Gevaccineerd of ongevaccineerd, iedereen is een verdachte. Originele foto van Evgenii-Khaldeii (jaren 40, Duitsland). Fotomontage: NewsVoice

Globalist en Canadese premier Justin Trudeau leidt het land naar een politiestaat met de Coronacrisis als aanleiding. In een filmclip die viraal is geworden, sleurt de politie in Quebec een persoon uit een privé-woning omdat er 6 mensen in het appartement waren. De politie was van mening dat de Coronarestricties niet werden nageleefd. Een buurman van de getroffen familie had de familie aangegeven. De ontwikkeling van de samenleving stinkt naar iets muf, maar vertrouwd uit de jaren veertig van de vorige eeuw.

In de dystopische tv-serie Hand’s Made Tale is Canada de redding van onderdrukte mensen die Gilead ontvluchten, een autoritaire staat die voorheen bekend stond als de Verenigde Staten. In werkelijkheid evolueert Canada naar een controlestaat met een Coronapolitie die huizen binnendringt om ongehoorzaamheid te bestraffen. Ze arresteren volledig gezonde mensen in hun eigen huis, mensen die geen gevaar vormen voor de samenleving. Het gedrag van de politie is terug te voeren op een haastig besloten regel dat er maximaal 6 personen in een ruimte mogen verblijven, schrijft auteur Torbjörn Sassersson op Newsvoice.se.

Het publiek en de alternatieve media in de wereld doen regelmatig verslag van seriematige mishandelingen in naam van de Corona. Landen waarvan niemand dacht dat ze een stap in de richting van het Coronafascisme zouden zetten, pogen des te eerder de ontwikkeling snel te bevorderen. Iedereen wil goed zijn.

Hier zijn enkele typische kenmerken die nodig zijn om een politiestaat te definiëren:

 • Politici die met regels komen die “de veiligheid verhogen”.
 • Politiediensten die zich kritiekloos haasten om burgers te arresteren.
 • Verraden en aangeven.
 • Politieagenten die inbreken in huizen en dan
 • met geweld mensen afvoeren die geen misdaden hebben gepleegd en die geen gevaar    voor de samenleving vormen.
  Waarom ik het vaccin niet neem

Backup:

Het incident zou hebben plaatsgevonden op oudejaarsavond op de laatste dag van december 2020 in Gatineau, bij de Ottawa-rivier in Quebec. De boete per persoon zou 1.546 dollar bedragen.

De gemeenteraad van Quebec heeft eerder gezegd dat mensen in de periode van 24 tot 27 december in groepen van maximaal tien personen mogen samenkomen als ze voor en na de bijeenkomsten zich vrijwillig een week in zelf-quarantaine plaatsen. Op 3 december werden bijeenkomsten volledig verboden, met de uitzondering dat mensen die alleen wonen één bezoeker mogen ontvangen, zolang er maar mondkapjes worden gedragen en individuen afstand van elkaar houden.

Rebel News founder Ezra Levant was among those outraged by the video, saying police went in ”Gestapo-style, assaulting citizens.”
Journalist Cassandra Fairbanks, who has been an outspoken critic of sweeping lockdowns due to the pandemic, urged residents “to fight” for their rights, calling the fact that people might endorse such police raids “scary.” – RT

De filmwereld en de werkelijkheid lijken steeds meer op elkaar. Films en tv-series, waarvan sommige met scripts uit de literatuur van de jaren veertig, putten inspiratie uit de werkelijkheid, terwijl de wereldmaatschappij steeds meer lijkt op de dystopische samenlevingen die de fictie beschrijft. Weinig fictieve verhalen gaan over een wereld in harmonie. De meeste zijn daarentegen gebaseerd op geweld, onderdrukking, intriges, conflicten en het streven naar macht, de armen tegen de rijken. Tegelijkertijd worden in de echte wereld utopieën uitgetekend door zelfbenoemde filantropen, elitemensen die geweld gebruiken tegen het collectief om te proberen een ‘paradijs’ op aarde te vestigen.

Top patholoog: “Coronavirus is het grootste bedrog ooit begaan op een nietsvermoedend publiek”

Vorig artikelRepublikeinse senatoren zullen kiesmannen uit betwiste staten verwerpen, eisen noodaudit
Volgend artikelArts ligt met ernstige complicaties op intensive care na Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Laten we eerst eens in het kort onderzoeken wat een Rechtsstaat is.
  “Een Rechtsstaat is een staatkundige éénheid, waarbinnen het gezag van de Overheid gebonden is aan rechtsregels en waarin ieder afzonderlijk persoon alsmede alle daarin aanwezige gemeenschappen er op kunnen vertrouwen dat die rechtsregels van kracht zijn en door de Overheid worden TOEGEPAST EN NAGELEEFD.”
  Op grond hiervan kan men als feit vaststellen, dat Nederland NIET een Rechtsstaat is.
  Met de talloze wellicht duizenden voorbeelden, hier slechts twee:
  het gedrag van ene Grappenhaus tijdens een bruiloftsfeest en de Kindertoeslagaffaire.

  Nu we zover zijn, gaan we in het kort vaststellen wat een politiestaat, ofwel dictatuur maar het beste omschreven als ‘MACHTSSTAAT’ is.
  “Een Machtsstaat is een staat waarin tegenspraak noch beïnvloeding door andersdenkenden wordt geduld.”

  Hoe werkt men in een vrije samenleving toe naar een Machtsstaat?
  1.
  Geschiedvervalsing (laten geloven in leugens);
  2.
  Dreigen (angst zaaien);
  3.
  Tegenspraak wordt niet geduld (andersluidende meningen worden gesmoord).

  OOK KAN:
  1.
  Angst zaaien (oorlog, ziekte [Corona-virus 2020], opstanden, hongersnood);
  2.
  Afdreigen (boetes, gevangenissatraffen enz.);
  3.
  Tegenspraak niet dulden (belachelijk maken, tegenwerken, monddood maken, uitschakelen).

  UITWERKING:

  1.
  Al naar de gewenste meningsvorming, herhaal oneindig wat in de geschiedenis goed of fout is gegaan en herhaal ook oneindig wat het (gelogen) huidig doel dient.
  Verzwijg of zwak alles wat die gewenste mening zou kunnen ondergraven of daartegen zou kunnen gebruikt worden.
  Richt vooral de aandacht op de jeugd, want jeugd is sterk beïnvloedbaar.
  2.
  Doe de mensen denken dat als ze niet doen wat hen aanbevolen of verplicht wordt, zij schuldig zijn aan ernstige afbraak van en verraad aan de samenleving en daardoor het welzijn van de gehele gemeenschap aantasten.
  Bedreig overtreders en andersdenkenden met strenge straffen, geef gelegenheid tot melden van overtreders en andersdenkenden, beloon melders en straf de overtreders en stel die beiden tot goed en slecht tot voorbeeld aan de samenleving.
  3.
  Bestraf eerst onwilligen die tegen de doelstellingen ingaan dan wel die doelstellingen niet steunen, bestraf daarna ieder die de doelstellingen niet openlijk steunt en bestraf daarna alle overtreders en stel hen tot afschrikwekkend voorbeeld.

  NEDERLAND ANNO NU:
  1.
  Blanke Nederlanders en hun voorouders zijn tientallen jaren lang racisten geweest en zijn nog steeds racisten\racistisch en in racistisch bezit (NOS-nieuwsuitz. als spreekbuis overheid)
  Kleurlingen en zwarten zijn overwegend foutloos en altijd de slachtoffers geweest van de blanke (minachtend “witte” genoemd) overheersing en uitbuiterij.
  De zwarte en enorme islamitische slavenhandel en terreur worden verzwegen.
  Als de NOS (=overheid) slachtoffers laat zien, let op de kleur, als de NOS (=overheid) daders laat zien, let ook op de kleur.
  Zo vult men het onderbewustzijn, vooral van jongeren.
  2.
  COVID-19 (Corona) -gekte: allerlei maatregelen die de mensen het gevoel moeten geven ernstige misdaad te plegen indien zij die overtreden.
  Bekendmaking boete’s op overtredingen, Misdaad-Anoniem, Strafblad bij overtreding.
  3.
  €. 1600,= boete voor een gezin dat buiten voor eigen pand met elkaar een gebakje eet.
  Zie: https://nos.nl/video/2333917-we-aten-een-gebakje-en-kregen-een-boete-van-1600-euro.html

  Er is veel en veel en veel meer te schrijven, zeker als ik de stelling van universitair docent J. van der Vliet van de faculteit rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam (UvA) hierbij betrek i.v.m. de zaak Spijkers, maar tot slot van dit nu al mogelijk te lange betoog, de omschrijving van een misdaad-organisatie, ofwel criminele bende:
  “Een misdaadorganisatie is een samenwerkingsverband van een aantal personen, die, met het oogmerk om zichzelf als voltallige groep dan wel één of meer leden van die groep, door middel van het plegen van misdrijven dan wel het spreken of verspreiden van één of meer leugens of één of meer leugenachtige gedragingen, misleidingen, bedriegerijen, tot doel heeft zichzelf als geheel, dan wel één of meer van haar leden, dan wel anderen buiten die organisatie te bevoordelen, te verrijken, zich of anderen meer macht, aanzien of ander voordeel te verschaffen dan wel één of meer anderen te benadelen of een andere vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid of maatschappelijk onrecht plegen.”

  Zie daar de tijd waarin wij leven, met de aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat de eerstkomende verkiezingen (óók indien niet vervalst) grote winst voor de gevestigde partijen zal opleveren.

 2. Blanke in suid afrika word 26jaar na Mandela nog steeds beskuldig van racisme.Tog word blanke niet meer in diens geneemt, krijgen ze geen corona vergoeding, worden ze van de boerderyen verpest, dat is dus niet racisme

  • Kan jij mij uitleggen waarom al die blanken daar nog blijven wonen.
   Het ziet er niet naar uit dat daar ooit verbeteringen gaan komen.
   Die swarten gaan steeds agressiever worden tot dat er geen blanke meer bestaat daar.
   Nu worden ze al afgeslacht als beesten, en de regering gaat ze niet helpen.
   Een verloren strijd dus.
   Dat geld wat ze in hun boerderijen hebben gestopt gaan ze toch nooit meer terug krijgen en niemand koopt het.

   • Vertaling volgens google translate.
    Ik weet niet of het hiermee duidelijker wordt.

    Kan u my verduidelik hoekom al daardie wit mense nog daar woon.
    Dit lyk nie of daar ooit verbeterings aangebring sal word nie.
    Daardie swarts word al hoe aggressiewer totdat daar nie meer ’n wit persoon daar is nie.
    Nou word hulle al soos diere geslag, en die regering gaan hulle nie help nie.
    ‘N Verlore stryd.
    Hulle sal nooit die geld wat hulle in hul plase plaas, terugkry nie en niemand sal dit koop nie.

 3. Gek deze slimme hardwerkende boeren zijn nooit uitgenodigd om naar Europa te komen,behalve Rusland die wil ze wél hebben.Nog gekker alle meestal waardeloze negers WÉL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in