De softwareontwikkelaar ofwel vaccinegoeroe is echt teleurgesteld dat Corona in Afrika niet zo welig tiert als gewenst. Wel, deze keer waren de Afrikanen gewoon slimmer en testten bijvoorbeeld in Tanzania een keer papaja’s en geiten voor Corona. Toen het resultaat positief was, hebben ze het bijbehorende laboratorium gesloten. Sindsdien hebben ze daar in dit gehele jaar minder dan 200 Coronagevallen. Dat is hoe je deze “ziekte” bestrijdt.

Bill Gates, medevoorzitter van de “Bill and Melinda Gates Foundation”, zegt dat de wereld nog steeds niet genoeg data heeft om te begrijpen waarom de cijfers van Covid-19 in Afrika niet zo hoog waren als voorspeld.

De Amerikaanse filantroop, die met vaccines in Afrika op mensen experimenteert, zegt echter dat hij blij is dat hij het mis had over de Covid-19 cijfers in Afrika.

Een ding dat ik gelukkig ben dat ik verkeerd had – ten minste, ik hoop dat ik verkeerd was – was mijn angst dat Covid-19 ongenadig zou toeslaan in lage-inkomenslanden. Tot nu toe is dit niet waar geweest. In het grootste deel van Afrika ten zuiden van de Sahara, bijvoorbeeld, blijven het aantal gevallen en de sterftecijfers veel lager dan in de VS of Europa.

Of-ie daar echt zo gelukkig mee is, valt nog te bezien.

“Bill Gates is het kwaad” –  Petitie om Bill Gates te onderzoeken voor ‘Misdaden tegen de Mensheid’ heeft inmiddels ruim 670.000 handtekeningen

Na betrapt te zijn op het vervalsen van gegevens over de werkzaamheid van vaccins, "herziet" AstraZeneca zijn cijfers... maar het is nog steeds een wrede farce

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here