen in beslag nemen in ruil voor een gegarandeerd inkomen. En ja, ze hebben een krachtiger virus gepland.

  “En dat in een korte tijd, toen meer Canadezen deelnamen aan het schuldsaneringsprogramma, degenen die weigerden deel te nemen, zouden worden gezien als een risico voor de openbare veiligheid en zouden verhuisd worden naar isolatiefaciliteiten. Eenmaal in deze faciliteiten hebben ze twee opties: ofwel nemen ze deel aan het schuldsaneringsprogramma en worden ze ontslagen, ofwel blijven ze voor onbepaalde tijd in de isolatiefaciliteit geclassificeerd als een ernstig risico voor de volksgezondheid en worden al hun eigendommen in beslag genomen.

  “Dat het niet alleen Canada is, maar dat eigenlijk alle landen vergelijkbare tijdschema’s en agenda’s zullen hebben”.

  Via [email protected]
  (henrymakow.com)

  Ik wil je heel wat belangrijke informatie geven. Ik ben een bestuurslid binnen de Liberale Partij van Canada. Ik zit in verschillende commissiegroepen, maar de informatie die ik u geef, komt van het Strategic Planning Committee (dat wordt gecontroleerd door de PMO).

  Allereerst moet ik zeggen dat ik dit niet leuk vind, maar het moet wel. Als Canadees en vooral als ouder die een betere toekomst wil, niet alleen voor mijn kinderen maar ook voor andere kinderen.

  De andere reden dat ik dit doe, is omdat ongeveer 30% van de commissieleden niet tevreden is met de richting die dit Canada gaat inslaan, maar onze meningen zijn genegeerd en ze zijn van plan om vooruitgang te boeken in de richting van hun doelen.

  U heeft ook heel duidelijk gemaakt dat niets de geplande resultaten in de weg staat. Het schema en de bestemming zijn vastgesteld door de PMO en zijn als volgt:

  – Een fase van voortdurende secundaire sluitingen, beginnend met de belangrijkste grootstedelijke gebieden eerst en uitbreidend naar buiten. Verwacht tot november 2020.

  – Snelle verwerving (of bouw van) isolatiefaciliteiten in alle provincies en territoria. Verwacht tot december 2020.

  – Nieuwe gevallen van COVID-19 per dag overtreffen de testcapaciteit, inclusief een toename van COVID-gerelateerde sterfgevallen volgens dezelfde groeicurves. Verwacht eind november 2020.

  – Volledige en uitgebreide secundaire vergrendeling (veel strikter dan de beperkingen van de eerste en tweede uitrolfase). Verwacht eind december 2020 – begin januari 2021

  – Hervorming en uitbreiding van het werkloosheidsprogramma over te dragen naar het algemene basisinkomenprogramma. Verwacht tot Q1 2021.

  – Verwachte COVID-19-mutatie en / of co-infectie met een secundair virus (aangeduid als COVID-21) die zal leiden tot een derde golf met veel hogere sterftecijfers en infectiepercentages. Verwacht tot februari 2021.

  – Dagelijks nieuwe gevallen van ziekenhuisopnames met COVID-21 en sterfgevallen gerelateerd aan COVID-19 en COVID-21 zullen de capaciteit van medische zorginstellingen overschrijden. Verwacht Q1 – Q2 2021.

  – Er zijn uitgebreide vergrendelingsbeperkingen (ook wel derde vergrendeling genoemd) geïntroduceerd. Er worden volledige reisbeperkingen opgelegd (inclusief provinciale en interstedelijke beperkingen). Verwacht 2e kwartaal 2021.

  – Overgang van individueel naar het universele basisinkomenprogramma. Waarschijnlijk halverwege het 2e kwartaal 2021.

  – Geplande onderbrekingen in de toeleveringsketen, voorraadtekorten, grote economische instabiliteit. Naar verwachting het einde van het 2e kwartaal van 2021. –

  – Uitzending van militair personeel naar grote stedelijke gebieden en alle belangrijke wegen om reiscontroleposten op te zetten. Beperking van reizen en beweging. Leveren van logistieke ondersteuning voor het gebied. Verwacht tot Q3 2021.

  Samen met die routekaart werd het Strategic Planning Committee gevraagd om een ​​effectief pad uit te stippelen voor Canadezen om over te stappen naar een ongekende economische onderneming. Een die het gezicht van Canada zou veranderen en het leven van Canadezen voor altijd zou veranderen.

  ECONOMISCHE VERDELING – LEVERING VAN SCHULDEN – EIGENDOM

  Wat ons werd verteld, was dat de federale regering de Canadezen volledige schuldsanering zou bieden om de in wezen internationale economische ineenstorting te compenseren.

  Zo werkt het: de federale overheid zal aanbieden om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, creditcards, enz.) Die het IMF aan Canada ter beschikking heeft gesteld in het kader van wat bekend staat als het World Debt Reserve Program, kwijt te schelden.

  In ruil voor het accepteren van deze volledige schuldverlichting, zou het individu voor altijd het eigendom van alle eigendommen en bezittingen verliezen.

  Het individu zou ook moeten instemmen om deel te nemen aan het COVID-19- en COVID-21-vaccinatieschema, dat het individu onbeperkte reis- en leefomstandigheden biedt, zelfs wanneer het volledig is afgesloten (door het gebruik van een identiteitsbewijs met foto dat bekend staat als het gezondheidspaspoort van Canada).

  Leden van de commissie vroegen wie de verbeurde eigendommen en activa zou bezitten in dit scenario en wat er zou gebeuren met geldschieters of financiële instellingen, zo werd ons eenvoudig verteld: “Het World Debt Repayment Program zorgt voor alle details”.

  Verschillende commissieleden vroegen ook wat er met individuen zou gebeuren als ze weigerden deel te nemen aan het wereldprogramma voor schuldsanering, gezondheidspaspoort of vaccinatieplan, en de reactie die we kregen was zeer verontrustend.

  PUBLIEK VEILIGHEIDSRISICO ”.

  In wezen werd ons verteld dat het onze plicht was om ervoor te zorgen dat we een plan uitwerkten om ervoor te zorgen dat dit nooit zou gebeuren. Er is ons verteld dat het in het belang van individuen is om deel te nemen.

  Toen verschillende commissieleden onvermoeibaar aandrongen op een reactie, werd ons verteld dat degenen die weigerden aanvankelijk voor onbepaalde tijd onder de lockdown-mededelingen zouden leven.

  En dat binnen een korte tijd, naarmate meer Canadezen deelnamen aan het schuldsaneringsprogramma, degenen die weigerden deel te nemen, zouden worden gezien als een risico voor de openbare veiligheid en zouden worden verplaatst naar isolatiefaciliteiten. Eenmaal in deze faciliteiten hebben ze twee opties: ofwel nemen ze deel aan het schuldsaneringsprogramma en worden ze ontslagen, ofwel blijven ze voor onbepaalde tijd in de isolatiefaciliteit onder een ernstig risico voor de volksgezondheid en worden al hun eigendommen in beslag genomen.

  Dus zoals je je kunt voorstellen, na dit alles te hebben gehoord, raakte het in een behoorlijk verhitte discussie en escaleerde het verder dan alles wat ik ooit eerder heb meegemaakt.

  Uiteindelijk liet de PMO doorschemeren dat de hele agenda door zal gaan, ongeacht wie het ermee eens of oneens is.

  Dat het niet alleen Canada is, maar dat eigenlijk alle landen vergelijkbare tijdschema’s en agenda’s zullen hebben. Dat we de situaties die voor ons liggen, moeten gebruiken om verandering op grotere schaal te stimuleren voor het welzijn van iedereen. Leden die ertegen waren en degenen die belangrijke vragen stelden die eruit zouden rijzen, werden volledig genegeerd. Onze meningen en zorgen zijn genegeerd. Ons werd zojuist verteld om het gewoon te doen.

  Ik weet gewoon dat ik het niet leuk vind, en ik geloof dat het Canadezen naar een donkere toekomst zal leiden.

  Zeg dat het niet waar is. Eerste opmerking van Sara

  Een paar dingen kloppen hier niet.

  Ten eerste is er momenteel geen “commissie voor strategische planning” in het Canadese parlement. Bovendien zijn er momenteel geen parlementaire commissies “gecontroleerd door de PMO”.

  Ten tweede beweert de auteur een “… commissielid binnen de Liberale Partij van Canada” te zijn, maar een politieke partij is heel anders dan de eigenlijke regering (kabinetsleden en hoge bureaucraten benoemd) zelf, in het bijzonder de PMO. De PMO, de rest van het Canadese kabinet en de LPC-parlementaire fractie zijn niet wettelijk gebonden aan iets dat door de LPC zelf is beslist. Dit geldt voor alle regeringen en politieke partijen in een parlementaire democratie.

  Ten derde beweert de auteur: “In ruil voor het accepteren van deze volledige schuldsaneringsprogramma, zou het individu voor altijd het eigendom van alle eigendommen en eigendommen verliezen”. Toch verklaren ze later: “En dat binnen een korte tijd, naarmate meer Canadezen deelnamen aan het schuldverlichtingsprogramma, degenen die weigerden deel te nemen, zouden worden gezien als een risico voor de openbare veiligheid en zouden worden overgeplaatst naar isolatiefaciliteiten. Eenmaal in deze faciliteiten hebben ze twee opties: of ze nemen deel aan het schuldverlichtingsprogramma en worden ontslagen, of ze blijven voor onbepaalde tijd in de isolatiefaciliteit onder een ernstig risico voor de volksgezondheid en krijgen al hun eigendommen in beslag.

  Is het niet precies hetzelfde resultaat, alleen op twee verschillende manieren? Waarom zou een schuldenaar weigeren AL zijn bezittingen over te dragen als dit er niet toe zou leiden dat al zijn bezittingen desondanks in beslag worden genomen?

  Ten vierde, wat gebeurt er met degenen die geen schulden hebben maar bezittingen?

  Ten vijfde, hoe zou dat allemaal wettelijk of constitutioneel kunnen zijn, vooral de verplichte vaccinaties, onbepaalde detentie en inbeslagname van activa?

  In het bijzonder zou ik willen vragen hoe het enigszins legaal, constitutioneel of praktisch zou zijn om een ​​persoon het recht op “voor altijd” eigendom van alle eigendommen en eigendommen te ontzeggen?

  Ik kan me voorstellen dat rechtbanken, balies en burgerrechtenorganisaties in heel Canada iets te zeggen zouden hebben over dergelijke acties.

  ————–

  Bedankt Sara voor het bieden van enig perspectief, maar evenementen lijken het hierboven geschetste pad te volgen en we weten dat de overheid aanbieders van quarantainevoorzieningen promoot. En wat zou het doel van deze actie zijn als het een hoax was? Ik ben het ermee eens dat er een ernstige interne tegenspraak is met betrekking tot schuldverlichting en het verbeuren van je eigendom, maar de Illuminati hebben bewezen arrogant te zijn tot op het punt van domheid.

  Bron:
  https://krisenfrei.com/viral-weltweiter-abriegelungsplan-durchgesickert/

  • Het afschaffen van de eigendom zal indirect verlopen en op een perfide manier, via een crash van het fin. systeem, waardoor de koersen van alle activa dalen en waardeloos worden. Neem daarbij een volledig elektronisch betaalsysteem met een digitale munt, met nul – en negatieve interesten, dit dan vergezeld van een hyperinflatie (cfr Weimar). Als de banken in de problemen komen, zal dit gepaard gaan met een ” bail in” zijn.. waardoor de spaarders nog een deel van hun geld kwijt spelen. Ook een verplichte omzetting in overheidsobligaties die al na enkele jaren waardeloos zijn.. en uiteindelijk zal men dan het onroerend goed moeten verkopen om te kunnen overleven. Het niet bezitten van onroerend goed, kan ook een voorwaarde zijn voor het onvoorwaardelijk basis inkomen… Kortom er zijn voldoende middelen om de eigenaar te plunderen, van zijn bezittingen, roerende en onroerende, weliswaar op een indirecte manier. Het uiteindelijke doel is een bevolking volledig afhankelijk van de staat, gecontroleerd via Big Brother, en die juist voldoende heeft om te overleven, maar niet om te leven, met daarbij dan een strafsysteem cfr. het social credit score dat nu reeds van toepassing is in China. In België bestaat al in het strafrecht het systeem van werkstraffen… dat momenteel niet veel voorstelt, maar in deze NWO zal dit een systeem worden voor gratis slavenarbeid.. minder gruwelijk dan in de Goelag, maar het principe is hetzelfde. Want als alles in zo een systeem zo gezegd gratis , en iedereen een onvoorwaardelijk basisinkomen krijgt, dan moet dat van ergens komen, en dat kan dan opgelost worden via deze verkapte slavenarbeid. Onderschat dan ook de creativiteit van de occulte machten achter de NWO niet.

   • Ja, dat kßopt, dit is puur communisme, ze azen al sinds1917 op een wereld revolutie! Zoek maar eens op de holodemor, het afslachten van 66miljoen mensen, of lees de boeken van dissident Solschnitsin maar eens over zijn tijd onder het sovjet regime en de Goelag kampen waar jaren heeft geleden! Laat dit een waarschuwing zijn! De Duitsers wilden Europa beschermen tegen deze bolsjewiken, maar dat is hier in het westen nooit begrepen! Als dank worden ze nu zwart gemaakt door de verspreide leugenprpaganda!

 4. Ik zag zojuist de film Wild Wild Country over de Rashneesh in Oregon. Ik moest steeds denken dat die Rshneesh commune de blueprint moet zijn geweest voor wat er nu gaande is. “You’ll have nothing and be happy” gold toen zeker. De volgelingen gaven vrijwillig hun bezit op aan de “meester.” Verschil was dat die vent en zijn uitvoerster de schapen mee kregen met vrolijkheid en sex. Beter toch.

 5. PC-game Omikron The Nomad Soul speelt zich af in een futuristische stad die bekend staat als Omikron, [5] , een dichtbevolkte metropool in de wereld van Phaenon. [6] Omikron bestaat onder een enorme kristallen koepel, die werd gebouwd om te beschermen tegen de ijstijd die Phaenon inging na het uitsterven van zijn zon. De stad is opgedeeld in verschillende sectoren: Anekbah, Qalisar, Jaunpur, Jahangir en Lahoreh. Omdat het voor de bewoners verboden is hun respectievelijke sectoren te verlaten, heeft elk gebied zich onafhankelijk ontwikkeld, wat tot uiting komt in de uiteenlopende levensstijlen en architectuur….
  … Is er ergens een connectie??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in